Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10402
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
oo.. to może gdzieś leżała w upojeniu alkoholowym??
a na serio... trzeba pochować wszystkie artykuły spożywcze, na łapkę założyć kawałek pachnącej wędliny albo żółtego sera i cierpliwie poczekać
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
hmm... ciekawe co będzie, jeśli np. skasowała się lista osób nagrodzonych
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
faktycznie, znalazłam
http://www.dc-gra....pl/wyniki_konkursu/
echh...
szkoda, że się nie udało..
czy ktoś może napisać mi na pw, jakie hasełka wygrały?
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Chodzi o ten konkurs http://www.carref...one-produkty-garnie/
ktoś coś wie?? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
dzwoniłam chyba w poniedziałek i nie wiem czy mnie połączyli z właściwą osobą czy nie, ale ten pan co z nim rozmawiałam, powiedział, że oni nie zajmują się wybieraniem haseł i zwycięzców, tylko zlecają to zewnętrznym firmom i agencjom
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
albo jeszcze gorzej... nagrody zostaną w agencji
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ochrona się włączyła? a może mają nas dość?
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
hmm... to spytaj się o osobę, która zajmuje się konkursem Always. Niby to ona, ale może bez nazwiska
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
mooocne
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
no właśnie.. w skrócie to samo co ja się dowiedziałam.
Przedstawiła się??
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
61 83 000 95 - bodajże pani Małgorzata Kowalska - imię na pewno, nazwiska nie jestem pewna:/ Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
taa... a ona na to, że nie życzy sobie nagrywania i buch słuchawka
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
noo.. i miałam rację
wczoraj ludzie pisali, ze dostali bony, więc jakim cudem dopiero co się zakończyło????
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Przytoczę mniej więcej rozmowę, starałam się w miarę wiarygodnie napisać, jeśli są jakieś nieścisłości to przepraszam
ryzyk fizyk
rozmawiałam z panią, która zajmuje się tym konkursem. Powiedziała, że jest dziś pierwszy dzień po urlopie.
Na pytanie czy były już wyniki powiedziała, ze w przyszłym tygodniu.
Ja - dzwonię już od 2 tyg i za każdym razem słyszę to samo i to zaczyna być już zarazem śmieszne i denerwujące
Ona – Ona zajmuje się tym konkursem, jeśli ktoś podawał inne informacje, to nie jej wina. Trwa weryfikacja laureatów i osób rezerwowych
Ja - zdziwiona - jak to rezerwowych, skoro właściwi jeszcze nie są poinformowani??
Ona - a kto pani powiedział, ze nie są??
Ja - dzwoniłam wczoraj i uzyskałam odpowiedź, że jeszcze nie ma wyników, więc skąd nagle rezerwa?
Ona - laureaci są poinformowani, a teraz tylko czekają na podanie danych przez nich, jesli nie podadzą, to w przyszłym tygodniu ruszy rezerwa
Ja - czy można sprawdzić, czy się wygrało? podam nr tel.
Ona - nie ma na razie takiej możliwości (jakieś problemy techniczne)
Ja - ale co będzie jeśli wygrałam a nie dostanę smsa?? może system źle działa? i co mają powiedzieć osoby, które wygrały a nie wiedzą o tym?
Ona - że operator za to odpowiada
Ja - czyli z winy operatora nagroda by mi przepadła?
Ona - że jest kilka dni na podanie danych, w razie czego wysyłany jest ponowny sms o wygranej a w razie braku reakcji ze strony laureata, rusza rezerwa, albo rezerwa rezerwy
Ja – wobec tego czekam i dziękuję za informacje
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
hmmm... napisałam się i napisałam, ale nie wiem czy ktoś z agencji tu jest, i nie wiem czy pisac czy nie
nie chcę być posądzona o pomówienia albo co.
W każdym razie podobno laureaci są powiadomieni a teraz agencja czeka na dane od nich, a w przyszłym tygodniu rusza rezerwa
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
zaraz zadzwonie
ziolko