Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#3750101 Napisano: 03.10.2010 10:32:52 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

sarenka napisał(a):

Wkurza mnie mysz, która bezkarnie buszuje po moim mieszkaniu emotka
Wczoraj bezczelnie zjadła 1/2 baryłki z alkoholem Wedla.
Na łapkę się nie udaje ją złapać. Nie wiem jak się jej pozbyć emotka

Kopytkiem ją, sarenko, kopytkiem! Ustaw się tyłem do dziurki w ścianie i jak myszka wyjdzie, wierzgnij! emotka

oo.. to może gdzieś leżała w upojeniu alkoholowym??
emotka

a na serio... trzeba pochować wszystkie artykuły spożywcze, na łapkę założyć kawałek pachnącej wędliny albo żółtego sera i cierpliwie poczekać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3748268 Napisano: 02.10.2010 02:05:54 w Carrefour konkursy
wsciekly napisał(a):

dotyczy always !

przeciek z pewnego źródła - agencja ma problem natury technicznej
nawaliła firma zajmująca się obsługą zgłoszeń SMS-owych i e-mailowych i baza danych niekompletna

podobno intensywnie odzyskują dane emotka emotka emotka

hmm... ciekawe co będzie, jeśli np. skasowała się lista osób nagrodzonych emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3748014 Napisano: 02.10.2010 11:48:38 w Carrefour konkursy
mahuska napisał(a):

ziolko napisał(a):

nie wiem czy były już wyniki z tego konkursu, może przegapiłam

Chodzi o ten konkurs http://www.carref...one-produkty-garnie/

ktoś coś wie??

tak były jakiś czas temu już

faktycznie, znalazłam
http://www.dc-gra....pl/wyniki_konkursu/

echh...
szkoda, że się nie udało..

czy ktoś może napisać mi na pw, jakie hasełka wygrały? emotka będę wdzięczna Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3747996 Napisano: 02.10.2010 11:42:59 w Carrefour konkursy
nie wiem czy były już wyniki z tego konkursu, może przegapiłam

Chodzi o ten konkurs http://www.carref...one-produkty-garnie/

ktoś coś wie?? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3745868 Napisano: 01.10.2010 02:40:16 w Carrefour konkursy
kalisto1986 napisał(a):

a co na to wszystko P&G dzwoniliście do nich ? wiem że zawsze szybko interweniowali

dzwoniłam chyba w poniedziałek i nie wiem czy mnie połączyli z właściwą osobą czy nie, ale ten pan co z nim rozmawiałam, powiedział, że oni nie zajmują się wybieraniem haseł i zwycięzców, tylko zlecają to zewnętrznym firmom i agencjom emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3745759 Napisano: 01.10.2010 02:02:06 w Carrefour konkursy
joan napisał(a):

Może wreszcie się sprężą i nasze dni naprawdę staną się lepsze emotka Choć odnoszę wrażenie, że taka presja może spowodować efekt odwrotny do oczekiwanego, czyli laureaci zostaną naprędce wylosowani, żeby tylko zakończyć sprawę emotka

albo jeszcze gorzej... nagrody zostaną w agencji emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3745746 Napisano: 01.10.2010 01:59:06 w Carrefour konkursy
katmich napisał(a):

ziolko napisał(a):

katmich napisał(a):

powiedziałam że chcę rozmawiać z Panią Kowalską Małgorzatą, ona powiedziała chwileczkę i słyszałam jak kogoś obok pytała i za chwilkę mi odpowiedziała to co wyżej emotka może jak dostaną kilka takich telefonów to sie opamiętają emotka

hmm... to spytaj się o osobę, która zajmuje się konkursem Always. Niby to ona, ale może bez nazwiska emotka ciekawe kto odbierze. Bo przez ostatnie 2 tyg rozmawiałam z panią, która niby zajmowała się tym konkursem, a później okazało się, że to nie ona, a właściwa dopiero dziś była w pracy emotka

powiedziałam że chodzi o podpachy.. bo zapytała w jakiej sprawie z tą babą chcę gadać emotka

ochrona się włączyła? a może mają nas dość? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3745736 Napisano: 01.10.2010 01:55:24 w Carrefour konkursy
katmich napisał(a):

powiedziałam że chcę rozmawiać z Panią Kowalską Małgorzatą, ona powiedziała chwileczkę i słyszałam jak kogoś obok pytała i za chwilkę mi odpowiedziała to co wyżej emotka może jak dostaną kilka takich telefonów to sie opamiętają emotka

hmm... to spytaj się o osobę, która zajmuje się konkursem Always. Niby to ona, ale może bez nazwiska emotka ciekawe kto odbierze. Bo przez ostatnie 2 tyg rozmawiałam z panią, która niby zajmowała się tym konkursem, a później okazało się, że to nie ona, a właściwa dopiero dziś była w pracy emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3745716 Napisano: 01.10.2010 01:48:54 w Carrefour konkursy
toka napisał(a):

Moze niech ktos zadzwoni i powie ze jest z Tarnowskich Gór i to niemozliwe zeby nikt z tego miasta nie wygrał więc na pewno nie było wyników emotka emotka Swoją drogą pozdrawiam mieszkańców Tarnowskich Gór emotka

mooocne emotka ciekawe czy by podziałało emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3745710 Napisano: 01.10.2010 01:47:56 w Carrefour konkursy
katmich napisał(a):

ziolko napisał(a):

utropek napisał(a):

malenka89 napisał(a):

utropek napisał(a):

malenka89 napisał(a):

a ja bym tam zadzwoniła, powiedziała, że jestem przedstawicielką rzecznika praw konsumenta itd, że rozmowa jest nagrywana i zapytałabym o konkurs, bo klienci się skarżą emotka

wlasnie sprawdzam moje startery, zapewne nic na nich nie bedzie i dzownie do tej agencji!

dzwoniłaś?

podajcie mi numer to zadzwonie:)

61 83 000 95 - bodajże pani Małgorzata Kowalska - imię na pewno, nazwiska nie jestem pewna:/

dzwoniłam, spławiła mnie jakaś laska na recepcji, powiedziała, że część laureatów jest już poinformowana a reszta będzie do końca następnego tygodnia emotka

no właśnie.. w skrócie to samo co ja się dowiedziałam.
Przedstawiła się??

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3745680 Napisano: 01.10.2010 01:36:45 w Carrefour konkursy
utropek napisał(a):

malenka89 napisał(a):

utropek napisał(a):

malenka89 napisał(a):

a ja bym tam zadzwoniła, powiedziała, że jestem przedstawicielką rzecznika praw konsumenta itd, że rozmowa jest nagrywana i zapytałabym o konkurs, bo klienci się skarżą emotka

wlasnie sprawdzam moje startery, zapewne nic na nich nie bedzie i dzownie do tej agencji!

dzwoniłaś?

podajcie mi numer to zadzwonie:)

61 83 000 95 - bodajże pani Małgorzata Kowalska - imię na pewno, nazwiska nie jestem pewna:/ Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3745466 Napisano: 01.10.2010 12:24:03 w Carrefour konkursy
przecież lepiej by było, gdyby przyznali, że laureaci nie są jeszcze powiadomieni, a nie takie ściemnianie, ile można słyszeć codziennie od 2 tyg, że do końca tygodnia będą smsy wysłane?? ten tydzień jest straaaasznie długi, dosłownie jak na Plutonie, gdzie doba trwa 153 godz:/ Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3745449 Napisano: 01.10.2010 12:21:09 w Carrefour konkursy
joan napisał(a):

malenka89 napisał(a):

emotka emotka emotka boskie!

