Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#3911081 Napisano: 29.11.2010 02:49:25 w TESCO konkursy
eee.. dzwoniłam pod numer 22 843 66 60 Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3911073 Napisano: 29.11.2010 02:47:01 w TESCO konkursy
ilonar2301 napisał(a):

Jeszcze wyjdzie tak jak z Lidlem emotka

ale Tesco jest większe, niż Lidl i jesli zgłosi się do niego, że agencja jest jakaś widmowata, to może coś z tym zrobią?? nie wiem...

będę dzwonić Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3911060 Napisano: 29.11.2010 02:44:57 w TESCO konkursy
jarko44 napisał(a):

ziolko napisał(a):

wiecie jaki numer??? dzwoniłam do agencji, która zajmuje się konkursem Clubcard w Tesco, czyli Media Contact Sp. z o.o.,i dowiedziałam się, że oni nie zajmują się tym konkursem emotka emotka emotka ale mam dzwonić za pół godziny to pani będzie więcej wiedziała...

a jesli pracują do 16 to będzie super emotka

ktoś coś wie na ten temat??

ktoś pisał dzisiaj, ze niby na bieżaco informuja w godzine po smsi-e- tak mówił słynny pan z Media Contact emotka

moment.. tak szybko?? jakoś nie wierzę, szczególnie, że w reg jest

2. Zwycięzcy nagród zostaną powiadomieni telefonicznie w terminie 2 dni roboczych od dnia ich wyłonienia, pod numerem telefonu, za pośrednictwem, którego została wysłana wiadomość SMS.
3. Organizator podejmie 6 prób połączenia telefonicznego z laureatami. Połączenia będą wykonywane przez 2 kolejne dni robocze w godzinach pomiędzy 12:00 a 17:00. Przez nieudaną próbę połączenia z laureatem rozumie się nie odebranie połączenia, przez co najmniej 6 sygnałów, włączenie się poczty głosowej, brak możliwości połączenia z użytkownikiem telefonu (np. przebywanie poza zasięgiem,
wyłączony aparat telefoniczny, włączenie się sygnału faksu lub automatycznej sekretarki).

emotka nie wiem o co chodzi, ale nie podoba mi się to emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3911016 Napisano: 29.11.2010 02:34:57 w TESCO konkursy
wiecie jaki numer??? dzwoniłam do agencji, która zajmuje się konkursem Clubcard w Tesco, czyli Media Contact Sp. z o.o.,i dowiedziałam się, że oni nie zajmują się tym konkursem emotka emotka emotka ale mam dzwonić za pół godziny to pani będzie więcej wiedziała...

a jesli pracują do 16 to będzie super emotka

ktoś coś wie na ten temat?? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3902675 Napisano: 26.11.2010 02:44:00 w Połączenia nieodebrane
haaaaaaaa.... właśnie radio zet dzwoniło z numeru zastrzeżonego... z reklamą konkursu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3902436 Napisano: 26.11.2010 01:47:11 w Połączenia nieodebrane
renata2911 napisał(a):

u mnie kilka minut po 14-ej z 222554851-a jak probowałam oddzwonic-nie ma takiego nr- może to automat radia zet??

http://www.numernet.pl/telefon/222554851 Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3902306 Napisano: 26.11.2010 01:18:13 w Carrefour konkursy
kosmos napisał(a):

ziolko napisał(a):

ciekawe czy zadzwonią w sprawie suszarki emotka ciekawe co będzie, jesli sie nie poda tych danych emotka

A PROPO SUSZAREK TO KAZDY DOSTACIE CO DOSTAL SMSA CZY TYLKO CI Z LISTY?

ktoś pisał, że P&G odpisało, że każdy kto dostał smsa, że jest w gronie finalistów, a nie ma go na liście... poszukaj wcześniej w tym wątku Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3902064 Napisano: 26.11.2010 12:07:59 w Połączenia nieodebrane
a ja nie wiem co i skąd emotka wkurza mnie, że na simplusa mam takie połączenia emotka 1-2 sygnały i koniec emotka wrrrrrrr Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3902041 Napisano: 26.11.2010 12:03:56 w Połączenia nieodebrane
przed chwilą 2 sygnały z zastrzeżonego - nie udało mi się odebrać - ktoś wie skąd to??? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3898871 Napisano: 25.11.2010 12:30:54 w Carrefour konkursy
hahaha... właśnie zobaczyłam w reg always zapis 9. Nagrody będą przekazywane laureatom w terminie ustalonym indywidualnie z laureatami. Termin odebrania nagrody nie może przekraczać 14 dni od daty wytypowania laureata.

emotka

dane odsyłałam 5.10 więc do 19.10 mieli czas na wysłanie, i mają ponad miesiąc poślizgu... łaaadnie emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3898858 Napisano: 25.11.2010 12:25:56 w Carrefour konkursy
ciekawe czy zadzwonią w sprawie suszarki emotka ciekawe co będzie, jesli sie nie poda tych danych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3898850 Napisano: 25.11.2010 12:22:25 w Carrefour konkursy
czarnygreg napisał(a):

ziolko napisał(a):

olciak napisał(a):

toudikot napisał(a):

dzwonili do kogos z tqg w sprawie always dzis?

tak, proszą o dane(nip, pesel, nr dow. adres US)

po co im to? emotka suszarki za 80 zł a tyle problemów jakby były za 800 i musieliby nie wiadomo jaki podatek odprowadzać za nie emotka

oni za każdą nagrodę takie szczegółowe dane zbieraja, przesada moim zdaniem

jasne emotka echh... Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3898838 Napisano: 25.11.2010 12:19:04 w Carrefour konkursy
olciak napisał(a):

toudikot napisał(a):

tak, proszą o dane(nip, pesel, nr dow. adres US)

po co im to? emotka suszarki za 80 zł a tyle problemów jakby były za 800 i musieliby nie wiadomo jaki podatek odprowadzać za nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3898814 Napisano: 25.11.2010 12:13:21 w Carrefour konkursy
toudikot napisał(a):

emotka a mieli dzwonić?? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3893778 Napisano: 23.11.2010 09:23:03 w TESCO konkursy
cos nie tak mają z tym czasem... jak był konkurs bodajże nescafe w tesco, też wysyłało się na ten numer smsa i też czas był płynny.

