Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#3736084 Napisano: 28.09.2010 08:45:19 w Carrefour konkursy
utropek napisał(a):

ziolko napisał(a):

wrr....

no dobra.
w agencji mówią, że do końca tygodnia - zobaczymy.

w reg jest Poinformowanie uczestników, którym zostały przyznane nagrody wymienione w pkt. 6 regulaminu nastąpi telefonicznie, lub
drogą SMS, a następnie lista laureatów zostanie wywieszona na stronie www.e‐kupon.info w terminie do 10 dni od wytypowania laureatów nie później niż 40 dni po zakończeniu akcji sprzedaży premiowej.

czyli do ok 10.10 najpóźniej emotka

juz ich nie lubie emotka
oby wyniki byly lepsze niz organizacja emotka

hmm... chyba źle zinterpretowałam regulamin.

Jeśli jest napisane
lista laureatów zostanie wywieszona na stronie www.e‐kupon.info w terminie do 10 dni od wytypowania laureatów nie później niż 40 dni po zakończeniu akcji sprzedaży premiowej

to znaczy, że skoro konkurs zakończył się 30 sierpnia, a lista będzie wywieszona do 10 dni od wytypowania laureatów, jednak nie później niż 40 dni od zakończenia konkursu.
To już laureaci powinni być poinformowani a reszta czasu jest na wywieszenie nazwisk na stronie e-kupon. Chyba, że sobie przesunęli ten czas i np. skrócili czas na podanie nazwisk a przedłużyli informowanie. Innego wyjścia nie widzę.

Ale tak czy siak wychodzi, że laureaci JUŻ powinni być wybrani emotka

najpóźniej do 10 października wszystko powinno być wiadome, zarówno w informowaniu zwycięzców jak i podaniu nazwisk na e-kupon.

Czy ja źle rozumuję?? mam nadzieję, że tu nie chodzi o dni robocze tylko kalendarzowe emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3734106 Napisano: 28.09.2010 01:57:30 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
magpop napisał(a):

vouchery do big stara ze stylu
takie pytanko: wszyscy mają pieczątkę z kalisza?
wybrałam zakupy w warszawie i tak się zastanawiam tylko czy to błąd czy akurat tam były wystawiane

nie wiem co za konkurs itp... ale Big Star jest firmą z Kalisza, więc może dlatego pieczątka jest z tego miasta

dziś dostałam niespodziankę z fb emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3734098 Napisano: 28.09.2010 01:55:31 w Carrefour konkursy
wrr....

no dobra.
w agencji mówią, że do końca tygodnia - zobaczymy.

w reg jest Poinformowanie uczestników, którym zostały przyznane nagrody wymienione w pkt. 6 regulaminu nastąpi telefonicznie, lub
drogą SMS, a następnie lista laureatów zostanie wywieszona na stronie www.e‐kupon.info w terminie do 10 dni od wytypowania laureatów nie później niż 40 dni po zakończeniu akcji sprzedaży premiowej.

czyli do ok 10.10 najpóźniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3734076 Napisano: 28.09.2010 01:50:21 w Carrefour konkursy
kurdeee... Procter and Gamble DS Polska Sp. z o.o. powiedział, że oni tym się nie zajmują, tylko firmy zewnętrzne i agencje emotka

co jest grane????????? agencja kłamie, że wysłała hasła wyżej???? emotka emotka emotka emotka emotka to kto wybiera te hasła?? oni czy sponsor???????? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3734060 Napisano: 28.09.2010 01:44:07 w Carrefour konkursy
czarnygreg napisał(a):

utropek napisał(a):

tereniagno napisał(a):

utropek napisał(a):

wiadomo coś w sprawie Alwaysa??

