Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#3819876 Napisano: 30.10.2010 09:44:44 w Dyskusje o wynikach konkursu
alaalex40 napisał(a):

ziolko napisał(a):

ok... idę sobie..

postaram się odezwać jutro emotka

dobranoc emotka

ps - wiecie, że śpimy godzinę dłużej?? emotka

wiemy emotka emotka

aha...no i bede trzymac kciuki za Twoje zakupy emotka i bede czekac na relacje emotka

jestem dobrej myśli emotka

na pewno dam znać co i jak, w końcu sama bym czekała na relację, gdyby komuś innemu się udało emotka

mam nadzieję, że żółć się nie poleje;) Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3819872 Napisano: 30.10.2010 09:42:12 w Dyskusje o wynikach konkursu
ok... idę sobie..

postaram się odezwać jutro emotka

dobranoc emotka

ps - wiecie, że śpimy godzinę dłużej?? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3819871 Napisano: 30.10.2010 09:41:27 w Dyskusje o wynikach konkursu
ilonar2301 napisał(a):

ziolko napisał(a):

ilonar - mogę wysłać Ci zdjęcie, chcesz?? emotka emotka

Nie chcę zdjęcia emotka chcę zobaczyć Cię w akcji emotka

eee... niepotrzebny stres a poza tym nie lubię się oglądać na filmie emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3819850 Napisano: 30.10.2010 09:30:09 w Dyskusje o wynikach konkursu
swibek napisał(a):

ziolko napisał(a):

(...)
a buty - buty trekingowe emotka

ja bym se tam roleczki ubrała.. emotka emotka

taaa... prędzej bym zrobiła szpagat emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3819844 Napisano: 30.10.2010 09:27:51 w Dyskusje o wynikach konkursu
alaalex40 napisał(a):

a kiedy ziolko sie na zakupy wybierasz;)? gratuluje serdecznie i tez chetnie zobacze filmik:)

w przyszłym tygodniu emotka
już albo dopiero...

mariolakal napisał(a):

A nie mówiłam??? emotka Zrób zakupy w Pleszewie... /byłabym Twoją konsultantką/... emotka

nie wiem czy udałoby mi się wygrać w Pleszewie emotka

jakos przeżyję brak orzeszków, dobrze, że co innego jest emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3819808 Napisano: 30.10.2010 09:13:46 w Dyskusje o wynikach konkursu
mariolakal napisał(a):

Kurde, nie oglądałam... Ale Ty DASZ RADÊ i filmik chętnie obejrzę z zakupów mojej ziomalki... emotka Bierz wszystko, co się da i nie spoglądaj na zegarek ! Nie zapomnij o AGD, mleczku, które lubisz bo orzeszków ponoć nie mają /a w Pleszewie są.../ Trzymam kciuki !!! Będę Ci kibicować !!! emotka Trzymaj się i nie denerwuj !!! emotka

to niesprawiedliwe emotka że tam są orzeszki a tu nie ma emotka

wiem co zrobię.. tak jak w tym kawale, kupię czekoladę z orzechami, czekoladę zjem a orzechy będą na później emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3819796 Napisano: 30.10.2010 09:08:51 w Dyskusje o wynikach konkursu
buskowianka napisał(a):

ziolko napisał(a):

oj oj... ledwo co mnie nie było, a już o mnie mowa?? emotka heh...

dziś byłam na zwiadach w lidlu... musiałam na nowo poznawać, gdzie jest towar bo w tygodniu zmienili ustawienie towaru emotka

ale już mniej więcej wiem co wezmę, więc trzymajcie kciuki emotka

co do filmu to mam nadzieję, że nikt nie będzie mnie nagrywał jak latam emotka

zauważyliście, że facet chciał stosować technikę babki, co porozrzucała kartony w lidlu? 4 filmik na ich stronie emotka

pierwsze wrzucił 2 opakowania czekoladek ferrero czy inne, więc 2x24 szt i za samo to miał pewno ponad tysiąc... nieźle co?? emotka

tylko załóz dobre buty do latania,żeby bez poślizgu było.A najlepiej to potrenuj jezde pełnym wózkiem na czas,grunt to dobrze przygotowanym być;)

echh.. nie trenowałam jazdy pełnym wózkiem, idę na żywioł emotka co ma być to będzie emotka

a buty - buty trekingowe emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3819792 Napisano: 30.10.2010 09:07:08 w Dyskusje o wynikach konkursu
ilonar - mogę wysłać Ci zdjęcie, chcesz?? emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3819770 Napisano: 30.10.2010 08:59:32 w Dyskusje o wynikach konkursu
oj oj... ledwo co mnie nie było, a już o mnie mowa?? emotka heh...

