Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#4421029 Napisano: 06.06.2011 10:32:41 w TESCO konkursy
joan napisał(a):

Może czas ogłosić jakiś oficjalny deadline? Mówiąc krócej:

SZANOWNY PANIE Z D¡BROWY GÓRNICZEJ, UPRZEJMIE PROSZÊ O ROZWI¡ZANIE KONKURSU TOPDRIVE WRAZ Z POWIADOMIENIEM WSZYSTKICH LAUREATÓW NAJPÓ¬NIEJ DO DNIA 10.06.2011 WŁ¡CZNIE.

JEDNOCZEŚNIE INFORMUJÊ, ŻE JEŚLI PAN TEGO NIE UCZYNI, ZOSTAN¡ PODJÊTE WSZELKIE DOPUSZCZALNE DZIAŁANIA, BY PUBLICZNIE WYJAŚNIÆ TÊ SPRAWÊ DO KOÑCA.

BARDZO PROSZÊ O WYBRANIE NAJLEPSZYCH HASEŁ - ZE WZGLÊDU NA NIEJASNY PRZEBIEG KONKURSU MOŻE SIÊ ZDARZYÆ, ŻE BÊDZIE PAN ZMUSZONY UJAWNIÆ TREŚÆ WYBRANYCH HASEŁ.

Tyle ode mnie w tym wątku i temacie. Dopóki coś nie ruszy. Albo ja się ruszę, ale wtedy organizatora nawet patron z bierzmowania nie ochroni emotka

a ja jeszcze dodam, aby była lista laureatów oprócz haseł, a na tej liście imiona, nazwiska i miejscowości, aby wszystko było jasne dla każdego Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4421024 Napisano: 06.06.2011 10:30:44 w TESCO konkursy
ziolko napisał(a):

to nie wiesz, że to agencja - widmo

zarejestrowana w Dąbrowie, podszywająca się pod warszawskie MC, bez strony internetowej, faxu, telefonu stacjonarnego , itd. itp.

ajjj... zapomniałam o tym powiedzieć, ale skoro ktoś z tesco wejdzie tu to na pewno przeczyta

to chyba ich strona - wg reg tam można składać reklamacje

http://mcom.com.pl/index-5.html

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4420997 Napisano: 06.06.2011 10:26:08 w TESCO konkursy

to nie wiesz, że to agencja - widmo

zarejestrowana w Dąbrowie, podszywająca się pod warszawskie MC, bez strony internetowej, faxu, telefonu stacjonarnego , itd. itp.

ajjj... zapomniałam o tym powiedzieć, ale skoro ktoś z tesco wejdzie tu to na pewno przeczyta Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4420985 Napisano: 06.06.2011 10:24:41 w TESCO konkursy
otóż informuję:

sprawę zgłosiłam do Tesco, dzwoniłam na infolinię, rozmawiałam dłuuuuugo z miłą Panią - naświetliłam sytuację tak jak się dało, ale dla szczegółów podałam adres tego forum.

Pani ma dalej zgłosić sprawę i wyjaśnić co i jak.

Tesco jako takie nie miało zgłoszeń dotyczących działania tej agencji.

Więc automatycznie nie nadzorowało sprawy.

----------------

to tyle... teraz Tesco będzie miało sporo czytania na temat naszego zdania o tej agencji emotka

aha....

numer kontaktowy do agencji w Warszawie to 22 256 96 00, nie tylko ten komórkowy co był podany wczesniej

bo siedziba jest w Dąbrowie, ale biuro w Warszawie

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4420862 Napisano: 06.06.2011 09:49:21 w TESCO konkursy
wsciekly napisał(a):

estrella napisał(a):

ziolko napisał(a):

może powinni się dowiedzieć, że nie da się robić ludzi w balona i mówić każdemu co innego??

to to tak, ale ciężko im będzie cokolwiek udowodnić jeśli dadzą listę zwycięzców nawet jeśli to będą osoby ustawione / no może z wyjątkiem tego ze każdemu sprzedają inne informacje co jak i kiedy

ale u nich lista zwycięzców to samo imię i najwyżej nazwa miejscowości, więc czego tu oczekiwać emotka

to może zaapelujemy do pana, aby podawał imiona, nazwiska i miejscowości??

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4420861 Napisano: 06.06.2011 09:48:43 w TESCO konkursy
pan powiedział, że laureaci byli poinformowani smsami w ub tygodniu.

Na moje pytanie, dlaczego znajomemu mówili, że laureaci są już wybrani a znajomej, że jeszcze nie - usłyszałam, że skoro ktoś miał wyłączony telefon to nie dostał smsa, wobec tego informowani są laureaci z listy rezerwowej.

