Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#4254596 Napisano: 30.03.2011 06:45:54 w PLAGIATY
efelinkaaa - ja już dawno zwątpiłam, czy wszystkie prace są jej, szczególnie te tekstowe, wysyłane przez internet

bo świecidełka - wiadomo Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4254569 Napisano: 30.03.2011 06:15:46 w PLAGIATY
privatedo napisał(a):

keeczuup napisał(a):

http://www.papilo...metyki-Bielenda.html

Pani Monika Sobieraj
Fajnie być kobietą, bo kobieta to: krągłość miesiąca, faliste ruchy węża, chwiejność trawy, wysmukłość trzciny, aksamitną delikatność kwiatu, spojrzenie łani, jasność promienia słonecznego, niestałość wiatru, bojaźliwość zająca, próżność pawia, miękkość i lekkość puchu, twardość diamentu, słodycz miodu, krwiożerczość tygrysa, ciepło ognia, chłód lodu, krzykliwość czajki, gruchanie synogarlicy…

z neta (na dole):
http://jaga70.blo...biet,2,ID403256958,n

akurat notatka w blogu ma pozniejsza date niz konkurs.... emotka
co nie oznacza, ze nie jest to plagiat, bo jest na wielu innych stronach z wczesniejsza data:
np. http://cafecarmel...px?BlogEntryId=26644

no tak, moniau wygrała pod panieńskim nazwiskiem w dodatku plagiatem - krótko mówiąc - standard

taaak... znowu się czepiam - ale tępię plagiaty, zresztą dlatego założyłam ten temat Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4250553 Napisano: 28.03.2011 11:07:58 w Dyskusje o wynikach konkursu
iva napisał(a):

A ja mam pytanie nie z tej beczki emotka .
W sumie nie wiedziałam gdzie pisać więc piszę tutaj emotka . Zastanawiałam się jaki macie pogląd na pracę a konkursy. Chodzi mi dokładnie o to czy warto czy lepiej nie warto o tym wspominać w CV? Dokładnie np wygrałeś konkurs kreatywny więc żeby się wyróżnić nie wpisujesz kreatywny czy pomysłowy tylko laureat głównej nagrody w konkursie kariera.pl. Przecież takie rzeczy warte są podkreślenia ale jak na to może patrzeć osoba prowadząca kwalifikację?

hmm... teoretycznie warto wspomnieć o czymś takim, wpisać laureat konkursu na kreatywność na portalu kariera.com - nie wiem, czy warto wspominać o nagrodzie. Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4246418 Napisano: 26.03.2011 09:14:45 w Dyskusje o wynikach konkursu
ale osoby, co wygrywają więcej tych samych rzeczy nie rozumieją tego i wyśmiewają się z tych, co tak nie robią - też nie gram o kilkanaście tych samych rzeczy, jestem w szoku jeśli wpadnie coś podwójnie przypadkiem

widać, że takie osoby są w mniejszości, ale to nie znaczy, ze są nienormalne emotka

i dziwię się, że ktoś porównuje dodatkowe wygrane do premii w pracy Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4243981 Napisano: 25.03.2011 09:10:48 w Rossmann
patita06 napisał(a):

Orientuje się ktoś, czy ta zniżka za baterie 10% jest na całe zakupy, czy tylko na jedną rzecz?

z tego co wiem, to chyba tylko na baterie Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4241628 Napisano: 24.03.2011 11:02:34 w Wkurza mnie...
wkurza mnie QUIZ MILION - dzwonią a później sms, że mam szansę na auto..... wrrrrrrr.. wrrrrrrrrrr.....

emotka

NO ile razy można dzwonić z tym samym??

