Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#3783393 Napisano: 15.10.2010 01:38:12 w Połączenia nieodebrane
kadjas123 napisał(a):

podpowie mi ktoś z czego mogli dzwonić wczoraj z zastrzeżonego o godz.16 i dzis ponownie o 12 ?

jeśli grałaś w lidlu to może z lidla?? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3783389 Napisano: 15.10.2010 01:36:52 w Carrefour konkursy
faktycznie... raczej dziś nie doczekamy się wyników... emotka

ech...

może następnym razem trzeba omijać szerokim łukiem konkursy tej agencji? tak jak agencję pani M?? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3783184 Napisano: 15.10.2010 12:18:01 w Carrefour konkursy
monia24 napisał(a):

ziolko napisał(a):

monia24 napisał(a):

wiecie co, wkurza mnie to, nie dosc ze sa po terminie, to jeszcze powinni dzisiaj zawiesic liste, szok. ciekawe co z tego bedzie

wrzody żołądka i nerwica.. wystąpimy do nich o odszkodowanie za stracone nerwy i czas na wywieszenie wyników emotka

ale wiesz co, ja naprawde ich lubilam, zawsze byli w porzadku, echhh

no cóż.. każdy w końcu się kiedyś wypnie
emotka nawet ulubiona agencja..

szkoda, że wcześniej nie wiedziałam jaki będzie kołowrót z tym konkursem, to bym sobie dała spokój, a tak co?? echh emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3783173 Napisano: 15.10.2010 12:13:41 w Carrefour konkursy
monia24 napisał(a):

wiecie co, wkurza mnie to, nie dosc ze sa po terminie, to jeszcze powinni dzisiaj zawiesic liste, szok. ciekawe co z tego bedzie

wrzody żołądka i nerwica.. wystąpimy do nich o odszkodowanie za stracone nerwy i czas na wywieszenie wyników emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3783157 Napisano: 15.10.2010 12:10:43 w Carrefour konkursy
joan napisał(a):

monia24 napisał(a):

będzie, będzie, będzie
i juz emotka

Będzie, ale zamieszczą ją dopiero o 15:59, żeby już im dziś nikt nie dzwonił z pretensjami...

oni pracują do 16? hmm... mnie się wydawało, że do 17.. a jak wysłałam maila z zapytaniem o to, czy moje dane dotarły, to odp. dostałam o 19:26 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3783113 Napisano: 15.10.2010 12:00:38 w Carrefour konkursy
agusiac87 napisał(a):

oo, widzę że wykrakałam że listy nie będzie emotka emotka emotka

Agusia... Ty kraczko emotka emotka odkracz to!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3782930 Napisano: 15.10.2010 11:04:30 w Carrefour konkursy
zyziak napisał(a):

Dokładnie
A w poniedziałek powiedzą że będą w piątek emotka i znów czekanie

no to sami sobie wystawią świadectwo, że są niepoważną agencją, co ma konsumentów gdzieś emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3782845 Napisano: 15.10.2010 10:33:20 w Carrefour konkursy
anaholub napisał(a):

a może mi ktoś podać tel do tej agencji bo tego nr z którego przyszły smski nie odbierają!!

CUSTOMER SERVICE
tel: +48 61 830 00 95
fax: +48 61 830 00 95
biuro@tqg.pl

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3782830 Napisano: 15.10.2010 10:26:37 w Carrefour konkursy
radosna napisał(a):

Wyniki nieważne. Ważne jest nasze zdrowie
i ten je bardziej doceni, jeśli się dziś dowie,
że ma tysiaka ... i serce mu mocniej bije.
A zaraz potem wszystko z karty ... przepije!

o właśnie emotka jakieś soczki kubuś itp emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3782764 Napisano: 15.10.2010 10:05:37 w Carrefour konkursy
a idę sobie...

może w tym czasie dadzą wyniki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3782754 Napisano: 15.10.2010 10:02:29 w Carrefour konkursy
lidzia spokojnie

pisałam, że dostałam potwierdzenie w poniedziałek a brałam udział w najbliższym losowaniu, czyli we wtorek.
Nie myśl o tym, bo się zdenerwujesz;)

chyba, że chodzi Ci o czekanie na wyniki z alwaysa, to co innego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3782730 Napisano: 15.10.2010 09:57:17 w Carrefour konkursy
a faktycznie.. mea culpa emotka

ja grałam smsem, więc zapomniałam Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3782714 Napisano: 15.10.2010 09:53:35 w Carrefour konkursy
lidzia napisał(a):

ziolko napisał(a):

lidzia wyślij póki czas! bo może trafisz emotka a jeśli nie to zawsze wiesz, że wysłałaś a nie później będziesz się zastanawiać a może jakbym wysłała to bym wygrała?? emotka
na potwierdzenie kodu czeka się od kilku godz do kilku dni emotka

Właśnie wysłałam kod,czekam na potwierdzenie emotka

teoretycznie do jutra powinnaś dostać, ja wysyłałam w sobotę to dostałam w poniedziałek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3782712 Napisano: 15.10.2010 09:52:58 w Carrefour konkursy
xagadee napisał(a):

dymek1303 napisał(a):

wyslany byl paragon

no to:
1. nie dotarł,
2. wysłałaś paragon o innym numerze niż zgłoszony?

