Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#3960738 Napisano: 14.12.2010 02:22:04 w Inne mniejsze markety
bluesky napisał(a):

Czy wyjaśniło się już coś ws Lidla i ich konkursu widmo z ekspresami? dziś już 2gi wtorek losowań nagród i znów cisza... może zadzwonić tam trzeba albo napisać @?

jeśli chcesz pisać w tej sprawie to na adres

reklama@lidl.pl

tam pracuje miła pani i stara się odpowiedzieć... jak miałam jakieś pytania to tam pisałam Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3959816 Napisano: 14.12.2010 10:07:02 w Wkurza mnie...
na zapalenie krtani syrop przeciwkaszlowy nie pomaga za bardzo, bo kaszel powstaje przez to, że powietrze przepływając przez krtań wysusza ją, co prowokuje do kaszlu, czasami tak silnego, że ma się wrażenie, że płuca można wypluć.

Najlepsze co można zrobić to nawilżać gardło i jak najmniej mówić Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3958250 Napisano: 13.12.2010 07:16:47 w Paragony
zyziak napisał(a):

Paragon Wyprana wygrana posiadam za 25zł

emotka

przeciez jeszcze nie dzwonili do zwycięzców emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3957821 Napisano: 13.12.2010 05:35:38 w Inne mniejsze markety
wsciekly napisał(a):

fikumiku, nie znam powiedzenia o zbitym kundlu emotka emotka emotka

ziółko, bo namówiłem go do konkursu a to straszny choleryk i nie da sobie nic wytłumaczyć ani pomóc

hmm... jeśli grał ok to czego się wścieka? emotka chyba masz zaraźliwego nicka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3957805 Napisano: 13.12.2010 05:28:42 w Inne mniejsze markety
wsciekly napisał(a):

ziolko napisał(a):

wsciekly - nie burzył byś się tak, gdybyś grał ok, bo myślę, że teraz sam organizujesz dane emotka

ja akurat mam czystą sytuację, ale wkopałem kumpla i czuję się jak zbity pies

jak to wkopałeś?? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3957796 Napisano: 13.12.2010 05:25:41 w Inne mniejsze markety
wsciekly - nie burzył byś się tak, gdybyś grał ok, bo myślę, że teraz sam organizujesz dane emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3957728 Napisano: 13.12.2010 05:08:18 w Inne mniejsze markety
poza tym uważam, ze BARDZO DOBRZE, że agencja robi dokładną weryfikację danych. Niezależnie, czy nagrody są warte 50 zł czy 500 czy więcej. Wiadomo, że im cenniejsza nagroda tym większa weryfikacja i to co może wydawać się absurdalne przy nagrodach za 50 zł, to przy innych jest jak najbardziej ok.

Szczególnie, że jak wiadomo, wiele osób złamało zapisy regulaminu i agencja się wkurzyła, bo to byłby kolejny smród, jeśli chodzi o konkursy w Lidlu. Może Lidl sam wydał takie zarządzenie, żeby dokładnie sprawdzać co i jak?
w końcu jakby nie było mało ludzi patrzy na agencję a więcej na sklep, w jakim było to wszystko organizowane a może Lidl nie chce źle się kojarzyć konsumentom??

tak to widzę...

niestety nic na dokładnej weryfikacji zwycięzców nie zyskam, bo mam sklerozę i nie brałam udziału w konkursie, nad czym bardzo ubolewam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3957704 Napisano: 13.12.2010 05:03:01 w Inne mniejsze markety
akika24 napisał(a):

agicho napisał(a):

barcza napisał(a):

mariwanna napisał(a):

jomico napisał(a):

czy ktos jeszcze nie miał potiwerdzenia z LIDLA na ekspresy? brak odpowiedzi na wysłanie 4 kodow.

brak na 5 kodów... wysyłałam przez stronę. emotka co robić? czy one są brane pod uwagę czy poszły w czarną dziurę emotka

miałam tak samo kody wyslane w 1 tygodniu tylko 1 potwierdzenie dzwoniłam zgodnie z sugestiamy na infolinie oczywiscie miła Pni wziela dane telefon i miałam miec potwierdzenia dostac i od 10 dni cisza emotka

