Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10402
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
wg reg. mają zamieścić na stronie wyniki do 10 dni od wyłonienia zwycięzców, jednak nie później, niż 40 dni po zakończeniu konkursu.
JA pisałam, wcześniej
czyli mają czas do 10.10, licząc dni kalendarzowe, ale ile czasu im to zajmie?????
jutro ich molestujemy, ile można czekać??
szczególnie, że dzwoniłam we wtorek do Procter&Gamble i oni nic nie wiedzą o tym, że mają jakieś hasła z Alwaysa wybierać
więc ktoś tu kłamie
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
w którym dziale można znaleźć kotlety sojowe?
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ojj bardzo prawdziwe... jakby każdy poszedł z żądaniem, że chce BMW bo dostał takiego smsa, to orange by zbankrutowało
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ID¬ DO DZIAŁU KLIKNIJCIE
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
niech kurdeee bladeeee jeśli organizują konkurs to robią to uczciwie... wrrr wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Że też nie mam wtyków w lidlu
a może sama wystartuję na dyrektora od konkursów??
echh...
jak to gdzieś słyszałam, jak się nie obrócić i tak duu...pa z tyłu
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
pisz pisz... racja jest po Twojej stronie.
W końcu kiedyś babka kupiła jacht za ZŁOTÓWKÊ i nie było zmiłuj
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
znowu robimy dochodzenie
życzymy sobie podawania laureatów - imię, nazwisko, miejscowość
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jeśli nie chcą wydawać, to babka z agencji powiedziała, żeby zgłaszać takie sprawy do kierownika
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
co to za problem umieścić listę zwycięzców na stronie?? babka się tłumaczyła, że w przypadku aut to było kilka osób a tu 500.. hehe, na bieżąco jest mniej
a może boją się, że znowu ruszy dochodzenie i sprawdzanie po znajomościach i pokrewieństwie??
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
o ja nie mogę....
lista zwycięzców MOŻE będzie zamieszczona na stronie, ale jeśli już to dopiero PO zakończeniu konkursu, a nie na bieżąco
aaa... zapomniałam dodać, że jeśli ktoś stara się o pracę, to może dowiedzieć się, że w Polsce jest pponad 350 sklepów
czemu oni robią z tego taką tajemnicę?????? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
takie maleńkie, białe?? podobne do muszek? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
o ja nie mogę....
lista zwycięzców MOŻE będzie zamieszczona na stronie, ale jeśli już to dopiero PO zakończeniu konkursu, a nie na bieżąco
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Pytania, życzenia, uwagi...
Nasza bezpłatna infolinia jest do Twojej dyspozycji:
0 800 - 507 777*
Pon.-Pt.: 8:00 - 17:00
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
poważnie??
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
toteż baardzo mnie to dziwi, ale co możemy zrobić??? pisać reklamacje?? powiedzą, że po prostu nie mieliśmy szczęścia w losowaniu
nawet jeśli 5 osób by się pochwaliło wygraną to już by było coś.. ale jakoś nie wierzę, ze osoba wysyłająca kilkadziesiąt kodów z różnych sklepów w Polsce nic nie trafiła. To musiałby być ogromny pech.
Chyba, że faktycznie każdy wygrany woli trzymać to w tajemnicy, a później okaże się, że wygrały rodziny w wielu sklepach.
Ktoś uczciwy, porządny z forum musiałby być przy tym całym losowaniu i dać znać jak to się odbywa. Czy faktycznie jest prawdziwe losowanie zarówno sklepów jak i ludzi, czy kolejna ustawka.
Ale to niemożliwe...
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
weź przeczytaj co wczoraj pisałam na temat alwaysa, nie chce mi się powielać
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
wydaje się, ale nic na to nie poradzę. Może ktos nie chce się przyznawać??
Podobno mają baardzo dużo zgłoszeń, że konkurs cieszy się wielkim powodzeniem... właśnie takich pojedynczych (chociaż wiadomo, że ludzie wysyłają masowo ze starterów). Babka powiedziała, że jak dzwoni to najczęściej ludzie nie chcą uwierzyć, że wygrali. Że rzadko kiedy znają regulamin. Może zwykli klienci skuszeni wizją zakupów za darmo? w końcu plakaty wiszą w sklepach na każdym kroku - już dawno nie widziałam tak oplakatowanego konkursu, jak ten.
Więc konkurencja zdecydowanie większa.
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
dowiedziałam się, że z wczorajszego losowania wczoraj były wysyłane smsy do zwycięzców i zaczęli od razu informować telefonicznie, dziś też dzwonią.
Kto nie dostał smsa ani tel, ten nie wygrał - wiadomo.
Podobno najczęściej wygrywają osoby, które raczej nie biorą udziału w konkursach i spontanicznie postanowiły zagrać - nie wiem jak jest naprawdę, ale może coś w tym jest.
Agencja sama nie losuje kodów ani numerów, tylko dostaje listę z Lidla i informuje o wygranej.
To tyle.
Ja nie wygrałam, nie jestem nawet w rezerwie
Wyświetl w wątku >>