Może zadzwoń do agencji i się upewnij o co chodzi... emotka

jaki numer? tam zgłaszało się jedynie kod pocztowy emotka

może kopia jest nieczytelna albo skan jest zapisany w takim formacie, co nie moga odczytać Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3782671 Napisano: 15.10.2010 09:40:34 w Carrefour konkursy
79magda napisał(a):

mariwanna napisał(a):

co do lidla - tu jest filmik z zakupów w słowackim konkursie http://www.lidl-sutaz.sk/?id=57

Pani pakowała winiawki, a ponoć nie wolno...
emotka i w ogóle - jakoś tak wolno się ruszały kobieciny emotka emotka

bo to SŁOWACKI Lidl emotka faktycznie wolno chodziła, niby naładowała ta jedna niesamowicie do wózka aż po czub a później do zdjęcia miała nawet nie połowę emotka
a może to specjalnie było do filmu?
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3782667 Napisano: 15.10.2010 09:39:14 w Carrefour konkursy
żeby nie było, że nie na temat - my tu sobie dyskutujemy grzecznie o innych sprawach w oczekiwaniu na wyniki konkursu w CARREFOURZE emotka takie małe dygresje nam się porobiły emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3782663 Napisano: 15.10.2010 09:37:54 w Carrefour konkursy
taaga20 napisał(a):

ziolko napisał(a):

xagadee napisał(a):

tylko pochwal się później na jaką kwotę udało Ci się zakupy zrobić, bo jak przeczytałam regulamin to wymiękłam - 5 minut to ja biorę wózek emotka emotka

jasne, nie ma sprawy emotka tylko na razie muszę czekać emotka na zakupy pójdę dopiero po zakończeniu konkursu, jak wszyscy laureaci będą poinformowani, prześlą wymagane dokumenty, tak samo rezerwa. Wtedy dane będą podane do właściwych sklepów i dopiero wtedy... luudzie.. czyli jeszcze ok miesiąca emotka
jak ja nie lubię czekać.. już mi się te zakupy śnią po nocach emotka

żeby nie robić sobie smaka nawet nie poszłam zorientować się co gdzie leży emotka

no to rozumiem że po zakupach jakaś większa imprezka będzie ... sama tego nie przejesz emotka szkoda tylko, że alkoholu kupić nie można emotka emotka

jasne, że większa imprezka bo święta emotka

a na serio.. jeszcze szczegółowo nie wiem co wezmę, serio nie byłam w sklepie orientować się co i jak, bo jak widzę w gazetkach jakie są fajne rzeczy z tych niespożywczych rzeczy to aż żal bierze, że już nie idę emotka

alkohol mnie nie interesuje emotka poza tym prawie nie piję, więc ten zakaz może być emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3782649 Napisano: 15.10.2010 09:33:11 w Carrefour konkursy
lidzia wyślij póki czas! bo może trafisz emotka a jeśli nie to zawsze wiesz, że wysłałaś a nie później będziesz się zastanawiać a może jakbym wysłała to bym wygrała?? emotka
na potwierdzenie kodu czeka się od kilku godz do kilku dni emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3782643 Napisano: 15.10.2010 09:31:30 w Carrefour konkursy
xagadee napisał(a):

tylko pochwal się później na jaką kwotę udało Ci się zakupy zrobić, bo jak przeczytałam regulamin to wymiękłam - 5 minut to ja biorę wózek emotka emotka

jasne, nie ma sprawy emotka tylko na razie muszę czekać emotka na zakupy pójdę dopiero po zakończeniu konkursu, jak wszyscy laureaci będą poinformowani, prześlą wymagane dokumenty, tak samo rezerwa. Wtedy dane będą podane do właściwych sklepów i dopiero wtedy... luudzie.. czyli jeszcze ok miesiąca emotka
jak ja nie lubię czekać.. już mi się te zakupy śnią po nocach emotka

żeby nie robić sobie smaka nawet nie poszłam zorientować się co gdzie leży emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3782622 Napisano: 15.10.2010 09:25:08 w Carrefour konkursy
monia24 napisał(a):

ziolko napisał(a):

monia24 napisał(a):

Nadal nie ma laureatów, zaczynam być zła emotka

spokojnie... dopiero 11 emotka

Ziołko Ty tam cichutko siedź, bo mnie ewidentnie wkurzasz.
Chyba jedyna z forum masz lidla (znaczy ciesze sie ze wygralas, zeby nie bylo) - wkurza mnie to że właśnie tą wygraną mnie korcisz abym pojechała znowu, nakupila dziadostwa i miala nowy kupon emotka Bo skoro Ty wygralas to czemu ja nie emotka Poza tym gdzies napisalas ze na kazdy sklep 1 nagroda - wiec moze u mnie nie ma jeszcze zwyciezcy emotka
No, wygadałam się emotka

a tam.. nie wkurzaj się. Nie moja wina, że trafiłam emotka nie grałam hurtowo, razem 2 kody - 2 smsy. Na jeden etap - jeden sms, więc jakie miałam szanse na wygraną, skoro wiem, że smsów są dziesiątki tysięcy??

Poza tym z tym sklepem to prawda - nie czytałaś regulaminu?? ogólnie sklepów Lidl w Polsce jest pomiedzy 450 a 500, nie wiem dokładnie ile, bo to tajemnica emotka w każdym razie, jeśli jakiś sklep już został wylosowany to odpada z puli. Na koniec zostaje niby ok 50, więc dodatkowe 50 będzie wylosowane z tych, co już niby odpadły. Takie informacje zostały uzyskane od kierowniczki jednego z lidlów.

A czy ja jestem jedyna, która tam wygrała?? wczoraj ktoś pytał o ten konkurs, napisałam do tej osoby pw i cisza - widać jednak nie ma żadnych pytań. Poza tym ktoś może nie chce się chwalić.. nie wiem.

Wiem, że wygrywają przypadkowe osoby - w jednym sklepie babka ok 70 lat, w innym babcia 77letnia, poruszająca się o kulach, więc będzie miała pomoc w zakupach emotka

-------

Też czekam na wyniki alwaysa, a co emotka co prawda suszarki jakie są do wygrania w necie są już od 44 zł, ale co tam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0