chyba nawet ANULUJ wysłane na 80330 nie działa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4241546 Napisano: 24.03.2011 10:37:32 w Dyskusje o wynikach konkursu
pola731 napisał(a):

m2m napisał(a):

czy bez zastrzeżen to bym polemizowała. Nie uważam, żeby było fair dorzucanie zgłoszeń metr na metr gdy trzeba wysłać kupon albo gdy trzeba napsiać hasło a ktoś robi z tego laurkę. Nie wiem jak bylo w tym przypadku dlatego napisałam, ze chciałabym zobaczyć te zgłoszenia - wszystkich uczestników.

jeśli na kuponie mam 3 linijki miejsca a regulamin wymaga zgłoszenia na kuponie to ja się dostosowuję , jeśli sms ma mieć do 160 znaków to też się dostosowuję - i chyba tylko o to chodzi - jeśli mogą wygrywać prace plastyczne w konkursie na hasło reklamowe to niech zrobią zapis w regulaminie forma zgłoszenia dowolna dostaną wtedy nie tylko jedną atrakcyjną pracę od Moni ale i od innych kreatywnych ,będą mieć wybór - i będzie ok

zgadzam się emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4241483 Napisano: 24.03.2011 10:10:40 w Dyskusje o wynikach konkursu
madzdz napisał(a):

No czy reasumując nie wkurza nas, że ktoś zgarnia auta, a ciekawe zjawisko, gdy po prostu posyła zgłoszenia niezgodne z regulaminem- a organizatorzy je przyjmują i nagradzają. Moim zdaniem to zdecydowanie wina organizatorów, gdyby trzymali się swoich własnych reguł nie byłoby żadnego rozgłosu w związku z panią Moniką. Dawniej prawdę mówiąc też byłam na ta sytuacje zła, ale w sumie jedyne co można zrobić to np. posyłać reklamacje wtedy kiedy wiemy, że wygrało zgłoszenie niezgodne z regulaminem emotka .

jeśli TY jedna poślesz reklamację to nic nie zdziałasz, no bo co da jedno pisemko??

uśmieją się, że zazdrościsz wygranej, że sama mogłaś podobne cudo stworzyć i tyle.

Mówię tu o wszystkich zgłoszeniach, które wygrały a nie były zgodne z zasadami Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4239169 Napisano: 23.03.2011 11:54:30 w Wkurza mnie...
slonko365 napisał(a):

olunka napisał(a):

krzyszu napisał(a):

nencus Pisze mi głos oddany emotka Przeciez żadnego linka do głosowania nigdzie nie dawałem wiec po co ta ściema?

tak samo mam emotka

a ja po raz pierwszy kogoś zablokowałam. normalnie mi gość inwazję jakąś na pw zrobił emotka

no cóż... strasznie długi staz na forum i od razu spam na pw - więc blokada emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4237691 Napisano: 22.03.2011 07:24:39 w Wkurza mnie...
monisia23 napisał(a):

ziolko napisał(a):

ludki, a może założymy nowy temat Dyskusje rodzicielskie??

bo czasami jest jakiś dziecięcy problem, chyba, że lepiej pogadać w wc, co o tym myślicie??

Ja jestem jak najbardziej za emotka
Taki temat, gdzie bedzie mama mogla zapytac o cos inna mame, lub zwyczajnie pochwalic sie jakims nowym osiagnieciem maluszka emotka itp. emotka

https://www.e-kon...7-pg-1.html#f4237683

:)
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4237486 Napisano: 22.03.2011 06:27:58 w Wkurza mnie...
ludki, a może założymy nowy temat Dyskusje rodzicielskie??

bo czasami jest jakiś dziecięcy problem, chyba, że lepiej pogadać w wc, co o tym myślicie?? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4236442 Napisano: 22.03.2011 11:59:28 w Wkurza mnie...
ewachem napisał(a):

ziolko napisał(a):

a ja podobno miałam coś z biodrem, jak byłam mała.
Mama mówiła, że wkładała mi 2 pieluchy. Dzięki temu dziś nie mam problemów z biodrem emotka

niestety to jest nieprawda...uwierz jestem bardzo w temacie emotka

nie wiem jak jest teraz - mówię, jak było ze mną emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4236433 Napisano: 22.03.2011 11:57:12 w Wkurza mnie...
a ja podobno miałam coś z biodrem, jak byłam mała.
Mama mówiła, że wkładała mi 2 pieluchy. Dzięki temu dziś nie mam problemów z biodrem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4234902 Napisano: 21.03.2011 08:15:18 w Wkurza mnie...
myszkaa1989 napisał(a):

