Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10402
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jeśli chcesz pisać w tej sprawie to na adres
reklama@lidl.pl
tam pracuje miła pani i stara się odpowiedzieć... jak miałam jakieś pytania to tam pisałam Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Najlepsze co można zrobić to nawilżać gardło i jak najmniej mówić Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
przeciez jeszcze nie dzwonili do zwycięzców
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
hmm... jeśli grał ok to czego się wścieka?
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jak to wkopałeś?? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Szczególnie, że jak wiadomo, wiele osób złamało zapisy regulaminu i agencja się wkurzyła, bo to byłby kolejny smród, jeśli chodzi o konkursy w Lidlu. Może Lidl sam wydał takie zarządzenie, żeby dokładnie sprawdzać co i jak?
w końcu jakby nie było mało ludzi patrzy na agencję a więcej na sklep, w jakim było to wszystko organizowane a może Lidl nie chce źle się kojarzyć konsumentom??
tak to widzę...
niestety nic na dokładnej weryfikacji zwycięzców nie zyskam, bo mam sklerozę i nie brałam udziału w konkursie, nad czym bardzo ubolewam
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jeśli wysyłałaś kod w tygodniu a potwierdzenie dostałaś np. w poniedziałek to mimo wszystko bierzesz udział w losowaniu w najbliższy wtorek, czyli jutro Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ja też próbowałam i lidl chyba mnie już nie lubi
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
mam nieodebrane połączenia o:
11:33
15:55
i teraz 17:57
dwóch pierwszych nie słyszałam, bo miałam włączone wibracje a teraz nie zdążyłam odebrać.
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jutro?? jutro jest sobota i na pewno dhl jest czynne?
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ja wygrałam tylko raz w konkursie tesco, ostatnio gdzie do wygrania byłu te bony z knorra..
nie pamiętam kto się tym zajmował.
i to wszystko.
Ale skoro taka agencja to organizuje to nie ma się co dziwić
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
hmm... zasmucę Cię, ale z tego co wiem, to zima ma być dosyć śnieżna i mroźna, w tym 2-3 dni odwilży... ale to podobno tylko do końca stycznia
wiem skąd wiem... nie powiem skąd
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jaka lista zwycięzców, skoro ich nie umieszczają??? teraz mogą napisac dowolne osoby
co do serwerów nie znam się na tym, ale w tym konkursie było ewidentne oszustwo z tym płynnym czasem
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
hehe... pisząc to miałam nadzieję na mały podstęp, że odezwię się ktoś kto wygrał a nie przyznał się
hehehehe...
ale raczej nie ma szans Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
zadowoleni?? ze współpracy??
hmmmm....
a klienci biorący udział w ich promocjach jakoś zadowoleni nie są.. gdzie są wyniki?
poza tym jeśli więcej osób będzie pisało skargi i reklamacje to może się ockną..
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
daj znać jaki efekt, bo jeszcze będzie, że źle doradziłam
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
a ja kiedyś umyłam monitor specjalną pianką do czyszczenia monitorów i tv lcd, bo skoro jest specjalna to musi być lepsza. I co?????? pomazało i kompletnie!
więc czym prędzej wróciłam do Clina Wyświetl w wątku >>