dziś byłam na zwiadach w lidlu... musiałam na nowo poznawać, gdzie jest towar bo w tygodniu zmienili ustawienie towaru emotka

ale już mniej więcej wiem co wezmę, więc trzymajcie kciuki emotka

co do filmu to mam nadzieję, że nikt nie będzie mnie nagrywał jak latam emotka

zauważyliście, że facet chciał stosować technikę babki, co porozrzucała kartony w lidlu? 4 filmik na ich stronie emotka

pierwsze wrzucił 2 opakowania czekoladek ferrero czy inne, więc 2x24 szt i za samo to miał pewno ponad tysiąc... nieźle co?? emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3818812 Napisano: 30.10.2010 02:37:05 w Carrefour konkursy
maa napisał(a):

radosna napisał(a):

Na moją skargę do TQG, że niedopuszczalne jest wysyłanie sms-ów do laureatów konkursu i do osób z listy rezerwowej ... Nigdy się z tym nie spotkałam i chciałabym, aby było normalnie itp. Otrzymałam w odpowiedzi taki e-mail:

Szanowna Pani ........,

Dziękuję za poniższe uwagi, obawiam się jednak, iż konkursy będą zmierzały właśnie do tego aby zmienić zasady weryfikacji zgłoszeń. My jako Agencja będziemy naszym klientom takie rozwiązania bardzo mocno polecać,

pozdrawiamy

I w końcu nie wiem, czy się zastosują do moich uwag czy nie. Odpowiedź bardzo wymijająca i dziwna.

to co zaczynaja robicte agencje to jest jakies nieporozumienie

ja rozumiem,weryfikacja weryfikacja ale nie robienie idiotow z ludzi

co innego przeprowadzenie dokladnej weryfikacji a co innego obiecywanie komus nagrody a potem jej nie przyznawanie z powodu faktu,iz rzekomo bylo sie na liscie rezerwowej

jawna kpina

też tak uważam, może trzeba napisać do wszystkich firm, którzy byli klientami tej agencji, że niedopuszczalne jest takie prowadzenie konkursów, jak oni zamierzają??

a poza tym nagle, no z gruszki, ni z pietruszki wprowadzili takie zasady PODCZAS konkursu, jeśli coś chcą robić, to od początku, a nie od końca emotka

coś mi się zdaje, że jak tak zrobią, to wiele osób po prostu nie będzie brało udziału w konkursach przez nich organizowanych, a co za tym idzie, mniej będzie kupowało produkty konkursowe i stracą na tym też sponsorzy Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3815170 Napisano: 29.10.2010 06:48:23 w Inne mniejsze markety
anek27 napisał(a):

toka napisał(a):

szkoda tylko ze go nie podliczyli-obawiam sie ze zawartosc koszyka nie była nawet połową 3tys. czyli wartosci za którą wg regulaminu mozna kupowac.Dla mnie to trochę oszustwo-bardziej uczciwe i komfortowe byłoby jakby mu dali talony na 3tys. a nie niskimi cenami i objętoscią koszyka zanizają wartosc rzeczy które mozna kupic.A poza tym nie powinni ograniczac go do jednego koszyka-skoro reklamują sie ze darmowe zakupy w 5 minut-to tka powinno byc.A ile mu bedzie potrzeba koszyków to juz powinna byc jego sprawa.Ziołko czekamy na Twój filmik emotka

swieta racja,robia reklame sobie ,a z ludzi glupich ,nasmiewajac sie ,jak lataja po sklepie
wcale nie chcialabym znalezc sie na jego miejscu
ciekawe ,czy godz. tez oni wybierali tych zakupow ,po poludniu w takim sklepach jest nerwowka ,kazdy sie spieszy do domu po pracy ,nic fajnego jakbym miala wpadac na ludzi i ich potracac ,to dopiero mieli by ubaw

nie wiem jak w przypadku tego nagrania z Głosu Koszalińskiego, ale ogólnie trzeba wyrazić zgodę na nagrywanie, jeśli nagrywano go bez jego zgody to może być problem.

