Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#3743821 Napisano: 30.09.2010 08:58:53 w Carrefour konkursy
polec napisał(a):

ziolko napisał(a):

to się wkurzęęęęęęęęęę emotka emotka emotka emotka

ktos pisał, ze według regulaminu mają jeszcze 10 dni ????

wg reg. mają zamieścić na stronie wyniki do 10 dni od wyłonienia zwycięzców, jednak nie później, niż 40 dni po zakończeniu konkursu.

JA pisałam, wcześniej emotka

czyli mają czas do 10.10, licząc dni kalendarzowe, ale ile czasu im to zajmie?????

jutro ich molestujemy, ile można czekać??

szczególnie, że dzwoniłam we wtorek do Procter&Gamble i oni nic nie wiedzą o tym, że mają jakieś hasła z Alwaysa wybierać emotka

więc ktoś tu kłamie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3743762 Napisano: 30.09.2010 08:47:00 w Carrefour konkursy
to się wkurzęęęęęęęęęę emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3741981 Napisano: 30.09.2010 01:02:02 w TESCO konkursy
hmmm....

w którym dziale można znaleźć kotlety sojowe? emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3741447 Napisano: 30.09.2010 11:16:40 w Popraw sobie humor...
winek napisał(a):

BMW za SMS

http://www.youtub.../watch?v=UZx1QNuUetE

ojj bardzo prawdziwe... jakby każdy poszedł z żądaniem, że chce BMW bo dostał takiego smsa, to orange by zbankrutowało emotka emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3741195 Napisano: 30.09.2010 10:24:05 w Pomocy!!!!
mychak3 napisał(a):

Witam głos za głos odklikam wszytsko emotka :) PW
http://www.garnie...b6-9751-01bcfd2b1aed

ID¬ DO DZIAŁU KLIKNIJCIE emotka
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3738530 Napisano: 29.09.2010 02:23:10 w Inne mniejsze markety
taaaa.... olać...

niech kurdeee bladeeee jeśli organizują konkurs to robią to uczciwie... wrrr wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Że też nie mam wtyków w lidlu emotka
a może sama wystartuję na dyrektora od konkursów?? emotka ale tu też wtyki są potrzebne emotka

echh...
jak to gdzieś słyszałam, jak się nie obrócić i tak duu...pa z tyłu emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3738513 Napisano: 29.09.2010 02:19:06 w Allegro.pl - bez linków
anava napisał(a):

xagadee napisał(a):

pysiek30 napisał(a):

potrzebuję porady dot. allegro - - co zrobić gdy sprzedawca zakończył aukcję podając Niestety tego towaru brak, błędnie wystawiony! Zanim to zrobił kupiłam u niego na kup teraz kurtkę za 9zł. Teraz te same kurtki są ponownie wystawione, ale już z ceną 149zł.

podaj numer aukcji, bo coś się tutaj nie zgadza

- aukcję w formie Kup Teraz można zakończyć w dowolnym momencie bez podawania przyczyny na Allegro
- tylko aukcje z licytacją (i licytującymi) podczas wcześniejszego zakończenia (i przy równoczesnym odwołaniu ofert) wymagają podania przyczyny odwołania ofert

a co możesz zrobić napiszę Ci, jak zobaczę aukcję emotka

jako kupująca możesz domagać się sprzedaży w tej cenie

napisz do Allegro

pisz pisz... racja jest po Twojej stronie.
W końcu kiedyś babka kupiła jacht za ZŁOTÓWKÊ i nie było zmiłuj
0 0

ziolko

#3738496 Napisano: 29.09.2010 02:16:58 w Inne mniejsze markety
emanuela24 napisał(a):

mkrzysiek napisał(a):

Ciekawi mnie czy lista zwycięzców zostanie opublikowana i kiedy

rozszyfruję Ci to czego się ziolko dowiedziała :

jak nikt się nie będzie dopytywał listy nie będzie
jak będą ludzie wydzwaniali - to zrobią listę

ja mogę Ci na poczekaniu jakąś zrobić - chcesz ??

