Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#3776077 Napisano: 13.10.2010 09:33:51 w Carrefour konkursy
mundek2004 napisał(a):

ale do tej pory nie było z TQG takich problemów emotka

może mają za dużo roboty i nie chciało im się weryfikować głównych laureatów, więc poszli na łatwiznę? ale w ten sposób tylko sobie szkodzą Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3776065 Napisano: 13.10.2010 09:31:56 w Carrefour konkursy
jaja jak berety - sugeruję telefon do rzecznika Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3776058 Napisano: 13.10.2010 09:31:06 w Carrefour konkursy
martek napisał(a):

alaalex40 napisał(a):

pola731 napisał(a):

toudikot napisał(a):

bip napisał(a):

mj156 napisał(a):

toka napisał(a):

bip napisał(a):

dzwoniłem wczoraj do TQ, pani chyba niopatrznie poinformowała mnie, że smsy które dostaliśmy to info o wszystkich nagrodach łącznie z listą rezerwową!!! więc jeśli dostałem sms nie oznacza to, że mam nagrodę!????? nie wiem czy ja dobrze zrozumiałem ale nie jest to do końca dla mnie normalne emotka emotka emotka no i już 3 dni są po terminie kiedy mieli podać listę zwycięzców! emotka

to by tłumaczyło czemu smsów było wiecej niz nagród.

no ale to to chyba przesada z ich strony

moze ktoś jeszcze mógłby tam zadzwonić i potwierdzić to co ja usłyszałem. mam wrażenie że każdemu mówią coś innego (a wyników jak nie było tak nie ma) a cały ten konkurs jest 'grubymi nićmi szyty' i ewidentnie jest z nim coś nie tak!

jak dzwonilam w zeszlym tygodniu pani mi powiedziala, ze jesli dostalam smsa to oznacza ze nna pewno cos wygralam. pewnie jak przyszly maile zorientowali sie ze puscili za duzo eskow i teraz zaczynaja cos sciemniac emotka

ooooooooo rany
a tak się cieszyłam ,że wreszcie odczarowałam TQG - do tej pory nic mi się nie udało u nich wygrać emotka

chyba zarty sobie stroja...dostalam sms wiec wygralam...nie bylo tam chyba napisane ze to lista rezerwowa...;/

dzwoniłam tam, żeby trochę podpytać i dostałam taką odpowiedź, że przecież nie dostałam informacji, że wygrałam, tylko, że jestem w gronie finalistów emotka A wysłali smsy do wszystkich: laureatów i osób z list rezerwowych, bo dostali informację, że może mieć miejsce kupowanie paragonów i żeby tego uniknąć poprosili wszystkich o przesłanie dowodów zakupu emotka W tym tygodniu będę wyniki na e-kupon.pl
Tylko przecież do osób z listy rezerwowej powinni odzywać się dopiero wtedy, kiedy laureaci nie spełnią warunków regulaminu emotka Mylę się?

wiedziałam emotka i teraz nie wiem czy się śmiać czy płakać emotka

ciekawe jak będą wybierać ludzi... najpierw laureaci właściwi a później ew rezerwa? czy kto pierwszy odesłał paragon?
i co z danymi? przecież mają więcej danych, niż laureatów - pohandlują nimi sobie? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3775999 Napisano: 13.10.2010 09:14:38 w Carrefour konkursy
mundek2004 napisał(a):

alaalex40 napisał(a):

chyba zarty sobie stroja...dostalam sms wiec wygralam...nie bylo tam chyba napisane ze to lista rezerwowa...;/

dokładnie, w razie czego będziemy reklamować emotka

no nieźle...
w smsach nie było informacji CO się wygrało, tylko witamy w gronie finalistów - od razu było to podejrzane.
Następnie - każdy dostał smsa z innego numeru.
Jak to wysłali też od razu do ludzi z rezerwy?? kpiny sobie robią? nie było tego w regulaminie emotka

Może by ktoś zadzwonił do jakiegoś rzecznika, co on myśli o tej sprawie, czy takie praktyki mogą być stosowane.

