Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#3812939 Napisano: 28.10.2010 09:42:42 w Wkurza mnie...
avatea napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

shorty87 napisał(a):

tej coca coli sie boje bo wiem ze pomaga niby na biegunke ale ja bardziej wymiotuje

pij pij - nawet na wymioty pomoże

pij! jak wymiotowałam w ciąży( właśnie grypa żołądkowa) to od razu mi lekarz kazał colę pić. Za chwilę lepiej się poczujesz!

cola pomaga też na zwykłą niestrawność.

Poza tym niedawno oglądałam program Perfekcyjna pani domu i tam ta babka polecała, aby przypalony tłuszcz w formach usuwać właśnie colą, nawet odgazowaną, jak zostanie coś jeszcze w butelce to nie wylewajcie, tylko usuwajcie trudny tłuszcz, np po grillowaniu
emotka

muszę to wypróbować Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3812845 Napisano: 28.10.2010 09:21:03 w Wkurza mnie...
shorty87 napisał(a):

wkurza mnie, że miałam iść dzisiaj na rozmowę kwalifikacyjną ale od 3 nad randem męczę się z grypą żołądkową:/ normalnie się nie użalam nad sobą, ale w tym momencie beczę tak mi źle emotka pierwszy raz mam to cholerstwo dobrze, że mogłam przenieść rozmowę na jutro (żeby tylko mi przeszło)

zjedz suchą bułkę i pij coca colę - pomaga Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3811202 Napisano: 27.10.2010 03:29:18 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
młynek z pieprzem, już drugi na mnie, a wygrałam tylko i wyłącznie jeden emotka tym razem Inpost dostarczył, wcześniej poczta Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3810785 Napisano: 27.10.2010 12:40:28 w Dyskusje o wynikach konkursu
cb656 napisał(a):

frezja napisał(a):

fragles napisał(a):

taaga20 napisał(a):

slavek napisał(a):

fragles napisał(a):

Apart konkurs ślubny
http://www.apart....aczki,konkurs-slubny
Nie jestem czepialski, ale mam wątpliwości co do praw autorskich jednego ze zdjęć, umiecie sprawdzić czy nie są ściągnięte z interetu ?

pierwsze jest lewe emotka emotka emotka

http://www.tineye...218a9ae5c27be734741/

Przepraszam, że tutaj, ale dziękuję za informację. Czy moglibyście mnie wesprzeć i też to im zgłosić ? Bo jak zawsze powedzą, że jedna osoba się czepia.

zarty sobie robisz, przeciez to tobie zalezy na konkursie to pisz ty emotka

Uważam uwagi fraglesa za słuszne. Napisałem maila do Organizatorów. Uważam, że sprawa wymaga wyjaśnienia. Może się okazać, że autor/autorka JEST właścicielem krążącego po necie zdjęcia, ale musi tego dowieść. Sprawa jest śliska i jestem za nagłośnieniem, za zmasowanym atakiem - jak radzi fragles. Jedno zgłoszenie mogą zignorować!

P.S. Postawcie się w sytuacji, gdy sami walczycie o laury i jesteście na zabójczym miejscu - tuż za podium, a zwycięża taki przypadek! Miłe uczucie?

może i nie, ale na zdrowy rozum biorąc większe prawa do składania reklamacji mają osoby co brały udział w tym konkursie. Komisja może nie chcieć wysłuchać osób postronnych.
Ale teoretycznie powinni, jeśli braliby pod uwagę dobro autora zdjęcia Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3810776 Napisano: 27.10.2010 12:37:54 w Dyskusje o wynikach konkursu
ciekawski89 napisał(a):

Mam pytanie dotyczące wyników i tego, że organizator złamał sam regulamin a wyniki są bardzo niejasne wiecie może najlepiej do kogo takie coś zgłosić aby zajął się taką sprawą ?

np. Klub Konsumenta, Federacja Konsumentów Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3808489 Napisano: 26.10.2010 02:27:46 w GFK
chochliczka napisał(a):

wypelnilam ankiete ze zdrowiem i cenzura nie mam punktow eh,macie do nich maila?

na ich stronie jest formularz kontaktowy Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3808300 Napisano: 26.10.2010 01:14:27 w Wkurza mnie...
stokrotka60 napisał(a):

ziolko napisał(a):

ziolko na twoim miejscu nie patrzylabym na informacje emotka

to chyba musiałabym przez 2 tygodnie murem w domu siedzieć, nie włączać kompa i internetu, oglądać tv emotka

ale jeszcze tylko kilka dni...

