Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
chyba jeden Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
http://finanse.wp...sc.html?ticaid=1c21a Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
o 10:05
nie zdążyłam nawet ruszyć ręką, żeby odebrać, a już przestał dzwonić
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
wymienione terminy przychodziły i odchodziły bez zmian, a pani w agencji znowu mamiła nowymi terminami.
A ludzie naiwni myśleli, że tym razem dotrzymają słowa..
GŁUPOTA
następnym razem, jak zobaczę, że ta agencja organizuje konkurs to NIE wezmę w nim udziału
agencja powinna wziąć się rzetelnie do roboty, nie wymyślać durnowatych wymówek, trzymać się sprawiedliwego regulaminu, bez tych idiotycznych sformułowań potencjalny laureat.
Dlaczego inne agencje mogą tak robić i nie sprawia im to problemu? tylko TQ wszędzie widzi jakieś trudności i na siłę utrudnia konsumentom-konkursowiczom życie.
Dlaczego nie mogą podać właściwych laureatów???? a jeśli ktoś nie wywiąże się z terminu przesłania paragonu nie poinformują osoby z rezerwy, bez zbierania wszystkich danych???
niedługo będą prosić o numer buta i informację o orientacji (politycznej, seksualnej czy innej)
nooo.... ale się napisałam - może na zapas, ale...
Ale ta agencja naprawdę mnie irrryytuje
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
http://www.streetcom.pl/
tu masz informacje
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ja na ariela nie czekam, bo nie brałam udziału, ale na alwaysa i owszem
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
moje zakupy -> płacę z allegro -> lista moich wpłat -> tam jest cała informacja, ile, kiedy, komu i za ci płaciłeś Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
na pewno była o 11:50 Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
żartujesz
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
hmm...
nie zaszkodzi zmienić, ale co Ci da zmiana, jeśli później tak czy siak musisz podać dane, jeśli chcesz dostać nagrodę? wtedy po danych mogą rozpoznać
ale ludzie grają na rodziców, rodzeństwo, męża/żonę, ciotki, wujków itp itp Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
na 4logis - cena 129 zł
Odbiera DPD
Waga paczki przekracza 31.5 kg.
Uwaga! Warunkiem odebrania przesyłki przez kuriera jest umieszczenie jej na palecie oraz wpisanie wymiarów paczki łącznie z paletą.
Prosimy o telefoniczny kontakt na numer: 022 751 56 40 w celu wcześniejszego ustalenia sposobu odbioru przesyłki.
na https://www.wysylajtaniej.pl/ - jest, ze UPS ani DHL nie obsługują takich paczek, chociaż pewno bezpośrednio inaczej to wygląda
aha... nie uwzględniłam pobrania ani ubezpieczenia, więc cena pewno będzie wyższa Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
gorzej jak przejdzie Ci po ustach, wtedy masakra... swędzi, łaskocze i obrzydliwe
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
a że agencja nie wywiązuje się prawidłowo ze swoich obowiązków, to gdzie trzeba zgłaszać, skoro sponsorzy powinni kontrolować wszystko? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Faktycznie, wygrałam wtedy, ale tylko i wyłącznie raz w konkursie organizowanym przez nich Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
poczytaj sobie ten regulamin
http://www.e-kupo...ochrona%20z%20Always
8. Poinformowanie uczestników, którzy zostali wytypowani jako finaliści konkursu nastąpi telefonicznie lub drogą SMS w terminie do 10 dni od wytypowania finalistów. Następnie z grona finalistów zostaną wytypowani laureaci konkursu.
9. Warunkiem otrzymania nagrody jest przesłanie przez Uczestnika, któremu przyznano nagrodę, następujących danych: imię i nazwisko, adres zamieszkania, adres zameldowania, numer NIP, PESEL, numer dowodu osobistego, adres Urzędu Skarbowego, kserokopii dowodu osobistego oraz oryginału paragonu. Kserokopie zostaną zniszczone niezwłocznie po odebraniu nagrody przez Uczestnika.
Niby piszą o zniszczeniu, ale kto ich tam faktycznie wie??
ja jestem sceptyczna i ostrożna Wyświetl w wątku >>