Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#3890314 Napisano: 22.11.2010 10:06:08 w Inne mniejsze markety
buka napisał(a):

cudaczek napisał(a):

Ja może oszczędzę Ci fatygi i sama poproszę Adminów jeśli uznają to za stosowne: proszę wlepić mi karniaka za to, że chociaż weszłam tutaj w celach informacyjnych to nie strzymałam!

A weszłam tu w zasadzie po to, żeby się dowiedzieć, czy ktoś coś wie na temat konkursu Lenora na e-kupon, bo z regulaminu nic nie wynika: trzeba toto kupować, czy nie? I gdzie? Ktokolwiek wie? emotka

kurcze, zawsze myślałam że jesteś facetem emotka cholender przez ten internetowy świat nie wiem już kto jest kobietą , kto mężczyzną , powinny być przy nickach takie znaczki żeby nie było niedomówień emotka

ooo właśnie... jestem ZA znaczkami
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3890110 Napisano: 22.11.2010 09:11:58 w TESCO konkursy
milkaaa13 napisał(a):

odnośnie handlu paragonami nie uważam tego za cwaniactwo wiele osób mieszka w miejcowościach gdzie nie ma tesco konkursowego a też chce spróbować szczęścia .uważam nawet że te konki tesco wyróżniają wielkie miejscowości , a dla małych to nic? a PROSIÆ KOGOŚ O ZAKUP TEŻ SIÊ NIE BARDZO OPŁACA , paragon ,wysyłka , a towaru przecież nie opłaca się wysyłać

luuudzie...

czasami wystarczy kogoś poprosić PRZED wzięciem udziału w konkursie o zrobienie zakupów na konkurs, a nie później jęczenie i szukanie paragonu emotka

najlepiej jak są konkursy, gdzie wpisuje się numer paragonu, to wtedy nie ma handlu paragonami emotka

emotka emotka

widać, że cwaniactwo się szerzy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3889403 Napisano: 22.11.2010 05:44:42 w Popraw sobie humor...
dobre emotka

<damo> juz nigdy nie szukam przepisu na obiad w necie
<piwek> czemu
<damo> znalazlem przepis na NALESNIKI Z RYZEM NA OSTRO
<damo> to druknalem i robie
<damo> 1 zagotuj worek ryzu - ugotowalem
<damo> 2 zmiksuj jajko mleko wode i make i usmaz nalesnika
<piwek> co to za badiew robisz
<damo> cicho sluchaj
<damo> 3 dodaj wedline, papryke chili pieczarki i ser - dodalem
<damo> 4 zawin nalesnik w rulon
<damo> 5 wyrzuc ryz w wworeczku do smieci nie bedzie ci potrzebny
<piwek> LOL

a ja nadal będę szukała emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3889267 Napisano: 22.11.2010 05:05:03 w Popraw sobie humor...
<mSg> Techno miesza w głowie.
<mSg> Słyszę, jakaś fajna muza na podwórku.
<mSg> Wyglądam, a tam sąsiad trawę kosi. Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3888195 Napisano: 22.11.2010 12:31:45 w Wkurza mnie...
tak samo jak mam w stopce, ze nie klikam i nie rejestruję się a ktoś nachalnie wysyła mi pw z klikaniem emotka jeśli chcę komuś zagłosować to patrzę po stopkach i ew. w odpowiednim dziale, a nie na siłę emotka a później wygrywają jakieś zdjęcia, co faktycznie na samym końcu powinny być emotka

nie klikam i nie biorę udziału w klikanych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3888188 Napisano: 22.11.2010 12:29:21 w Wkurza mnie...
chmurka napisał(a):

morbias napisał(a):

Ja też jestem nowy i pomoc w potrzebie dostaje. Nie pytam nigdy o której ktoś coś wysyła bo wiem ,że i tak nei dostane odpowiedzi (i nie dziwie się emotka ) Ale jak wygrałem bony paliwowe w Bp to dostałem pytanie na Pw i odpowiedziałem o której i jak wysłałem. Jestem nowy na forum i wiem ,że muszę pomoc dwa razy więcej aby zasłużyć na pomoc osób starszych emotka Więc cierpliwości emotka

Zdziwisz sie
emotka

eee... to zależy od osób...

obojętnie czy ktoś jest nowy czy nie, to charakter decyduje o pomocy. No i sposób zapytania - bo jeśli ktoś mi się spyta na pw normalnie, spokojnie o coś, to postaram się odpisać, ale jeśli na dzień dobry wyjeżdża z żądaniami (a miałam nie raz taką sytuację) i w dodatku osoba, co jest od dawna na forum a nie udziela się (lub udziela się tylko w kliknijcie), to co ja mam o takiej osobie myśleć?? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3888096 Napisano: 22.11.2010 12:10:47 w Wkurza mnie...
morbias napisał(a):

Ja też jestem nowy i pomoc w potrzebie dostaje. Nie pytam nigdy o której ktoś coś wysyła bo wiem ,że i tak nei dostane odpowiedzi (i nie dziwie się emotka ) Ale jak wygrałem bony paliwowe w Bp to dostałem pytanie na Pw i odpowiedziałem o której i jak wysłałem. Jestem nowy na forum i wiem ,że muszę pomoc dwa razy więcej aby zasłużyć na pomoc osób starszych emotka Więc cierpliwości emotka

emotka dobre podejście emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3888005 Napisano: 22.11.2010 11:46:55 w Wkurza mnie...
efelinkaaa napisał(a):

Trzeba brać za paragon minimum równowartość nagrody emotka

taaa emotka

zależy od wartości nagrody i jak się ludzie dogadają między sobą, ale ogólnie to jest 10% wartości nagrody Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3887395 Napisano: 22.11.2010 09:07:17 w Wkurza mnie...
goralecka napisał(a):

legoos77 napisał(a):

Wkurza mnie jestem nowym bywalcem forum i nie wiem jak grać o domówkę pytam tylu wygrywających osób
Trudno odbije sobie w innym konku(nie ma go w bazie) a kasa się przyda

sam nie podpowiadasz więc nie wymagaj od innych. Pisałam do Ciebie w sprawie clubcard o to z której godziny wygrałeś i nawet nie odpisałeś więc...traktuj innych jak sam chcesz być traktowany emotka

racja...
zgadzam się z goralecka - jeśli chcesz, żeby ktoś podpowiedział, co i jak, sam musisz postępować tak samo, a nie jak.. sęp konkursowy.

A chwalenie się, że grasz w konkursie, którego nie ma w bazie, pewno później będziesz chwalił się wygraną, jest niesmaczne emotka
a jesli tak zrobisz to złamiesz regulamin forum emotka

Jeśli nowe osoby, które na dzień dobry stawiają żądania, typu powiedzcie, jaki raport wygrywa i które nie dają nic od siebie raczej nie mają co liczyć na odpowiedź.
Albo odnowione osoby emotka

Chociaż... ja jestem tyle czasu na forum, staram się jakoś informować co i jak, to też nie zawsze dostaję odpowiedź... łudzę się, że ktos może przeoczył moje pytanie, ale częściej chyba jest tak, że po prostu osoba pytania ignoruje. Atmosfera na forum się zmieniła i teraz jest byle jak najwięcej dla siebie, po co inni mają wiedzieć, jak się tam wygrywa, to ja więcej wygram
mówi się trudno, żyje się dalej emotka

Zgadzam się ze słowami, które ktoś ma w stopce -nieważne ILE się wygra, ważne JAK

emotka

miłego dnia i jak najmniej wkurzania się emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3878732 Napisano: 19.11.2010 09:18:30 w Połączenia nieodebrane
beata28 napisał(a):

teraz tel. z zastrzezonego, co to ?
O tej porze?

do mnie dzwonił facet z mbanku i namawiał mnie na włączenie usługi - wszystkie bankomaty za 5 zł...

zaczyna się od będzie rozmowa, proszę czekać czy jakoś tak..

ogólnie dosyć często mam na ten sam numer pojedyncze sygnały z zastrzeżonego numeru, dosłownie drgnięcie i koniec emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3876321 Napisano: 18.11.2010 02:40:08 w TESCO konkursy
ludzka_istota napisał(a):

Pytanie za 100 punktów- jak zrobić, żeby być w clubcard??

bardziej się opłaca Rodzinka w Carrefourze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3876025 Napisano: 18.11.2010 01:18:40 w Wkurza mnie...
krzyszu napisał(a):

No właśnie... dlatego martwie sie o trzecią paczke, która miała przyjsć na siostre emotka

no bo skoro tyle wygrywasz, więc masz to za darmo, więc co za różnica, czy dostaniesz 2 paczki czy 3? emotka emotka

echh.... Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3875919 Napisano: 18.11.2010 12:48:11 w Wkurza mnie...
krzyszu napisał(a):

kasiap76 napisał(a):

krzyszu napisał(a):

Dotarły zestawy DOVe ale wszystkie koperty poodklejane emotka aż dziwne, ze wszystko doszło.

Co jest w zestawie?

Balsam 250ml Dove firming
Żel pod prysznic Dove Firming
i Dezodorant Go Fresh 150ml

Wkurzył mnie przed chwilą kurier. Przyszedł dał mi paczki z nagrodami nawet podpisów nie chciał emotka Teraz jestem ciekaw czy nagroda do mojej siostry dojdzie emotka

oooooooo.... a gdzie podpisy?? sam sobie podpisał?? a może kiedyś też sam podpisze a Ty nie będziesz wiedział czego nie dostałeś? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3873936 Napisano: 17.11.2010 07:17:48 w Popraw sobie humor...
<pen> podobno kobiety sa mniej inteligentne od mezczyzn emotka
<regina> a niby dlaczego?
<pen> Mikke powiedzial, ze zaledwie 1,5% wszystkich wynalazkow to dzielo kobiet emotka
<regina> taa, a wasze ile? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3873915 Napisano: 17.11.2010 07:13:09 w Popraw sobie humor...
<adas> pijesz z nami?
<asia> nie pije
<adas> dlaczego?
<asia> po alkoholu mam problemy z kolanami
<adas> co uginają się?
<asia> nie, rozkładają

emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3873903 Napisano: 17.11.2010 07:10:53 w Popraw sobie humor...
czytam jedną stronkę i jestem już upłakana ze śmiechu emotka emotka emotka emotka