A czasami wygrywa raport np. 30 lub 44 lub 52 - strzelałam, więc proszę nie posądzać mnie o jakieś kombinacje, bo o tych raportach dowiaduję się po czasie, jesli w ogóle - więc nie ma się co łudzić wysyłając na inny czas, bo założę się, że kto rozgryzł ten ich serwer to na pewno zgarnia nagrody...

emotka
a zwykli ludzie wysyłają normalnie licząc na wygraną..

jakos nie mam szczęścia do tesco emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3893741 Napisano: 23.11.2010 09:09:31 w TESCO konkursy
pchlica666 napisał(a):

goralecka napisał(a):

falus napisał(a):

Cytat gocha28:
ma ktoś numer do tej agencji od clubcarda - może pasuje tam zadzwonić i zapytać czy informuja na bieżąco czy jak
cos straszna cisza na temat tego konka

pomijając fakt, że coś kombinują z czasem na serwerze

ta agencja od clubcard to firma krzak

acha czyli konkurs WIDMO nie ma sie co łudzić

po prostu chodzi o to, że nie ma żadnego numeru telefonicznego do tej agencji, mail chyba też jest problemem. Agencja ma adres w prywatnym mieszkaniu a kontakt jest przez skrytkę pocztową

A co do czasu to rzeczywiście kombinują, bo raz zegar był przesunięty do tyłu o 3 s a drugi raz o 6 do przodu (wzglendem raportów)

hehe to mam szanse bo w moim wykonaniu raport 59 czy 00 jest wielkim wyczynem i zdarza się raz na 5 lat emotka

Zawsze myślałam, że raporty wysłanych smsów przychodzą zgodnie z czasem jaki jest ustawiony w sieci, czyli sądzę właściwym, więc nie bardzo rozumiem Cię falus, że względem raportów masz przesunięcie o 3 czy 6 sekund?https://www.e-kon...azki/emots/wacko.gif No chyba że co dzień wysyłasz w danej sekundzie przed pełną godziną? Ja co dzień od początku robię próby smsowe i dzięki temu trafiam w pełne godziny - taki przynajmniej przychodzi mi raport, ale no właśnie choinka wie jak mają ustawiony ten zegar serwera emotka https://www.e-kon...razki/emots/evil.gif no i faktycznie zastanawiające czemu nikt się jeszcze nie chwali? Szkoda, bo miałam duże nadzieje z tym konkursem, bo nieraz udawało mi się w tego typu smsowych lokalnych gazetowych konkursach wygrywać. emotka

no właśnie nie wiadomo... co z czasem, jaki wygrywa - bo przeciez nie zawsze 00 emotka
no i jeszcze te wariacje.. raz jest po pełnej, raz przed...
a orange to już ewenement - raport np 08 wysłany na 00 a czas od nich jest 02 emotka emotka i jak to rozumieć??

moim zdaniem Tesco nie powinno podejmować współpracy z agencją, z którą nie można normalnie się skontaktować emotka

ani maila, ani telefonu, tylko skr pocztowa:/ Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3891258 Napisano: 23.11.2010 11:08:16 w TESCO konkursy
gocha28 napisał(a):

ziolko napisał(a):

gocha28 napisał(a):

ma ktoś numer do tej agencji od clubcarda - może pasuje tam zadzwonić i zapytać czy informuja na bieżąco czy jak emotka

pomijając fakt, że coś kombinują z czasem na serwerze emotka

ta agencja od clubcard to firma krzak emotka

acha czyli konkurs WIDMO nie ma sie co łudzić
emotka

po prostu chodzi o to, że nie ma żadnego numeru telefonicznego do tej agencji, mail chyba też jest problemem. Agencja ma adres w prywatnym mieszkaniu a kontakt jest przez skrytkę pocztową
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3891191 Napisano: 23.11.2010 10:50:34 w Oddam za darmo
KALISZ I OKOLICE - KTO CHCE IŚÆ NA ANDRZEJKI W SOBOTÊ 27.11 O 19.00 DO HOTELU PODJADEK -- proszę się zgłosić do mnie na pw - mam zaproszenie dla jednej osoby, wartości 59 zł. Jeśli ktoś chce iść z osobą towarzyszącą musi dokupić bilet wstępu.

Raczej osoby mieszkające w Kaliszu lub pobliżu, ponieważ zaproszenie mogę dać osobiście.

WAŻNE DO DZIŚ, BO MUSZÊ POTWIERDZIÆ, CZY KTOŚ IDZIE CZY NIE!!

szczegóły imprezy http://www.podjadek.pl/andrzejki/wc/

W PROGRAMIE KONKURSY!!
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3891170 Napisano: 23.11.2010 10:42:26 w TESCO konkursy
gocha28 napisał(a):

ma ktoś numer do tej agencji od clubcarda - może pasuje tam zadzwonić i zapytać czy informuja na bieżąco czy jak emotka

pomijając fakt, że coś kombinują z czasem na serwerze emotka

ta agencja od clubcard to firma krzak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3890369 Napisano: 22.11.2010 10:23:17 w Inne mniejsze markety
uuuuuuuuuuu...... przegapiłam lidla emotka Wyświetl w wątku >>
0 0