taa... a ona na to, że nie życzy sobie nagrywania i buch słuchawka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3745409 Napisano: 01.10.2010 12:14:17 w Carrefour konkursy
ziolko napisał(a):

aha... dopiero podobno zakończyło się powiadamianie ludzi z naturelli. Chociaż mnie się kojarzy, że ktoś wczoraj pisał, że już DOSTAŁ bon z naturelli, więc coś jest nie tak emotka

noo.. i miałam rację

wczoraj ludzie pisali, ze dostali bony, więc jakim cudem dopiero co się zakończyło???? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3745404 Napisano: 01.10.2010 12:11:49 w Carrefour konkursy
aha... dopiero podobno zakończyło się powiadamianie ludzi z naturelli. Chociaż mnie się kojarzy, że ktoś wczoraj pisał, że już DOSTAŁ bon z naturelli, więc coś jest nie tak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3745392 Napisano: 01.10.2010 12:10:09 w Carrefour konkursy
a co tam

Przytoczę mniej więcej rozmowę, starałam się w miarę wiarygodnie napisać, jeśli są jakieś nieścisłości to przepraszam emotka

ryzyk fizyk emotka

rozmawiałam z panią, która zajmuje się tym konkursem. Powiedziała, że jest dziś pierwszy dzień po urlopie.
Na pytanie czy były już wyniki powiedziała, ze w przyszłym tygodniu.
Ja - dzwonię już od 2 tyg i za każdym razem słyszę to samo i to zaczyna być już zarazem śmieszne i denerwujące
Ona – Ona zajmuje się tym konkursem, jeśli ktoś podawał inne informacje, to nie jej wina. Trwa weryfikacja laureatów i osób rezerwowych
Ja - zdziwiona - jak to rezerwowych, skoro właściwi jeszcze nie są poinformowani??
Ona - a kto pani powiedział, ze nie są??
Ja - dzwoniłam wczoraj i uzyskałam odpowiedź, że jeszcze nie ma wyników, więc skąd nagle rezerwa?
Ona - laureaci są poinformowani, a teraz tylko czekają na podanie danych przez nich, jesli nie podadzą, to w przyszłym tygodniu ruszy rezerwa
Ja - czy można sprawdzić, czy się wygrało? podam nr tel.
Ona - nie ma na razie takiej możliwości (jakieś problemy techniczne)
Ja - ale co będzie jeśli wygrałam a nie dostanę smsa?? może system źle działa? i co mają powiedzieć osoby, które wygrały a nie wiedzą o tym?
Ona - że operator za to odpowiada
Ja - czyli z winy operatora nagroda by mi przepadła?
Ona - że jest kilka dni na podanie danych, w razie czego wysyłany jest ponowny sms o wygranej a w razie braku reakcji ze strony laureata, rusza rezerwa, albo rezerwa rezerwy
Ja – wobec tego czekam i dziękuję za informacje
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3745372 Napisano: 01.10.2010 12:06:47 w Carrefour konkursy

hmmm... napisałam się i napisałam, ale nie wiem czy ktoś z agencji tu jest, i nie wiem czy pisac czy nie emotka

nie chcę być posądzona o pomówienia albo co.

W każdym razie podobno laureaci są powiadomieni a teraz agencja czeka na dane od nich, a w przyszłym tygodniu rusza rezerwa emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3745331 Napisano: 01.10.2010 11:57:18 w Carrefour konkursy
a teraz będzie BOMBA - już piszę co i jak Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3745306 Napisano: 01.10.2010 11:50:55 w Carrefour konkursy
iaziaz napisał(a):

moze jeszcze by ktos zadzwonil emotka przypomniec im ze czekamy

zaraz zadzwonie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3745298 Napisano: 01.10.2010 11:48:51 w Carrefour konkursy
utropek napisał(a):

no nie! moze zadzwonmy na infolinie i zaprosmy ich do tego dzialu! poswmiewisko z siebie robia! ... od 2 tygodni prosic sie o wyniki ...

jeszcze czego...
kurdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee emotka emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0