Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#4356495 Napisano: 11.05.2011 04:47:07 w Inne mniejsze markety
echh.... gdyby nie to forum, to żyłabym nadzieją na nagrodę z syossa, a tak chociaż wiem, że nic z tego emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4354431 Napisano: 10.05.2011 08:23:42 w Wkurza mnie...
aa... no to spoko... chyba mi się pomieliło ze Zbyszkiem ;/

wysłałam AZ jednego smsa, więc trzymać mi kciuki za wygraną emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4354176 Napisano: 10.05.2011 07:08:14 w Wkurza mnie...
a ja nawet smsa nie mam, że dziękują emotka

wysyłałam wczoraj emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4351980 Napisano: 10.05.2011 07:36:20 w Pomocy!!!!
izoldaaa6 napisał(a):

ziolko napisał(a):

izoldaaa6 napisał(a):

Błagam pomóżcie czym mogę usunąć klej super glu z bawełnianych spodni ??
da się w ogóle to zrobić ??

nowe spodnie emotka emotka emotka

http://pytamy.pl/...smclgnzlticaid=6c471

tam masz odpowiedź

dzięki wielkie ja z szukaniem takich rzeczy w necie mam problemy ( wujek google mnie nie lubi )
będę próbować - zobaczymy, mam nadzieję że się uda

mam nadzieję, że się uda - nie próbowałam, ale skoro tyle osób tak robiło, to chyba coś musi w tym być?? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4351950 Napisano: 10.05.2011 07:26:18 w Pomocy!!!!
izoldaaa6 napisał(a):

Błagam pomóżcie czym mogę usunąć klej super glu z bawełnianych spodni ??
da się w ogóle to zrobić ??

nowe spodnie emotka emotka emotka

http://pytamy.pl/...smclgnzlticaid=6c471

tam masz odpowiedź

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4351365 Napisano: 09.05.2011 08:16:21 w Pomocy!!!!
zuzkaa napisał(a):

Mam pytanie sprzedałam rzecz na allegro wysłałam listem poleconym tydzień temu, posiadam potwierdzenie wysłania, a osoba piszę, że nie otrzymała co należy zrobić w takim przypadku? Proszę o jakąś pomoc ponieważ nie miałam wcześniej takiego przypadku.

jeśli nie otrzyma listu w ciągu 14 dni, to możesz iść złożyć reklamację na pocztę - musisz posiadać oryginalny dowód nadania.

Ale równie dobrze możesz zadzwonić np do oddziału poczty odbiorcy lub ogólnie na pocztę i podać numer nadania, czy faktycznie taka przesyłka została odebrana, czy nie.

Bo czasami leży na poczcie a awizo gdzieś się podzieje i odbiorca nawet nie wie, że coś do niego jest.

Ostatnio zwykłe polecone strasznie długo idą. Jeśli nie dojdą w 3 dni to tydzień i dłużej murowane ;/

kiedyś polecony z Łodzi szedł do mnie 8 dni!! 110 km
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4349917 Napisano: 09.05.2011 11:50:09 w Połączenia nieodebrane
kalisto1986 napisał(a):

512411142 na nr konkursowy wie ktoś co to moze byc ?

Borsuk. PW. Zaręba G.
Leonarda 5/88 , 20-625 Lublin
woj. lubelskie powiat Lublin gmina Lublin     

TEL (81) 5254372
GSM (0) 512411142

transport samochodowy - lubelskie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4349909 Napisano: 09.05.2011 11:48:18 w Wkurza mnie...
morbias napisał(a):

Kolejne 24 zgłoszenia na zbyszko.... I znów nawet szklanki nie wpadly emotka emotka Już nie wiem czy śmiać sie czy płakać ... emotka

śmiej się przez łzy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4349652 Napisano: 09.05.2011 10:37:40 w Wkurza mnie...
katrin22 napisał(a):

Wkurzają mnie Piwosze, nastraszyłam ich, ostrzegłam ludzi, oni oczywiście wymazali wpis, i zmienili ikonę z Heineken na zwykłą szklankę piwa, a napisałam,że pisałam do heinekena, ale nie wywalili mnie ze znajomych, tylko dalej nabierają ludzi!!!!! emotka emotka emotka emotka

ja faktycznie napisałam do Heinekena na ich profilu na FB

może to właśnie dlatego w profilu Piwoszy nie ma teraz kega?

ale kto to wie? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4349590 Napisano: 09.05.2011 10:16:36 w Pomocy!!!!
annaszura napisał(a):

Mam problem. Listonosz przyniósł mi właśnie awizo na list polecony. Jest zaznaczone, że przesyłka jest uszkodzona. CO ja moge w takiej sytuacji zrobić? Można to jakoś oddać, gdyby było w fatalnym stanie? Jak to się załatwia.

