Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#3946713 Napisano: 10.12.2010 09:08:38 w Wkurza mnie...
spróbuj zwykłym płynem do mycia szyb najpierw - ja mam Clina i jest ok Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3946707 Napisano: 10.12.2010 09:06:56 w TESCO konkursy
kto się wypowie, czy mam racje?? emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3946703 Napisano: 10.12.2010 09:05:55 w TESCO konkursy
sylwika76 napisał(a):

manius napisał(a):

najlepiej byłoby zdobyć listę zwycięskich osób w konkursie clubcard ale jak nie będzie publikacji na stronie to ciężko będzie z dojściem do niej..
niemożliwością jest żeby nikt nie wygrał z forum, coś musieli na lewo ukręcić... emotka

możliwe jest jeszcze to,że po prostu NIKT na Forum nie pochwalił się wygraną
ja też grałam o różnych porach i cisza
emotka

niby możliwe..
ale wtedy staje się bardziej prawopodobne, że nagrody zgarnęła grupa poinformowanych osób i teraz siedzą cicho
emotka żeby nie spamować im na pw emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3946658 Napisano: 10.12.2010 08:52:11 w TESCO konkursy
kalka napisał(a):

agamaty napisał(a):

kalka napisał(a):

jarekaska napisał(a):

Lista laureatów z Turcji i Clubcard ma być do wglądu u organizatora.Może ma ktoś blisko emotka

Turcja też śmierdzi na kilkometr!
Czy wogóle wygrała Turcję (wycieczkę) choć jedna osoba z forum?! emotka

nikt

Nie uważacie, że takim agencjom ktoś wreszcie powiniem dobrać się do d..y!?
Może nie jest ich dużo (w większości agecje działają uczciwie), ale są takie, które naciągają potencjolnych konkursowiczów robiąc ich w balona!
(Pamiętacie tę firmę z Łodzi , która ustawiła konkurs z VW w Lidlu? Sprawa otarła się o telewizję i prokuraturę, ale co dalej!?:[ )

mówisz o MediaS??

z tego co wiem, to było bardzo... ukrócone. Sprawa oparła się o tv, ale ktoś z góry - nie wiem skąd - wszystko zatuszował, żeby niebyło więcej w tv..
i jak wiadomo cisza.

Ale jestem za tym, żeby bombardować tesco. A poza tym w reg jest, że można składać reklamacje, więc składajmy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3946604 Napisano: 10.12.2010 08:28:16 w TESCO konkursy
manius napisał(a):

najlepiej byłoby zdobyć listę zwycięskich osób w konkursie clubcard ale jak nie będzie publikacji na stronie to ciężko będzie z dojściem do niej..
niemożliwością jest żeby nikt nie wygrał z forum, coś musieli na lewo ukręcić... emotka

taaa... co by Ci dało imię i miejscowość laureata? bo takie coś moga opublikowac na stronie tesco emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3946540 Napisano: 10.12.2010 07:59:20 w Dyskusje o wynikach konkursu
assal napisał(a):

Nie mogę emotka emotka emotka
Pan z superja opublikował nowy regulamin konkursu emotka
Zwycięzców wybierało..... JURY emotka
Gościu się obudził, że nie miał pozwolenia na konkurs polegający na losowaniu takich nagród emotka
Dodał też, że podatek płacą laureaci emotka emotka emotka
Reklamacje pisemnie do 7 dni.
Nie zmienia to faktu, że albo będą dziś nowe wyniki, albo niech konkurs skontrolują instytucje, które są do tego powołane.
Nie mam czasu bawić się z panem, który myśli, że wykiwa nas wszystkich emotka

co tam było do wygrania, że aż podatek trzeba płacić?? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3946479 Napisano: 10.12.2010 07:13:47 w TESCO konkursy
więc dlaczego jak dzwoniłam do Warszawy w ub tygodniu, to powiedzieli, że nie zajmują się tym konkursem??

zakręcili mnie kompletnie emotka już myślałam, że do niewłaściwej agencji się dodzwoniłam Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3945649 Napisano: 09.12.2010 07:24:59 w Wkurza mnie...
jkkp napisał(a):

ziolko napisał(a):

jkkp napisał(a):

a mnie wkurzył sms na numer Heyah o treści podwoimy twoje 50 zł, ale wyslij kod doładowujący na numer i tu zaskoczenie komórkowy, szukaja cenzuraów, ciekawe ile ludzi się nabierze emotka

Zadzwon do heyah, żeby owiedzieć się, czy przeprowadzają akcję tego typu. Ale chyba nie, bo by trąbili o tym wszędzie...