Kod rejestrowałam w sobotę ,tj. 11.XII- dziś potwierdzenia na fonie,ze dziękują i moj kod wexmie udzial wlosowaniu nagród JUŻ(!!) w następny wtorek.. - myślalm,ze w jutrezjszy wtorek wchodzę według reg. emotka

niekoniecznie nie wejdzie, następny wtorek to rutynowy zwrot emotka

jeśli wysyłałaś kod w tygodniu a potwierdzenie dostałaś np. w poniedziałek to mimo wszystko bierzesz udział w losowaniu w najbliższy wtorek, czyli jutro Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3957701 Napisano: 13.12.2010 05:01:37 w Inne mniejsze markety
ale jest rezerwa! chyba, że się mylę?

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3952323 Napisano: 11.12.2010 11:21:11 w Inne mniejsze markety
is77 napisał(a):

akika24 napisał(a):

polec napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

polec napisał(a):

Niech mi ktoś powie, wygrał ktoś ten zasmarkany ekspres z LIDLA ?????

próbowałam 2 razy i nic;(

Ja też, nawet mój tata próbował i pusto!!!. Znajomi i rodzina tez nic !

ten ekpres wyskakuje z każdej gazety, konkurs nieźle rozreklamowany, może tu tkwi odpowiedź...

ja też nic, a obiecali, ze we wtorek się skontaktują emotka

ja też próbowałam i lidl chyba mnie już nie lubi emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3951103 Napisano: 11.12.2010 05:03:43 w Połączenia nieodebrane
ktoś wie, skąd mogli dziś dzwonić z zastrzeżonego??

mam nieodebrane połączenia o:
11:33
15:55
i teraz 17:57

dwóch pierwszych nie słyszałam, bo miałam włączone wibracje a teraz nie zdążyłam odebrać.

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3949058 Napisano: 10.12.2010 07:56:56 w Wkurza mnie...
asiabuczkowska napisał(a):

wkurza mnie, ze paczka wysłana we wtorek DHLem nie może do mnie trafic emotka emotka emotka codziennie w statusie mam, ze zabral kurier do dostarczenia....i nic.....dzowniłam dzis na infolinie i niby mial dotrzec dzis miedzy 18-20 ta i nadal nic....drogi przejezdne wiec niewiem w czym problem a do centrali dhla mam 20 km....ale beda mieli aferę przez telefon jutro....ps. a zamówiłam córce kurtkę na zimę....ale jestem wkur....iona emotka emotka emotka

jutro?? jutro jest sobota i na pewno dhl jest czynne?
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3948959 Napisano: 10.12.2010 07:33:45 w TESCO konkursy
już wiem... Artful Production

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3948952 Napisano: 10.12.2010 07:32:20 w TESCO konkursy
akika24 napisał(a):

asiabuczkowska napisał(a):

jackk76 napisał(a):

A pamiętacie ten konkurs Prosta nauka jak wygrać notebooka Tu jest lista zwycięzców: http://www.tesco..../lista-laureatow.pdf
Konkurs też był organizowany przez Media Contact, czy ktoś z forum wygrał w nim?

ja brałam udział, specjalnie kupiłam drukarkę, myslę, że miałam kilka fajnych haseł i oczywiście nic nie wygrałam emotka podobnie inne osoby, bo tez wtedy sie wypowiadaly i nikt z forum nie wygrał emotka

coraz ciekawiej....Może trzeba zapytać tak- czy ktoś w ogóle wygrał u nich jakąś wartościową nagrodę w ostatnim czasie?

ja wygrałam tylko raz w konkursie tesco, ostatnio gdzie do wygrania byłu te bony z knorra..
nie pamiętam kto się tym zajmował.

i to wszystko.