Ja nie zadzwonię bo mam chrypę albo zapalenie krtani - głos mam koszmarny - i oszczędzam gardło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3772739 Napisano: 12.10.2010 08:02:36 w GFK
samantha22 napisał(a):

niech mi ktoś powie kiedy mogę się spodziewać doładowania, jak zamówiłam 16.09?

oj... szkoda, że nie zamówiłaś dzień wcześniej to miałabyś do końca miesiąca, a tak będziesz miała do połowy następnego Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3770444 Napisano: 11.10.2010 10:25:24 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
TNT - zestaw pocieszenia z konkursu TCM z Robertem Makłowiczem, w tym książka kucharska z 10 przepisami emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3765133 Napisano: 08.10.2010 04:34:02 w Dziś cieszę się z.....
barbara1910 napisał(a):

cb656 napisał(a):

Dziś zostałem po raz drugi dziadkiem emotka
Dziewczynka, 3,5 kilo 10 punktów emotka
emotka ...wreszcie mogę zasnąć spokojnie

emotka gratulacje emotka emotka emotka nie myslalam ze masz dzieci emotka emotka

emotka noo... też gratuluję..

a ja dawałam Ci ok 30-35 lat emotka

;) Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3763783 Napisano: 08.10.2010 09:14:07 w Pomocy!!!!
mia napisał(a):

anka198676 napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

pola731 napisał(a):

ziolko napisał(a):

lovcia88 napisał(a):

anka198676 napisał(a):

kochani mam do was pytanie! Wczoraj dzownił do mnie facet z zastrzeżonego że wygrałam biżuterię, za 100zł mam zapłacić jedynie za koszt przesyłki 13zł, nie mam pojęcia co to był za konkurs???? Ktoś podpowie?

A moze to nie konkurs tylko zwykle naciaganie...Moglas zapytac, o jaki konkurs chodzi.

chyba na jakimś portalu jest w reg, że płaci się za przesyłkę.. coś z dziewczynami związane, ale nie pamiętam

Też miałam taki telefon - z zastrzeżonego - nowa firma wchodzi na rynek i przeprowadzają akcję - też miałam zapłacić 13 zł za przesyłkę

ta nowa firma - to jest na zasadzie tych maszynek - raz się zgodzisz (rozmowa nagrywana) i już masz z nimi umowę na biżuterie bodajże co 3 miesiące w pełni odpłatną emotka będą nękać i stękać i straszyć komornikiem (strasznie wysokie kary mają za te późniejsze nieodebrane przesyłki)
poszukaj sobie o maszynkach - później majtki wciskali a teraz biżuterię - do mnie też ten facet dzwonił i mu powiedziałam że nagroda to nagroda przysyłają bez żadnych kosztów i ukrytych umów bo te umowy to niezgodne z prawem są - takie oszustwo - Pan przeprosił za zawracanie głowy

kurcze a skad facet znał moje dane imie nazwisko adres...
tel nie jest na mnie wiec juz nic z tego nie rozumiem...
To sie wpakowałam widze... emotka

Dlaczego się wpakowałaś?
Podpisałaś coś przez telefon? Nie!
A odebrania przesyłki, jak przyjdzie możesz po prostu odmówić!
emotka
No chyba, że chcesz spróbować co to za biżuteria - to już wtedy Twoja sprawa emotka

taaa... przyjdzie jako przesyłka reklamowa i co?? nikt jej nie udowodni, że nie odebrała, a ona nie udowodni, że było wysłane. Za to za jakiś czas przyjdzie rachunek do zapłacenia emotka

jeśli masz jakiś kontakt do nich - numer telefonu albo adres mailowy/stronę internetową, to postaraj się z nimi skontaktować i zrezygnuj z zamówienia...

MASZ PRAWO DO ODST¡PIENIA OD UMOWY BEZ PODAWANIA PRZYCZYN, W CI¡GU 10 DNI
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3763531 Napisano: 08.10.2010 07:34:16 w Popraw sobie humor...
monia24 napisał(a):

ziolko napisał(a):

koniec z obgryzionymi długopisami emotka albo wręcz przeciwnie emotka

http://demotywato...37127/Tego-dlugopisu

Ziółko, echhh, zbereźnico emotka

no co emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3763517 Napisano: 08.10.2010 07:28:22 w Popraw sobie humor...
koniec z obgryzionymi długopisami emotka albo wręcz przeciwnie emotka

http://demotywato...37127/Tego-dlugopisu Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3763455 Napisano: 08.10.2010 07:03:02 w Pomocy!!!!
ale niech powie dokładnie co to za biżuteria, skąd itp.
Żeby nie było, że to jakieś oszustwo emotka
teraz w carrefourze biżuteria jest po 2,98 emotka więc może coś w tym stylu? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3763446 Napisano: 08.10.2010 06:59:23 w Pomocy!!!!
lovcia88 napisał(a):

anka198676 napisał(a):

kochani mam do was pytanie! Wczoraj dzownił do mnie facet z zastrzeżonego że wygrałam biżuterię, za 100zł mam zapłacić jedynie za koszt przesyłki 13zł, nie mam pojęcia co to był za konkurs???? Ktoś podpowie?

