Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10402
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Mój genialny tato ostatnio chciał się popisać znajomością przysłów i połączył przypadkiem dwa:
Nie ucz ojca dzieci robić i Nie ucz księdza pacierza,
wersja taty była taka: 'Nie ucz księdza dzieci robić.
Mama nie lepsza, bo ostatnio podczas gry w karty rzuciła hasło Ojciec, Ty mi tu nie zapuszczaj pawia w karty oczywiście zamiast Nie zapuszczaj żurawia.
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Taka jak między dużą kupą a kurzą dupą
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Mój kuzyn jak był mały oglądał Króla Lwa
mój tata jak byliśmy kiedyś u Niego spytał go co oglądasz? a kuzynek odpowiedział mu : KUL WA
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
tylko pozmieniajcie ten wzór, żeby nie było, że wszystkie reklamacje pójdą takie same, z innymi danymi
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
no to zadzwoń i powiedz, że wysłałaś maila... i czekasz na oświadczenie
może po prostu odcinają się od świata i wrednych konkursowiczów, co wygrali a później jeszcze się drą, że niezadowoleni
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
SKŁADAJCIE REKLAMACJE!!
SZCZEGÓLNIE OSOBY, KTÓRE DOSTAŁY SMSA A NIE MA ICH NA LIŚCIE.
JAK PÓ¬NIEJ LISTA BÊDZIE UZUPEŁNIONA I NADAL BÊD¡ JAKIEŚ PROBLEMY TO SUGERUJÊ NAPISAÆ DO AGENCJI, ZE SKORO KTOŚ WYSŁAŁ DANE A NIE JEST LAUREATEM KONKURSU TO DANA OSOBA NIE ŻYCZY SOBIE, ABY JEJ DANE POZOSTAWAŁY DO DYSPOZYCJI AGENCJI I Ż¡DA ICH USUNIÊCIA.
MOŻNA TEŻ SKONTAKTOWAÆ SIÊ Z RZECZNIKIEM OCHRONY PRAW KONSUMENTA i dowiedzieć się czy takie działania agencji są w pełni legalne, wybieranie laureatów wg własnego widzi-mi-się i zmienianie zasad i regulaminu PO zakończeniu konkursu
Wybaczcie capsa, ale może w końcu ktoś to zauważy co tu jest napisane
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
dzwonili na plusa
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
osoba, która mogła dzwonić - nie dzwoniła, więc jedna możliwość odpada...
wyjdzie się na chwilę to już problem
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ale udział brałaś? brałaś Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
dlaczego nie masz prawa pisać reklamacji?? każdy ma prawo
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
skąd ktoś mógł dzwonić w piątek ok 17:19 z zastrzeżonego?? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
masz prawo do reklamacji, jesli od usługi stomatologicznej nie minął rok. Poszukaj dokładniej w necie, powinny być przepisy odpowiednie, jakaś rękojmia czy coś, wykonanie dzieła niezgodnie z umową
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jeśli wg kolejności to ja wysłałam maila z paragonem w ciągu godziny od smsa z info a jestem w drugiej połowie listy z suszarkami Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ale i tak trzeba napisać reklamację na sposób przeprowadzenia konkursu. Dlaczego osoby, które dostały po kilka smsów nie wygrały nic??
jakim cudem było po kilka osob z jednego sklepu?? dlaczego od razu były informowane osoby z rezerwy??
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
są niepoważni
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane