Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#4291075 Napisano: 15.04.2011 09:06:44 w RMF
aneti napisał(a):

dziś był jeden sygnał, czy dwa?

chyba jeden Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4291052 Napisano: 15.04.2011 08:55:36 w Wkurza mnie...

ziolko

#4291043 Napisano: 15.04.2011 08:46:15 w Połączenia nieodebrane
znowu wkurzające urywki sygnału z numeru zastrzeżonego emotka

o 10:05

nie zdążyłam nawet ruszyć ręką, żeby odebrać, a już przestał dzwonić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4290931 Napisano: 15.04.2011 07:48:24 w Carrefour konkursy
na pewno nie dotrzymają słowa... ile razy przy poprzednim alwaysie było, że do środy... do końca tygodnia, do poniedziałku... będą wyniki??

wymienione terminy przychodziły i odchodziły bez zmian, a pani w agencji znowu mamiła nowymi terminami.

A ludzie naiwni myśleli, że tym razem dotrzymają słowa..

GŁUPOTA

następnym razem, jak zobaczę, że ta agencja organizuje konkurs to NIE wezmę w nim udziału emotka po co tracić nerwy, czas na wykonywanie telefonów i pieniądze na te telefony??

emotka emotka emotka emotka

agencja powinna wziąć się rzetelnie do roboty, nie wymyślać durnowatych wymówek, trzymać się sprawiedliwego regulaminu, bez tych idiotycznych sformułowań potencjalny laureat.

Dlaczego inne agencje mogą tak robić i nie sprawia im to problemu? tylko TQ wszędzie widzi jakieś trudności i na siłę utrudnia konsumentom-konkursowiczom życie.

Dlaczego nie mogą podać właściwych laureatów???? a jeśli ktoś nie wywiąże się z terminu przesłania paragonu nie poinformują osoby z rezerwy, bez zbierania wszystkich danych???

niedługo będą prosić o numer buta i informację o orientacji (politycznej, seksualnej czy innej) emotka

nooo.... ale się napisałam - może na zapas, ale...

Ale ta agencja naprawdę mnie irrryytuje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4290915 Napisano: 15.04.2011 07:41:53 w Zostań testerem.
dzikanimfa napisał(a):

co trzeba zrobić by zostac testerem ? xD
bo nie wiem o co kaman, ktoś oświeci mnie na privvv?

http://www.streetcom.pl/

tu masz informacje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4290840 Napisano: 15.04.2011 07:07:42 w Carrefour konkursy
no nie wiem... to będzie tydzień przedświąteczny, więc znowu coś wymyślą, może jakieś urlopy wezmą, a my będziemy czekać jak głupki emotka

ja na ariela nie czekam, bo nie brałam udziału, ale na alwaysa i owszem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4290108 Napisano: 14.04.2011 07:05:49 w Pomocy!!!!
krzyszu

moje zakupy -> płacę z allegro -> lista moich wpłat -> tam jest cała informacja, ile, kiedy, komu i za ci płaciłeś Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4288498 Napisano: 14.04.2011 10:11:56 w RMF
zeida napisał(a):

ta kwota 1422 od której się pojawiła, wie ktoś?

na pewno była o 11:50 Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4288497 Napisano: 14.04.2011 10:11:31 w RMF
assal napisał(a):

Przecież ten wątek można za kilka dni usunąć emotka
Mi tam nie przeszkadza.
Choć zanim ktoś tu wrzuci informację, że sygnał był, zdążę już zakupy na podaną sumę zrobić emotka
Czy wygram?
Nie wiem.
Średnio mi to zajmuje nie więcej jak 10 sekund. Z podaniem danych. A i tak może się okazać, że nic mi nie wpadnie emotka

żartujesz emotka wszystko w 10 sekund?? to ja nie mam szans ;/ Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4287211 Napisano: 13.04.2011 05:44:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
staszek napisał(a):

Pewnie to głupie pytanie, ale jestem od niedawna tutaj, więc się odważę emotka
Czy jak bierzecie udział w konkach gdzie trzeba podać nicka to ciągle dajecie tem sam czy zmieniacie je czasami?
Mam takie głupie przeświadczenie, że jak ktoś już gdzieś wygrał pod jednym nickiem to sobie go zapamiętają i następnym razem nagrodę dadzą komuś innemu. Ale może się mylę, oby emotka
Gdybyście byli tak mili i oświecili mnie w tej kwestii to będę niezmiernie wdzięczna.

hmm...
nie zaszkodzi zmienić, ale co Ci da zmiana, jeśli później tak czy siak musisz podać dane, jeśli chcesz dostać nagrodę? wtedy po danych mogą rozpoznać

ale ludzie grają na rodziców, rodzeństwo, męża/żonę, ciotki, wujków itp itp Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4286299 Napisano: 13.04.2011 11:53:57 w Pomocy!!!!
grzegorz543 najlepiej zrobisz dzwoniąc do nich, wtedy będziesz miał pewne informacje

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4286290 Napisano: 13.04.2011 11:51:22 w Pomocy!!!!

ziolko

#4286208 Napisano: 13.04.2011 11:07:10 w Pomocy!!!!
jak chciałam coś wysłać, o podobnych wymiarach (ja miałam paczkę 160x30x15 cm, waga ok 5 kg) to mi policzyli ok 50 zł, ale nie pamiętam kuriera emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4286197 Napisano: 13.04.2011 11:03:31 w Pomocy!!!!
grzegorz543 napisał(a):

wie ktos moze jakim kurierem wyslac paczke o wadze do 40kg o wyniarach 150x90x30 za pobraniem i ubezpieczeniem prosze o info i wlasne doswiadczenie

na 4logis - cena 129 zł

Odbiera DPD

Waga paczki przekracza 31.5 kg.
Uwaga! Warunkiem odebrania przesyłki przez kuriera jest umieszczenie jej na palecie oraz wpisanie wymiarów paczki łącznie z paletą.