A moze to nie konkurs tylko zwykle naciaganie...Moglas zapytac, o jaki konkurs chodzi.

chyba na jakimś portalu jest w reg, że płaci się za przesyłkę.. coś z dziewczynami związane, ale nie pamiętam Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3761249 Napisano: 07.10.2010 10:21:49 w Carrefour konkursy
babka powiedziała, że w razie braku maila będą się kontaktować, podałam swój adres mailowy i tel..

hmm..
babka chyba jest przeziębiona, bo mówiła jakby przez nos Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3761039 Napisano: 07.10.2010 09:04:05 w Carrefour konkursy
monia24 napisał(a):

ziolko napisał(a):

monia24 napisał(a):

kurka ja tez sie martwie, echhh, chociaz ja tam nie mam problemu, zawsze oprocz zaznaczenia opcji prosze o potwierdzenie i zawsze pani pisze ze ok, a teraz nic nie mam i sie martwie, jesli nie doszlo to rezerwowka ruszy i co potem?

jak to co???? masz w wysłanych?? ich obowiązkiem jest potwierdzić odbiór wiadomości emotka

no mam, ale ja sierota nie bede nawet wiedziala jak to udowodnić emotka

zrzut ekranu, godzina i data wysłania maila emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3761025 Napisano: 07.10.2010 08:59:42 w Carrefour konkursy
monia24 napisał(a):

kurka ja tez sie martwie, echhh, chociaz ja tam nie mam problemu, zawsze oprocz zaznaczenia opcji prosze o potwierdzenie i zawsze pani pisze ze ok, a teraz nic nie mam i sie martwie, jesli nie doszlo to rezerwowka ruszy i co potem?

jak to co???? masz w wysłanych?? ich obowiązkiem jest potwierdzić odbiór wiadomości emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3761023 Napisano: 07.10.2010 08:58:17 w Carrefour konkursy
joan napisał(a):

inka113 napisał(a):

barszcz napisał(a):

pola731 napisał(a):

Always - czy do kogoś dotarło potwierdzenie przeczytania maila z danymi ?
cały 1 sms - mój pierwszy trafiony w TQG - chciałabym ,żeby wypaliło z tą nagrodą

Ja także nie dostałam potwierdzenia i trochę się denerwuję emotka

oni nigdy nie klikają potwierdzenia... chyba celowo odrzucają

Cóż, to niech się nie dziwią, że muszą potem wisieć na telefonie przez cały dzień i odpowiadać na pytania Czy mój mejl doszedł? emotka

dzwonimy?? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3761006 Napisano: 07.10.2010 08:52:17 w Wkurza mnie...
ee tam... bo wy jacyś dziwni jesteście emotka czemu nie bierzecie innych żelków ani delicji, tak samo dobrych?? uparliście się akurat na akuku i nic innego wam nie dogodzi emotka

wstydzilibyście się emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3760750 Napisano: 07.10.2010 07:14:12 w GFK
ziolko napisał(a):

b011375 napisał(a):

juz napisalam do nich

ja też... ciekawe czy i co odpiszą

odpisali, że proszą o ponowne wypełnienie ankiety, przedłużyli czas do dziś, ankieta składająca się chyba z 6 pytań i 61 punktów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3759540 Napisano: 06.10.2010 04:55:12 w Inne mniejsze markety
postanowiłam tutaj odpisać hurtem na pytania dotyczące LIDLA emotka

otóż:
1 - smsa wysłałam teraz w sobotę a potwierdzenie, że kod jest dobry dostałam dopiero w poniedziałek po południu
2 - dziś rano dostałam smsa z informacją, że wygrałam, nie wytrzymałam i zadzwoniłam do babki, która zajmuje się tym konkursem, żeby to potwierdzić. W końcu wysłałam tylko jednego smsa i nie byłam pewna czy to nie żart jakiś. Babka potwierdziła moją wygraną i od razu wzięła dane. Więc nie wiem czy dzwonią z zastrzeżonego nr czy innego
3 - wygrana jest z tego etapu - losowanie wczoraj lub dziś.
4 - ktoś się pytał, ile wygrałam - w reg jest, że maksymalnie do 3 tys, może być mniej, bez wyrobów tytoniowych i alkoholu.
5 - jeśli teoretycznie sms nie dotarł to oni tak czy siak dzwonią, jeśli ktoś wygrał
6 - najpierw jest sms z gratulacjami, później telefon.

Więcej pytań nie pamiętam, jakby co to pytajcie, postaram się odpowiedzieć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3757267 Napisano: 05.10.2010 08:09:08 w GFK
b011375 napisał(a):

juz napisalam do nich

ja też... ciekawe czy i co odpiszą Wyświetl w wątku >>
0 0