Cisza emotka emotka

emotka emotka
no to fajne jaja, zadzwoniłam do nich i za pierwszym razem dostałam informację, że konkurs został rozwiązany już dawno i zwycięzcy poinformowani:[ poczekałam 5 min dzwonie ponownie i kobieta mówi ze do końca tego tygodnia poinformują!? i komu wierzyć??
tydzień temu mówili najpierw że do końca ubiegłego tygodnia, albo do jutrzejszej środy emotka

nie wierzę że rozwiązany bo niemożliwe żeby na forum nic sie nie pojawiło, pewnie chciała Cie zbyć...
emotka

dzwoniłam wczoraj i na moje pytanie kiedy będzie rozwiązania Alwaysa, powiedziała, że do końca tego tygodnia.

Wcześniej była mowa o ubiegłej środzie, później o końcu ub. tygodnia, teraz o końcu tego.

A może napiszemy razem do organizatora a nie agencji????
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3733074 Napisano: 28.09.2010 10:06:18 w Wkurza mnie...
79magda napisał(a):

ziolko napisał(a):

79magda napisał(a):

ziolko napisał(a):

Poza tym wczoraj odkryłam sposób na bolący żołądek emotka

Hmmm... jak nie masło z porostem, to może bolącego brzuszka masażysta z dwudniowym zarostem??? emotka

to nie ten sposób, pomyliłaś dolegliwości emotka emotka

Rozumiem, trzeba sobie po prostu zaparzyć niezłe ziółko emotka

no no... tylko bez parzenia emotka

wkurza mnie... oo właśnie... że deszcz pada a ja muszę na pocztę i do biblioteki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3733024 Napisano: 28.09.2010 09:57:58 w Wkurza mnie...
79magda napisał(a):

ziolko napisał(a):

Hmmm... jak nie masło z porostem, to może bolącego brzuszka masażysta z dwudniowym zarostem??? emotka

emotka

to nie ten sposób, pomyliłaś dolegliwości emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3732987 Napisano: 28.09.2010 09:51:17 w Wkurza mnie...
79magda napisał(a):

ziolko napisał(a):

pewno za dużo się śmiałaś
emotka emotka
polecam masło, złagodzi drapanie. A ze środków aptecznych tabletki do ssania z porostem islandzkim - ISLA w wersji porzeczkowej i miętowej

No teraz to się dopiero zaśmiałam, zarżałam wręcz na myśl o maśle z porostem emotka emotka w wersji miętowej...
Czyli mam rozumieć, że dobrą terapią będzie pączek maślany, bądź maślana bułeczka emotka

nie no... takiej mieszanki nie radziłam emotka

możesz stosować, ale ODDZIELNIE emotka
ale na serio, Isla działa. Wypróbowane.

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3732962 Napisano: 28.09.2010 09:47:04 w Wkurza mnie...
aha....

wkurza mnie, że jak prosi się jakieś osoby o pomoc w czymś, to te osoby nie odzywają się, ignorują wiadomości lub ewidentnie kłamią.
A pewno później się ogłoszą...

echh...
emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3732952 Napisano: 28.09.2010 09:45:35 w Wkurza mnie...
79magda napisał(a):

kozuszka38 napisał(a):

Jestem wściekła i jest mi przykro ....od rana zbieram głosy żeby zrobić menowi niespodziankę i okazuje sie,że ze wczoraj życzenia sie nie liczą i musiałam zrobic nowe życzenia emotka emotka

głosik oddany, powodzenia
emotka

Wkurza mnie bolące, drapiące gardło... emotka

pewno za dużo się śmiałaś
emotka emotka
polecam masło, złagodzi drapanie. A ze środków aptecznych tabletki do ssania z porostem islandzkim - ISLA w wersji porzeczkowej i miętowej

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3730885 Napisano: 27.09.2010 05:48:09 w Inne mniejsze markety
bethan napisał(a):

pixxii napisał(a):

iaziaz napisał(a):

barcza napisał(a):

iaziaz napisał(a):

barcza napisał(a):

Czy były juz wyniki z Lidla emotka emotka

ponoc ze byly ,info z agencji

dziwne ,ze nikt z forum nie wygrała prawda emotka

bardzo dziwne emotka

nic dziwnego kasjerki wygraly emotka

Chyba, bo u mnie wściekłe baby nie dawały kodów emotka

powinnaś się upominaC emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3729332 Napisano: 27.09.2010 12:13:37 w Carrefour konkursy
mundek2004 napisał(a):

jokan napisał(a):

