Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
usunęli wszystkie moje posty, wywalili i zablokowali możliwość dodawania komentarzy
więc takie postępowanie świadczy tylko i wyłącznie o tym, że to oszuści
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
nie mogą powiedzieć ile nagród..
przecież to już pachnie oszustwem!
co innego, jakby napisali, że mają 1 kega, a jeśli przybędzie 100 nowych osób, to kolejny keg będzie w puli
TO NIE ICH PIERWSZA AKCJA TEGO TYPU, BO MAM ICH NA OKU I WIDZÊ, ŻE ZAWSZE COŚ ORGANIZUJ¡ A PÓ¬NIEJ USUWAJ¡ WSZYSTKIE WPISY Z TABLICY, ŻEBY ŚLADU NIE BYŁO Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jasne, że interweniowali
byli zdumieni tym, że ktoś posługuje się ich marką do naciągania ludzi i zbierania ich danych, dlatego Heineken jako jedyny ma zamazane zdjęcie.. kega
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Nie możemy w konkursach używać nazw producentów, gdyż już mieliśmy rozmowy na ten temat. Panie Tomaszu chcemy zaznaczyć, że my nie musimy prowadzić konkursów dla Was, bo nie mamy z tego nic poza czystą satysfakcją. Nie pobieramy za to żadnych opłat. Także jeżeli nie odpowiadają Panu warunki to nie trzymamy i nie zmuszamy do uczestnictwa w konkursie. Pozdrawiamy.
nawet wiem, dlaczego mieli rozmowy
bo używali kega jako przynętę, Heineken dowiedział się o tym i im zabronił
jakoś ich to nic nie nauczyło Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
OSTRZEGAM PRZED PROFILEM PIWOSZE NA FB!
TERAZ znowu organizują konkurs, w którym do wygrania są kegi, ale..
na pytanie, czemu nazwa kega jest zamazana, i ile sztuk do wygrania odpowiadają
Klikersi - Klikasz i Wygrywasz Nie możemy posługiwać się markami producentów piwa, dlatego jest zamazana nazwa. Pula nagród jest w tym momencie określona, możliwe, że w czasie trwania konkursu się powiększy. Niestety nie możemy również zdradzić tego.
jaaaaaaasne... skoro teraz jest ponad 18 tys osób a zakończy się jak będzie 40.000 (z kropką) to co? mają 22 tys kegów? czy raczej 2 sztuki i to baaaaaaaardzo wątliwe?
komentowałam tam z konta męża, bo mnie zablokowali za podobne wątpliwości
pewno zaraz usuną moje posty
OSZUŚCI, NACI¡GACZE, ZBIERACZE DANYCH ZA DARMO Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
takie smakowite imię
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
hmm.. może i dziś się pojawiło, babka mówiła, że oni dostali info wczoraj po południu i niby od razu zamieścili
już sama nie wiem.. to najdroższy konkurs promo, w jakim brałam udział
wiem, że inni więcej wydają, ale na moje warunki to było sporo i jestem po prostu zła
szczególnie, że informacje były, że można wysyłać zgłoszenia, bo jest szansa na kasę Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
info o wyczerpaniu puli nagród było wczoraj po południu
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
najpierw babka mówi, że jest jeszcze szansa na nagrodę gwarantowaną, więc w końcu udało mi się zebrać nakrętki i wysłałam
i co?? dziś info, że koniec kasy
i tylko 137 osób nagrodzonych, bo wiele się powtarzało.. ok...
pewno podpadnę tym, co wygrali..
szkoda, że nie było zapisu w reg, że jedna osoba czy gosp domowe to jedna nagroda, wtedy więcej osób miałoby szansę na wygranie, a tak??
wkurza mnie to.. i jednocześnie szkoda mi kasy, jaką wydałam na wodę, bo specjalnie kupowałam gazowaną, chociaż wolę bez gazu.
Wątpię, żebym jednym zgłoszeniem wygrała auto, więc na razie jestem w 99% wkurzona na żywca
a ten 1% to nadzieja na auto
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
cieszę się
ciekawa sprawa, że jabłko w całości tak nie pomaga, jak starte, prawda?
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
a ja dziś wyrobiłam limit na szklanki, czyli wysłany jeden kod i szklanka wpadła
raport 20:11:59
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
powiedz jaka miejscowość, może dadzą numer do kuriera albo od razu info co i jak
musisz tylko znaleźć numer do filii gls Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
dlaczego od razu przepadło??
też kiedyś miałam awizo, pojechałam do biura, podałam nazwisko, wiedziałam, ze mają być 2 przesyłki
wszystko bez problemu, wydali obie paczki, nawet numeru przesyłek nie miałam Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Italiano?
a na serio.. może wiesz chociaż, jaka to firma kurierska? bo jeśli wiesz, to możesz znaleźć tą firmę najbliżej miejsca zamieszkania i dowiedzieć się o paczkę
ale faktycznie, powinien być adres albo nr tel Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Danone nawet miało nałożoną karę za nieinformowanie klientów o tym ;/
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
sporo kobiet w ciąży poleca teń środek
to jest bez recepty w aptece - 9-12 zł zależy od apteki
powiem Ci, że sceptycznie podeszłam do tego.. w miarę neutralny w smaku, ale dosyć taki niewyraźny, dlatego wolę w jogurcie, niż w wodzie
nie spodziewałam się nie wiadomo jakich efektów, ale biorąc pod uwagę, że było mi obojętne co, byleby podziałało, to byłam mile zaskoczona
działa po 12-36 godzinach.. w zależności od tego, jakie są problemy Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
u mnie dziś i wczoraj babka z mbanku w sprawie ubezpieczeń Assistance Opieka24h Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
proszę bardzo
poza tym polecam ISPAGUL
jest bardziej śluzowaty, niż siemię lniane
można pić z wodą, sokiem, jogurtem
ja osobiście czasami zażywam z jogurtem - 1 łyżka Ispagula na szklankę jogurtu, wymieszać. Jogurt nieźle gęstnieje.
Po tym wszystkim dodatkowo wypić szklankę wody.
Ispagul wchłania wodę, zawiera dużo błonnika, dzięki temu ułatwia przesuwanie wszystkiego w jelitach i łatwo wszystko idzie
Nie przeczyszcza gwałtownie, więc nie ma się co bać, że nie zdąży się do wc.
http://www.doz.pl..._ziola_100_g_torebka
w ciąży
http://forum.troj...-w-ciazy-t19468.html - jest dłuuga wypowiedź babki na ten temat
http://f.kafeteri...mat.php?id_p=3442067
Ogólnie Ispagul polecany jest przy zaparciach, hemoroidach. Dzięki niemu wizyta w wc nie jest bolesna
Wyświetl w wątku >>