Ale skoro taka agencja to organizuje to nie ma się co dziwić emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3948168 Napisano: 10.12.2010 03:39:24 w Wkurza mnie...
imelka napisał(a):

Chciałam zimy, kocham zimę, naprawdę lubię śnieg, ale to co teraz się dzieje to jest przegięcie, nie mam gdzie wywalać śniegu, ogród zawalony, chyba sobie taczki kupię i będę za dom wywozić. Na dodatek pług jak jedzie to jakoś tak zawsze w moją bramę te hałdy z drogi zsuwa czym skutecznie zawala mi furtkę i wjazd. Szlag mnie trafia jak widzę, że PADA ŚNIEG !! emotka Macie jakieś dobre info o terminie najbliższej odwilży? Chociaż wtedy chyba się utopię w tej ilości wody w jaką to białe goowno się zamieni..

hmm... zasmucę Cię, ale z tego co wiem, to zima ma być dosyć śnieżna i mroźna, w tym 2-3 dni odwilży... ale to podobno tylko do końca stycznia emotka

wiem skąd wiem... nie powiem skąd emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3946986 Napisano: 10.12.2010 10:40:31 w TESCO konkursy
akika24 napisał(a):

Po długich targach podano mi numer na infolini Tesco, to było chyba do cenrali w Krakowie, jak go odnajdę to podam emotka

Niezłym tropem jest też UOKiK Gdyby ktoś mógł przyjrzeć się i zweryfikować te ich listy zwycięzców, ustawienia czasu serwerów itp, to może pojawiłyby sie jakieś nowe kwiatki.... W końcu robili oni sporo konkursów, gdzie do wygrania były wycieczki, drogi sprzęt, Ople....

jaka lista zwycięzców, skoro ich nie umieszczają??? teraz mogą napisac dowolne osoby emotka

co do serwerów nie znam się na tym, ale w tym konkursie było ewidentne oszustwo z tym płynnym czasem emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3946858 Napisano: 10.12.2010 10:02:15 w TESCO konkursy
kalka napisał(a):

ziolko napisał(a):

kto się wypowie, czy mam racje?? emotka emotka emotka

emotka

hehe... pisząc to miałam nadzieję na mały podstęp, że odezwię się ktoś kto wygrał a nie przyznał się emotka emotka emotka emotka

hehehehe...

ale raczej nie ma szans Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3946857 Napisano: 10.12.2010 10:01:35 w TESCO konkursy
akika24 napisał(a):

ziolko napisał(a):

kto się wypowie, czy mam racje?? emotka emotka emotka

dobrze mówisz

Jakiś czas temu w dziale marketingu Tesco powiedziano mi, że są zdziwieni moimi obiekcjami co do tej agencji ( chodziło o konk Skutery za Rowery) bo oni są bardzo zadowoleni ze współpracy i nie było dotąd żadnych skarg....

Może jak posypią się listy, to przejrzą na oczy emotka

zadowoleni?? ze współpracy?? emotka

hmmmm....

a klienci biorący udział w ich promocjach jakoś zadowoleni nie są.. gdzie są wyniki?

poza tym jeśli więcej osób będzie pisało skargi i reklamacje to może się ockną..

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3946764 Napisano: 10.12.2010 09:24:10 w Wkurza mnie...
efelinkaaa napisał(a):

*tam miało być czasów.. nie stawiam ó na końcu zdania jakby co emotka

ok, zaraz wytrę Clinem. Dzięki bardzo za radę emotka

daj znać jaki efekt, bo jeszcze będzie, że źle doradziłam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3946754 Napisano: 10.12.2010 09:20:11 w Wkurza mnie...
efelinkaaa napisał(a):

ziolko napisał(a):

spróbuj zwykłym płynem do mycia szyb najpierw - ja mam Clina i jest ok

a mogę Clinem.. Mój monitor nie pamięta czasó kiedy był umyty, bo zawsze obiecuję mu, że kupię jakieś ściereczki czy inne pierdółki.. i zapominam.. ;|

nineczka - nie dostałaś jeszcze za listopad? emotka

a ja kiedyś umyłam monitor specjalną pianką do czyszczenia monitorów i tv lcd, bo skoro jest specjalna to musi być lepsza. I co?????? pomazało i kompletnie!
więc czym prędzej wróciłam do Clina Wyświetl w wątku >>
0 0