zależy CO jest uszkodzone, bo jeśli tylko koperta czy inne opakowanie a reszta jest ok, to odbierz bez problemu. Ale jeśli odbierzesz i okaże się, że uszkodzona jest zawartość, to na miejscu od razu spisz reklamację i podaj opis uszkodzenia, może dasz też znać nadawcy?
wtedy weź aparat, aby zrobić zdjęcia i prześlesz nadawcy. Obojętnie czy to osoba prywatna czy firma wysyłająca coś z konkursu

daj znać, co i jak, jak już będziesz wiedziała

albo zadzwoń na swoją pocztę, podaj numer przesyłki/nazwisko i spytaj się co jest uszkodzone... może powiedzą Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4349428 Napisano: 09.05.2011 09:38:30 w Pomocy!!!!
osmiornica napisał(a):

ma ktoś poczte na onecie? możecie się zalogować? bo mi pokazuje ciągle bląd emotka

Poczta.onet.pl - serwis niedostepny
    Przepraszamy. Nie można obecnie korzystać z Onet Poczty. Pracujemy nad jak najszybszym rozwiązaniem problemu. Zespół Onet PocztyPoczta.onet.pl - serwis niedostepny

faktycznie... jest problem

ale cierpliwości emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4345810 Napisano: 07.05.2011 06:37:27 w Pomocy!!!!
joan napisał(a):

ziolko - o tym z Kopalni diamentów. Ważność konta mojego startera to 22/04/2011, więc jeśli go doładuję kwotą 10 zł, termin ważności przesunie się na 02/05/2011 emotka

no właśnie, ja tez mam tego z kopalni emotka

hmmm... a nie masz na naklejce z tyłu napisane do kiedy można aktywować?? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4345794 Napisano: 07.05.2011 06:30:18 w Pomocy!!!!
joan napisał(a):

mama2006 napisał(a):

joan napisał(a):

Właśnie włożyłam do telefonu kartę SimPlus, z tych, co to je rozdawali za darmo. Sprawdzam stan konta, a tam 5 zeta oraz info Konto ważne do dnia 22/04/2011 emotka Miał tak ktoś? emotka

tak, ale do 22.05

Na opakowaniu pisze, że karta jest ważna 30 dni, zatem powinna być aktywna jeszcze na początku czerwca, skoro ją dziś włożyłam do telefonu. A jest już na starcie przeterminowana. I nie wiem, czy ma sens ją doładować...

hmmm... mówicie o tym 200 czy iluś tam starterach plusa?
ja mam na naklejce napisane, że aktywacja możliwa do 28 marca 2013... a nie wiem jak jest faktycznie, bo jeszcze nie wkładałam jej do telefonu Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4341868 Napisano: 06.05.2011 11:14:28 w DARMOWE minuty i startery
mrufka napisał(a):

ziolko napisał(a):

aerdna napisał(a):

iwonciaaa napisał(a):

10 minut, wszystkie sieci, 2 dni (orange)
42K754SW na 80101

a na stronie pisze, że 4 dni emotka eh...

jeśli ktoś wcześniej miał minuty do wszystkich to działa tu zasada lepszego czasu, więc ma np jeszcze 6 dni na rozmowy, do 12 maja - sprawdziłam na swoim profilu na orange

a gdzie dokładnie sprawdzić można stan tych darmówek na orange emotka ja na swoim koncie tylko mam dostęp do ogólnych danych, ile min ile esów ale bez terminów i znaleźć nie mogę w której to zakładce może być emotka

jak się zalogujesz na swój profil na orange to jest

sprawdź:
dostępne środki
dostępne usługi
ostatnie połączenia

wchodzisz w dostępne środki i tam masz wszystko na tacy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4341829 Napisano: 06.05.2011 11:04:31 w DARMOWE minuty i startery
aerdna napisał(a):

iwonciaaa napisał(a):

10 minut, wszystkie sieci, 2 dni (orange)
42K754SW na 80101

a na stronie pisze, że 4 dni emotka eh...

jeśli ktoś wcześniej miał minuty do wszystkich to działa tu zasada lepszego czasu, więc ma np jeszcze 6 dni na rozmowy, do 12 maja - sprawdziłam na swoim profilu na orange Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4341706 Napisano: 06.05.2011 10:32:25 w Dyskusje o wynikach konkursu
właśnie przeczytałam i nie ma takiego zapisu, więc POWINNI nagrodzić 20 osób, a nie 6 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4341698 Napisano: 06.05.2011 10:30:37 w Dyskusje o wynikach konkursu
morbias napisał(a):

kaki76 napisał(a):

jenny21 napisał(a):

Konkurs wielkanocny Tao Tao
http://taotao.pl/...ao_-_zakonczony.html

Przyznano mniej nagród niż jest w regulaminie- co z wagą, pojemnikami i pozostałymi zestawami Tao tao ( z 14 sa tylko 3).Wysłałam do nich info co z pozostałymi nagrodami. I czekam, ktoś też zauinteresowany?

