Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#3832794 Napisano: 04.11.2010 03:05:20 w Wkurza mnie...
efelinkaaa napisał(a):

wkurza mnie to, że obok naszej wymarzonej i kupionej 2 lata temu działki (rozpoczęta budowa) zmienili plan zagospodarowania na.. uwaga: PRZEMYSŁOWY, i chcą postawić tam jakiś tartak z ogromnym i głośnym rębakiem. Zaraz za naszą działką miasto oddało kawałek PKP i robią zwrotnicę kolejową! A to wszystko po kupnie naszej działki!!

Ps. czy pisałam już o tym, że niecały kilometr od nas stawiają elektrownię na węgiel? Nie?? To też się stało po kupnie naszej działki (i uchwała ze zmianą planu, i wykup terenu a teraz wycinka w lesie, bo postawią to w środku lasu! a dlatego działkę kupowaliśmy - bo blisko dużo zieleni..)!!!!

Ktoś mnie zaskoczy czymś dzisiaj? HELP emotka

ps. może ktoś wie, co z tym zrobić.. ta sytuacja mnie załamuje już emotka

na pewno możesz napisać jakis prostest.

Jak obok rodziców facet chciał zrobić punkt sprzedaży opału - węgla i miału, to tata napisał pismo do gminy, gdzie wszystko wyszczególnił, że działka jest budowlana, w dodatku pod budownictwo parterowe a nie taką działalność. W efekcie nie było opału, tylko sprzedaż autogazu i jakiś barak z nawozami.
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3831349 Napisano: 04.11.2010 09:06:42 w TESCO konkursy
sugeruję skontaktować się z agencją i dowiedzieć się o szczegóły, bo to co jest podane w regulaminie nijak ma się do rzeczywistości Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3829654 Napisano: 03.11.2010 05:01:22 w Połączenia nieodebrane
patysiaczek napisał(a):

Nie zdążyłam odebrać z 224449200...ktoś pomoże?

http://www.numernet.pl/telefon/224449200 Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3826902 Napisano: 02.11.2010 08:40:59 w Inne mniejsze markety
ilonar2301 napisał(a):

ziolko gratki zakupowy szaleńcu emotka czekamy na filmik emotka

nie było kamery emotka całe szczęście emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3826568 Napisano: 02.11.2010 07:21:23 w Inne mniejsze markety

ziolko

#3826554 Napisano: 02.11.2010 07:18:16 w Inne mniejsze markety
przecież wyżej podałam linka do konkursów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3826457 Napisano: 02.11.2010 06:53:33 w Połączenia nieodebrane
numer zastrzeżony

- 28.10 - godz 15:14
- 2.11 czyli dziś - 15:55

Z reguły jest to jeden sygnał, czy ktoś wie skąd to może być?? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3826429 Napisano: 02.11.2010 06:43:56 w Inne mniejsze markety
sopran napisał(a):

A w LIDLu jest teraz jakiś konkurs Gilette? coś mi mignęło w gazetce, ale nie mogłam dokładnie spojrzeć.. Ma ktoś może jakąś informację, albo link?

http://www.lidl.p..._pl/hs.xsl/14016.htm Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3826412 Napisano: 02.11.2010 06:39:21 w Inne mniejsze markety
buka napisał(a):

a łososia wzięłaś ? emotka

no i gratulacje emotka fajna wygrana emotka

hahaha.. łososia też NIE wzięłam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3826347 Napisano: 02.11.2010 06:17:44 w Inne mniejsze markety
sopran napisał(a):

Gratulacje emotka
Strasznie fajnie to wygląda z opisu, ale podejrzewam, że chyba bym na zawał zeszła z nerwów przez te kilka minut emotka

dziękuję emotka

noo.. nerwy były niezłe... ale raczej pozytywne.

Ludzi trochę było, więc musiałam jakoś ich omijać Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3826324 Napisano: 02.11.2010 06:10:06 w Inne mniejsze markety
emanuela24 napisał(a):

ziolko napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

Gratulacje
napisz coś jeszcze - jak się zaczęło, czy Ci ludzie nie przeszkadzali itd

hmm...
najpierw oczywiście poszłam ostatecznie zorientować się co i jak.. później kierowniczka zabrała mnie na zaplecze, żeby wypełnić papierki i zapoznać z zasadami.

Później na znak dany przeze mnie - kiedy byłam gotowa - został włączony stoper.