Dzień i godzinę samemu się wybiera.

Ja znowu słyszałam, że jeśli wchodzi nowa promocja to do południa jest tłok. Wczoraj słyszałam, że pod jednym lidlem ludzie czekali już przed 6 a od 8 jak go otworzyli to ruszyli na kuchenki i na buty, jakby za darmo były.
U mnie róznie jest, ale co tam emotka

Zawsze jest ryzyko, że ktoś z obecnych akurat w sklepie i niezorientowany w temacie będzie stał i gapił się jak cielę na malowane wrota i głupio komentował jak ktoś biega i robi zakupy, ale osoba mądra na pewno tak nie zrobi.
To jest ryzyko wygrywania... Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3815158 Napisano: 29.10.2010 06:41:18 w Inne mniejsze markety
ale oczywiście będę się starała emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3815157 Napisano: 29.10.2010 06:40:06 w Inne mniejsze markety
toka napisał(a):

szkoda tylko ze go nie podliczyli-obawiam sie ze zawartosc koszyka nie była nawet połową 3tys. czyli wartosci za którą wg regulaminu mozna kupowac.Dla mnie to trochę oszustwo-bardziej uczciwe i komfortowe byłoby jakby mu dali talony na 3tys. a nie niskimi cenami i objętoscią koszyka zanizają wartosc rzeczy które mozna kupic.A poza tym nie powinni ograniczac go do jednego koszyka-skoro reklamują sie ze darmowe zakupy w 5 minut-to tka powinno byc.A ile mu bedzie potrzeba koszyków to juz powinna byc jego sprawa.Ziołko czekamy na Twój filmik emotka

też uważam, że lepiej by było, gdyby dali kasę albo chociaż bony i wtedy można by sobie inaczej rozplanować zakupy.. a tak? echh..

może i nie miał połowy kwoty, ale dla niego dobre i to. Zawsze zaoszczędził emotka

Mój filmik??? ja nie chcę emotka

hehehhe...

ale wiem, że faktycznie trzeba się nalatać, żeby coś sensownego złapać i to co się zaplanuje.. będę szczęśliwa, jeśli chociaż połowę wydam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3815129 Napisano: 29.10.2010 06:17:10 w Inne mniejsze markety
zapomniałam dodać, że facet wczoraj robił te zakupy emotka widać po towarze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3815128 Napisano: 29.10.2010 06:16:19 w Inne mniejsze markety
toka napisał(a):

adamo79 napisał(a):

hejka odnośnie lidla to w koszalinie gościu wygrał zakupy w 5 minut tu jest filmik http://www.youtub...ture=player_embedded

fajny gość-ciekawe ile trenował układanie skoro doszeł do takiej perfekcji emotka emotka

poczytałam komentarze pod tym filmem i wiecie co... jestem zniesmaczona tym, co ludzie wypisują emotka

zazdroszczą mu, mówią, że jest głupi bo nie wziął kilkunastu mikrofalówek i inne bajery. A sami są tacy genialni, że nawet nie wiedzieli o co chodzi. Widzowie i komentatorzy od siedmiu boleści.
Mnie akurat facet się podoba, że tyle nabrał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3813838 Napisano: 28.10.2010 02:37:12 w Wkurza mnie...
kingaa napisał(a):

tak wiem, wczoraj ten facet od razu nam powiedział, że mamy pisać reklamację, ale dzięki za info emotka Ale jakbyśmy na niego nie trafili, to chyba nie mielibyśmy neta przez miesiąc....

Weź Ty się może tam zatrudnij, bo widzę, że więcej się orientujesz niż niektóre osoby z którymi mieliśmy okazję przez tydzień rozmawiać w sprawie neostrady

heh... nie mam takich znajomości, żeby się tam zatrudnić...
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3813793 Napisano: 28.10.2010 02:23:19 w Wkurza mnie...
kingaa napisał(a):

ziolko napisał(a):

kingaa napisał(a):

Wkurza mnie remont łazienki, który trwa już dwa tygodnie, a będzie trwał jeszcze tydzień!! emotka emotka już nie wspomnę o wstawaniu o 5:30, bo o tej przychodzi fachowiec emotka do tego wkurza mnie neostrada, bo przez tydzień nie było internetu i straciliśmy majątek na dzwonienie do nich i dopiero wczoraj trafiliśmy na faceta, którego oświeciło i powiedział, że nasze zgłoszenie było w złym miejscu zgłoszone i wisiało przez tydzień w systemie i się tym nikt nie interesował emotka A do tego dzisiaj spaliłam ostatnią patelnię emotka

złóż reklamację na neostradę, chodzi o to, że skoro nie miałaś połączenia min 24 godz to możesz się ubiegać o obniżenie abonamentu w danym miesiącu. Czy jeśli 7 dni a płacisz np 50 zł (żeby łatwiej się liczyło),

50/31 dni - 1,61
1,61x7 dni - 11,27
50-11,27 = 38,73 zł za bieżący miesiąc.

Jeśli tak nie można to proszę o wybaczenie pomyłki

oczywiście, że będziemy pisać reklamację, bo przez brak internetu nie mogliśmy między innymi w terminie za niego zapłacić, a za internet w końcu płacimy 150 zł emotka

więc moje wyliczenia x 3 Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3813697 Napisano: 28.10.2010 01:42:06 w Wkurza mnie...
kingaa napisał(a):

Wkurza mnie remont łazienki, który trwa już dwa tygodnie, a będzie trwał jeszcze tydzień!! emotka emotka już nie wspomnę o wstawaniu o 5:30, bo o tej przychodzi fachowiec emotka do tego wkurza mnie neostrada, bo przez tydzień nie było internetu i straciliśmy majątek na dzwonienie do nich i dopiero wczoraj trafiliśmy na faceta, którego oświeciło i powiedział, że nasze zgłoszenie było w złym miejscu zgłoszone i wisiało przez tydzień w systemie i się tym nikt nie interesował emotka A do tego dzisiaj spaliłam ostatnią patelnię emotka

złóż reklamację na neostradę, chodzi o to, że skoro nie miałaś połączenia min 24 godz to możesz się ubiegać o obniżenie abonamentu w danym miesiącu. Czy jeśli 7 dni a płacisz np 50 zł (żeby łatwiej się liczyło),

50/31 dni - 1,61
1,61x7 dni - 11,27
50-11,27 = 38,73 zł za bieżący miesiąc.

Jeśli tak nie można to proszę o wybaczenie pomyłki Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3813548 Napisano: 28.10.2010 12:56:41 w GFK
ilonar2301 napisał(a):

taaga20 napisał(a):

aneti napisał(a):

czy ktoś miał ankietę USZY? emotka

ja miałam, zaznaczyłam że nie mam dzieci poniżej 3,5 roku i dostałam 10 pkt.

Ja miałam, zaznaczyłam, że mam i po 2- 3 pytaniach nara emotka

ktoś wcześniej pisał, żeby zaznaczyć, ile ma się dzieci, że są małe i często chorują na uszy.

Tylko nie rozumiem, po co teraz zaznaczać, skoro później tak czy siak pisze się, ile osób jest w gosp domowym. Więc ktoś ma raz dzieci a raz nie ma emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3812949 Napisano: 28.10.2010 09:44:56 w Wkurza mnie...
więc podsumowując - jeśli coca cola nawet rdzę i tłuszcz usuwa, więc tym bardziej usunie grypę żołądkową emotka

wkurza mnie... tyle rzeczy, że nie chce mi się pisać - i to też mnie wkurza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0