Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jednemu z forum powiedzieli, ze jak chce zwrot pieniędzy za niedostarczone smsy, to trzeba wysłac pismo... pocztą
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
a mnie przyszedł raport z 22:18, czyli z tej godziny co wysyłałam, ale zwrotka o 8:30 i dziękujemy za udział w zabawie
to wszystko
takiego samego smsa miałam, jak wysłałam bez Topdrive na początku, a jak z tym słowem, to sms o odpowiedniej treści Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
im więcej osób zadzwoni, tym lepiej, oni mówią, że nie mają żadnych problemów - podawałam miasto, ulicę, numer na jaki wysyłałam smsa, godzinę, czy jest raport czy nie, pytała czy wczesniej miałam problemy z tym numerem, podawałam nr centrum smsów itp...
przyjęła zgłoszenie
nie wiem czy to coś da, oficjalnie wszystko ok, ale czemu nie ma raportów??
dotyczy Topdrive...
dobrze, że mam jeszcze orange, wysłałam tego samego smsa... Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jeśli masz zapisane wysłane - data, godzina, to mozesz im zrobić screeny na dowód i wysłać ;/
gdyby były jakieś problemy Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ja mam
ale on wtedy jest w pracy, jak jest ta kumulacja... chyba, ze pokłócę się z nim przez telefon
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
TO NIE MIEJSCE NA ZBIERANIE GŁOSÓW, A WIDZÊ, ŻE NIE TYLKO TUTAJ PISZESZ O TO ;/
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ale jesteś niecierpliwy
podobno ma to potrwać do 3 tygodni, wliczając przesłanie paragonu i odbiór - tak wczoraj pan Mirek mówił... a jak jest faktycznie? nie wiem Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
28. Na podstawie wszystkich przekazanych przez POLOMARKET zgłoszeń do dnia 10.06.2011
Organizator sporządzi listę laureatów .
29. Wybór laureatów Konkursu, tj. przyznanie Nagrody Głównej zostanie przeprowadzone dnia
15.06.2011 r. w siedzibie Organizatora w oparciu o kryteria określone poniżej w punkcie
31 Regulaminu.
30. Przyznanie Nagrody Głównej:
30.1. Przyznanych zostanie 99 (słownie: dziewięćdziesiąt dziewięć) Nagród Głównych za
najbardziej twórcze dokończenie zdania : „Piję napój Costa…”.
Do Uczestników, którzy zostali laureatami Konkursu, w ciągu 3 dni roboczych od dnia
rozstrzygnięcia Konkursu zostanie wykonany telefon na numer podany w kuponie
konkursowym informujący o wygranej i o przyznaniu nagrody.
więc chyba max do 18 czerwca powinno być wiadomo Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ktoś nie odebrał telefonu
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
raczej nie, bo nie ma info o dodatkowych danych, ale jeśli masz wątpliwości to zadzwoń do agencji
Tylko nie zapomnij o paragonie!
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
http://smolar.pl/...osci/zobacz/246.html
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
chyba, że wygrałeś 2x to co innego
zadzwon do agencji i dowiedz się o numer - może pan Mirek powie
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
aha
miałam ten sam problem
ale w końcu znalazłam smsa z numerem paragonu, jaki gdzie wysyłałam.
Poza tym jeśli wygrałeś w jednym sklepie a w drugim nie, to wyślij oba paragony.
Ja tak wysyłam, bo niestety na tym wygranym mam samo płyn do szyb, a na drugim płyn clin
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
hmm... no wyślij, skoro dostałeś smsa
ale zrób kopię na wszelki wypadek...
ja wysyłam poleconym priorytetem Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ja tez musiałam sprawdzić i to nie jest żart ;/
ale sprawdziłam dla pewności
w końcu czytało się te bajki jakiś czas temu - mówię o osobach, co nie mają dzieci i nie są na bieżąco
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
podpinam się do tych ocen
Wyświetl w wątku >>