Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
swibus... wyniki jeszcze NIE zostały ogłoszone, więc nie wiadomo jaki będzie werdykt Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
napisz do nich i spytaj się, jak długo był ważny Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
3. Uczestnik może zarejestrować się w konkursie „Zostań Rodziną Garniera” tylko raz za pomocą
jednego adresu email i raz zgłosić jedno zdjęcie oraz jedną swoją odpowiedź do Konkursu.U Z chwilą potwierdzenia uczestnictwa w Konkursie przez Uczestnika (kliknięcia w link aktywacyjny)
Uczestnikowi nie przysługuje prawo do zmiany lub wycofania przesłanego zdjęcia oraz odpowiedzi.
Czyli chyba jedna rodzina??? bo jeśli nagle rodzina licząca np 10 osób zgłosi każde dziecko?? hmm...
Organizator nie ponosi odpowiedzialności za zdjęcia oraz treść przesyłanych odpowiedzi (w tym nie ponosi odpowiedzialności, jeśli przesłane zdjęcie lub odpowiedź łamie prawa autorskie) i rozpatrzą zdjęcia oraz odpowiedzi w takiej formie, w jakiej zostały one ostatecznie zgłoszone do Konkursu.
no super... jawne pozwolenie na plagiaty
ale...
W odniesieniu do zdjęć oraz wypowiedzi przesłanej przez Uczestnika Konkursu, Uczestnik
deklaruje, że posiada pełne prawa autorskie do przesyłanych materiałów, a ponadto w przypadku
roszczeń osób trzecich w związku z przesłanymi przez Uczestnika materiałami, Uczestnik zobowiązuje się wyrównać Koordynatorowi i Organizatorowi Konkursu wszelkie szkody, jakie mogą ponieść z tytułu takich roszczeń wysuwanych przez osoby trzecie.
czyli co?
uczestnicy mają załatwiać sprawę między sobą jakby co?
3. W przypadkach wykrycia przez Organizatora lub Koordynatora, iż dany Uczestnik dopuszcza się
działań niezgodnych z niniejszym Regulaminem, w tym w szczególności dokonuje wielokrotnego
niepoprawnego zgłaszania udziału w Konkursie, np. z użyciem nieprawdziwych danych, lub że dany
Uczestnik podejmuje inne działania sprzeczne z celem Konkursu, rejestracja takiego Uczestnika
zostanie wyłączona z procesu kwalifikacji zwycięzców Konkursu.
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
czy naprawdę jak się tu wchodzi to trzeba natykać się na to wszystko??
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
zgadzam się..
jeśli ktoś jest zainteresowany to sobie znajdzie ogłoszenie, nawet jeśli było pisane kilka stron wczesniej.
Pisanie ciągle tego samego we wszystkich możliwych miejscach jest męczące i na pewno nie skłania do wymiany czy kupna.
Mnie na pewno nie.
Poza tym na forum jest więcej osób, które postępują w identyczny sposób, i to właśnie wkurza
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
https://www.e-kon...0262-cat-5-pg-5.html
ps. faktycznie te prace to plagiaty, zdjęcie jak i opis
ps2. nic nie dotarło do mnie
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
teraz organizator wie, jak można wpisać sobie wynik z palca wyssany
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
co za problem??
albo 2 osoby - 6x musieliby chodzić
ale nie - lepiej raz a dobrze, i stąd problem Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
coraz więcej osób nastawia się na ilość a nie jakość..
dziwię się, że nie jesteśmy jeszcze zakrzyczani za takie podejście, że jesteśmy zazdrośnikami itp.
Ale to fakt.
Wyścig szczurów. Jak najwięcej dla mnie. Nieważne czy to 20 żelazek, 10 rowerów czy coś innego.
Dla mnie takie postępowanie jest niepojęte.
Klapki na oczach. Wytyczony cel, nieważne, że po trupach...
Mam dziś strasznie filozoficzne podejście do różnych spraw...
ale nastrojem jestem jak przekłuty balon
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
oglądałam dziś właśnie jeden program na temat uzależnienia od hazardu. Że istnieje nie tylko uzależnienie od alkoholu czy narkotyków, ale jest też o wiele gorsze właśnie od hazardu, bo tego tak nie widać.
Myślę, że można by tu jeszcze podpiąć uzależnienie od konkursów.
Jak widać niektórzy zrobią wszystko za każdą cenę, aby wygrać jak najwięcej w jak największej ilości konkursów...
a to już uzależnienie...
swoją drogą wkurza mnie orange - jakiś czas temu dostałam smsa, że włączą mi Halo granie za darmo a później płatne, nie chciałam więc odesłałam im właściwego sma.
A teraz znowu dostałam smsa, że za 2 dni włączą mi halo granie
Wysłałam ponownie smsa, że nie chcę a tu info, że usługa niemożliwa do zrealizowania, po zawieszeniu usługi
co jest grane???? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ale i tak slogan reklamujący perfumerię a nagrody za to poniżej chęci wzięcia udziału w konkursie.
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
niestety, jestem persona non grata tam gdzie on przebywa i na pewno miałby swoje napoje na uwadze
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
i wyrwała jego kłaki farbowane na żółto
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Curlux? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ale można anulować smsy z Zetki wysyłając smsa o treści STOP na 8068 Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
mam to samo...
pytam się, nie chcę nic bezinteresownie, mogę się zrewanżowac jakoś to NIKT nie chce pomóc.. po co, skoro można jak najwięcej dla siebie zagarnąć
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
też mam drinki Wyświetl w wątku >>