Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#4459874 Napisano: 18.06.2011 04:30:55 w Wkurza mnie...
poważnie w tesco x3?? emotka

teraz będę wiedziała, jak się pomylą emotka

ja prawie zawsze kontroluję, bo później jest problem z dojazdem do sklepu a lepiej na miejscu sprawdzić

czasami zdarzało mi się, ze leciałam niepotrzebnie, ale lepiej tak, niż zapłacić za dużo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4459362 Napisano: 18.06.2011 11:53:09 w Nagrody nieotrzymane lub uszkodzone
olusssiaa napisał(a):

ziolko napisał(a):

olusssiaa napisał(a):

Nerka JanSport z fb (kilka razy im to zgłaszałam, a oni ZAWSZE z łaską, ze już wysłali nagrodę i kolejny raz ją do mnie wyślą, jakoś do tej pory nie dotarła od 31 października 2010 roku!!!)

Olejki pomarańczowe z fb

Kosmetyki L'Oreal z wysokich obcasów dla Mamy... emotka

no to niech przyślą skan dowodu nadania, albo złożą reklamację na poczcie, że przesyłka zagubiona. Mają na to 12 miesięcy od nadania

Zaproponowałam im to. Prosiłam o numer przesyłki (piali, że wysyłali kurierem, UPC chyba), dowód jakiś kwitek czy coś. A oni: Wysłaliśmy już nagrodę po raz kolejny!, za ostatnim razem odpisali mi beszczelnie: Wysyłamy nagrodę po raz kolejny, ale już ostatni!. Szkdoa gadać...

skoro po raz kolejny a nie chcą tracić kasy na nagrody i wysyłkę to w ich zakichanym interesie jest sprawdzenie czy, kiedy i kto odebrał.

Oraz złożenie reklamacji na poczcie czy w firmie kurierskiej. A mówić sobie może, ze wysyła po raz kolejny, skoro nie chce dać numeru nadania, zebyś mogła sobie sama sprawdzić, gdzie jest przesyłka.

Moim zdaniem kręcą na potęgę Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4459335 Napisano: 18.06.2011 11:41:17 w Nagrody nieotrzymane lub uszkodzone
olusssiaa napisał(a):

Nerka JanSport z fb (kilka razy im to zgłaszałam, a oni ZAWSZE z łaską, ze już wysłali nagrodę i kolejny raz ją do mnie wyślą, jakoś do tej pory nie dotarła od 31 października 2010 roku!!!)

Olejki pomarańczowe z fb

Kosmetyki L'Oreal z wysokich obcasów dla Mamy... emotka

no to niech przyślą skan dowodu nadania, albo złożą reklamację na poczcie, że przesyłka zagubiona. Mają na to 12 miesięcy od nadania Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4459098 Napisano: 18.06.2011 09:58:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fragles napisał(a):

ale to wszyscy musieliby pisać, głupie, wiem, idę do pracy

czemu nie? ja moge pisać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4458914 Napisano: 18.06.2011 08:33:29 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

Moja poczta na Onecie emotka
Nie idzie się zalogować... Czy to tylko u mnie, czy jakaś ogólna awaria? emotka

ja weszłam bez problemu Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4458387 Napisano: 17.06.2011 09:06:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wsciekly napisał(a):

enfamka napisał(a):

zajrzyj do lodowki moze z niej wyskoszy moniau emotka

yyyyyy emotka emotka emotka

a w puszce czy w słoiku ta moniau emotka emotka emotka emotka

chcesz... zapuszkować MU?? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4458302 Napisano: 17.06.2011 08:43:01 w DARMOWE minuty i startery
bobilcia napisał(a):

Kod OWF wysyłamy pod darmowy 80101 i dostajemy 40 minut do Orange na 3 dni:)

dzięki emotka przyda się Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

ziolko

#4458222 Napisano: 17.06.2011 08:16:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ewka656 napisał(a):

mariwanna napisał(a):

isiulka napisał(a):

o jakim konkurie jest mowa?:) poda mi ktoś linka?

