Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
wysłałam AZ jednego smsa, więc trzymać mi kciuki za wygraną
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
wysyłałam wczoraj
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
mam nadzieję, że się uda - nie próbowałam, ale skoro tyle osób tak robiło, to chyba coś musi w tym być??
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
http://pytamy.pl/...smclgnzlticaid=6c471
tam masz odpowiedź
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jeśli nie otrzyma listu w ciągu 14 dni, to możesz iść złożyć reklamację na pocztę - musisz posiadać oryginalny dowód nadania.
Ale równie dobrze możesz zadzwonić np do oddziału poczty odbiorcy lub ogólnie na pocztę i podać numer nadania, czy faktycznie taka przesyłka została odebrana, czy nie.
Bo czasami leży na poczcie a awizo gdzieś się podzieje i odbiorca nawet nie wie, że coś do niego jest.
Ostatnio zwykłe polecone strasznie długo idą. Jeśli nie dojdą w 3 dni to tydzień i dłużej murowane ;/
kiedyś polecony z Łodzi szedł do mnie 8 dni!! 110 km
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Borsuk. PW. Zaręba G.
Leonarda 5/88 , 20-625 Lublin
woj. lubelskie powiat Lublin gmina Lublin
TEL (81) 5254372
GSM (0) 512411142
transport samochodowy - lubelskie
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
śmiej się przez łzy
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ja faktycznie napisałam do Heinekena na ich profilu na FB
może to właśnie dlatego w profilu Piwoszy nie ma teraz kega?
ale kto to wie?
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
zależy CO jest uszkodzone, bo jeśli tylko koperta czy inne opakowanie a reszta jest ok, to odbierz bez problemu. Ale jeśli odbierzesz i okaże się, że uszkodzona jest zawartość, to na miejscu od razu spisz reklamację i podaj opis uszkodzenia, może dasz też znać nadawcy?
wtedy weź aparat, aby zrobić zdjęcia i prześlesz nadawcy. Obojętnie czy to osoba prywatna czy firma wysyłająca coś z konkursu
daj znać, co i jak, jak już będziesz wiedziała
albo zadzwoń na swoją pocztę, podaj numer przesyłki/nazwisko i spytaj się co jest uszkodzone... może powiedzą Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Poczta.onet.pl - serwis niedostepny
Przepraszamy. Nie można obecnie korzystać z Onet Poczty. Pracujemy nad jak najszybszym rozwiązaniem problemu. Zespół Onet PocztyPoczta.onet.pl - serwis niedostepny
faktycznie... jest problem
ale cierpliwości
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
no właśnie, ja tez mam tego z kopalni
hmmm... a nie masz na naklejce z tyłu napisane do kiedy można aktywować?? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
hmmm... mówicie o tym 200 czy iluś tam starterach plusa?
ja mam na naklejce napisane, że aktywacja możliwa do 28 marca 2013... a nie wiem jak jest faktycznie, bo jeszcze nie wkładałam jej do telefonu Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jak się zalogujesz na swój profil na orange to jest
sprawdź:
dostępne środki
dostępne usługi
ostatnie połączenia
wchodzisz w dostępne środki i tam masz wszystko na tacy
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jeśli ktoś wcześniej miał minuty do wszystkich to działa tu zasada lepszego czasu, więc ma np jeszcze 6 dni na rozmowy, do 12 maja - sprawdziłam na swoim profilu na orange Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
podobna sytuacja kiedyś była w marce GOSIA, tak samo nie przyznali wszystkich grillów a sztućców do grilla ledwo co.
Powód? bo im się hasła nie spodobały
a czy w regulaminie był zapis, że mogą nie przyznać wszystkich nagród? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
toteż jej mówiłam, że skoro ktoś dostał info o wygranej, pal licho, że potencjalnej
i ma odesłać takie szczegółowe dane, to powinien dostać nagrodę.
A ona na to, że to normalne, że najpierw wybiera się grupę osób z całej puli a później jeszcze mniejszą grupkę w wczesniejszej.
Dosłownie, jakby była w zmowie z nimi, bo do była Federacja z Poznania ;/
ktoś po prostu musi ich mocno docisnąć, bo tak to tylko za każdym razem jest to samo - nie trzymanie się regulaminu, czasu, okłamywanie, że laureaci byli poinformowani, za chwilę, że hasła czy co tam poszły do sponsora.. itp
już o danych nie wspominam, bo to oczywista oczywistość
zresztą... pisałam o tym wcześniej, na gorąco ;/ Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
taaa... już kiedyś dzwoniłam do Federacji Konsumentów i babka była zdziwiona, co ja chcę?? przecież ONA w każdym regulaminie to widziała, więc nie ma sprawy.
Ja jej tłumaczyłam, że wcale nie w każdym, że tylko ta agencja stosuje takie praktyki i to od niedawna, że wcześniej jak ktoś był laureatem to był, a nie jakieś widzimisię agencji.
Lepiej uderzyć do UOKiKu...
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
hmm.. można na tablicy, ale ja i tak wyślę maila, skoro mam screeny Wyświetl w wątku >>