Nagrody i ich przekazanie
§ 7
1. Nagrody w Konkursie stanowią:
1) 1 waga kuchenna o wartości szacowanej ok. 168 zł.
2) 2 pojemniczki na papryki piccantino o wartości szacowanej ok. 78 zł każdy.
3) 3 zestawy miseczek serve&stack o wartości szacowanej 65 zł każda.
4) 14 zestawów produktów TaoTao o wartości szacowanej 30zł każdy.

dzwoniłam i odpowiedzieli mi , że nie spodobały im się hasła i wybrali tylko te 6 z tym , że wygrane hasła zasłużyły na takie nagrody a nie inne więc pozostałe nagrody pozostają u nich

Kpina....

podobna sytuacja kiedyś była w marce GOSIA, tak samo nie przyznali wszystkich grillów a sztućców do grilla ledwo co.

Powód? bo im się hasła nie spodobały emotka

a czy w regulaminie był zapis, że mogą nie przyznać wszystkich nagród? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4340717 Napisano: 05.05.2011 09:34:39 w Inne mniejsze markety
malenka89 napisał(a):

ziolko napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Nie wygrałam akurat w tym konku,ale uważam,że każdy,kto bierze udział w konkursie jest potencjalnym laureatem poprzez sam fakt przystąpienia do konkursu-czyli rozumiem ową potencjalność jako posiadanie możliwości wygrania emotka Więc skoro już nie tylko wziełam udział,ale dostałam smsa o wygranej,to bez żadnych dodatkowych ceregieli,powinnam dostać nagrodę emotka

taaa... już kiedyś dzwoniłam do Federacji Konsumentów i babka była zdziwiona, co ja chcę?? przecież ONA w każdym regulaminie to widziała, więc nie ma sprawy.
Ja jej tłumaczyłam, że wcale nie w każdym, że tylko ta agencja stosuje takie praktyki i to od niedawna, że wcześniej jak ktoś był laureatem to był, a nie jakieś widzimisię agencji.

Lepiej uderzyć do UOKiKu... emotka

tak, ale nie w przypadku, gdy biorą takie dane
emotka emotka

to do czegoś zoobowiązuje...

toteż jej mówiłam, że skoro ktoś dostał info o wygranej, pal licho, że potencjalnej
i ma odesłać takie szczegółowe dane, to powinien dostać nagrodę.
A ona na to, że to normalne, że najpierw wybiera się grupę osób z całej puli a później jeszcze mniejszą grupkę w wczesniejszej.
Dosłownie, jakby była w zmowie z nimi, bo do była Federacja z Poznania ;/

ktoś po prostu musi ich mocno docisnąć, bo tak to tylko za każdym razem jest to samo - nie trzymanie się regulaminu, czasu, okłamywanie, że laureaci byli poinformowani, za chwilę, że hasła czy co tam poszły do sponsora.. itp

już o danych nie wspominam, bo to oczywista oczywistość emotka

zresztą... pisałam o tym wcześniej, na gorąco ;/ Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4340641 Napisano: 05.05.2011 09:14:22 w Inne mniejsze markety
cudaczek121 napisał(a):

Nie wygrałam akurat w tym konku,ale uważam,że każdy,kto bierze udział w konkursie jest potencjalnym laureatem poprzez sam fakt przystąpienia do konkursu-czyli rozumiem ową potencjalność jako posiadanie możliwości wygrania emotka Więc skoro już nie tylko wziełam udział,ale dostałam smsa o wygranej,to bez żadnych dodatkowych ceregieli,powinnam dostać nagrodę emotka

taaa... już kiedyś dzwoniłam do Federacji Konsumentów i babka była zdziwiona, co ja chcę?? przecież ONA w każdym regulaminie to widziała, więc nie ma sprawy.
Ja jej tłumaczyłam, że wcale nie w każdym, że tylko ta agencja stosuje takie praktyki i to od niedawna, że wcześniej jak ktoś był laureatem to był, a nie jakieś widzimisię agencji.

Lepiej uderzyć do UOKiKu... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4339383 Napisano: 05.05.2011 02:57:21 w Wkurza mnie...
katrin22 napisał(a):

https://www.facebook.com/heineken tu można
pisać emotka

katrin22 napisał(a):

Tylko trzeba napisac mądrze na ich tablicy, musze pomyślec co pisac

hmm.. można na tablicy, ale ja i tak wyślę maila, skoro mam screeny Wyświetl w wątku >>
0 0