dla mnie teraz to w poprzednim konkursie nie tylko mediaS był winny emotka
a lidla trzeba omijać z daleka bo mają robale w mące, same tajemnice i podejrzane konkursy

znowu robimy dochodzenie

życzymy sobie podawania laureatów - imię, nazwisko, miejscowość emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3738470 Napisano: 29.09.2010 02:12:17 w Inne mniejsze markety
mkrzysiek napisał(a):

Ja też zgłosiłem spro kodów i nic nie wygrałem
Coś mi tutaj śmierdzi
Kasjerki za bardzo nie chcą wydawać tego kodu trzeba się upominać

jeśli nie chcą wydawać, to babka z agencji powiedziała, żeby zgłaszać takie sprawy do kierownika emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3738464 Napisano: 29.09.2010 02:11:14 w Inne mniejsze markety
a może zrobimy zmasowany atak na Lidla?? emotka że jest niepoważny itp??

co to za problem umieścić listę zwycięzców na stronie?? babka się tłumaczyła, że w przypadku aut to było kilka osób a tu 500.. hehe, na bieżąco jest mniej emotka

a może boją się, że znowu ruszy dochodzenie i sprawdzanie po znajomościach i pokrewieństwie?? emotka i chcą podać dane - jeśli podadzą - dopiero na zakończenie konkursu, i po czasie reklamacji, żeby nam wytrącić broń z ręki?? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3738435 Napisano: 29.09.2010 02:05:41 w Inne mniejsze markety
informacja ile jest sklepów Lidl w Polsce jest.... TAJNA emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

o ja nie mogę.... emotka emotka emotka

lista zwycięzców MOŻE będzie zamieszczona na stronie, ale jeśli już to dopiero PO zakończeniu konkursu, a nie na bieżąco emotka

aaa... zapomniałam dodać, że jeśli ktoś stara się o pracę, to może dowiedzieć się, że w Polsce jest pponad 350 sklepów emotka

czemu oni robią z tego taką tajemnicę?????? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3738430 Napisano: 29.09.2010 02:04:35 w Inne mniejsze markety
emanuela24 napisał(a):

ziolko napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

sprawa z poprzednim konkursem została zagłuszona rzekomo dla dobra sprawy -wiec teraz wszystko im wolno emotka

ja jestem pewna ze tam coś nie gra

poza tym nie lubię lidla bo maja w mace robaki emotka

poważnie?? emotka

tak - w sumie mogłam najpierw fotke zrobić
są tak maleńkie że np moja mama by nie zauważyła - musisz rozchylić torebkę i się dobrze na brzegach przyjrzeć - nie wiem jak się nazywają - ale podobno zdarza się że są w mące - a jak były w tych 5 paczkach to i w pozostałych zapewne też są - bo te robaczki się rozprzestrzeniają
emotka

takie maleńkie, białe?? podobne do muszek? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3738418 Napisano: 29.09.2010 02:03:20 w Inne mniejsze markety
informacja ile jest sklepów Lidl w Polsce jest.... TAJNA emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

o ja nie mogę.... emotka emotka emotka

lista zwycięzców MOŻE będzie zamieszczona na stronie, ale jeśli już to dopiero PO zakończeniu konkursu, a nie na bieżąco emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3738400 Napisano: 29.09.2010 01:58:01 w Inne mniejsze markety
kalisto1986 napisał(a):

ziolko napisał(a):

kalisto1986chciałaś dzwonić do agencji czy do Lidla??

do lidla spytać się ile mają sklepów w polsce emotka

Pytania, życzenia, uwagi...
Nasza bezpłatna infolinia jest do Twojej dyspozycji:

0 800 - 507 777*

Pon.-Pt.: 8:00 - 17:00

0 0

ziolko

#3738394 Napisano: 29.09.2010 01:56:04 w Inne mniejsze markety
emanuela24 napisał(a):

sprawa z poprzednim konkursem została zagłuszona rzekomo dla dobra sprawy -wiec teraz wszystko im wolno emotka

ja jestem pewna ze tam coś nie gra

poza tym nie lubię lidla bo maja w mace robaki emotka

poważnie?? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3738379 Napisano: 29.09.2010 01:51:34 w Inne mniejsze markety
kalisto1986chciałaś dzwonić do agencji czy do Lidla?? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3738298 Napisano: 29.09.2010 01:26:54 w Inne mniejsze markety
emanuela24 napisał(a):

olus15 napisał(a):

ciekawe ile tych przypadkowych osób pamiętało o zachowaniu paragonu i kodu .....
bo dajmy na to przypadkową osobą to może być moja mama czy teściowa i jestem na 100% pewna , że biorą udział w konkursie a paragon zostawiają w portfelu przy czym przy pierwszej lepszej okazji wyrzucają go do śmieci zapominając o konkursie

Oluś ja nie wierze w przypadkowe osoby - w każdym konkursie biorą udział przypadkowe osoby ale jakoś zawsze spory % nagród trafia na forum - tu żaden ??

toteż baardzo mnie to dziwi, ale co możemy zrobić??? pisać reklamacje?? powiedzą, że po prostu nie mieliśmy szczęścia w losowaniu emotka

nawet jeśli 5 osób by się pochwaliło wygraną to już by było coś.. ale jakoś nie wierzę, ze osoba wysyłająca kilkadziesiąt kodów z różnych sklepów w Polsce nic nie trafiła. To musiałby być ogromny pech.

Chyba, że faktycznie każdy wygrany woli trzymać to w tajemnicy, a później okaże się, że wygrały rodziny w wielu sklepach.

Ktoś uczciwy, porządny z forum musiałby być przy tym całym losowaniu i dać znać jak to się odbywa. Czy faktycznie jest prawdziwe losowanie zarówno sklepów jak i ludzi, czy kolejna ustawka.

Ale to niemożliwe...
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3737659 Napisano: 29.09.2010 10:38:37 w Carrefour konkursy
bip napisał(a):

czy już dziś ktoś molestował TQ w sprawie alwaysa? nie moge sam zadzwonić ale maila wysłałem, zobaczymy czy odpiszą cos...
jeszcze jedno pytanie, czy ktos pamięta kiedy powinni rozwiązać Vizira z Leclerca? w końcu kursy językowe od października się zaczynają emotka

weź przeczytaj co wczoraj pisałam na temat alwaysa, nie chce mi się powielać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3737621 Napisano: 29.09.2010 10:30:05 w Inne mniejsze markety
kalisto1986 napisał(a):

ziolko ale nie wydaje ci się dziwne że na 20o nagród które powinny być już przyznane, na forum nikt nic nie napisał? emotka

wydaje się, ale nic na to nie poradzę. Może ktos nie chce się przyznawać??

Podobno mają baardzo dużo zgłoszeń, że konkurs cieszy się wielkim powodzeniem... właśnie takich pojedynczych (chociaż wiadomo, że ludzie wysyłają masowo ze starterów). Babka powiedziała, że jak dzwoni to najczęściej ludzie nie chcą uwierzyć, że wygrali. Że rzadko kiedy znają regulamin. Może zwykli klienci skuszeni wizją zakupów za darmo? w końcu plakaty wiszą w sklepach na każdym kroku - już dawno nie widziałam tak oplakatowanego konkursu, jak ten.
Więc konkurencja zdecydowanie większa.

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3737559 Napisano: 29.09.2010 10:16:13 w Inne mniejsze markety
emotka emotka emotka jeśli chodzi o konkurs LIDL emotka emotka emotka

dowiedziałam się, że z wczorajszego losowania wczoraj były wysyłane smsy do zwycięzców i zaczęli od razu informować telefonicznie, dziś też dzwonią.

Kto nie dostał smsa ani tel, ten nie wygrał - wiadomo.

Podobno najczęściej wygrywają osoby, które raczej nie biorą udziału w konkursach i spontanicznie postanowiły zagrać - nie wiem jak jest naprawdę, ale może coś w tym jest.

Agencja sama nie losuje kodów ani numerów, tylko dostaje listę z Lidla i informuje o wygranej.

To tyle.

Ja nie wygrałam, nie jestem nawet w rezerwie emotka ale wysłałam 1 koda emotka

emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0