Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#4061344 Napisano: 19.01.2011 02:06:47 w Wkurza mnie...
tekst, że jest w bazie pojawia się, jak jest taki sam link do konkursu

jesli ktoś zmieni tylko tytuł to podczas wyszukiwania nie pokazuje takiego konkursu

żadnych ograniczeń w dodwaniu konkrsów NIE ma Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4052617 Napisano: 16.01.2011 09:14:49 w Allegro.pl - bez linków
monia24 - to dopisz w aukcji, że masz koszty przesyłki zgodne z cennikiem poczty plus koszt opakowania, np. koperty bąbelkowe. Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4052612 Napisano: 16.01.2011 09:11:10 w Allegro.pl - bez linków
radosna napisał(a):

Czy sprzedalibyście coś osobie, która ma konto na Allegro, ale nie ma żadnych transakcji? Chodzi o odbiór osobisty na mieście.

czemu nie, każdy kiedyś zaczynał

ale musisz być ostrożna Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4051686 Napisano: 15.01.2011 06:03:25 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
a ja zaznaczam sobie na szaro konkursy, które mnie interesują i zrobię je później.

Po prostu emotka

ale faktycznie, jakiś dodatkowy kolor by się przydał, bo ten szary to jest na te, co niby NIE intersują emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4051082 Napisano: 15.01.2011 01:38:37 w Carrefour konkursy
e tam...

koniec tematu emotka

bo jak będzie się ciągnąć i ciągnąć to nigdy się nie skończy.

Teraz jest spokój, więc niech będzie emotka

HOWGH emotka

:D

emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4051014 Napisano: 15.01.2011 01:14:33 w Wkurza mnie...
w jaką niedzielę? emotka dziś sobota, chyba, że przespałam jeden dzień emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4050096 Napisano: 14.01.2011 10:33:55 w Wkurza mnie...
miszmaszka napisał(a):

Wkurza mnie, że wątek Konkursy na Facebook'u jest zawalony prośbami o kliki.
Sorki dla tych co to robią, ale są inne wątki emotka
Mam nadzieję,że nikogo nie urażę.

spooko...

nie tylko Ciebie to wkurza, ale cóż...

za jednym baranem idą inne...

jakos to porównanie najbardziej mi pasuje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4050025 Napisano: 14.01.2011 10:07:59 w Wkurza mnie...
wsciekly napisał(a):

ziolko napisał(a):

wsciekly napisał(a):

a ja tak sobie myślę, że cała ta dyskusja to nie zwykłe niewinne żarciki , ale że kogoś tu krew zalewa i żółć daje się we znaki, bo emotka znowu napisał, że to i owo wygrał

więc huzia na Józia emotka

ale mnie to nie wzrusza i olewam ciepłym m...m całą tę gadaninę emotka

emotka
wypadłam z tematu emotka

to dobrze, bo nie sądzę, żeby taki temat był godzien uwagi tak wytrawnej konkursowiczki emotka

e tam zaraz wytrawna, czasami jestem półsłodka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4049958 Napisano: 14.01.2011 09:48:39 w Wkurza mnie...
wsciekly napisał(a):

a ja tak sobie myślę, że cała ta dyskusja to nie zwykłe niewinne żarciki , ale że kogoś tu krew zalewa i żółć daje się we znaki, bo emotka znowu napisał, że to i owo wygrał

więc huzia na Józia emotka

ale mnie to nie wzrusza i olewam ciepłym m...m całą tę gadaninę emotka

emotka
wypadłam z tematu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4049851 Napisano: 14.01.2011 09:20:07 w Wkurza mnie...
wsciekly napisał(a):

stuk puk - nie olejek by się niektórym przydał, ale przysłowiowy olej, bo ani rozumem ani kulturą nie grzeszą emotka

najlepszy ubaw ma moja Aśka - że ktoś z wściekłego hermafrodytę robi emotka emotka emotka

niech ona lepiej sprawdzi, co tam masz emotka

--- wkurza mnie to, że takie fajne reklamy przerywane sa filmem...

oglądam ciekawe reklamy a tu nagle film emotka i muszę czekać do następnych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4045361 Napisano: 13.01.2011 01:22:56 w Dyskusje o wynikach konkursu
pola731 napisał(a):

grać możesz mieszkając w Wólce we wszystkich sklepach Lidl , ale dziwnie to wygląda jak zupełnie nikt z danej miejscowości nie trafia a sklepów kilka ma do dyspozycji ...

noo... tym razem nie wygrałam w lidlu emotka

i jakos nie widzę ludzi z mojej miejscowości ani z pobliskich, ale może dlatego, że szybko przejrzałam listę i nie zagłębiałam się w szczegóły Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4045289 Napisano: 13.01.2011 01:00:42 w Połączenia nieodebrane
dziś dzwonili z konkursu Milion - reg. na stronie www.wygrywam.net - na szczęście wg reg można wyłączyć informowanie o tym konkursie Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4045112 Napisano: 13.01.2011 12:00:52 w Carrefour konkursy
kambria napisał(a):

aleks21 napisał(a):

no nie oszukujmy się. Zawsze się znajdzie jakiś yntelygent co nawet rolkę z kasy lidla zwinie aby mieć czysty papier emotka
A tak poważnie - jestem za numeracją, kodami, oryginałami paragonów. Wszystkim byle by tylko wyeliminować hurtownictwo bez paragonów albo z jednym paragonem na 50 kart sim.

