Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
achhaa... a już myślałam, że chodzi o usuwanie komentarzy i dyskusji z mdw
uff...ulżyło mi, bo nie chcę nikogo urazić, co raczej jest niewykonalne. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
wkurza mnie masakrycznie, jak dzieciaki biegają po kościele. Nie spokojnie, co jakiś czas, ale głośno, notorycznie, do tego wrzeszczą.
A rodzice albo nie reagują, albo mówią bez przekonania masz być cicho.
Kiedyś nawet jedna dziewczynka ok 5-6 letnia mówi do mamy na głos ale ten chłopczyk jest niegrzeczny!. Skoro takie dziecko zauważyło, to dorośli tym bardziej.
Rozumiem, jak to jest dziecko 2-3 lata, jeszcze nie rozumie wszystkiego, że tak nie wolno itp... ale takie 5-7 lat???
i do tego ledwo wejdzie się do kościoła a zaczyna się wyjmowanie wafelków, ciastek, cukierków, soczków.. w dużej ilości w szeleszczących papierkach ;/
myślę, że ludzie specjalnie chodzą z dzieciakami na bok kościoła (w krużganki), ale dlaczego takiemu 6-7 latkowi nie wytłumaczą, że teraz nie wolno biegać ani rozmawiać, bo idziemy do Bozi??
ja wiedziałam, że w kościele mam być cicho i to nie plac zabaw i stołówka..
echh...
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
wybaczcie wyrwanie z kontekstu, ale to mnie rozwaliło
po prostu padłam, jak to przeczytałam
i na razie nic mnie nie wkurza
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
zawsze będziesz miała swój kąt do gotowania, a coś większego ugotujesz u mamy
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
;)
bo to całe zamieszanie właśnie z tego powodu poszło
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
argumenty te same Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
wiem, że nie jest
ale po to zostałam wybrana, aby tym się zajmować
powtarzam - jak się nie podoba coś i masz zastrzeżenia to napisz do adminów - oni Ci wyjaśnią czy robię to co powinnam czy nie, skoro moje wyjaśnienia nie wystarczają
może nie zauważyłaś, ale od momentu, kiedy grono adminów wzrosło to jest porządek w mdw, w każdym razie staramy się, aby tak było, i nie tylko tam
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
nic mi nie uderzyło, a jak coś się nie podoba to zawsze możesz napisać skargę, np do Melisy czy Zdolnej
one są jeszcze lepsze
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
a czemuż to??
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
o to samo można spytać się gdzie indziej
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
wkurza mnie masakrycznie, że ludzie piszą nie na temat w mdw, w dziś dotarła... oraz w teraz - i to wszystko przez PASTY i jakieś próbki
pytania o linki, o rodzaj listu.. zupełnie jakby nie można było wejść gdzieś albo napisać do kogoś na pw
zaraz karniaki się posypią
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ja mam wprowadzony login i hasło w chrome, wystarczy jedno kliknięcie i loguję się
ustawiłam zapamiętywanie, poza tym za każdym razem pyta mi sie, czy zapamiętać hasło, jeśli nie chcę, to klikam nie Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
pierwszy punkt za linki
drugi za spam w tym dziale Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane