Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#4546647 Napisano: 20.07.2011 01:23:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
no i jak dla mnie koniec komentowania i dowiadywania się o nagrody emotka

usunęli wszystkie moje posty, wywalili i zablokowali możliwość dodawania komentarzy emotka

więc takie postępowanie świadczy tylko i wyłącznie o tym, że to oszuści emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4546615 Napisano: 20.07.2011 01:10:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
poza tym jakie truuucie...
nie mogą powiedzieć ile nagród.. emotka emotka

przecież to już pachnie oszustwem!

co innego, jakby napisali, że mają 1 kega, a jeśli przybędzie 100 nowych osób, to kolejny keg będzie w puli

TO NIE ICH PIERWSZA AKCJA TEGO TYPU, BO MAM ICH NA OKU I WIDZÊ, ŻE ZAWSZE COŚ ORGANIZUJ¡ A PÓ¬NIEJ USUWAJ¡ WSZYSTKIE WPISY Z TABLICY, ŻEBY ŚLADU NIE BYŁO
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4546605 Napisano: 20.07.2011 01:07:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
privatedo napisał(a):

Podpisuje sie pod postem Ziolko 2 rekami i nogami, zamazana jest nazwa kega, bo ostatnio zapewne interweniowal Heineken, gdy rozdali ich wirtualne kegi emotka emotka emotka
szukaja kolejnych naiwnych

jasne, że interweniowali

byli zdumieni tym, że ktoś posługuje się ich marką do naciągania ludzi i zbierania ich danych, dlatego Heineken jako jedyny ma zamazane zdjęcie.. kega emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4546595 Napisano: 20.07.2011 01:04:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
http://www.facebook.com/piwoszee

Nie możemy w konkursach używać nazw producentów, gdyż już mieliśmy rozmowy na ten temat. Panie Tomaszu chcemy zaznaczyć, że my nie musimy prowadzić konkursów dla Was, bo nie mamy z tego nic poza czystą satysfakcją. Nie pobieramy za to żadnych opłat. Także jeżeli nie odpowiadają Panu warunki to nie trzymamy i nie zmuszamy do uczestnictwa w konkursie. Pozdrawiamy.

nawet wiem, dlaczego mieli rozmowy emotka

bo używali kega jako przynętę, Heineken dowiedział się o tym i im zabronił

jakoś ich to nic nie nauczyło Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4546576 Napisano: 20.07.2011 12:57:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
emotka

OSTRZEGAM PRZED PROFILEM PIWOSZE NA FB!

TERAZ znowu organizują konkurs, w którym do wygrania są kegi, ale..

na pytanie, czemu nazwa kega jest zamazana, i ile sztuk do wygrania odpowiadają

Klikersi - Klikasz i Wygrywasz Nie możemy posługiwać się markami producentów piwa, dlatego jest zamazana nazwa. Pula nagród jest w tym momencie określona, możliwe, że w czasie trwania konkursu się powiększy. Niestety nie możemy również zdradzić tego.

jaaaaaaasne... skoro teraz jest ponad 18 tys osób a zakończy się jak będzie 40.000 (z kropką) to co? mają 22 tys kegów? czy raczej 2 sztuki i to baaaaaaaardzo wątliwe?

komentowałam tam z konta męża, bo mnie zablokowali za podobne wątpliwości

pewno zaraz usuną moje posty emotka

OSZUŚCI, NACI¡GACZE, ZBIERACZE DANYCH ZA DARMO Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4546324 Napisano: 20.07.2011 11:51:37 w Wkurza mnie...
klisza - pytanie kiedy do nich dotarło, bo list priorytet może iść nawet tydzień i dłużej Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4546315 Napisano: 20.07.2011 11:49:25 w Konkursowiczki w ciąży
Jagoda jeszcze mniej emotka

takie smakowite imię emotka mnie się podoba emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4546299 Napisano: 20.07.2011 11:46:05 w Wkurza mnie...
klisza napisał(a):

ziolko napisał(a):

dzwoniłam..
info o wyczerpaniu puli nagród było wczoraj po południu

na stronce pojawiło się dziś.
Ja zgłoszenie wysłałam 11 czerwca i się nie załapałam emotka

ale jestem zła

hmm.. może i dziś się pojawiło, babka mówiła, że oni dostali info wczoraj po południu i niby od razu zamieścili

już sama nie wiem.. to najdroższy konkurs promo, w jakim brałam udział
emotka

wiem, że inni więcej wydają, ale na moje warunki to było sporo i jestem po prostu zła

szczególnie, że informacje były, że można wysyłać zgłoszenia, bo jest szansa na kasę Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4546254 Napisano: 20.07.2011 11:36:52 w Wkurza mnie...
dzwoniłam..
info o wyczerpaniu puli nagród było wczoraj po południu

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4546071 Napisano: 20.07.2011 10:39:50 w Wkurza mnie...
wkurza mnie żywiec zdrój

najpierw babka mówi, że jest jeszcze szansa na nagrodę gwarantowaną, więc w końcu udało mi się zebrać nakrętki i wysłałam

i co?? dziś info, że koniec kasy emotka

i tylko 137 osób nagrodzonych, bo wiele się powtarzało.. ok...
pewno podpadnę tym, co wygrali..

szkoda, że nie było zapisu w reg, że jedna osoba czy gosp domowe to jedna nagroda, wtedy więcej osób miałoby szansę na wygranie, a tak??