Latałam jak kot z pęcherzem emotka i niestety zapomniałam o wielu rzeczach, ale może dlatego, że za bardzo miałam te moje punkty rozrzucone po sklepie emotka ale przemeblowali towar w ub tygodniu i mówi się trudno

nie spadało z wózka ?
swoja droga uważam że powinni dać więcej czasu przynajmniej 10 -15 minut
bo jak np ta staruszka biedna - gdyby miała 15 minut to by sobie więcej kupiła i spokojniej emotka
wg mnie trochę przesadzili - taki pęd i człowiek bierze co popadnie nawet jak czegoś nie potrzebuje a zapomina o czymś na czym mu zależało emotka gdyby dali 15 minut to chociaż by szło oddech złapać

nic mi nie spadalo bo nie miało co emotka nie miałam kopiastego wózka, bo staralam sie wywalac z kartonow

tez myślę, że więcej czasu to lepszy sposób. Przecież o tak było ograniczenie kwotowe Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3826275 Napisano: 02.11.2010 05:55:11 w Inne mniejsze markety
emanuela24 napisał(a):

Gratulacje
napisz coś jeszcze - jak się zaczęło, czy Ci ludzie nie przeszkadzali itd

hmm...
najpierw oczywiście poszłam ostatecznie zorientować się co i jak.. później kierowniczka zabrała mnie na zaplecze, żeby wypełnić papierki i zapoznać z zasadami.

Później na znak dany przeze mnie - kiedy byłam gotowa - został włączony stoper.

Latałam jak kot z pęcherzem emotka i niestety zapomniałam o wielu rzeczach, ale może dlatego, że za bardzo miałam te moje punkty rozrzucone po sklepie emotka ale przemeblowali towar w ub tygodniu i mówi się trudno Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3826261 Napisano: 02.11.2010 05:51:19 w Inne mniejsze markety
aha.. nie miałam kamery ani aparatu emotka więc nie ma uwiecznionego mojego szaleństwa Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3826243 Napisano: 02.11.2010 05:46:49 w Inne mniejsze markety
zapomniałam... specjalnie dla mnie została otwarta kasa emotka
towar był na całej długości taśmy, samo segregowanie produktów, kasowanie i później pakowanie produktów trwało dłużej, niż całe zakupy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3826236 Napisano: 02.11.2010 05:44:57 w Inne mniejsze markety
zgodnie z obietnicą - relacja z zakupów w lidlu emotka jeśli to kogoś zainteresuje emotka

Zacznę od końca - wydałam dokładnie 2097,71 zł.

Czas strasznie szybko leciał emotka byłam w takim szoku-amoku, że dosłownie jakbym miała klapki na oczach, nawet nie słyszałam, jak ochroniarz mówił, ile jeszcze czasu mi zostało emotka

W każdym razie, jak zaczęłam pakować na początku, to co chciałam wziąć to w zastraszającym tempie zaczęło mi ubywać miejsca w wózku, miejscami biegłam z wózkiem, ale im cięższy, tym trudniej.

W pewnym momencie usłyszałam, ze zostało mi 25 sek a ja jeszcze nie miałam ważnych rzeczy emotka zostawiłam wózek i pędem do art. przemysłowych emotka wracam z suszarkami a wózek w magiczny sposób znalazł się niedaleko. Okazało się, że podobno ochroniarz podprowadził emotka

Później, zanim jeszcze towar został skasowany, ktoś mi przypomniał, czego nie wzięłam- w tym momencie zamarłam, bo to jedna z ważniejszych rzeczy emotka ale mówi sie trudno... dobrze, że tyle mi się udało wziąć. W tym roku Mikołaj dla dzieciaków będzie bogatszy - ciocia nie przyjdzie z pustymi rękami emotka

heh...
Jeszcze raz poproszę takie duże zakupy, ale wolę jednak mieć jakąś kwotę przeznaczoną i spokojnie wybierać towar, ew. bony.
Bez szału.
Na pewno coś bym zmieniła teraz, pewnych rzeczy bym nie wzięła a skupiłabym się na innych.

Ale cieszę się, że się udało emotka

-----------

Ciekawostka
Dowiedziałam się, że w moim sklepie wygrały 3 osoby emotka jedna starsza pani zrealizowała wygraną w ub. tygodniu za ok 1600 zł, na koniec popłakała się ze szczęścia. Jakiś pan ma być pod koniec tego tygodnia albo przyszłego.

