Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ja pier......
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Przy pojedyńczym jakoś tego nie było Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
wrr... zeżarło mi jedynie ok 10 zł za wystawienie tamto i ponowne, kasy nie zwracają ;/
no proszę... wystawiałam rzeczy ok 21:45 a mail przyszedł 00:30
żeby ich pogięło ;/
ceny za wystawienie normalne, nie widzę jakiejś promocji ;/ Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
szlag mnie trafił, bo wystawiło 2x, miałam po 3 aukcje tego samego przedmiotu, a jak usunęłam, to wszystkie
wystawiłam ponownie, i jedna aukcja jest, a pozostałych 2 nie ma
i tylko jestem z kasą do tyłu ;/
wrrrr
wrrrrrr
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
https://www.e-kon...ic-32685-cat-11.html Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
to Ci nic nie da, że tam wklejasz
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
wrrrr
pisałam wiadomość na FB a wiadomości niedostępne i mi nie wysłało i nie zachopwało
Usługa Wiadomości jest tymczasowo niedostępna z powodu prac konserwacyjnych. Nieustannie prowadzimy intensywne działania mające na celu ulepszenie produktu. Prosimy o cierpliwość. System wkrótce znów będzie działał. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
później wystawiłam inną, normalnie, bo to nowa aukcja i pokazała się w sprzedaży.
Dlaczego nie mam tamtych? maila informującego o wystawieniu też nie
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
- serial na Comedy Central, a teraz też na Puls TV - Jim wie lepiej
jakoś nie mogłam przekonać się do tego filmu, oceniając tylko po tytule, aż kiedyś obejrzałam przypadkiem jeden odcinek i teraz czekam z niecierpliwością na następne
poza tym można oglądać z przypadku, bo nie ma jakiejś specjalnej ciągłości zdarzeń
- książki Joanny Chmielewskiej - kto zna, nie muszę mówić, a kto nie zna - zapraszam do zapoznania się z nimi, też można popłakać się ze śmiechu
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
za każdy link 1 punkt Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
uderzyłam się w pierś, że nie znając drugiej strony oceniałam sprawę, ale..
zapomniałam o tym nieszczęsnym opisie.
Fakt.. trzeba było napisać własnymi słowami coś lub zamieścić źródło od razu.
Ale mam nauczkę, żeby następnym razem lepiej czemuś się przyjrzeć a nie oceniać na huraaa.
A jak było naprawdę? wie tylko jedna osoba, czyli Wiola
miłego dnia
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
uderzam się w pierś, że nie znając kulis sprawy pisałam o plagiacie
----
lecz...
postaw się na miejscu innych czytających i/lub biorących udział w tym konkursie i widzących, że nagrodzony przepis jest słowo w słowo z programu telewizyjnego!!
Niestety NIKT nie wiedział, co mówiłaś pani z Almy, że powiedziałaś, że nie masz praw do tego przepisu i podawałaś źródło.
Przypuszczam, że jeśli byś wcześniej zabrała głos i wyjaśniła sytuację, to na pewno wiele przykrych słów by nie padło a Ty nie miałabyś zmarnowanego weekendu.
:(
Biorąc pod uwagę to, jak często ludzie plagiatują i co najgorsze, plagiaty wygrywają, nie dziw się, że ludzie jak zauważą coś takiego, to przeciwdziałają temu
--------
nie zamierzam usuwać swoich ani żadnych innych wpisów, mimo że mam taką możliwość.
Po prostu oceniłam sytuację tak jak to wyglądało dla przeciętnego zjadacza chleba.
Nie miałam wglądu od drugiej strony
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
----
temat założony
po zakończeniu konkursu będzie zamknięty lub usunięty
https://www.e-kon...1-pg-1.html#f4486811
co do karniaka... no cóz,, trzeba dodać 10 konkursów, aby go zlikwidować
--- to mówię ja
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
wiecie co.. może faktycznie lepiej założyć nowy temat do tych krasnali?? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Ten temat jest na samej górze, bo ludzie pytają się o rożne konkursy i chcą podyskutować, a nie chce im się szukać tego tematu na forum i piszą gdziekolwiek, więc zrobiłam ułatwienie
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
21 czerwca 2011 – 28 czerwca 2011 - zbieranie Zespołów i rejestracja Uczestników w systemie Paczkomaty InPost. Każda osoba, która zarejestruje się w systemie otrzyma maila potwierdzającego rejestrację w Konkursie, wraz ze szczegółowymi zasadami Konkursu.
nie wiem, jak to wygląda praktycznie, ale jakby co to mogę się dołączyć jako uczestnik
Wyświetl w wątku >>