Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#3799436 Napisano: 22.10.2010 10:20:58 w Popraw sobie humor...
Kolejne znalezione...

Mój genialny tato ostatnio chciał się popisać znajomością przysłów i połączył przypadkiem dwa:
Nie ucz ojca dzieci robić i Nie ucz księdza pacierza,
wersja taty była taka: 'Nie ucz księdza dzieci robić.

Mama nie lepsza, bo ostatnio podczas gry w karty rzuciła hasło Ojciec, Ty mi tu nie zapuszczaj pawia w karty oczywiście zamiast Nie zapuszczaj żurawia.

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3799433 Napisano: 22.10.2010 10:19:54 w Popraw sobie humor...
Jaka jest różnica między węglem kamiennym a kamieniem węgielnym??

Taka jak między dużą kupą a kurzą dupą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3799430 Napisano: 22.10.2010 10:18:30 w Popraw sobie humor...
znalezione w necie

Mój kuzyn jak był mały oglądał Króla Lwa
mój tata jak byliśmy kiedyś u Niego spytał go co oglądasz? a kuzynek odpowiedział mu : KUL WA

emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3796543 Napisano: 21.10.2010 06:15:51 w TESCO konkursy
LUUDZIE... NIE PO TO ZAKŁADAŁAM W¡TEK ZAKUPY NA KONKURSY - USŁUGI, ŻEBY NADAL TU OFEROWAÆ ZAKUPY ;/

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3793299 Napisano: 19.10.2010 06:11:38 w Carrefour konkursy
pola731 napisał(a):

doriz napisał(a):

kama1985 napisał(a):

Jakby ktoś chciał się podzielić swoim wzorem reklamacji z konkursu Always, to poproszę PW.

podłączam się do prośby emotka

poproszę i ja emotka

tylko pozmieniajcie ten wzór, żeby nie było, że wszystkie reklamacje pójdą takie same, z innymi danymi
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3792231 Napisano: 19.10.2010 11:23:50 w Inne mniejsze markety
ilonar2301 napisał(a):

Nie wiem, czy odbierają pocztę, bo od wczoraj proszę ich o oświadczenie z Fairy i nie odpisują, a inni już je dostali emotka

no to zadzwoń i powiedz, że wysłałaś maila... i czekasz na oświadczenie

może po prostu odcinają się od świata i wrednych konkursowiczów, co wygrali a później jeszcze się drą, że niezadowoleni emotka a przecież mogli te nagrody inaczej rozdysponować emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3791286 Napisano: 18.10.2010 08:41:34 w Carrefour konkursy

emotka emotka emotka emotka

SKŁADAJCIE REKLAMACJE!!

SZCZEGÓLNIE OSOBY, KTÓRE DOSTAŁY SMSA A NIE MA ICH NA LIŚCIE.

JAK PÓ¬NIEJ LISTA BÊDZIE UZUPEŁNIONA I NADAL BÊD¡ JAKIEŚ PROBLEMY TO SUGERUJÊ NAPISAÆ DO AGENCJI, ZE SKORO KTOŚ WYSŁAŁ DANE A NIE JEST LAUREATEM KONKURSU TO DANA OSOBA NIE ŻYCZY SOBIE, ABY JEJ DANE POZOSTAWAŁY DO DYSPOZYCJI AGENCJI I Ż¡DA ICH USUNIÊCIA.

MOŻNA TEŻ SKONTAKTOWAÆ SIÊ Z RZECZNIKIEM OCHRONY PRAW KONSUMENTA i dowiedzieć się czy takie działania agencji są w pełni legalne, wybieranie laureatów wg własnego widzi-mi-się i zmienianie zasad i regulaminu PO zakończeniu konkursu

Wybaczcie capsa, ale może w końcu ktoś to zauważy co tu jest napisane emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3790836 Napisano: 18.10.2010 06:18:26 w Połączenia nieodebrane
wsciekly napisał(a):

ziolko napisał(a):

dziś, dosłownie kilka minut temu, o 19:51 zastrzeżony - nie wiecie skąd mogli dzwonić??

osoba, która mogła dzwonić - nie dzwoniła, więc jedna możliwość odpada...

wyjdzie się na chwilę to już problem emotka

na Playa dzwoni z zastrzeżonego BOK i namawia do przejścia na abonament emotka
podobnie Heyah emotka emotka

dzwonili na plusa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3790798 Napisano: 18.10.2010 06:07:24 w Połączenia nieodebrane
dziś, dosłownie kilka minut temu, o 19:51 zastrzeżony - nie wiecie skąd mogli dzwonić??

osoba, która mogła dzwonić - nie dzwoniła, więc jedna możliwość odpada...

wyjdzie się na chwilę to już problem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3789472 Napisano: 18.10.2010 10:29:51 w Wkurza mnie...
czarnygreg napisał(a):

nie mam prawa bo w always nie wygrałam,
z vizirem sie dopiero zbieram!

