Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10402
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
nie pamiętam z kim się wymieniałam, ale było kilka osób i je polecam
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
bardzo dobry komentarz organizatora
http://www.octownia.pl/news.php?id=27
co prawda nie brałam udziału, bo nie wiedziałam.. ale.. dobrze napisane Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
moją staruszkę ze względu na wiek też trzeba szanować
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
wyniki, paragony..i co jeszcze???
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jakby tylko jedno tesco było
faktycznie, masz problem
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ja tak NIE miałam... paragony wysłane listem zwykłym nie dotarły do dziś... jak i kilka innych przesyłek - jakieś drobne nagrody - wysłane też listem zwykłym NIE doszły do mnie... ktoś na poczcie ma lepkie ręce
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
no cóż... poprzednio w konkursie gosi, gdzie do wygrania były grille i sztućce do grilli też nie przyznali wszystkich nagród, boo hasła nie spełniały wymogów i nie podobały się komisji Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
gratuluję
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
i suszarki
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
nie wiem, czy to specjalnie tak było czy co... żeby być w Hiszpanii i NIE wiedzieć, gdzie ona jest??
warte obejrzenia
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
na temat ilości błędów i wszystkie opisałam, dostałam info ma maila, że mój komentarz został usunięty ponieważ zawiera uwagi skierowane do redakcji Onetu. Jesteśmy za nie bardzo wdzięczni. W takiej sytuacji prosimy o kontakt z Redakcją
mogliby nie robić błędów w artykule na 1 stronie
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
niestety nie możesz wybierać co chcesz testować.
Wypełniasz swój profil i wtedy zależnie czy pasujesz do ich wymogów dostajesz kampanię albo i nie.
Srebro koloidalne było, ale ja nie dostałam, więc może nie jestem odpowiednia
Wypełnia się ankiety produktowe, np. przygotowują kampanię wódki żołądkowej gorzkiej, zadają w ankiecie pytanie, czy pijesz alkohol i jaki najczęściej. Jeśli odpowiesz, że nie pijesz albo pijesz, ale nie żołądkową, to logiczne, że nie dostajesz się do kampanii.
Tak to widzę, jeśli się mylę to proszę o sprostowanie Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ja nie mogę
czego to nie wymyślą, żeby jak najwięcej kasy wyciągnąć
warto poczytać ten artykuł - Komórkowi naciągacze? SMS-owe konkursy pod lupą
http://www.money....pa,202,0,703946.html
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Mogą Ci powiedzieć, że nie interesowałaś się co i jak, informacje były wywieszone a Ty nie zapoznałaś się z nimi i to Twoja wina, ze nic wiedziałaś...
ale mówię Ci, musisz skontaktować się z jakimś prawnikiem, on wie więcej, niż ja.
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Ciężko będzie...
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
A urzędnicy na pewno wiedzieli, że to wszystko wkrótce się zmieni, skoro w ciągu miesiąca do tego doszło. Więc może chcieli pozbyć się działki i znaleźli naiwną osobę i z radości zacierali ręce
postaraj się skontaktować z jakimś prawnikiem albo co i dowiedz się, czy takie coś może być. Czy urząd miasta może zmienić zagospodarowanie i jak na tym wychodzisz, skoro masz sąsiadującą działkę Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
co najmniej odszkodowanie Ci się należy, a być może i zamiana działki. A gmina czy inny urząd wcześniej wiedział, że będzie zmiana? to powinni was uprzedzić o tym.
Popytam się i postaram się odpowiedzieć, ale nie obiecuje cudów Wyświetl w wątku >>