Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#4152647 Napisano: 18.02.2011 11:44:36 w Dyskusje o wynikach konkursu
swibek napisał(a):

emotka ciekawe czy pani M. dodatkowo wysłała pocztą jeszcze jakieś świecidełka.. przecież to tylko dodatek do interesu.. emotka co tam zdjęcie.. pikuś.. sorki!! Pan Pikuś!! emotka

swibus... wyniki jeszcze NIE zostały ogłoszone, więc nie wiadomo jaki będzie werdykt Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4152643 Napisano: 18.02.2011 11:43:21 w GFK
pereka napisał(a):

Ile ważne jest doładowanie które się otrzymało za punkty GFK?
Dostałam na maila kod w połowie listopada, ale dziś dpiero chciałam sobie nim konto doładować i mi wyświetliło że błędny - chyba że robię coś nie tak emotka
Czyżby się przeterminował emotka

napisz do nich i spytaj się, jak długo był ważny Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4152486 Napisano: 18.02.2011 10:56:06 w Dyskusje o wynikach konkursu
haha

3. Uczestnik może zarejestrować się w konkursie „Zostań Rodziną Garniera” tylko raz za pomocą
jednego adresu email i raz zgłosić jedno zdjęcie oraz jedną swoją odpowiedź do Konkursu.
U Z chwilą potwierdzenia uczestnictwa w Konkursie przez Uczestnika (kliknięcia w link aktywacyjny)
Uczestnikowi nie przysługuje prawo do zmiany lub wycofania przesłanego zdjęcia oraz odpowiedzi.

Czyli chyba jedna rodzina??? bo jeśli nagle rodzina licząca np 10 osób zgłosi każde dziecko?? hmm...

Organizator nie ponosi odpowiedzialności za zdjęcia oraz treść przesyłanych odpowiedzi (w tym nie ponosi odpowiedzialności, jeśli przesłane zdjęcie lub odpowiedź łamie prawa autorskie) i rozpatrzą zdjęcia oraz odpowiedzi w takiej formie, w jakiej zostały one ostatecznie zgłoszone do Konkursu.

no super... jawne pozwolenie na plagiaty emotka

ale...

W odniesieniu do zdjęć oraz wypowiedzi przesłanej przez Uczestnika Konkursu, Uczestnik
deklaruje, że posiada pełne prawa autorskie do przesyłanych materiałów, a ponadto w przypadku
roszczeń osób trzecich w związku z przesłanymi przez Uczestnika materiałami, Uczestnik zobowiązuje się wyrównać Koordynatorowi i Organizatorowi Konkursu wszelkie szkody, jakie mogą ponieść z tytułu takich roszczeń wysuwanych przez osoby trzecie.

czyli co?
uczestnicy mają załatwiać sprawę między sobą jakby co?

3. W przypadkach wykrycia przez Organizatora lub Koordynatora, iż dany Uczestnik dopuszcza się
działań niezgodnych z niniejszym Regulaminem, w tym w szczególności dokonuje wielokrotnego
niepoprawnego zgłaszania udziału w Konkursie, np. z użyciem nieprawdziwych danych, lub że dany
Uczestnik podejmuje inne działania sprzeczne z celem Konkursu, rejestracja takiego Uczestnika
zostanie wyłączona z procesu kwalifikacji zwycięzców Konkursu.

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4152209 Napisano: 18.02.2011 09:31:31 w Wkurza mnie...
fikumiku i ewikewik - proszę was... takie dyskusje prowadźcie sobie na pw czy gg..

czy naprawdę jak się tu wchodzi to trzeba natykać się na to wszystko??

