Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
mimo wszystko możesz iść i powiedzieć co i jak
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
mam takie same odczucia
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
może coś było zeskanowane albo zrobione zdjęcia?
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
coś mi się wydaje, że słowa pisanego było tam mało, prędzej było auto zrobione z danymi rzeczami wpakowanymi w wyklejankę
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
e tam...
zamiast powiedzieć, że praca nie spełnia wymogów regulaminu i trzeba ją zdyskwalifikować, to ją nagradzają
to może zamiast wysyłać smsy z hasłami też będę słała jakieś prace plastyczne na adres agencji?? i też będę się wyrózniać.. mogę nawet dołączyć 10 paragonow - niech stracę - na dowód, że kupiłam co trzeba a zamiast hasła 160 znaków dam epopeję dosłownie, do tego malowana, świecąca, skacząca itp..
powinnam wygrać!!!
w smsie - ps. praca wysłana
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
no bo praca wyróżnia się wśród setek kuponów więc komisja cieszy się, że ktoś coś dołączył
jak dla mnie - notoryczne łamanie regulaminu przez zgłaszającego i komisję, bo żadna ze stron nie trzyma się tego, co jest napisane
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Otóż..
takie ubezpieczenie jakie mnie interesuje to kosztuje min 160 zł za osobę...
niby jest 2 dni czekania na podstawowego lekarza i ok 14 dni na jakiegoś specjalistę. Faktycznie to wygląda tak, ze ten czas oczekiwania jest o wiele dłuższy, muszę iść do konkretnego lekarza, jeśli wybiorę innego, niż wskazany, to muszę sama zapłacić, ew. zwracają część kosztów, ale to nie zawsze. Nie wszyscy lekarze są dostępni na miejscu, inni są min. 100 km ode mnie.
Więc po dłuższym zastanowieniu zrezygnowałam
echh.... Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
w prosty sposób na początek można zrobić znak wodny w Paincie - w każdym Windowsie jest
Napis bez tła - i już
a jeśli chodzi o allegro to jest opcja znak wodny Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
nie jestem pożyczalska - poza tym ja tu tępię plagiaty i miałabym sama plagiatować?
poza tym po co miałabym się narażać na stres? wolę mieć czyste sumienie
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
napisz, żeby wysłali Ci potwierdzenie nadania nagrody - jeśli faktycznie wysłali i nie dotarła do Ciebie, to niech składają reklamację jako nadawca!! Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
tu nie chodzi o pierniczki jako takie, tylko o własność zdjęcia i prawa autorskie!!!! Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jak można nie wiedziec, że używając zdjęcie czyjegoś autorstwa bez zgody autora wyrządza mu się krzywdę???
to tak jakbym wzięła jakąś rzecz bez wiedzy właściciela i chwaliła się, ze to moje
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
tylko czekam na afery
żeby się WYŻYÆ
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane