Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10402
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ooo właśnie... jestem ZA znaczkami
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
luuudzie...
czasami wystarczy kogoś poprosić PRZED wzięciem udziału w konkursie o zrobienie zakupów na konkurs, a nie później jęczenie i szukanie paragonu
najlepiej jak są konkursy, gdzie wpisuje się numer paragonu, to wtedy nie ma handlu paragonami
widać, że cwaniactwo się szerzy
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
<damo> juz nigdy nie szukam przepisu na obiad w necie
<piwek> czemu
<damo> znalazlem przepis na NALESNIKI Z RYZEM NA OSTRO
<damo> to druknalem i robie
<damo> 1 zagotuj worek ryzu - ugotowalem
<damo> 2 zmiksuj jajko mleko wode i make i usmaz nalesnika
<piwek> co to za badiew robisz
<damo> cicho sluchaj
<damo> 3 dodaj wedline, papryke chili pieczarki i ser - dodalem
<damo> 4 zawin nalesnik w rulon
<damo> 5 wyrzuc ryz w wworeczku do smieci nie bedzie ci potrzebny
<piwek> LOL
a ja nadal będę szukała
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
<mSg> Słyszę, jakaś fajna muza na podwórku.
<mSg> Wyglądam, a tam sąsiad trawę kosi. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
nie klikam i nie biorę udziału w klikanych
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
eee... to zależy od osób...
obojętnie czy ktoś jest nowy czy nie, to charakter decyduje o pomocy. No i sposób zapytania - bo jeśli ktoś mi się spyta na pw normalnie, spokojnie o coś, to postaram się odpisać, ale jeśli na dzień dobry wyjeżdża z żądaniami (a miałam nie raz taką sytuację) i w dodatku osoba, co jest od dawna na forum a nie udziela się (lub udziela się tylko w kliknijcie), to co ja mam o takiej osobie myśleć?? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
taaa
zależy od wartości nagrody i jak się ludzie dogadają między sobą, ale ogólnie to jest 10% wartości nagrody Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
racja...
zgadzam się z goralecka - jeśli chcesz, żeby ktoś podpowiedział, co i jak, sam musisz postępować tak samo, a nie jak.. sęp konkursowy.
A chwalenie się, że grasz w konkursie, którego nie ma w bazie, pewno później będziesz chwalił się wygraną, jest niesmaczne
a jesli tak zrobisz to złamiesz regulamin forum
Jeśli nowe osoby, które na dzień dobry stawiają żądania, typu powiedzcie, jaki raport wygrywa i które nie dają nic od siebie raczej nie mają co liczyć na odpowiedź.
Albo odnowione osoby
Chociaż... ja jestem tyle czasu na forum, staram się jakoś informować co i jak, to też nie zawsze dostaję odpowiedź... łudzę się, że ktos może przeoczył moje pytanie, ale częściej chyba jest tak, że po prostu osoba pytania ignoruje. Atmosfera na forum się zmieniła i teraz jest byle jak najwięcej dla siebie, po co inni mają wiedzieć, jak się tam wygrywa, to ja więcej wygram
mówi się trudno, żyje się dalej
Zgadzam się ze słowami, które ktoś ma w stopce -nieważne ILE się wygra, ważne JAK
miłego dnia i jak najmniej wkurzania się
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
do mnie dzwonił facet z mbanku i namawiał mnie na włączenie usługi - wszystkie bankomaty za 5 zł...
zaczyna się od będzie rozmowa, proszę czekać czy jakoś tak..
ogólnie dosyć często mam na ten sam numer pojedyncze sygnały z zastrzeżonego numeru, dosłownie drgnięcie i koniec
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
bardziej się opłaca Rodzinka w Carrefourze
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
no bo skoro tyle wygrywasz, więc masz to za darmo, więc co za różnica, czy dostaniesz 2 paczki czy 3?
echh.... Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
oooooooo.... a gdzie podpisy?? sam sobie podpisał?? a może kiedyś też sam podpisze a Ty nie będziesz wiedział czego nie dostałeś?
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
<regina> a niby dlaczego?
<pen> Mikke powiedzial, ze zaledwie 1,5% wszystkich wynalazkow to dzielo kobiet
<regina> taa, a wasze ile? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
<asia> nie pije
<adas> dlaczego?
<asia> po alkoholu mam problemy z kolanami
<adas> co uginają się?
<asia> nie, rozkładają
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
<Nati> kochanie, czemu facetom tylko seks w głowie ?
<Mario> dobra, to ubierz się ciepło zagramy w kosza na boisku
<Nati> yyy nie chce mi się zimno jest
<Mario> no to zagramy w BF2142
<Nati> nie umiem, poza tym mam za słabego kompa
<Mario> w Tekkena ?
<Nati> zawsze przegrywam z tobą, co to za gra
<Mario> to pójdziemy na koncert kto tam gra teraz .... Frontside
<Nati> ej nie lubię tego
<Mario> no dobra to wolisz do filharmonii J.S. Bach – Weihnachts–Oratorium BWV 248 ?
<Nati> chyba żartujesz sobie, nie che mi się iśc nigdzie
<Mario> nie lubisz ? to obejrzyj ze mną 3ci sezon SG: Atlantis
<Nati> nie lubię seriali si-fi
<Mario> W takim razie pozostaje jedno, umyj się będe po 19.00
<NAti> ....
stronka http://bash.org.pl/top/?page=10
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
taa.. przecież też mogłaś wyjść z domu i nie czytać maili, a skoro nie odpowiedziałaś, że się zgadzasz, to znaczy, że się NIE ZGADZASZ na obniżkę ceny.. możesz mu wysłać maila, że skoro kupił w opcji kup teraz, to obowiązuje go ta cena a nie jakaś inna wymyślona przez niego.
Swoją drogą.. .wkurza mnie totalnie, jak wystawiać coś na allegro, czasami za pół ceny a znajdzie się jakiś chętny i z łaski proponuje mi jeszcze niższą cenę
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
to zrób... daj mu buziaka
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
napisz do nich, czemu tak masz.. skoro ledwo co ankietę dostałaś i kiszka... Wyświetl w wątku >>