Ale zgłosić możesz emotka

ale tak mnie wkurzył ten sms, że go od razu skasowałam, bo od kiedy kod aktywujący kartę 50 zł wysyła się na zwykły numer komórkowy
emotka

hmm...
szkoda, że skasowałaś..

ale mimo wszystko zadzwoń do nich i dowiedz się, czy mają jakąś akcję tego typu i powiedz o smsie
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3945590 Napisano: 09.12.2010 07:12:45 w Wkurza mnie...
jkkp napisał(a):

a mnie wkurzył sms na numer Heyah o treści podwoimy twoje 50 zł, ale wyslij kod doładowujący na numer i tu zaskoczenie komórkowy, szukaja cenzuraów, ciekawe ile ludzi się nabierze emotka

Zadzwon do heyah, żeby owiedzieć się, czy przeprowadzają akcję tego typu. Ale chyba nie, bo by trąbili o tym wszędzie...

Ale zgłosić możesz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3945577 Napisano: 09.12.2010 07:09:20 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że dziś wywaliłam się na chodniku i mnie wszystko boli.Wkurzyła mnie agencja od Reginy-chciałam wysłać faxem paragon i oświadczenie,a ten fax jest nieprawidłowy emotka

jeśli coś boli Cię szczególnie mocno to idź do szpitala albo na pogotowie!

mój mąż zaliczył wywrotkę w pierwszy dzień śniegu i poszedł dopiero na drugi dzień z bólem reki, to lekarka powiedziała, że w razie upadków/wypadków spowodowanych śliską drogą trzeba zgłaszać się tego samego dnia, bo może być złamanie, pęknięcie kości. Lub inne problemy z mięsniami albo ze ścięgnem emotka
Ponad tydzień temu stłukł sobie poważnie rękę a do tej pory nie może dobrze jej używać, bo cały czas boli. Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3945370 Napisano: 09.12.2010 06:18:51 w Allegro.pl - bez linków
kalisto1986 napisał(a):

wiesz co mnie wkurzyło ?
Głupie odpowiedzi typu, pytam się jaki koszt wynosi kuriera i koperty a jaki pracy, płace więc chciałabym wiedziec, a baran odpisuje że nie mój interes przesyłka może kosztować 1 zł a reszta 49 i to jego sprawa
emotka wystarczyłoby grzecznie odpisać że dolicza do tego paliwo na dojazd na pocztę itp
wkurzają mnie takie buraki emotka

chamstwo emotka

ew. możesz zrezygnować z zakupu u niego i kupić gdzie indziej, ale musisz liczyć się z tym, że dostaniesz upomnienie z allegro emotka

heheh..
a facet miałby nauczke Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3945354 Napisano: 09.12.2010 06:13:06 w Allegro.pl - bez linków
kalisto1986 napisał(a):

ziolko napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

no i ujmę to, bo dziwne że gdy zadawałam to pytanie odpisał zaraz po tym jak zakończyła się aukcja, poprosiłam grzecznie o wysłanie poleconym kurierem plus doliczenie koperty , na co odpisał że cena pokrywa również prace emotka niech mu będzie wpłace ale jeszcze nie mogę się powstrzymać żeby coś mu napisać emotka

jaki polecony kurier??
emotka

jeśli widze w aukcji, że coś co normalnie kosztuje ok 40-50 zł, u kogoś jest za kilka-kilkanaście zł za to przesyłka jest kosmiczna, to nie kupuję...
ale mogłaś skontantowac się z nim najlepiej telefonicznie, zanim aukcja się skończyła.
Nie wiem co teraz. Facet nie musi się zgodzić na to, żebyś sama wybierała kuriera, biorąc udział w aukcji czy KT wyrażałaś zgodę na jej warunki.

A koszty pakowania, pracy itp owszem, doliczają, ale w ten sposób na lewo zarabiają na tym, bo nie płacą od tego kosztów wystawienia aukcji emotka

to była aukcja z licytacją, pytanie zadałam zanim aukcja się skończyła, chciałam czekać z przebijaniem, dopiero na koniec licytowałam, odp dostałam odrazu po zakończeniu aukcji. To było tylko pytanie emotka
oczywiście zapłacę, poprosiłam tylko o fakture z wyszczególnieniem kosztów emotka
Jego wybór nie pisnęłabym słowem gdyby potrafił choć troszke zachować kultury

taa... facet odpisał od razu PO zakończeniu aukcji emotka
hehe

ciekawe ile faktycznie kurier będzie kosztował Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3945335 Napisano: 09.12.2010 06:05:46 w TESCO konkursy
kurde nooo...