Napisalam w sprawie Alwaysa... nie licząć wogola na odpowiedź

Dostałam odpowiedź

Są już wyłaniani. Czekamy na pierwsze potwierdzenia

Czyli co dzwonią już?

mają smsy wysyłać, ale kto wie... Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3728870 Napisano: 27.09.2010 10:42:31 w Carrefour konkursy
kozuszka38 napisał(a):

bip napisał(a):

już jest 'przyszły tydzień'! czy coś wiadomo o Alwaysie? kurcze czy następna agencja zaczyna nas olewać? a tak ładnie od początku działali i szybko informowali...
swoją drogą ciekawe kiedy Vizira rozwiążą. tam są kursy językowe do wygrania a większość tych zaczyna się od października... emotka

już przeginają z tym Alwaysem ....
emotka

właśnie dzwoniłam i dowiedziałam się, że

DO KOÑCA TEGO TYGODNIA ZWYCIÊZCY MAJ¡ BYÆ POINFORMOWANI

hmm... dziwne.. mieli być, ale do końca poprzedniego tygodnia

Organizator konkursu: TQ Group Sp. z o.o. ul. Chłodna 3/2, 60‐224 Poznań, tel/fax 061 830 00 95, biuro@tqg.pl.
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3728731 Napisano: 27.09.2010 10:11:08 w Oddam za darmo
sudivad napisał(a):

Zapunktowani
2x 2pkt:
NNJF9W 3FJ4WX XH7F
H9HX3W PHMM6P HPWN

jeden kod wzięłam... chyba pierwszy, bo drugi już był użyty Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3721527 Napisano: 24.09.2010 10:15:12 w GFK
leilani napisał(a):

Ankieta Media - pomocy, co zaznaczyć w:

Czy odbiera Pan/Pani telewizję korzystając ze:

Zwykłej anteny pokojowej lub anteny naziemnej montowanej na zewnątrz (indywidualnej lub zbiorczej)
Telewizji kablowej
Anteny satelitarnej (w tym również Cyfry+, Cyfrowego Polsatu, platformy n)
Oferty TV Telekomunikacji Polskiej SA
Inne

zaznacz prawdę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3719973 Napisano: 23.09.2010 05:21:13 w Wkurza mnie...
wierzę...
ja poszłam na naukę jazdy 13 stycznia emotka zimno, ślisko, ciemno itp.
I bardzo dobrze, bo tak chciałam, doszłam do wniosku, ze lepiej uczyć się w trudnych warunkach i mieć przy sobie kogoś, kto w razie czego opanuje auto, niż później się martwić. I powiem wam, że przydało mi się to.

Nie jeżdżę jak szalona, bo po pierwsze charakter mi nie pozwala, a po drugie auto też nie emotka

ale najbardziej mnie wkurzają kierowcy, którzy wyprzedzają na łeb, na szyję, nie patrzą gdzie jadą i czy nie stwarzają zagrożenia dla innych, później chowają się na siłę, na styk za innym autem, bo nagle z naprzeciwka coś wyjedzie. Ile ja się strachu najadłam przez takiego dupka... wystarczyłoby, żebym delikatnie dotknęła hamulca i już m parkuje w bagażniku emotka emotka
a później taki cenzurak jeden z drugim ledwo wyprzedzą, już hamują, bo skręcają emotka i po kiego tak jeżdżą????

no i wkurzają mnie piesi, chodzą jak święte krowy, a jeśli takiego pogoni się trochę to już się awanturuje emotka idą rozanieleni, szybkość jak na spacerze, łażą w miejscu niedozwolonym, gadają przez telefony, guzdrają się niesamowicie... w kuper puknąć, żeby przyspieszyli emotka

albo jak kiedyś cofałam, widzę, że idzie jakiś facet, jest daleko, więc spokojnie wyprowadziłam auto do wyjazdu na ulicę. I co?? facio nagle znalazł się z tyłu samochodu i jeszcze bluzga emotka przecież widziałam go, był daleko, nie wiem czy specjalnie przyspieszył czy co. Poza tym skoro widział, że ktoś próbuje wyjechać, to po się pchał jak ostatni idiota????