Lidlów w Polsce jest 400.
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3824040 Napisano: 01.11.2010 10:06:09 w Wkurza mnie...
misia89p napisał(a):

wkurza mnie, że wplątałam się w prawdziwego bagno, z którego chyba będzie mi ciężko wyjść. miała być tylko zwykła zabawa, a wyszło nie wiadomo co.... emotka

ooooo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3820347 Napisano: 31.10.2010 09:54:30 w Wkurza mnie...
jaspeer napisał(a):

moonfairy napisał(a):

jaspeer napisał(a):

grancias napisał(a):

Jak mnie wkurzyla jakas dzieciarnia. O 8:00 wali ktos mocno w drzwi emotka ... no to ide otworzyc. Widze jakies dzieciaki. Wolaja do mnie cukierek albo psikus. O co im chodzi ? No tak Haloween. Mysle sobie, skora sa tacy hamerykanscy, dlatego nie laza wieczorem no i nie sa przebrani. Mowie dzieciakom, PSIKUS. Dzieci sie zmieszały (chyba nie miały opcji na to, ze ktos im nie da slodyczy) i poszły dalej. Nie znosze jak ludzie probuja cos swietowac i robia to na odwal sie bez przygotowania i wyobraźni. Dlatego nie dostały ode mnie grama cukru emotka

trzeba było każdemu wydzielić łyżeczkę cukru emotka ich reakcja byłaby pewnie jeszcze lepsza emotka

emotka good idea emotka
ja to zrobie w tym roku emotka

wykonaj to w wersji 'do spożycia na miejscu', będzie jeszcze zabawniej emotka albo sptaj czy na miejscu czy na wynos sobie życzą emotka i ewentualnie w woreczek odsypać będziesz musiała emotka

lepiej mieć przygotowane kilka woreczków z łyżką cukru i cukierniczkę w przedpokoju emotka

żeby nie chodzić do kuchni i ryzykować, że coś zmajstrują emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3820303 Napisano: 31.10.2010 09:36:22 w Wkurza mnie...
moonfairy napisał(a):

grancias napisał(a):

Jak mnie wkurzyla jakas dzieciarnia. O 8:00 wali ktos mocno w drzwi emotka ... no to ide otworzyc. Widze jakies dzieciaki. Wolaja do mnie cukierek albo psikus. O co im chodzi ? No tak Haloween. Mysle sobie, skora sa tacy hamerykanscy, dlatego nie laza wieczorem no i nie sa przebrani. Mowie dzieciakom, PSIKUS. Dzieci sie zmieszały (chyba nie miały opcji na to, ze ktos im nie da slodyczy) i poszły dalej. Nie znosze jak ludzie probuja cos swietowac i robia to na odwal sie bez przygotowania i wyobraźni. Dlatego nie dostały ode mnie grama cukru emotka

ja w tamtym roku nie dałam cukierka i miałam cały dzwonek do drzwi obryzgany keczupem.
:(

wkurza mnie zapożyczanie świąt z innych krajów a świętowanie na odwal własnych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3819957 Napisano: 30.10.2010 10:41:22 w Dyskusje o wynikach konkursu
errorr napisał(a):

ziolko powiedz ile zgarnęłaś w koszyku w Lidlu i daj link na filmik emotka .Bo ten co leci w sieci to wymiata profesjonalizmem nie profesjonalistycznym emotka .Wszyscy ciekawi. A Ty taka skromna emotka Jedyna na 300-stu emotka .Nie wstydź się że ktoś Ci dał kosza emotka

jeszcze nic nie zgarnęłam emotka dopiero pójdę na zakupy.

Co do filmiku to mam nadzieję, że nie będzie kamer emotka nie lubię być nagrywana i już
emotka
ale jak znam swoje szczęście... emotka

skromna?? heh.. gdyby nie to, że nikt nie wygrał w lidlu i była obawa, że znowu to jakaś ściema to też bym nic nie powiedziała emotka jakoś nie lubię rozgłosu...

a tak napisałam co i jak, żeby było wiadomo, że jednak da się wygrać.
A ten emeryt to przykład tego, że jednak wygrywali przypadkowi ludzie a nie konkursowicze.
Chyba, że ktoś się jednak nie pochwalił emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3819911 Napisano: 30.10.2010 10:05:13 w Dyskusje o wynikach konkursu
mariolakal napisał(a):

ziolko napisał(a):

alaalex40 napisał(a):

ziolko napisał(a):

ok... idę sobie..

postaram się odezwać jutro emotka

dobranoc emotka

ps - wiecie, że śpimy godzinę dłużej?? emotka

wiemy emotka emotka

aha...no i bede trzymac kciuki za Twoje zakupy emotka i bede czekac na relacje emotka

jestem dobrej myśli emotka

na pewno dam znać co i jak, w końcu sama bym czekała na relację, gdyby komuś innemu się udało emotka

mam nadzieję, że żółć się nie poleje;)

Nie poleje się... jestem szczęśliwa, że się akurat Tobie udało!!! I przy okazji: dzięki Ci za wszystko!!! emotka

za co??? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0