Ja dziś dostałam dwa telefony o 10:00 i 11:00 z zatrzeżonego raz jakaś loteria quiz a później loteria milion śmiać się chce emotka wyłączam zawsze rozmowe czekam na durnego smsa i kasuje;p takie telefony nie powinny być dozwolone emotka Szczególnie dla stałych graczy w konkursach bo człowiekowi nadzieję robią tymi telefonami:P

quiz milion ma regulamin, wystarczy poczytać - tam jest podany sposób, w jaki można zrezygnować z tego konkursu, wysyła się smsa o określonej treści na konkretny numer Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4233898 Napisano: 21.03.2011 03:04:49 w Dyskusje o wynikach konkursu
organizatorzy wiedzieli, że to te same osoby, a mimo wszystko nie zareagowali Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4233341 Napisano: 21.03.2011 11:30:00 w Dyskusje o wynikach konkursu
tylko i wyłącznie 71 i 79 -te same osoby, a to na plaży to chyba fotomontaż Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4233294 Napisano: 21.03.2011 11:18:10 w Dyskusje o wynikach konkursu
polec napisał(a):

ziolko napisał(a):

januleczkak napisał(a):

co sądzicie o wynikach z Garniera?
http://www.garnie...amily/gagnants1.aspx

miejsce 71 i 79 - moniau i jej mąż emotka

a niby jedna rodzina = jedna nagroda

jeszcze miejsce 11 emotka - roztrojenie ;D

na 11 to nie ona
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4233160 Napisano: 21.03.2011 10:39:18 w Dyskusje o wynikach konkursu
januleczkak napisał(a):

co sądzicie o wynikach z Garniera?
http://www.garnie...amily/gagnants1.aspx

miejsce 71 i 79 - moniau i jej mąż emotka

a niby jedna rodzina = jedna nagroda Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4233021 Napisano: 21.03.2011 09:48:06 w Wkurza mnie...
zarania napisał(a):

A Tobie delfinka 101 szczerze gratuluję kartona laysów, bo w to że można przypadkiem trafić raz daję wiarę, a nie w super wielkie szczęście innyc do tego, by kilkakrotnie się wstrzelic w co 500-setny głos. Natomiast Twój pomysł ziolko odnośnie wygrywania laysów jest dla mnie zupełnie niezrozumiały. Przecież na stronie jest licznik głosów.

wiem, że jest licznik, ale ktoś może głosować bezinteresownie na dany smak a ktoś może grać tylko o chipsy.
Więc wielokrotność 500 tylko może ułatwić wygraną emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4232986 Napisano: 21.03.2011 09:38:53 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

zarania napisał(a):

Nikt mi nie powie, że te osoby, które wygrywają na lays.pl conajmniej po 2-3 kartony, (w szczególności pod rząd tak jak przed chwilą mirek.xxx) mają tylko szczęście! Gdybym umiała pisać programiki też bym wygrała kilka kartoników! emotka

ja wygrałam tylko jeden kartonik.Miałam ogromnego fuksa:)

echh... weźcie sobie policzcie sami - wielokrotność 660 kartonów i będziecie wiedzieć, kiedy głosowac, żeby laysy wpadły emotka

dodam, że nie gram tam, a na ten pomysł sama wpadłam emotka

biję się w piersi, źle podałam wielokrotność

powinno być co 500 karton

dobrze, że tam nie gram bo bym się wkurzała, że nie wygrywam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0