Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Kto za? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
PRZYPOMINAM
Art. 115. 1. Kto przywłaszcza sobie autorstwo albo wprowadza w błąd co do autorstwa całości lub części cudzego utworu albo artystycznego wykonania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 3.
Prawo Autorskie i Prasowe, rozdz. 14., art. 115
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
gorzej, jeśli oleją sprawę
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
no cóż, najlepszą obroną jest atak
ale tak postępują osoby, które mają coś na sumieniu lub do ukrycia, żeby odwrócić od siebie uwagę Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ale BARDZO DOBRZE, ŻE WYCHODZ¡ - niech ludzie wiedzą, że takie coś nie przejdzie nie zauważone
ludzie nie wiedzą, że jeśli ich zdjęcie wygrało gdzieś, a było zgłoszone przez inną osobę, to autor zdjęcia czy innej pracy może domagać się zadośćuczynienia
W razie niezawinionego naruszenia, twórca może żądać od naruszyciela usunięcia skutków bezprawnego działania, w szczególności, aby złożył publiczne oświadczenie o odpowiedniej treści i formie, np. w postaci stosownego sprostowania w prasie. Gdy naruszenie było zawinione, twórca za pośrednictwem sądu może się domagać od sprawcy, poza zaniechaniem naruszenia, odpowiedniej sumy pieniężnej tytułem zadośćuczynienia za doznaną krzywdę lub wydania uzyskanych korzyści.
http://prawo.mone...kim,14,0,260366.html
jak mnie wkurrrrrrrrrrrrrr....za plagiatowanie i chamstwo na każdym kroku
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
chcę zagrać
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
smsa i kasy na zakup parówek
WSTYD¬ SIÊ, KIMKOLWIEK JESTEŚ Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ale jeśli wygra to i tak nic mu to nie da, bo nie ma tego kodu fizycznie
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
spróbuj zarejestrować się poza godzinami szczytu, kiedy nie ma toreb do wygrania, bo wtedy faktycznie strona jest przeciążona
albo rano, albo wieczorem Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
trochę niedobrze mi się zrobiło od tych historii....
ja jak idę do dentystki nawet na leczenie kanałowe, to proszę o mniejszą dawkę znieczulenia, bo jak kiedyś dała mi normalną, to policzek miałam odrętwiały aż do oka przez 8 godzin
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
mio to przez Ciebie!!
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ogólnie mam słabe
toteż i korzenie są płytko osadzone
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
no dobra..
szałwię możesz stosować przy zwykłym płukaniu ust, przy bólu gardła itp.
ale przez pierwszy dzień ostrożnie z jedzeniem itp. Zresztą, zależy od osoby wszystko.
Jak miałam ósemkę rwaną to czekanie na znieczulenie dłużej trwało, niż rwanie, facet wziął szczypce, złapał, raz pociągnął i po zębie
A inni mają cięte dziąsła itp..
więc spokojnie
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
nie macaj tam językiem!!!!!!!
po wyrwaniu powinien wytworzyć się jakby skrzep, bo jeśli nie będzie to może być kiepsko.
Jeśli będzie Cię bolało, to możesz zrobić sobie napar z szałwii i takim bardzo letnim płukać usta. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
od razu będzie lepiej