Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jak dla mnie to dość mętne tłumaczenie.
No bo jakim prawem ktoś żąda ode mnie wszelkich danych, tylko po to, abym NIE wygrała??
bez sensu totalnie. Po co im dowód przy nagrodzie wartej np 50-100 złotych?? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
RZECZNIK PRAW KONSUMENTA
może tam?? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Czyli jednak ludzie zauważą, że coś było splagiatowane i widać, że działają i nie dadzą sobie w kaszę dmuchać i pozwalać na nagradzanie plagiatów i plagiatorów.
BARDZO DOBRZE Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
luuudzie... czytajcie info o tym, kiedy zamawiać i kiedy dostarczają nagrodę
http://www.askgfk.pl/?L=pl&id=18
REGULAMIN GFK
§ 16. Wydawanie nagród
4. Zamówienie na nagrodę może zostać wysłane w dowolnym momencie. Zamówienie wysłane w okresie od dnia 1 do 15 każdego miesiąca będzie realizowane do ostatniego dnia tego miesiąca, natomiast zamówienie wysłane w okresie od dnia 16 do ostatniego dnia miesiąca będzie realizowane do dnia 15 następnego miesiąca.
WIÊC zgodnie z regulaminem doładowanie dostaniesz pod koniec miesiąca Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
może poczuł zew natury?
może gdzieś siedzi zziębnięty i głodny?
może ktoś go trzyma w mieszkaniu??
gorzej, jesli został potrącony
wkurza mnie, że do dzisiejszego dnia nie wiem, co się stało z moimi dwiema kotkami, zniknęły w ciągu 2 dni i... cisza... już 3 lata. Nie wiadomo, co się stało. Nigdzie nie leżały na drodze, bo przejeździłam okolice.
Wolałabym najgorszą pewność niż trującą niepewność
:( Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
polecam kurs szybkiego czytania - faktycznie szybciej się czyta i lepiej zapamiętuje... do tego mapy myśli i git majonez
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
musisz wrzucić na luz, odstresować się, moze jakiś spacer by się przydał?? luźna pogawędka z kimś, a nie będziesz tak nerwowo podchodził do tego.
Wiem, co mówię, bo jak denerwowałam się maksymalnie przed egzaminami na studiach, to miałam poprawki
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
taa... ja mam jedną sprawę z listopada z patelniami z radia
dostałam patelnie za 100 zł a miały być za 500, sponsor powiedział mi jeszcze, że wymienił 3 patelnie tańsze na 2 droższe
kurde.. niestety kwitek, co wygrałam musiałam oddać przy odbiorze nagrody i nie miałam dowodu
a w radiu nie chcieli mi wydrukować znowu
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ale ile zdrowia i nerwów kosztują takie kombinacje to brak słów
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
szczególnie, że sami na FB napisali
IB - A czy ten weekend jest jedno czy dwuosobowy?
24 lutego o 16:11 · Lubię to! · 1 osoba
Hilton Garden Inn Kraków Dwuosobowy, na dwie doby
25 lutego o 11:22 ·
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
całe szczęście, zawsze istnieje jakaś szansa na wyegzekwowanie nagrody
a jeśli wczesniej nie było mowy, ze płacisz podatek to z jakiej racji nagle teraz się obudzili???
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
heheh... ja tam nie muszę mieć co godzinę, fajnie by było, gdyby jedna dziennie wpadła
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
i jaki podatek? ile nagroda jest warta??
możesz powiedzieć, że skoro wygrałaś nagrodę to mają tu zastosowanie przepisy Kodeksu Cywilnego, mianowicie publiczne przyrzeczenie nagrody
http://www.prawni...odeks_cywilny_47.htm Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
coś Ty... biorąc pod uwagę, która agencja organizuje konkurs, to wyników można spodziewać się za 2 miesiące