Prosimy o telefoniczny kontakt na numer: 022 751 56 40 w celu wcześniejszego ustalenia sposobu odbioru przesyłki.

na https://www.wysylajtaniej.pl/ - jest, ze UPS ani DHL nie obsługują takich paczek, chociaż pewno bezpośrednio inaczej to wygląda

aha... nie uwzględniłam pobrania ani ubezpieczenia, więc cena pewno będzie wyższa Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4285408 Napisano: 12.04.2011 09:46:56 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

M-u-c-h-a. Lata po pokoju taka jakaś opadła z sił i wzdrygam się przed pyknięciem w nią kapciem, choć nasza koegzystencja musi wkrótce dobiec końca. Ciężko jednak czekać na jej naturalny zgon, gdy człowiekowi powieki opadają w dół z siłą, o jaką Newton by ich nie podejrzewał. Się dygam, że muszysko mnie w nocy DOTKNIE. Fuj emotka Ale nic to, zdobędę się na heroiczny czyn i pójdę spać emotka

gorzej jak przejdzie Ci po ustach, wtedy masakra... swędzi, łaskocze i obrzydliwe emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4284697 Napisano: 12.04.2011 04:28:40 w Inne mniejsze markety
0 0

ziolko

#4284689 Napisano: 12.04.2011 04:26:59 w Inne mniejsze markety
kurde, przeciez MUSI być jakiś sposób na nich emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4284671 Napisano: 12.04.2011 04:22:33 w Inne mniejsze markety
wsciekly napisał(a):

kimolotek napisał(a):

napiszcie proszę w jaki sposób napisaliście do P&g skarge czy listownie czy e-mailowo, zamierzam poruszyć ten temat!

i odpowiedzieli, że nie zamierzają się zajmować konkursami, bo do tego... wynajęli agencje

a że agencja nie wywiązuje się prawidłowo ze swoich obowiązków, to gdzie trzeba zgłaszać, skoro sponsorzy powinni kontrolować wszystko? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4284557 Napisano: 12.04.2011 03:30:15 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
ja raz miałam smsa, że jestem potencjalnym laureatem. Wtedy co był konkurs Always i suszarki do wygrania

Faktycznie, wygrałam wtedy, ale tylko i wyłącznie raz w konkursie organizowanym przez nich Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4284512 Napisano: 12.04.2011 03:06:43 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
mia napisał(a):

mariwanna napisał(a):

lavenda7 napisał(a):

mariwanna napisał(a):

no więc zgodnie z dyskusją, która była w topie inne mniejsze markety - musimy coś wymyślić ws agencji TQG.
mysha jutro zrobi petycję w internecie, można będzie pod nią się podpisać.

a co jest z nimi nei tak?bo nie jestem w temacie:)

chyba prościej byłoby odpowiedzieć na pytanie - co oni robią dobrze emotka

Jak to co?
Dali mi główną w Białym Stole! emotka
Ja tam ich lubię - na razie... emotka
katia305 napisał(a):

zastanawiam sie dlaczego maja polityke zbierania kser dowodow od ludzi skoro wiedza juz, ze nie wygraja..co oni z nimi pozniej robia?
czy to jest zgodne z ustawa o ochronie danych osobowych?

Ksero chcą chyba tylko od tych, co wygrali, przynajmniej tak było w Białym Stole, wcześniej jedynie skan paragonu i imię i nazwisko, więc nie przesadzajmy...

poczytaj sobie ten regulamin

http://www.e-kupo...ochrona%20z%20Always

8. Poinformowanie uczestników, którzy zostali wytypowani jako finaliści konkursu nastąpi telefonicznie lub drogą SMS w terminie do 10 dni od wytypowania finalistów. Następnie z grona finalistów zostaną wytypowani laureaci konkursu.
9. Warunkiem otrzymania nagrody jest przesłanie przez Uczestnika, któremu przyznano nagrodę, następujących danych: imię i nazwisko, adres zamieszkania, adres zameldowania, numer NIP, PESEL, numer dowodu osobistego, adres Urzędu Skarbowego, kserokopii dowodu osobistego oraz oryginału paragonu. Kserokopie zostaną zniszczone niezwłocznie po odebraniu nagrody przez Uczestnika.

Niby piszą o zniszczeniu, ale kto ich tam faktycznie wie?? emotka emotka

ja jestem sceptyczna i ostrożna Wyświetl w wątku >>
0 0