A skoro ja nie dostałam smsa, to znaczy że nie miałam szczęścia emotka emotka

czyli standardowa śpiewka...

może ktoś jeszcze zadzwoni??

przecież niemożliwe, aby nikt z forum nie wygrał.
Chyba, że nie pisze z obawy o zasypanie na pw pytaniami, ale jeśli ktoś wygrał, to niech napisze... wtedy będzie wiadomo, że chociaż jedna osoba stąd wygrała

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4420829 Napisano: 06.06.2011 09:32:06 w TESCO konkursy
może powinni się dowiedzieć, że nie da się robić ludzi w balona i mówić każdemu co innego?? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4420812 Napisano: 06.06.2011 09:24:51 w TESCO konkursy
nataszka napisał(a):

ziolko napisał(a):

nataszka napisał(a):

fony przygotowane na odbieranie dobrych wieści od top dive emotka

dzwoniłaś do nich??

nie -gdzie dzwonić do tesco ,do media?

hmm... na pewno do media, a do tesco, zeby nie robili jaj z klientów i nie zlecali konkursów tej agencji, bo nie można się doprosić o rozwiązania konkursów i wygrywają podstawione osoby emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4420799 Napisano: 06.06.2011 09:17:03 w TESCO konkursy
nataszka napisał(a):

fony przygotowane na odbieranie dobrych wieści od top dive emotka

dzwoniłaś do nich?? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4419767 Napisano: 05.06.2011 07:00:32 w RMF
aneti napisał(a):

hmm, no bo zostało mi to 5 zeta, gdy chciałam zrobić zakupy za dyszkę i różnicę dopłacić okazało sie że system odrzucał transakcję... Może jest tak jak mówicie, że nie wszystkie sklepy mają ograniczenie na limit na karcie - spr. w empiku emotka

na 100% można w empiku od 1 zł, płaciłam, więc wiem emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4419738 Napisano: 05.06.2011 06:40:45 w RMF
aneti napisał(a):

na karcie zostało mi 5 złotych - czy da się tę kasę wydać czy musi być powyżej 10 zł. aby transakcja zaskoczyła?

jeśli tą kartą można płacić wszędzie, to polecam empik - tam kartą płaci się od 1 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4419360 Napisano: 05.06.2011 03:40:48 w Wkurza mnie...
mio napisał(a):

ide jutro po zwolnienie wlasnie to niech obejrzy inny
na dworzu gorąco, w ciele gorąco
kieeedy minie ta gorączka emotka ledwo siedze ale siedze twardo emotka

jeśli masz wysypkę i ona swędzi, to kup sobie puder w płynie, taki biały leczniczy... smaruj nim krostki... żeby usunąć to białe z ciała, ugotuj lekki kisiel - krochmal, z mąki ziemniaczanej. Po wystudzeniu wlej do miski czy wanny i tym się zmyj delikatnie.

Pomaga - sama miałam ospę jak miałam 24 lata, wodą nie zmyje się za bardzo tego środka a to pomaga zmyć i jeszcze przynosi ulgę w swędzeniu Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4418952 Napisano: 05.06.2011 11:55:22 w Wkurza mnie...
wsciekly napisał(a):

ziolko napisał(a):

wkurza mnie ból nogi i ja sama.. emotka emotka

blondynka i łamaga do entej potęgi emotka emotka

emotka emotka emotka emotka emotka emotka

a tak uroczo prezentujesz się w awatarku emotka emotka emotka

hehe... uroda mi została emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4418929 Napisano: 05.06.2011 11:43:30 w Wkurza mnie...
wkurza mnie ból nogi i ja sama.. emotka emotka

blondynka i łamaga do entej potęgi emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4418924 Napisano: 05.06.2011 11:42:11 w Wkurza mnie...
przecież mleko w kartonie często nie jest składowane w lodówkach, tylko stoi normalnie na półkach, więc jaka to różnica?

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4418871 Napisano: 05.06.2011 11:13:09 w TESCO konkursy
wsciekly napisał(a):

ziolko, Media Contact z tego słynie, że z każdym konkiem jakieś jaja emotka emotka emotka

nigdy u nich nic nie wygrałam, więc nie wiem ;/

ale teraz specjalnie kupiłam te środki, hasła wymyśliłam rózne i kurdee... trzymajcie mnie, jeśli jutro nie zrobię rabanu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4418825 Napisano: 05.06.2011 10:52:44 w TESCO konkursy
żartujecie, że takie jaja są z konkursem Topdrive emotka a może do sponsora trzeba zadzwonić i powiedzieć mu, jakie cuda robi ta agencja? żeby jakoś nacisnęli na nich??

chyba jutro się pofatyguję... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4415658 Napisano: 03.06.2011 04:13:29 w Pomocy!!!!
grusia napisał(a):

Szukam osob ktore wygrały w Czekoladowym Plebiscycie Delecty - na jaki adres słaliście paragony ?Bede wdzieczna za pomoc.

ja na adres klubowy - polecony priorytet, babka przyjęła na skrzynkę pocztową Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4410915 Napisano: 01.06.2011 05:06:50 w TESCO konkursy
kurcze... a ja wyjechana jestem i nawet specjalnie wzięłam paragon, żeby w razie W od razu wysłać, a tu jeszcze nie dzwonili???? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4407548 Napisano: 31.05.2011 09:59:20 w Wkurza mnie...
karolkas napisał(a):

ziolko napisał(a):

gdzie ta zakładka jest? emotka

wiadomosci i pod spodem inne albo aktualizacje, jeszcze trzy inne nagrody mi przepadły, ale się wkurzyłam

faktycznie coś jest emotka Wyświetl w wątku >>
0 0