ojjjjjjjj.... ale mnie to wkuuuurzaaaaaaaaaaaaa.......... emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3718649 Napisano: 23.09.2010 09:01:28 w Allegro.pl - bez linków
delfinka101 napisał(a):

ziolko napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Mam pytanko.Sprzedałam na allegro rpzedmiot, kobieta napisała,ze juz pieniadze wplacila ale nie przesłałą mi potwierdzenie zaplaty a na koncie w fundacji nadal nie są zaksiegowane (zawsze robią to z opóźnieniem). Bardzo się denerwowała i pisala co chwiel maile czy juz wysłana paczka, ja wysłałam i wczoraj potwierdziła ze dostała ale potwierdzenia nadal mi nie przesłała.Teraz ma zawieszone konto, złapała kilka negatywów.Czy mam szanse odzyskać pieniadze czy juz wtopa jak wysłałam przed zaksięgowaniem?Czy allegro w takich sytuacjach pomaga??

oj ciężko może być..
Po pierwsze - możesz napisać, że paczkę wysyłasz PO wpłynięciu pieniędzy na konto lub po przesłaniu potwierdzenia zapłaty

po 2 - skoro ciągle Cię ponaglała z wysłaniem, to może jednak nie zapłaciła?? coś mi tu śmierdzi emotka szczególnie, że ma zawieszone konto i negatywy. Za co je ma w ogóle?

coś wartościowego sprzedałaś??

Niby nie bo w sumie zestaw czekoaldek za 41 zł + koszt wysyłki 13 ale dl;a mneit o duzo i nie odpuszcze jej.Napisalam juz do allegro

spróbowałaś skontaktowac się z nią telefonicznie albo mailowo?? udało się? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3718488 Napisano: 23.09.2010 08:16:47 w Allegro.pl - bez linków
delfinka101 napisał(a):

Mam pytanko.Sprzedałam na allegro rpzedmiot, kobieta napisała,ze juz pieniadze wplacila ale nie przesłałą mi potwierdzenie zaplaty a na koncie w fundacji nadal nie są zaksiegowane (zawsze robią to z opóźnieniem). Bardzo się denerwowała i pisala co chwiel maile czy juz wysłana paczka, ja wysłałam i wczoraj potwierdziła ze dostała ale potwierdzenia nadal mi nie przesłała.Teraz ma zawieszone konto, złapała kilka negatywów.Czy mam szanse odzyskać pieniadze czy juz wtopa jak wysłałam przed zaksięgowaniem?Czy allegro w takich sytuacjach pomaga??

oj ciężko może być..
Po pierwsze - możesz napisać, że paczkę wysyłasz PO wpłynięciu pieniędzy na konto lub po przesłaniu potwierdzenia zapłaty

po 2 - skoro ciągle Cię ponaglała z wysłaniem, to może jednak nie zapłaciła?? coś mi tu śmierdzi emotka szczególnie, że ma zawieszone konto i negatywy. Za co je ma w ogóle?

coś wartościowego sprzedałaś??

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3716988 Napisano: 22.09.2010 02:08:07 w Wkurza mnie...
kilka razy zdarzyło się, że gdzieś byłam i jak wróciłam to było awizo. Jednak była godzina podana i jeśli było to w ciągu 10 min to leciałam na osiedle szukać listka i odbierałam przesyłki.

Ale ostatnio był jakiś inny i nie mam godziny podanej:/

wrrrr... Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3716863 Napisano: 22.09.2010 01:14:29 w Carrefour konkursy
utropek napisał(a):

utropek napisał(a):

Co z wynikami always ??

ktos pisal na forum ze maja byc dzis wyniki, a przed chwila Pani na infolinii powiedziala ze w przyszlym tygodniu dopiero laureaci beda powiadamiani:|

emotka emotka jak to w przyszłym?? do dziś mieli być, ew. do końca tego tyg mieli być emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0