ale udział brałaś? brałaś Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3789436 Napisano: 18.10.2010 10:21:23 w Wkurza mnie...
czarnygreg napisał(a):

agencja TQG mnie wkurza!!
to że nie wygrałam w always, trudno sie mówi, fakt, hasła troszkę zwariowane były...
ale to zamieszanie z smsami jest w...ce!
nie słyszałam jeszcze zeby jakaś agencja wysłała sms a potem nie dała nagrody, kto to widział powiadamiać od razu osoby z rezerwy i kazać odsyłać paragon!
w regulaminie wyraźnie napisali ze laureaci zostaną powiadomieni, laureat to ten, który wygrał i uważam że tego powinniśmy się trzymać
w always nie mam prawa pisać reklamacji ale jak sie okaże że na próżno z paragonem vizira gnałam na pocztę....to narobię zamieszania!
a osobom które wygrały w always radzę reklamacje napisać bo powołując sie na regulamin macie duże szanse na wygrane, suszarki to drobiazg, chodzi o nabijanie ludzi w butelkę

dlaczego nie masz prawa pisać reklamacji?? każdy ma prawo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3789199 Napisano: 18.10.2010 09:10:07 w Połączenia nieodebrane
zapomniałam spytać się wcześniej..

skąd ktoś mógł dzwonić w piątek ok 17:19 z zastrzeżonego?? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3789185 Napisano: 18.10.2010 09:06:21 w Wkurza mnie...
katmich napisał(a):

wkurza mnie że wczoraj złamał mi się ząb który niedawno leczyłam i wywaliłam na niego kupę kasy, dzwonię do dentystki a ona mi mówi, że nie mam prawa do reklamacji bo ząb był słaby i to się mogło stać .. no co za ***** jedna! jak brała kasę to nic takiego nie mówiła, że jedząc kanapkę z serem zjem połowę zęba i to po kilku miesiącach od jego leczenia! jak myślicie - można żądać jakoś uznania reklamacji? emotka

masz prawo do reklamacji, jesli od usługi stomatologicznej nie minął rok. Poszukaj dokładniej w necie, powinny być przepisy odpowiednie, jakaś rękojmia czy coś, wykonanie dzieła niezgodnie z umową
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3788991 Napisano: 18.10.2010 08:04:21 w Carrefour konkursy
mysha napisał(a):

A ja nie wierzę, że była lista główna i rezerwowa.
Może puścili od razu do większej ilości niż mieli wybrać, a potem dorabiali teorię o dwóch listach, a nagrody rozdali wg kolejności odsyłania zgłoszeń....

jeśli wg kolejności to ja wysłałam maila z paragonem w ciągu godziny od smsa z info a jestem w drugiej połowie listy z suszarkami Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3788968 Napisano: 18.10.2010 07:59:54 w Carrefour konkursy
ja na 1 smsa mam suszarkę... hmm...

ale i tak trzeba napisać reklamację na sposób przeprowadzenia konkursu. Dlaczego osoby, które dostały po kilka smsów nie wygrały nic??
jakim cudem było po kilka osob z jednego sklepu?? dlaczego od razu były informowane osoby z rezerwy??
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3783514 Napisano: 15.10.2010 02:24:12 w Carrefour konkursy
mahuska napisał(a):

A ja sie już nie denerwuję....zawsze tak jest każda agencja obiecuje i na tym się kończy...

są niepoważni emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3783464 Napisano: 15.10.2010 02:06:29 w Carrefour konkursy
no i 16 minęła... wyników nie ma...

chyba później coś skrobnę..
ale zastanowię się, bo się zdenerwuję, a po co tracić nerwy emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3783438 Napisano: 15.10.2010 01:56:35 w Carrefour konkursy
joan napisał(a):

ziolko napisał(a):

joan napisał(a):

ziolko napisał(a):

JA omijam emotka

I ja - jest tyle innych konków, mogą mnie cmoknąć w pompkę emotka

w pompkę??? emotka czyli gdzie??

Trzeba zajrzeć w czeluście piwnicy, pochylić się lekko, zlokalizować cienki otworek za pomocą kubków smakowych na czubku języka i cmoknąć soczyście w pompkę rowerową. Włala!

emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3783412 Napisano: 15.10.2010 01:44:30 w Carrefour konkursy
joan napisał(a):

ziolko napisał(a):

JA omijam emotka

I ja - jest tyle innych konków, mogą mnie cmoknąć w pompkę emotka

w pompkę??? emotka czyli gdzie?? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3783396 Napisano: 15.10.2010 01:38:37 w Carrefour konkursy
czarnygreg napisał(a):

ziolko napisał(a):

faktycznie... raczej dziś nie doczekamy się wyników... emotka

ech...

może następnym razem trzeba omijać szerokim łukiem konkursy tej agencji? tak jak agencję pani M??

żartujesz? czyzby naprawdę ktoś omijał agencję pani M? nie wierzę emotka

JA omijam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0