musimy zebrać się w większą grupę i zaatakować zarówno Tesco jak i tą lewą agencję emotka

w końcu nie wysłałam 5 smsów ale zdecydowanie więcej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3945326 Napisano: 09.12.2010 06:03:50 w Allegro.pl - bez linków
kalisto1986 napisał(a):

no i ujmę to, bo dziwne że gdy zadawałam to pytanie odpisał zaraz po tym jak zakończyła się aukcja, poprosiłam grzecznie o wysłanie poleconym kurierem plus doliczenie koperty , na co odpisał że cena pokrywa również prace emotka niech mu będzie wpłace ale jeszcze nie mogę się powstrzymać żeby coś mu napisać emotka

jaki polecony kurier??
emotka

jeśli widze w aukcji, że coś co normalnie kosztuje ok 40-50 zł, u kogoś jest za kilka-kilkanaście zł za to przesyłka jest kosmiczna, to nie kupuję...
ale mogłaś skontantowac się z nim najlepiej telefonicznie, zanim aukcja się skończyła.
Nie wiem co teraz. Facet nie musi się zgodzić na to, żebyś sama wybierała kuriera, biorąc udział w aukcji czy KT wyrażałaś zgodę na jej warunki.

A koszty pakowania, pracy itp owszem, doliczają, ale w ten sposób na lewo zarabiają na tym, bo nie płacą od tego kosztów wystawienia aukcji emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3945300 Napisano: 09.12.2010 05:58:40 w TESCO konkursy
jarekaska napisał(a):

Lista laureatów z Turcji i Clubcard ma być do wglądu u organizatora.Może ma ktoś blisko emotka

jak to z clubcard do wglądu u organizatorów?? emotka ma być na stronie TESCO!!!!!!!
tak jest w regulaminie!!

8. Dane zwycięzcy będą udostępnione do wglądu w siedzibie Organizatora. Organizator zastrzega
sobie możliwość publikacji danych zwycięzców na stronie www.tesco.pl przez cały czas trwania
Konkursu oraz w terminie 1 miesiąca po jego zakończeniu. Na liście publikowane będzie imię oraz nazwa miejscowości zamieszkania Laureata Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3944000 Napisano: 09.12.2010 11:13:52 w TESCO konkursy
ashley878 napisał(a):

no ale tesko jescze bardziej traci niz zyskuje no bo po co robic konkurs w ktorym nikt nie wygrywa emotka

taa... na pewno wygrali... tylko tacy, co rozgryźli system albo znajomi agencji emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3943998 Napisano: 09.12.2010 11:13:14 w TESCO konkursy
akika24 napisał(a):

ashley878 napisał(a):

Wydaje mi sie ze lista zwyciezcow która została przekazana na Tesco wymagałaby weryfikacji i sprawdzenia czy te osoby naprawdę istnieją...

nie żartuj, Tesco ich bierze, bo maja pewnie tanie usługi i niezbyt zależy im na detalach.. Sprawdzić ich mogłyby inne instytucje...

może powinniśmy zgłosić do Tesco, żeby nie zlecali im konkursów?? pal licho, że tani, ale żeby postępowali zgodnie z prawem!! Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3943990 Napisano: 09.12.2010 11:12:24 w TESCO konkursy
nierealne emotka

- albo ktoś poznał raport jaki wygrywał, i zdobywał nagrody

- albo bardziej prawdopodobne... z własnego doświadczenia wiem, że czas na serwerze był płynny i nigdy wysyłając na jedną godzinę nie było się pewnym, w jaką godzinę się ktoś wstrzeli. A niestety nie mam kilkudziesięciu telefonów, żeby wysyłać co sek z każdego emotka
w regulaminie nie było takiego zapisu, że czas na serwerze będzie zmieniany co godzinę, więc takie postępowanie jest niezgodne z prawem

emotka

zwycięzcy? agencja?? śmiechu warte!!

co to za agencja, do której nie ma normalnego kontaktu a jedyny kontakt to numer komórki nie wiadomo kogo, w dodatku ten ktoś nie odbiera?? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3943883 Napisano: 09.12.2010 10:48:11 w TESCO konkursy
ashley878 - od kogo infrmacja? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3943878 Napisano: 09.12.2010 10:47:11 w TESCO konkursy
ashley878 napisał(a):

Agencja Media Contact z dąbrowy górniczej nie isenieje pod adresem podłęknicka 30 znajduje się prywatny dom a nie żadna agencja emotka Taka dostałam informacje..

emotka

aaa... ktoś mówił, że tak jest Wyświetl w wątku >>
0 0