nr paragonów tak ale nie oryginały please!
bo ja lubię mieć pare konków na jednym paragonie, wstydzę sie przy kasie rozdzielać

e tam, jaki wstyd..
za to później musisz kombinować, gdzie wysłać oryginał a gdzie kopie.
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4045019 Napisano: 13.01.2011 11:23:39 w Carrefour konkursy
aleks21 napisał(a):

no nie oszukujmy się. Zawsze się znajdzie jakiś yntelygent co nawet rolkę z kasy lidla zwinie aby mieć czysty papier emotka
A tak poważnie - jestem za numeracją, kodami, oryginałami paragonów. Wszystkim byle by tylko wyeliminować hurtownictwo bez paragonów albo z jednym paragonem na 50 kart sim.

tez jestem za..
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4045005 Napisano: 13.01.2011 11:20:00 w Carrefour konkursy
joan napisał(a):

mysha napisał(a):

Dla osob robiących paragony to chyba żaden problem zrobić je na kolorowym papierze?

Ale jednak takich zdolności każdy grający nie posiada emotka

to jest nielegalne i karalne!!

mam nadzieję, że kiedyś ktoś przejedzie się na podobnych praktykach emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4040639 Napisano: 11.01.2011 08:01:29 w Pomocy!!!!
echh.. dzięki za odp...

myślę i szukam Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4040453 Napisano: 11.01.2011 07:12:17 w Pomocy!!!!
ineska napisał(a):

wsciekly napisał(a):

ziolko napisał(a):

Pomocy! Problem z neostradą

Nie wiem gdzie napisać, więc piszę tu.

U moich rodziców była dziwna sytuacja.
Mają telefon w TP i neostradę. Nie zgłaszali ostatnio (w ciagu ostatnich 2-3 miesięcy) żadnych uszkodzeń linii, modemu ani problemów z neostradą a dziś niespodziewanie przyjechał technik z TP, że jest jakiś problem z neo i on musi sprawdzic linię. Podobno podłączył jakiś komputerek i sprawdził, że jest za mała prędkość, doradził zakupienie i podłączenie filtra. I pojechał.

Na profilu indywidualnym na stronie TP nie ma żadnych info o reklamacjach i usterkach, na infolinii też nic nie mają.

CO z tym fantem zrobić? dziwne, że ktoś przyjechał bez wezwania, ale coś mi tu śmierdzi i nie wiem jak to zweryfikować.

Ktoś miał podobne doświadczenia??

Proszę o odzew emotka

a o jakie łącze chodzi - bezprzewodowe czy przez kabel ?

najlepiej zadzwonić do nich na infolinie i zapytać czy wysyłali technika i dlaczego. A internet działa ?

normalny modem przewodowy,
na infolinii twierdzą, że nikogo nie wysyłali, nie mają żadnego zgłoszenia. Auto miało napis z firmy, co normalnie przyjeżdżają do usterek, ale obecnie nie jest trudno zrobić napis na aucie emotka
Internet chyba jest - nie wiem, bo nie mieszkam z rodzicami Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4040034 Napisano: 11.01.2011 05:43:11 w Pomocy!!!!
Pomocy! Problem z neostradą

Nie wiem gdzie napisać, więc piszę tu.

U moich rodziców była dziwna sytuacja.
Mają telefon w TP i neostradę. Nie zgłaszali ostatnio (w ciagu ostatnich 2-3 miesięcy) żadnych uszkodzeń linii, modemu ani problemów z neostradą a dziś niespodziewanie przyjechał technik z TP, że jest jakiś problem z neo i on musi sprawdzic linię. Podobno podłączył jakiś komputerek i sprawdził, że jest za mała prędkość, doradził zakupienie i podłączenie filtra. I pojechał.

Na profilu indywidualnym na stronie TP nie ma żadnych info o reklamacjach i usterkach, na infolinii też nic nie mają.

CO z tym fantem zrobić? dziwne, że ktoś przyjechał bez wezwania, ale coś mi tu śmierdzi i nie wiem jak to zweryfikować.

Ktoś miał podobne doświadczenia??

Proszę o odzew emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4022035 Napisano: 05.01.2011 09:56:03 w Wkurza mnie...
luuudzie... rok dopiero się zaczął, a wy już narzekacie emotka emotka

5 dni ledwo minęło, w tym weekend a wy już macie nie wiadomo jakie wymagania emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4017190 Napisano: 04.01.2011 03:17:57 w Wkurza mnie...
fryz napisał(a):

Wkurzałam się ze wszyscy w okół chorzy az sama zachorowalam emotka

masz przepis na zupkę, co podobno cuda działa emotka pół żartem, pół serio emotka

http://www.wysoki.../1,96945,647439.html Wyświetl w wątku >>
0 0