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3808189 Napisano: 26.10.2010 12:39:42 w Wkurza mnie...
emanuela24 napisał(a):

jaspeer napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

ziolko napisał(a):

Wkurza mnie to, że gdzie się nie obejrzeć, to jakieś zajawki i straszne mordy na Halloween.. emotka emotka kolejne święto przyszło zza granicy i Polacy w podskokach je przyjmują.
Jeszcze chwila i Święto Dziękczynienia też będzie obchodzone u nas..

u nas jest 1 i 2 listopada i niech tak zostanie..

wrr...

też nie lubię tego święta
zawsze to czas do refleksji a zrobili z tego czasu święto wygłupów i przebieranek emotka

ale przecież halloween jest 31 października, a nie 1 listopada, więc ocb? emotka

o to biega że człowiek przygotowuje się np do wyjazdu na groby,wspomina z rodzina najbliższych których już nami nie ma a tu.. dzwonek do drzwi i rozbawieni kawalarze emotka
nie każdy ma wszystkich pochowanych w swojej miejscowości
i właśnie o tą datę najbardziej biega - gdyby to było w sierpniu a niech się przebierają i odwiedzają kogo chcą - ale jakoś ja zawsze czuję niesmak że to właśnie ta data

bardzo dobrze to ujęłaś

i jeszcze wkurza mnie, że Polacy tak chętnie przejmują wszystkie nowinki, niekoniecznie dobre:/ Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3808179 Napisano: 26.10.2010 12:36:13 w Wkurza mnie...
jaspeer napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

ziolko napisał(a):

Wkurza mnie to, że gdzie się nie obejrzeć, to jakieś zajawki i straszne mordy na Halloween.. emotka emotka kolejne święto przyszło zza granicy i Polacy w podskokach je przyjmują.

wrr...

też nie lubię tego święta
zawsze to czas do refleksji a zrobili z tego czasu święto wygłupów i przebieranek emotka

ale przecież halloween jest 31 października, a nie 1 listopada, więc ocb? emotka

o to biega, że wielu osobom bardziej przypadło do gustu świętowanie 31.10 i wygłupy, zamiast przygotować się do 1 listopada. A niektórzy już w przeddzień 1.11 idzie na cmentarz...

ogólnie - niech każdy robi co chce, tylko niech ze sklepów, ulic i mediów znikną informacje o tym H... emotka

jestem przeciwna i tyle emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3808152 Napisano: 26.10.2010 12:26:51 w Wkurza mnie...

wrr...

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3807301 Napisano: 26.10.2010 06:51:40 w Carrefour konkursy
jak to? Wszystkie decyzje związane z dalszym przyznawaniem nagród zostały czasowo
wstrzymane.
Jak tylko będziemy mogli przekazać ostateczne wyniki, zostaniecie Państwo o
nich poinformowani.

????
a co z osobami co wygrały w tym nieszczęsnym konkursie? nie dostaną nagród, dopóki agencja nie upora się z reklamacjami??

chyba dostało im się nieźle od PG...
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3805598 Napisano: 25.10.2010 11:48:43 w Połączenia nieodebrane
bluesky napisał(a):

przed chwilą zastrzeżony
odbieram i słyszę: PROSZÊ CZEKAÆ NA POŁ¡CZEIE Z AGENTEM x 20 ... emotka
dłużej nie chciało mi się czekać, wiecie może kto to mógł być?

axa, ing... sugeruję Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3805543 Napisano: 25.10.2010 11:31:33 w Wkurza mnie...
delfinka101 napisał(a):

ziolko napisał(a):

wkurza mnie podawanie reflinków jako linków do konkursów...

NIE ŻYCZÊ SOBIE NIEŚWIADOMIE ODDAWAÆ GŁOS NA KOGOŚ, OBOJÊTNIE KTO TO JEST emotka
ZŁODZIEJSKIE ZBIERANIE GŁOSÓW emotka
jeśli ktoś chce zbierać głosy czy na lubię to to niech zbiera je jawnie i uczciwie...

emotka emotka

Dopisuje do tego wykorzystywanie adresu mailowe.Stale mi rpzychodzi ze gloswoałam na jakies zdjecie..ktos sam sobie wpisał moj adres, bo tam gdzie sama podaje potwierdzam odrazu

to zgłoś do organizatora konkursu, że nie głosowałaś ani nic nie robiłaś w danym konkursie i że Twój adres mailowy został wykorzystany Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3805510 Napisano: 25.10.2010 11:19:23 w Wkurza mnie...
bidubi napisał(a):

wkurzają mnnie z Axa, dzwonią i chcą mi wcisnąć jakieś ubezpieczenie emotka niepotrzebnie podałem im swój numer w konku z rmf fm co robili ;/ a czekam na telefony z pracą i jak zawsze mam nieznany numer to myślę, że ktoś odpowiedział na moje Cv emotka Macie jakiś sposób żeby się ode mnie odczepili? ;>

mówisz o tym konkursie z zupami??