http://www.tui.pl/konkursy/gry-rodzinne

tak się zastanawiam czytając regulamin tego konkursu... Jest tam napisane, że trzeba zakupić jakaś tam grę i zarejestrowac się na stronie TUI po czym otwiera nam się formularz z oknem gdzie trzeba uzupełnić swe dane i wpisać swą odpowiedź konkursową. Więc niby jak moniau miałaby przesłać swoją pracę? Może po prostu wygrał jej wiersz... sam wiersz ;o)

wystarczyło wkleić linka do filmu emotka

masz wypowiedź fraglesa wczesniej Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

ziolko

#4458166 Napisano: 17.06.2011 08:02:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wsciekly napisał(a):

ziolko napisał(a):

wsciekly napisał(a):

ale ludki kochane - poezyja to nie liczba sylab i rymów dokładnych emotka emotka emotka

a gdzie lekkość pióra, zabawa słowem, gra metafor i cala tęcza porównań emotka emotka emotka

łoołłł emotka

i Ty nie wygrywasz w wierszach?? echh...

ps. określenie ludki jest moje ;p

sorki, królowo - pod wpływem plagiat żem popełnił emotka

noo... wystarczy, że czołem dotkniesz teraz ziemi i wybaczę Ci emotka emotka emotka

hihihi Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4458127 Napisano: 17.06.2011 07:53:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wsciekly napisał(a):

ale ludki kochane - poezyja to nie liczba sylab i rymów dokładnych emotka emotka emotka

a gdzie lekkość pióra, zabawa słowem, gra metafor i cala tęcza porównań emotka emotka emotka

łoołłł emotka

i Ty nie wygrywasz w wierszach?? echh...

ps. określenie ludki jest moje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4458101 Napisano: 17.06.2011 07:45:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
enfamka napisał(a):

lizzie - no prawie jak Adam Mickiewicz emotka ))) czy wy na prawde nie widzicie ze ten wiersz jest gorszy od tego co wygral ? W wielu miejscach nawet ilosc sylab ci sie nie zgadza. A okreslenie stówę zaoszczędzić pozostawie juz bez komentarza ...

no sorry, ale w nagrodzonym utworze tez nie wszędzie jest jednakowa ilość sylab emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4458030 Napisano: 17.06.2011 07:27:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
goralecka - co za szczęście, że nie zakładałaś nowego konta, żeby to napisać emotka

bo nie wszyscy są tacy odważni, co poniektórzy zakładają nowe konta, aby anonimowo coś napisać albo śledzić forum emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4457858 Napisano: 17.06.2011 06:39:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
znowu forma dodatkowa dołączona do pracy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4457814 Napisano: 17.06.2011 06:25:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
no cóż... konkurencja nie istnieje. Równie dobrze inni nie muszą brać udziału, bo wiadomo kto wygra. A agencje organizują konkursy z atrakcyjnymi nagrodami w większości dla jednej rodziny.

Ciekawe, jakby to wyglądało, gdyby reszta konsumentów odpuściła sobie kupowanie produktów X, bo wiadomo, kto wygra. Czy sponsor jakoś by to odczuł - spadek sprzedaży itp...

Ale to nierealne emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4457329 Napisano: 17.06.2011 03:07:16 w Inne mniejsze markety
no to masz fuksa emotka

do mnie nadal nie dzwonili emotka i już nie zadzwonią emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4457142 Napisano: 17.06.2011 02:02:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
film został usunięty przez użytkownika emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4457117 Napisano: 17.06.2011 01:55:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
a może filmik??

http://www.youtub...layer_embedded#at=63

hasło niby jest, ale nałożone na film...
tak samo w Turku figura

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4457104 Napisano: 17.06.2011 01:51:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zawsze możecie reklamacje składać, jest na to 10 dni od zakonczenia konkursu, czyli do 19 czerwca, skoro zakończył się 9 czerwca

przypuszczam, co tam mogło być, więc skoro macie uwagi, że powinno być hasło a mogło być coś innego, to piszcie!!

§ 6
1. Wszystkie roszczenia, reklamacje, uwagi i zastrzeżenia do przebiegu Konkursu należy składać wyłącznie pisemnie na adres Organizatora: TUI Poland Sp. z o.o. ul. Wołoska 9A, 02-583 Warszawa przez cały czas trwania Konkursu nie później jednak niż w terminie 10 dni od dnia zakończenia Konkursu – osobiście lub listem poleconym (o rozpatrzeniu reklamacji decyduje data stempla pocztowego). Forma pisemna czynności, o której mowa w zdaniu poprzednim jest zastrzeżona pod rygorem nieważności. Wyświetl w wątku >>
0 0