Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10402
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
niby możliwe..
ale wtedy staje się bardziej prawopodobne, że nagrody zgarnęła grupa poinformowanych osób i teraz siedzą cicho
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
mówisz o MediaS??
z tego co wiem, to było bardzo... ukrócone. Sprawa oparła się o tv, ale ktoś z góry - nie wiem skąd - wszystko zatuszował, żeby niebyło więcej w tv..
i jak wiadomo cisza.
Ale jestem za tym, żeby bombardować tesco. A poza tym w reg jest, że można składać reklamacje, więc składajmy
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
taaa... co by Ci dało imię i miejscowość laureata? bo takie coś moga opublikowac na stronie tesco
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
co tam było do wygrania, że aż podatek trzeba płacić?? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
zakręcili mnie kompletnie
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
hmm...
szkoda, że skasowałaś..
ale mimo wszystko zadzwoń do nich i dowiedz się, czy mają jakąś akcję tego typu i powiedz o smsie
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Zadzwon do heyah, żeby owiedzieć się, czy przeprowadzają akcję tego typu. Ale chyba nie, bo by trąbili o tym wszędzie...
Ale zgłosić możesz
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jeśli coś boli Cię szczególnie mocno to idź do szpitala albo na pogotowie!
mój mąż zaliczył wywrotkę w pierwszy dzień śniegu i poszedł dopiero na drugi dzień z bólem reki, to lekarka powiedziała, że w razie upadków/wypadków spowodowanych śliską drogą trzeba zgłaszać się tego samego dnia, bo może być złamanie, pęknięcie kości. Lub inne problemy z mięsniami albo ze ścięgnem
Ponad tydzień temu stłukł sobie poważnie rękę a do tej pory nie może dobrze jej używać, bo cały czas boli. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
chamstwo
ew. możesz zrezygnować z zakupu u niego i kupić gdzie indziej, ale musisz liczyć się z tym, że dostaniesz upomnienie z allegro
heheh..
a facet miałby nauczke Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
taa... facet odpisał od razu PO zakończeniu aukcji
hehe
ciekawe ile faktycznie kurier będzie kosztował Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
musimy zebrać się w większą grupę i zaatakować zarówno Tesco jak i tą lewą agencję
w końcu nie wysłałam 5 smsów ale zdecydowanie więcej
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jaki polecony kurier??
jeśli widze w aukcji, że coś co normalnie kosztuje ok 40-50 zł, u kogoś jest za kilka-kilkanaście zł za to przesyłka jest kosmiczna, to nie kupuję...
ale mogłaś skontantowac się z nim najlepiej telefonicznie, zanim aukcja się skończyła.
Nie wiem co teraz. Facet nie musi się zgodzić na to, żebyś sama wybierała kuriera, biorąc udział w aukcji czy KT wyrażałaś zgodę na jej warunki.
A koszty pakowania, pracy itp owszem, doliczają, ale w ten sposób na lewo zarabiają na tym, bo nie płacą od tego kosztów wystawienia aukcji
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jak to z clubcard do wglądu u organizatorów??
tak jest w regulaminie!!
8. Dane zwycięzcy będą udostępnione do wglądu w siedzibie Organizatora. Organizator zastrzega
sobie możliwość publikacji danych zwycięzców na stronie www.tesco.pl przez cały czas trwania
Konkursu oraz w terminie 1 miesiąca po jego zakończeniu. Na liście publikowane będzie imię oraz nazwa miejscowości zamieszkania Laureata Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
taa... na pewno wygrali... tylko tacy, co rozgryźli system albo znajomi agencji
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
może powinniśmy zgłosić do Tesco, żeby nie zlecali im konkursów?? pal licho, że tani, ale żeby postępowali zgodnie z prawem!! Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
- albo ktoś poznał raport jaki wygrywał, i zdobywał nagrody
- albo bardziej prawdopodobne... z własnego doświadczenia wiem, że czas na serwerze był płynny i nigdy wysyłając na jedną godzinę nie było się pewnym, w jaką godzinę się ktoś wstrzeli. A niestety nie mam kilkudziesięciu telefonów, żeby wysyłać co sek z każdego
w regulaminie nie było takiego zapisu, że czas na serwerze będzie zmieniany co godzinę, więc takie postępowanie jest niezgodne z prawem
zwycięzcy? agencja?? śmiechu warte!!
co to za agencja, do której nie ma normalnego kontaktu a jedyny kontakt to numer komórki nie wiadomo kogo, w dodatku ten ktoś nie odbiera?? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
aaa... ktoś mówił, że tak jest Wyświetl w wątku >>