3. Na podstawie bezwzględnie obowiązujących przepisów o ochronie danych osobowych uczestnicy Konkursu mają prawo wglądu do swoich danych osobowych, ich poprawiania oraz zgłoszenia żądania zaprzestania ich przetwarzania. Prawo to może być wykonywane poprzez przesłanie odpowiedniego wniosku w formie pisemnej na adres os. Teatralne 9A, 31-946 Kraków

5. Dane osobowe uczestników konkursu będą przetwarzane tylko i wyłącznie w celu przeprowadzenia Konkursu, wyłonienia laureatów i rozliczenia i doręczenia nagród.

6. Po wykonaniu wszystkich czynności związanych z realizacją Konkursu wszelkie dane osobowe Uczestników, którzy wzięli udział w Konkursie zostaną poddane anonimizacji. Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3805251 Napisano: 25.10.2010 10:00:34 w Wkurza mnie...
wkurza mnie podawanie reflinków jako linków do konkursów...

NIE ŻYCZÊ SOBIE NIEŚWIADOMIE ODDAWAÆ GŁOS NA KOGOŚ, OBOJÊTNIE KTO TO JEST emotka
ZŁODZIEJSKIE ZBIERANIE GŁOSÓW emotka
jeśli ktoś chce zbierać głosy czy na lubię to to niech zbiera je jawnie i uczciwie...

emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3802442 Napisano: 23.10.2010 07:00:18 w GFK
grzegorz543 napisał(a):

agamaty napisał(a):

grzegorz543 napisał(a):

witam wiecie moze co jest z tymi ankietami za 124 pkt na twmat zdorwia wysietla mi sie podaj swoje dne po angielsku i pisze ze bledne o co im chodzi podawaliscie swoje pesle

ona chyba nie działa... a szkoda, bo niby ważna do jutra...

to lipa jak nie wiem co

no to piszcie do gfk.. macie formularz kontaktowy na stronie, wyjaśnicie problem i tyle. Ja jak kiedyś miałam coś nie tak z ankietą, napisałam do nich i ankieta była ok i nawet przedłużyli mi czas na wypełnienie Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3800193 Napisano: 22.10.2010 02:49:04 w Carrefour konkursy
wsciekly napisał(a):

w związku z alwaysem w carrefourze

po reklamacjach w TQG i w P&G dziś koło południa raczyła zadzwonić do siory szefowa agencji

młoda nie była za bardzo w temacie i nieźle jej się oberwało, bo pani rzucała się do niej o te reklamacje emotka emotka emotka

poza tym... dziękowała takim konkursowiczom za współpracę emotka

i jeszcze czepiała się, że jesteśmy klanem graczy i oni mają prawo nas... eliminować

chyba w poniedziałek zamienię się z młodą na telefony (bo ma znów dzwonić), żeby zmyć komuś wreszcie głowę

więc gdzie tu regulamin, gdzie sens i logika emotka emotka emotka emotka

to prawda??
emotka

a czemu dzwoniła do twojej siostry?? i aż szefowa agencji?? eliminować?? emotka to co? jedna osob raz wygra u nich i już nic więcej????
to ja dziękuję za suszarkę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3800104 Napisano: 22.10.2010 02:10:49 w TESCO konkursy
ja tam nie gram... kawy mam dość a nie lubię konkursów, co czas jest ruchomy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3800057 Napisano: 22.10.2010 01:56:35 w TESCO konkursy
turbek napisał(a):

facet napisał(a):

I co z tym Nescafe??? Macie jakiś sposób? Bo jak nie przyjmuje tych samych numerów z innych tel. to raczej się nie da wygrać emotka

ano, to co odwalili tym razem to jest jakis idiotyzm...jedyne co pozostaje to drukowanie sobie paragonow emotka

drukuj drukuj... emotka

idiotyzm?? może i faktycznie szkoda, że nie da się grać na jednym paragonie więcej, ale widać, ze agencje coś robią, żeby jak najbardziej ograniczyć wygrywanie hurtowe przez te same osoby.

Ale kto chce i ma pieniądze i tak znajdzie sposób emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3800016 Napisano: 22.10.2010 01:39:43 w GFK
andzia21 napisał(a):

Miałam stacje benzynowe, zaznaczyłam, że tankuję na ORLEN i koniec ankiety emotka o jaką stację im chodziło ?

inne stacje, np shell, bp, i tankuje się kilka razy w miesiącu a nie w tygodniu Wyświetl w wątku >>
0 0