Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10402
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
może mają za dużo roboty i nie chciało im się weryfikować głównych laureatów, więc poszli na łatwiznę? ale w ten sposób tylko sobie szkodzą Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
wiedziałam
ciekawe jak będą wybierać ludzi... najpierw laureaci właściwi a później ew rezerwa? czy kto pierwszy odesłał paragon?
i co z danymi? przecież mają więcej danych, niż laureatów - pohandlują nimi sobie? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
no nieźle...
w smsach nie było informacji CO się wygrało, tylko witamy w gronie finalistów - od razu było to podejrzane.
Następnie - każdy dostał smsa z innego numeru.
Jak to wysłali też od razu do ludzi z rezerwy?? kpiny sobie robią? nie było tego w regulaminie
Może by ktoś zadzwonił do jakiegoś rzecznika, co on myśli o tej sprawie, czy takie praktyki mogą być stosowane.
Ja nie zadzwonię bo mam chrypę albo zapalenie krtani - głos mam koszmarny - i oszczędzam gardło
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
oj... szkoda, że nie zamówiłaś dzień wcześniej to miałabyś do końca miesiąca, a tak będziesz miała do połowy następnego Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
a ja dawałam Ci ok 30-35 lat
;) Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
taaa... przyjdzie jako przesyłka reklamowa i co?? nikt jej nie udowodni, że nie odebrała, a ona nie udowodni, że było wysłane. Za to za jakiś czas przyjdzie rachunek do zapłacenia
jeśli masz jakiś kontakt do nich - numer telefonu albo adres mailowy/stronę internetową, to postaraj się z nimi skontaktować i zrezygnuj z zamówienia...
MASZ PRAWO DO ODST¡PIENIA OD UMOWY BEZ PODAWANIA PRZYCZYN, W CI¡GU 10 DNI Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
no co
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
http://demotywato...37127/Tego-dlugopisu Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Żeby nie było, że to jakieś oszustwo
teraz w carrefourze biżuteria jest po 2,98
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
chyba na jakimś portalu jest w reg, że płaci się za przesyłkę.. coś z dziewczynami związane, ale nie pamiętam Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
hmm..
babka chyba jest przeziębiona, bo mówiła jakby przez nos Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
zrzut ekranu, godzina i data wysłania maila
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jak to co???? masz w wysłanych?? ich obowiązkiem jest potwierdzić odbiór wiadomości
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
dzwonimy??
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
wstydzilibyście się
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
odpisali, że proszą o ponowne wypełnienie ankiety, przedłużyli czas do dziś, ankieta składająca się chyba z 6 pytań i 61 punktów
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
otóż:
1 - smsa wysłałam teraz w sobotę a potwierdzenie, że kod jest dobry dostałam dopiero w poniedziałek po południu
2 - dziś rano dostałam smsa z informacją, że wygrałam, nie wytrzymałam i zadzwoniłam do babki, która zajmuje się tym konkursem, żeby to potwierdzić. W końcu wysłałam tylko jednego smsa i nie byłam pewna czy to nie żart jakiś. Babka potwierdziła moją wygraną i od razu wzięła dane. Więc nie wiem czy dzwonią z zastrzeżonego nr czy innego
3 - wygrana jest z tego etapu - losowanie wczoraj lub dziś.
4 - ktoś się pytał, ile wygrałam - w reg jest, że maksymalnie do 3 tys, może być mniej, bez wyrobów tytoniowych i alkoholu.
5 - jeśli teoretycznie sms nie dotarł to oni tak czy siak dzwonią, jeśli ktoś wygrał
6 - najpierw jest sms z gratulacjami, później telefon.
Więcej pytań nie pamiętam, jakby co to pytajcie, postaram się odpowiedzieć
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ja też... ciekawe czy i co odpiszą Wyświetl w wątku >>