Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10402
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
na pewno możesz napisać jakis prostest.
Jak obok rodziców facet chciał zrobić punkt sprzedaży opału - węgla i miału, to tata napisał pismo do gminy, gdzie wszystko wyszczególnił, że działka jest budowlana, w dodatku pod budownictwo parterowe a nie taką działalność. W efekcie nie było opału, tylko sprzedaż autogazu i jakiś barak z nawozami.
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
http://www.numernet.pl/telefon/224449200 Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
nie było kamery
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
- 28.10 - godz 15:14
- 2.11 czyli dziś - 15:55
Z reguły jest to jeden sygnał, czy ktoś wie skąd to może być?? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
http://www.lidl.p..._pl/hs.xsl/14016.htm Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
hahaha.. łososia też NIE wzięłam
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
dziękuję
noo.. nerwy były niezłe... ale raczej pozytywne.
Ludzi trochę było, więc musiałam jakoś ich omijać Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
nic mi nie spadalo bo nie miało co
tez myślę, że więcej czasu to lepszy sposób. Przecież o tak było ograniczenie kwotowe Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
hmm...
najpierw oczywiście poszłam ostatecznie zorientować się co i jak.. później kierowniczka zabrała mnie na zaplecze, żeby wypełnić papierki i zapoznać z zasadami.
Później na znak dany przeze mnie - kiedy byłam gotowa - został włączony stoper.
Latałam jak kot z pęcherzem
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
towar był na całej długości taśmy, samo segregowanie produktów, kasowanie i później pakowanie produktów trwało dłużej, niż całe zakupy
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Zacznę od końca - wydałam dokładnie 2097,71 zł.
Czas strasznie szybko leciał
W każdym razie, jak zaczęłam pakować na początku, to co chciałam wziąć to w zastraszającym tempie zaczęło mi ubywać miejsca w wózku, miejscami biegłam z wózkiem, ale im cięższy, tym trudniej.
W pewnym momencie usłyszałam, ze zostało mi 25 sek a ja jeszcze nie miałam ważnych rzeczy
Później, zanim jeszcze towar został skasowany, ktoś mi przypomniał, czego nie wzięłam- w tym momencie zamarłam, bo to jedna z ważniejszych rzeczy
heh...
Jeszcze raz poproszę takie duże zakupy, ale wolę jednak mieć jakąś kwotę przeznaczoną i spokojnie wybierać towar, ew. bony.
Bez szału.
Na pewno coś bym zmieniła teraz, pewnych rzeczy bym nie wzięła a skupiłabym się na innych.
Ale cieszę się, że się udało
-----------
Ciekawostka
Dowiedziałam się, że w moim sklepie wygrały 3 osoby
Lidlów w Polsce jest 400.
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ooooo
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
lepiej mieć przygotowane kilka woreczków z łyżką cukru i cukierniczkę w przedpokoju
żeby nie chodzić do kuchni i ryzykować, że coś zmajstrują
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
wkurza mnie zapożyczanie świąt z innych krajów a świętowanie na odwal własnych
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jeszcze nic nie zgarnęłam
Co do filmiku to mam nadzieję, że nie będzie kamer
ale jak znam swoje szczęście...
skromna?? heh.. gdyby nie to, że nikt nie wygrał w lidlu i była obawa, że znowu to jakaś ściema to też bym nic nie powiedziała
a tak napisałam co i jak, żeby było wiadomo, że jednak da się wygrać.
A ten emeryt to przykład tego, że jednak wygrywali przypadkowi ludzie a nie konkursowicze.
Chyba, że ktoś się jednak nie pochwalił
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
za co???