Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10402
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jeśli grałaś w lidlu to może z lidla??
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ech...
może następnym razem trzeba omijać szerokim łukiem konkursy tej agencji? tak jak agencję pani M?? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
no cóż.. każdy w końcu się kiedyś wypnie
szkoda, że wcześniej nie wiedziałam jaki będzie kołowrót z tym konkursem, to bym sobie dała spokój, a tak co?? echh
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
wrzody żołądka i nerwica.. wystąpimy do nich o odszkodowanie za stracone nerwy i czas na wywieszenie wyników
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
oni pracują do 16? hmm... mnie się wydawało, że do 17.. a jak wysłałam maila z zapytaniem o to, czy moje dane dotarły, to odp. dostałam o 19:26
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Agusia... Ty kraczko
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
no to sami sobie wystawią świadectwo, że są niepoważną agencją, co ma konsumentów gdzieś
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
CUSTOMER SERVICE
tel: +48 61 830 00 95
fax: +48 61 830 00 95
biuro@tqg.pl
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
o właśnie
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
może w tym czasie dadzą wyniki
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
pisałam, że dostałam potwierdzenie w poniedziałek a brałam udział w najbliższym losowaniu, czyli we wtorek.
Nie myśl o tym, bo się zdenerwujesz;)
chyba, że chodzi Ci o czekanie na wyniki z alwaysa, to co innego
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ja grałam smsem, więc zapomniałam Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
teoretycznie do jutra powinnaś dostać, ja wysyłałam w sobotę to dostałam w poniedziałek
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jaki numer? tam zgłaszało się jedynie kod pocztowy
może kopia jest nieczytelna albo skan jest zapisany w takim formacie, co nie moga odczytać Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
bo to SŁOWACKI Lidl
a może to specjalnie było do filmu?
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jasne, że większa imprezka bo święta
a na serio.. jeszcze szczegółowo nie wiem co wezmę, serio nie byłam w sklepie orientować się co i jak, bo jak widzę w gazetkach jakie są fajne rzeczy z tych niespożywczych rzeczy to aż żal bierze, że już nie idę
alkohol mnie nie interesuje
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
na potwierdzenie kodu czeka się od kilku godz do kilku dni
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jasne, nie ma sprawy
jak ja nie lubię czekać.. już mi się te zakupy śnią po nocach
żeby nie robić sobie smaka nawet nie poszłam zorientować się co gdzie leży
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
a tam.. nie wkurzaj się. Nie moja wina, że trafiłam
Poza tym z tym sklepem to prawda - nie czytałaś regulaminu?? ogólnie sklepów Lidl w Polsce jest pomiedzy 450 a 500, nie wiem dokładnie ile, bo to tajemnica
A czy ja jestem jedyna, która tam wygrała?? wczoraj ktoś pytał o ten konkurs, napisałam do tej osoby pw i cisza - widać jednak nie ma żadnych pytań. Poza tym ktoś może nie chce się chwalić.. nie wiem.
Wiem, że wygrywają przypadkowe osoby - w jednym sklepie babka ok 70 lat, w innym babcia 77letnia, poruszająca się o kulach, więc będzie miała pomoc w zakupach
-------
Też czekam na wyniki alwaysa, a co