<Nati> kochanie, czemu facetom tylko seks w głowie ?
<Mario> dobra, to ubierz się ciepło zagramy w kosza na boisku
<Nati> yyy nie chce mi się zimno jest
<Mario> no to zagramy w BF2142
<Nati> nie umiem, poza tym mam za słabego kompa
<Mario> w Tekkena ?
<Nati> zawsze przegrywam z tobą, co to za gra
<Mario> to pójdziemy na koncert kto tam gra teraz .... Frontside
<Nati> ej nie lubię tego
<Mario> no dobra to wolisz do filharmonii J.S. Bach &#8211; Weihnachts&#8211;Oratorium BWV 248 ?
<Nati> chyba żartujesz sobie, nie che mi się iśc nigdzie
<Mario> nie lubisz ? to obejrzyj ze mną 3ci sezon SG: Atlantis
<Nati> nie lubię seriali si-fi
<Mario> W takim razie pozostaje jedno, umyj się będe po 19.00
<NAti> ....

stronka http://bash.org.pl/top/?page=10

emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3872354 Napisano: 17.11.2010 11:47:41 w Allegro.pl - bez linków
miało być jak wystawiam coś Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3872346 Napisano: 17.11.2010 11:45:59 w Allegro.pl - bez linków
becis napisał(a):

monia24 napisał(a):

babariba napisał(a):

długo nie wystawiałam niczego na allegro, ale parę rzeczy zalega, więc się dziś zmobilizowałam

Kiedy podczytuję wątek allegro dochodzę do wniosku, że ludzie są coraz dziwniejsi i kombinują jak mogą (patrz: dziura w bluzce, odpryski na żelazku)...
Myślałam, że mnie to nie spotka ale... wystawiłam przedmiot, był sobie z 10 minut i go kupiono.
Wchodzę na swoją pocztę, a tam 3 maile:
1. z zapytaniem czy mogę obniżyć cenę o 25 zł
2. po 4 minutach - z info, że zainteresowany właśnie wychodzi z domu, ale ma nadzieję, że mu obniżę cenę, więc kupuje
3. z informacja od allegro, że przedmiot został kupiony

i co ja mam teraz zrobić?
zgłosić allegro, a po unieważnieniu wystawić raz jeszcze?

emotka

ja bym nie obniżyła, zdarza się że obniżam, ale po wcześniejszym uzgodnieniu, a nie że ktoś ma nadzieję.

ja bym sprzedała po takiej cenie jak bylo wystawione i czekała na wpłatę, jesli wpłata bedzie niższa piszesz do allegro o tym, ze transakcja nie doszla do skutku z winu kupującego i basta
inna drogą obnizka 25 zł - chyba kupujący jest trochę smieszny, takie rzeczy ustala sie przed zakupem a nie juz po;/

taa.. przecież też mogłaś wyjść z domu i nie czytać maili, a skoro nie odpowiedziałaś, że się zgadzasz, to znaczy, że się NIE ZGADZASZ na obniżkę ceny.. możesz mu wysłać maila, że skoro kupił w opcji kup teraz, to obowiązuje go ta cena a nie jakaś inna wymyślona przez niego.

Swoją drogą.. .wkurza mnie totalnie, jak wystawiać coś na allegro, czasami za pół ceny a znajdzie się jakiś chętny i z łaski proponuje mi jeszcze niższą cenę emotka emotka ja nie jestem instytucja charytatywna, żeby za darmo oddawać różne rzeczy emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3871354 Napisano: 16.11.2010 09:55:25 w Wkurza mnie...
agusia147 napisał(a):

A mnie na maksa dziś wkurza mój facet. Jest tak marudny, że mam ochotę mu coś zrobić.

to zrób... daj mu buziaka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3871290 Napisano: 16.11.2010 09:41:56 w Wkurza mnie...
czarnygreg napisał(a):

GFK mnie wkurza!
przed chwilą odebrałam maila z zaproszeniem do ankiety, która miała potrwać do czwartku, chciałam wypełnić a tu: dziekujemy za gotowość do badania ale liczba respondentów....bla, bla, bla
już któryś raz tak mam! nawet 10 pkt nie dostałam,
jak konkursowe dno to nawet GFK mnie olewa

napisz do nich, czemu tak masz.. skoro ledwo co ankietę dostałaś i kiszka... Wyświetl w wątku >>
0 0