Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ale warto poczytać na profilu orange na fb Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ale dziwne, że jednak ludzie z forum wygrali Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
oj.. to faktycznie leniwiec musiał nieźle się namęczyć albo Ty stałaś nieruchomo pół godziny
wkurza mnie, że kropka tv mnie olała, nic tam nie wygrałam a tyyyyle smsów poszło ;/
babka plącze się w zeznaniach - raz mówi, że losowali smsy a raz, że najkrótszy czas od pytania do odpowiedzi. Pytam się, jaki ten czas mają, a ona znowu kręci
chyba przestanę ich lubić Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
dzwoniłam do agencji w sprawie bonów z Topdrive
pan mi powiedział, że wczoraj zostały wysłane DHLem, więc dziś/jutro powinny dotrzeć.
Na kopertach są numery telefonów, więc kurierzy powinni dzwonić
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
a jeśli ktoś notorycznie nie przyjmuje tego do wiadomości to ponosi konsekwencje Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
pisze się - przyszło to i to, pocztą/kurierem, paczka zwykła, polecona, kurier jaki...
jeśli ktoś nie napisze od razu, to później są pytania - a czym przyszło, kto wozi itp
więc osoba zapytana odpowiada i już robi się mętlik
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Prosze o oddanie punktu !
więc dodałam punkt
w każdym razie za zamieszczanie linków w topie Konkursy na Facebooku i zbieranie głosów nie tam gdzie trzeba, od tego jest kliknijcie Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
a że to nie pierwszy taki występek, to w końcu moja cierpliwość skończyła się
oby tak dalej, to pożegnamy pana viceroya Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Ogólnie parkować pod blokiem nie wolno, bo zastawia się drogę pożarową i utrudnia innym kierowcom wjazd do ich garażu lub zawrócenie i wyjazd. Lub postój kilkuminutowy na wyładowanie zakupów.
Ale nie.. ona musi parkować metr od drzwi, w dodatku ma prawdopodobnie lewą plakietkę inwalidy za szybą, piszę prawdopodobnie, bo jakoś nie zauważyłam u niej jakichkolwiek problemów z poruszaniem się, zasuwa na mega szpilach, jak na wyścigu.
Chyba, że ta plakietka informuje o tym, że to inwalida, ale umysłowy ;/
a jest parking pod blokiem, to jakoś nie jedzie tam, jakby wielkim problemem było dla niej lub jej dzieciarów przejście 100 metrów
ja pierd....
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ja miałam max 400 zł na mikrofalę i niestety taka z crispem odpadała ze względu na cenę
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
chyba nie
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
http://www.fotosi...a42817c5a0130d3.html
http://www.fotosi...914af9446da8124.html
o tym pisała lily91 w mdw, a że mdw to nie dyskusje, więc przeniosłam tutaj
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
http://www.agd.de....pl/offer/show/pid/2
Mia - musisz się zastanowić, jakie funkcje chcesz mieć, czy to faktycznie Ci potrzebne Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403