Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
100 SMSÓW wymiennych na mmsy do orange
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
hehe.. inni nazywają je kliskami na parze, kluchami na łachu, parowcami, pampuchami itp
coś w tym stylu
http://www.gotujm...,przepisy,32325.html
a wiem, ze podnoszą cukier, bo mój tata ma cukrzycę i po pyzach jedzie mu strasznie do góry - więc nie je ich, ew. jakąś małą, bez sosu
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
nieważne, czy się podmyjesz przed pobraniem próbki moczu czy nie, zawsze jakieś bakterie będą. Zalezy też o której zrobili badanie, bo przecież nie robią od razu, jak dostają próbkę, tylko po jakimś czasie. A bakterie rozwijają się przez kilka godzin, w tym upale tym bardziej Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
NOKIA 6080
i na 10000% mają raporty z sekundami
to są średnie modele, sprzed 3-4lat Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
sugestia dot. kwiatów czy czegoś innego jest jak najbardziej na miejscu, tylko ogólnie jest przyjęte, że kwiaty się daje i coś innego jest różnie widziane.
na ostatnim weselu widziałam cudowny bukiet.. z żelków
coś w tym stylu http://choccolate.pinger.pl/m/2319552
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
gabaryt B Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
a później wielkie oburzenie, ZA CO KARNIAKA DOSTAŁAM/EM ?????????
przecież nic nie pisałam/em
jasne... karniak za niewinnośc, bo nick mi się nie spodobał albo avatar
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
np pyzy drożdżowe bardzo podnoszą cukier we krwi Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
każdy ma inną przemianę cukru, więc przez kilka dni może ciut ogranicz spożycie cukrów, szczególnie tych bardziej przetworzonych
no i idź do lekarza, tego diabetyka - będzie w porządku wszystko, a Ty będziesz spokojna, że jest ok Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
a ja NIE wygrałam
no cóz.. mówi się trudno... później kupię sobie bez łaski
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
dopisek - zdrapki, lotek lub wino
później mozna by przy kieliszku wina zdrapywać zdrapki, sprawdzać numery i cieszyć się w wygranej
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
echh.. człowiek uczy się całe życie, szkoda, że nie można cofnąć czasu i zrobić dopisku do zaproszeń
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ale nie liczyłam na to.
wesele na ok 65 osób
Za to jedną z najmilszych pamiątek jest szklany talerz w kształcie liścia.
Dostaliśmy go od matki właściciela sali, gdzie mieliśmy wesele. Zupełnie niespodziewany upominek.
To podobno jakaś daleka rodzina, 7 woda po kisielu, ale zawsze
Babeczka powiedziała, że daje ten talerz, bo chce nam dać jakiś prezent a nie stać jej na wiele, co prawda nie zna naszego gustu, więc jak nam nie będzie się podobał, to mamy wyrzucić
no cóż.. miała pecha, bo bardzo nam się podoba i stoi na ławie
do dziś śmiać mi się chce, jak przed weselem nie kupowaliśmy żelazka, bo pewno dostaniemy w prezencie (nigdy nic nie wiadomo), i co?? NIE dostaliśmy żelazka
żaden prezent nie powtórzył się, noo.. oprócz kasy
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
po czasie mogę powiedzieć, że kwiaty były piękne, ale co z tego, jak zaraz zwiędły? i aż żal było patrzeć, jak się wyrzuca taką kasę ;/
chciałam zasugerować wino albo lotka, ale znowu obawiałam się, jak można być zrozumianym - ktoś może np bać się, że dzięki temu lotkowi będę milonerką
poza tym niektórzy nie życzą sobie, aby im sugerować jakies inne rozwiązanie - mają być kwiaty i basta.
A tak? z lotka mogłoby coś dodatkowego wpaść, a lepiej kupić kilka zakładów, albo chociaż 1, niż kwiaty za min 10 zł albo i więcej.
Już nie mówiąc o winie
osobiście daję wino lub czekoladki.
W sobotę też winko, ale nie biorę pierwszego lepszego, tylko staram się wcześniej dowiedzieć, jakie gusta ma para młoda i kupić w miarę dopasowane.
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ja spóźniłam się 1 dzień, poszłam od razu rano, to mnie wywalili bez niczego ;/
Katrin - idź po zwolnienie czy coś, będzie dobrze
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ORANGE EKSTRA NUMER
i po pewnym czasie zrezygnował z niej
czy były jakieś problemy z numerem głównym?
proszę o info Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
standard... to samo było w ub piątek z astorem, wyniki były w poniedziałek
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
nawet teraz nie widać??
kiedyś tak było na profilu komfortu na fb - prawie połowa wpisów niewidoczna Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
a masz zaznaczone, że Twoje wypowiedzi są widoczne dla wszystkich, czy tylko dla znajomych?
poza tym możesz zrobić screena na dowód Wyświetl w wątku >>