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4150447 Napisano: 17.02.2011 04:42:52 w Wkurza mnie...
czarnygreg napisał(a):

ewikewik napisał(a):

wkurza mnie kolejny karniak za właściwe posty we właściwych topach, w których w tym samym czasie kręcąca tyłkiem spamerka wypisuje co chce, ile razy chce i nikt jej za to karniaków nie daje...

mnie twój karniak nie zdziwił, jeżeli już to tylko z tego powodu ze dopiero teraz i tylko jeden emotka
nie podoba ci się jak ktoś inny wpisuje się niepotrzebnie(twoim zdaniem) a ty sama strasznie mnożysz te same posty we wszystkich możliwych wątkach, już chyba całe forum wie na pamięć co masz na wymianę,
to wkurzające ze wszędzie się czyta to samo napisane przez jedną osobę emotka

zgadzam się..
jeśli ktoś jest zainteresowany to sobie znajdzie ogłoszenie, nawet jeśli było pisane kilka stron wczesniej.
Pisanie ciągle tego samego we wszystkich możliwych miejscach jest męczące i na pewno nie skłania do wymiany czy kupna.
Mnie na pewno nie.

Poza tym na forum jest więcej osób, które postępują w identyczny sposób, i to właśnie wkurza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4149594 Napisano: 17.02.2011 12:45:05 w Wkurza mnie...
wkurza mnie, że co poniektórzy - patrz wyżej - piszą cokolwiek i gdziekolwiek, byleby coś napisać i wkurzać innych

0 0

ziolko

#4148962 Napisano: 17.02.2011 09:51:59 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
od plagiatów jest wątek PLAGIATY

https://www.e-kon...0262-cat-5-pg-5.html

ps. faktycznie te prace to plagiaty, zdjęcie jak i opis

ps2. nic nie dotarło do mnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4147793 Napisano: 16.02.2011 08:30:59 w Dyskusje o wynikach konkursu
cudowne!!

teraz organizator wie, jak można wpisać sobie wynik z palca wyssany emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4147346 Napisano: 16.02.2011 06:15:18 w Wkurza mnie...
Przecież jeśli już chciał kupić wszystkie parówki to mógł za każdym razem brać 10 opakowań i kupować w róznych kasach

co za problem??

albo 2 osoby - 6x musieliby chodzić

ale nie - lepiej raz a dobrze, i stąd problem Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4147335 Napisano: 16.02.2011 06:12:19 w Wkurza mnie...
olus15 napisał(a):

tak , tylko czy takie nagrody jeszcze cieszą?
pewnie nie , bo to już jest tylko kwestia do przodu czy o tyłu
Sam fakt wydawania bonów na oszałamijącą ilość parówek emotka zamiast na jakieś przyjemności jest niepokojący

szkoda, że czyjeś zaślepienie może skutkować w przykry sposób dla niewinnego człowieka, który wykonywał swoją pracę
To jak z tym dzieckiem odciętym od gier komputerowych ... nie mogę kupić tyle ile chcę, więc tak się odegram , że mnie popamiętają
Przerażające

coraz więcej osób nastawia się na ilość a nie jakość..

dziwię się, że nie jesteśmy jeszcze zakrzyczani za takie podejście, że jesteśmy zazdrośnikami itp.

Ale to fakt.
Wyścig szczurów. Jak najwięcej dla mnie. Nieważne czy to 20 żelazek, 10 rowerów czy coś innego.

Dla mnie takie postępowanie jest niepojęte.

Klapki na oczach. Wytyczony cel, nieważne, że po trupach...

Mam dziś strasznie filozoficzne podejście do różnych spraw...
ale nastrojem jestem jak przekłuty balon

0 0

ziolko

#4147306 Napisano: 16.02.2011 06:02:34 w Wkurza mnie...
olus15 napisał(a):

127 sztuk parówek emotka
o cenzura
tak niech zwolnią człowieka, który za marne pieniądze pracuje w markecie , bo ty chciałeś wydać bony na parówki a polityka sklepu jest inna
Ludzie , czy wam się już mózg lasuje od tych konkursów emotka emotka emotka
Dla niektórych gra w konkursy jest szkodliwa,bo
nie widzą świata poza świstkami paragonów a setkami starterów
Janiek , opanuj się i daj człowiekowi żyć
Pomyślałeś , że może jest on jedynym żywicielem rodziny i zniszczysz mu lub utrudnisz życie dla konkursu z parówkami!

oglądałam dziś właśnie jeden program na temat uzależnienia od hazardu. Że istnieje nie tylko uzależnienie od alkoholu czy narkotyków, ale jest też o wiele gorsze właśnie od hazardu, bo tego tak nie widać.

