Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
teraz będę wiedziała, jak się pomylą
ja prawie zawsze kontroluję, bo później jest problem z dojazdem do sklepu a lepiej na miejscu sprawdzić
czasami zdarzało mi się, ze leciałam niepotrzebnie, ale lepiej tak, niż zapłacić za dużo
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
skoro po raz kolejny a nie chcą tracić kasy na nagrody i wysyłkę to w ich zakichanym interesie jest sprawdzenie czy, kiedy i kto odebrał.
Oraz złożenie reklamacji na poczcie czy w firmie kurierskiej. A mówić sobie może, ze wysyła po raz kolejny, skoro nie chce dać numeru nadania, zebyś mogła sobie sama sprawdzić, gdzie jest przesyłka.
Moim zdaniem kręcą na potęgę Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
no to niech przyślą skan dowodu nadania, albo złożą reklamację na poczcie, że przesyłka zagubiona. Mają na to 12 miesięcy od nadania Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
czemu nie? ja moge pisać
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ja weszłam bez problemu Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
chcesz... zapuszkować MU??
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
dzięki
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
wystarczyło wkleić linka do filmu
masz wypowiedź fraglesa wczesniej Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
3 konkursy
https://www.faceb.../366347724286?ref=ts
https://www.faceb...m/TurekFigura?ref=ts
http://www.tui.pl/konkursy/gry-rodzinne Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
noo... wystarczy, że czołem dotkniesz teraz ziemi i wybaczę Ci
hihihi Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
łoołłł
i Ty nie wygrywasz w wierszach?? echh...
ps. określenie ludki jest moje
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
no sorry, ale w nagrodzonym utworze tez nie wszędzie jest jednakowa ilość sylab
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
bo nie wszyscy są tacy odważni, co poniektórzy zakładają nowe konta, aby anonimowo coś napisać albo śledzić forum
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Ciekawe, jakby to wyglądało, gdyby reszta konsumentów odpuściła sobie kupowanie produktów X, bo wiadomo, kto wygra. Czy sponsor jakoś by to odczuł - spadek sprzedaży itp...
Ale to nierealne
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
do mnie nadal nie dzwonili
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
http://www.youtub...layer_embedded#at=63
hasło niby jest, ale nałożone na film...
tak samo w Turku figura
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
przypuszczam, co tam mogło być, więc skoro macie uwagi, że powinno być hasło a mogło być coś innego, to piszcie!!
§ 6
1. Wszystkie roszczenia, reklamacje, uwagi i zastrzeżenia do przebiegu Konkursu należy składać wyłącznie pisemnie na adres Organizatora: TUI Poland Sp. z o.o. ul. Wołoska 9A, 02-583 Warszawa przez cały czas trwania Konkursu nie później jednak niż w terminie 10 dni od dnia zakończenia Konkursu – osobiście lub listem poleconym (o rozpatrzeniu reklamacji decyduje data stempla pocztowego). Forma pisemna czynności, o której mowa w zdaniu poprzednim jest zastrzeżona pod rygorem nieważności. Wyświetl w wątku >>