wkurza mnie to.. i jednocześnie szkoda mi kasy, jaką wydałam na wodę, bo specjalnie kupowałam gazowaną, chociaż wolę bez gazu.
Wątpię, żebym jednym zgłoszeniem wygrała auto, więc na razie jestem w 99% wkurzona na żywca

a ten 1% to nadzieja na auto emotka więc czekam do października na tel emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4545989 Napisano: 20.07.2011 10:15:05 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

Ziolko kochane jabłko pomogło!!! ale czuję się lekka jak motylek emotka

cieszę się emotka

ciekawa sprawa, że jabłko w całości tak nie pomaga, jak starte, prawda? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4545629 Napisano: 20.07.2011 07:32:37 w Pomocy!!!!
hehe... nie ma sprawy emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4545102 Napisano: 19.07.2011 08:28:52 w Warka Piwo

madziulek0611 napisał(a):

a ja na szklankę próbuję się wbić i jakoś lipa... emotka

a ja dziś wyrobiłam limit na szklanki, czyli wysłany jeden kod i szklanka wpadła emotka

raport 20:11:59 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4545052 Napisano: 19.07.2011 08:11:35 w Pomocy!!!!
zadzwonisz i powiesz jaka sytuacja, że Ty jesteś za granicą, teściowie to starsi ludzie i nie jeżdżą daleko autem, bo się boją.. zbajeruj jakoś emotka

powiedz jaka miejscowość, może dadzą numer do kuriera albo od razu info co i jak

musisz tylko znaleźć numer do filii gls Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4544962 Napisano: 19.07.2011 07:41:46 w Pomocy!!!!
monisia23 napisał(a):

GLS Poland, nr tel brak, kurde ciekawe co mi przepadło emotka

dlaczego od razu przepadło??

też kiedyś miałam awizo, pojechałam do biura, podałam nazwisko, wiedziałam, ze mają być 2 przesyłki

wszystko bez problemu, wydali obie paczki, nawet numeru przesyłek nie miałam Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4544910 Napisano: 19.07.2011 07:29:26 w Pomocy!!!!
monisia23 napisał(a):

Nigdy nie mialam takiej sytuacji, kto podpowie... kurier zostawił avizo, gdzie mam to odebrac? emotka

Italiano? emotka

a na serio.. może wiesz chociaż, jaka to firma kurierska? bo jeśli wiesz, to możesz znaleźć tą firmę najbliżej miejsca zamieszkania i dowiedzieć się o paczkę

ale faktycznie, powinien być adres albo nr tel Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4544871 Napisano: 19.07.2011 07:14:49 w Konkursowiczki w ciąży
Activia powoduje rozleniwienie jelit i działa tylko przez pierwsze 14 dni, później jelita przyzwyczajają się do niej i nie działa już.

Danone nawet miało nałożoną karę za nieinformowanie klientów o tym ;/

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4544778 Napisano: 19.07.2011 06:38:25 w Konkursowiczki w ciąży
teoretycznie możesz... ale poszukaj też w necie..
sporo kobiet w ciąży poleca teń środek

to jest bez recepty w aptece - 9-12 zł zależy od apteki

powiem Ci, że sceptycznie podeszłam do tego.. w miarę neutralny w smaku, ale dosyć taki niewyraźny, dlatego wolę w jogurcie, niż w wodzie
nie spodziewałam się nie wiadomo jakich efektów, ale biorąc pod uwagę, że było mi obojętne co, byleby podziałało, to byłam mile zaskoczona emotka

działa po 12-36 godzinach.. w zależności od tego, jakie są problemy Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4544771 Napisano: 19.07.2011 06:36:05 w Połączenia nieodebrane
beata28 napisał(a):

gimikiss napisał(a):

Prywatny dzwonił, wiecie kto to może byc? emotka

u mnie o 12.15 i tez nie zdązyłam odebrać ?

u mnie dziś i wczoraj babka z mbanku w sprawie ubezpieczeń Assistance Opieka24h Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4544756 Napisano: 19.07.2011 06:31:31 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

ziolko napisał(a):

Katrin22 - jabłko starte na drobnej tarce polecam

Kupiłam dziś jabłuszka, ale teraz boję się je jeśc, by nie namieszać. Jutro rano zetrę emotka
dzięki zioleczko za radę.

proszę bardzo emotka

poza tym polecam ISPAGUL

jest bardziej śluzowaty, niż siemię lniane

można pić z wodą, sokiem, jogurtem

ja osobiście czasami zażywam z jogurtem - 1 łyżka Ispagula na szklankę jogurtu, wymieszać. Jogurt nieźle gęstnieje.
Po tym wszystkim dodatkowo wypić szklankę wody.

Ispagul wchłania wodę, zawiera dużo błonnika, dzięki temu ułatwia przesuwanie wszystkiego w jelitach i łatwo wszystko idzie emotka

Nie przeczyszcza gwałtownie, więc nie ma się co bać, że nie zdąży się do wc.

http://www.doz.pl..._ziola_100_g_torebka

w ciąży
http://forum.troj...-w-ciazy-t19468.html - jest dłuuga wypowiedź babki na ten temat

http://f.kafeteri...mat.php?id_p=3442067

Ogólnie Ispagul polecany jest przy zaparciach, hemoroidach. Dzięki niemu wizyta w wc nie jest bolesna

Wyświetl w wątku >>
0 0