Myślę, że można by tu jeszcze podpiąć uzależnienie od konkursów.

Jak widać niektórzy zrobią wszystko za każdą cenę, aby wygrać jak najwięcej w jak największej ilości konkursów...

a to już uzależnienie...

swoją drogą wkurza mnie orange - jakiś czas temu dostałam smsa, że włączą mi Halo granie za darmo a później płatne, nie chciałam więc odesłałam im właściwego sma.
A teraz znowu dostałam smsa, że za 2 dni włączą mi halo granie emotka

Wysłałam ponownie smsa, że nie chcę a tu info, że usługa niemożliwa do zrealizowania, po zawieszeniu usługi

co jest grane???? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4147147 Napisano: 16.02.2011 05:15:51 w Wkurza mnie...
ale za to zmienili też ten wpis o wysyłce - plus dla niech..
ale i tak slogan reklamujący perfumerię a nagrody za to poniżej chęci wzięcia udziału w konkursie.

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4147140 Napisano: 16.02.2011 05:12:59 w Wkurza mnie...
i usunęli komentarze dla nich niewygodne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4146533 Napisano: 16.02.2011 02:33:55 w Wkurza mnie...
malutka456 napisał(a):

ziolko napisał(a):

malutka456 - w tym przypadku musiałabym się wyładować na nim, bo nic innego nie przychodzi mi do głowy emotka emotka emotka emotka

dosyp jej/jemu srodkow przeczyszczajacyh do herbaty i schowaj papier toaletowy emotka emotka

niestety, jestem persona non grata tam gdzie on przebywa i na pewno miałby swoje napoje na uwadze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4146526 Napisano: 16.02.2011 02:31:58 w Wkurza mnie...
malutka456 - w tym przypadku musiałabym się wyładować na nim, bo nic innego nie przychodzi mi do głowy emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4146518 Napisano: 16.02.2011 02:29:15 w Wkurza mnie...
wkurr...............ia mnie jeden osobnik, z chęcią bym mu przypier......ła w jego zasrany dziób emotka emotka emotka emotka emotka emotka

i wyrwała jego kłaki farbowane na żółto emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4140854 Napisano: 14.02.2011 04:51:01 w Wkurza mnie...
jokan napisał(a):

wkurza mnie to, ze chcieli mi wcisnac telefonicznie jakas super szwajcarska bizuterie....

to znaczy oficjalnie ktos tam niby mi ja ufundowal (nie doslyszalam nazwy firmy), a ja jedynie mam pokryc koszty wysylki i pakowania 14,99 zl emotka

skoro ten KTOS lub FIRMA funduje, to az wstyd, zeby nie bylo ich stac na pakowanie i wysylke he he emotka emotka

sciema na maxa, uwazajcie emotka emotka

Curlux? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4140332 Napisano: 14.02.2011 02:01:52 w Połączenia nieodebrane
czasami dzwoni Radio Zet z zastrzeżonego z automatu

ale można anulować smsy z Zetki wysyłając smsa o treści STOP na 8068 Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4140139 Napisano: 14.02.2011 12:54:21 w Wkurza mnie...
kochaniutka napisał(a):

wkurza mnie ze jak ja prosze o wskazowke to echo nikt nic nie napisze, za to wystarczy pochwalic sie wygrana i juz skrzynka zawalona pytaniami emotka juz nikomu nie pomoge, bede tylko siebie patrzyla...ucze sie od najlepszych.

mam to samo...

pytam się, nie chcę nic bezinteresownie, mogę się zrewanżowac jakoś to NIKT nie chce pomóc.. po co, skoro można jak najwięcej dla siebie zagarnąć

emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4132156 Napisano: 11.02.2011 01:54:43 w Zostań testerem.
bruneetka napisał(a):

Mam dwie nowe ankiety o drinkach i chemia gospodarcza. Ciekawe co się szykuje za kampania?

też mam drinki Wyświetl w wątku >>
0 0