Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10402
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
hmm... chyba źle zinterpretowałam regulamin.
Jeśli jest napisane
lista laureatów zostanie wywieszona na stronie www.e‐kupon.info w terminie do 10 dni od wytypowania laureatów nie później niż 40 dni po zakończeniu akcji sprzedaży premiowej
to znaczy, że skoro konkurs zakończył się 30 sierpnia, a lista będzie wywieszona do 10 dni od wytypowania laureatów, jednak nie później niż 40 dni od zakończenia konkursu.
To już laureaci powinni być poinformowani a reszta czasu jest na wywieszenie nazwisk na stronie e-kupon. Chyba, że sobie przesunęli ten czas i np. skrócili czas na podanie nazwisk a przedłużyli informowanie. Innego wyjścia nie widzę.
Ale tak czy siak wychodzi, że laureaci JUŻ powinni być wybrani
najpóźniej do 10 października wszystko powinno być wiadome, zarówno w informowaniu zwycięzców jak i podaniu nazwisk na e-kupon.
Czy ja źle rozumuję?? mam nadzieję, że tu nie chodzi o dni robocze tylko kalendarzowe
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
nie wiem co za konkurs itp... ale Big Star jest firmą z Kalisza, więc może dlatego pieczątka jest z tego miasta
dziś dostałam niespodziankę z fb
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
no dobra.
w agencji mówią, że do końca tygodnia - zobaczymy.
w reg jest Poinformowanie uczestników, którym zostały przyznane nagrody wymienione w pkt. 6 regulaminu nastąpi telefonicznie, lub
drogą SMS, a następnie lista laureatów zostanie wywieszona na stronie www.e‐kupon.info w terminie do 10 dni od wytypowania laureatów nie później niż 40 dni po zakończeniu akcji sprzedaży premiowej.
czyli do ok 10.10 najpóźniej
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
co jest grane????????? agencja kłamie, że wysłała hasła wyżej????
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
dzwoniłam wczoraj i na moje pytanie kiedy będzie rozwiązania Alwaysa, powiedziała, że do końca tego tygodnia.
Wcześniej była mowa o ubiegłej środzie, później o końcu ub. tygodnia, teraz o końcu tego.
A może napiszemy razem do organizatora a nie agencji????
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
no no... tylko bez parzenia
wkurza mnie... oo właśnie... że deszcz pada a ja muszę na pocztę i do biblioteki
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
to nie ten sposób, pomyliłaś dolegliwości
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
nie no... takiej mieszanki nie radziłam
możesz stosować, ale ODDZIELNIE
ale na serio, Isla działa. Wypróbowane.
Poza tym wczoraj odkryłam sposób na bolący żołądek
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
wkurza mnie, że jak prosi się jakieś osoby o pomoc w czymś, to te osoby nie odzywają się, ignorują wiadomości lub ewidentnie kłamią.
A pewno później się ogłoszą...
echh...
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
pewno za dużo się śmiałaś
polecam masło, złagodzi drapanie. A ze środków aptecznych tabletki do ssania z porostem islandzkim - ISLA w wersji porzeczkowej i miętowej
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
powinnaś się upominaC
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
mają smsy wysyłać, ale kto wie... Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
właśnie dzwoniłam i dowiedziałam się, że
DO KOÑCA TEGO TYGODNIA ZWYCIÊZCY MAJ¡ BYÆ POINFORMOWANI
hmm... dziwne.. mieli być, ale do końca poprzedniego tygodnia
Organizator konkursu: TQ Group Sp. z o.o. ul. Chłodna 3/2, 60‐224 Poznań, tel/fax 061 830 00 95, biuro@tqg.pl.
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jeden kod wzięłam... chyba pierwszy, bo drugi już był użyty Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
zaznacz prawdę
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ja poszłam na naukę jazdy 13 stycznia
I bardzo dobrze, bo tak chciałam, doszłam do wniosku, ze lepiej uczyć się w trudnych warunkach i mieć przy sobie kogoś, kto w razie czego opanuje auto, niż później się martwić. I powiem wam, że przydało mi się to.
Nie jeżdżę jak szalona, bo po pierwsze charakter mi nie pozwala, a po drugie auto też nie
ale najbardziej mnie wkurzają kierowcy, którzy wyprzedzają na łeb, na szyję, nie patrzą gdzie jadą i czy nie stwarzają zagrożenia dla innych, później chowają się na siłę, na styk za innym autem, bo nagle z naprzeciwka coś wyjedzie. Ile ja się strachu najadłam przez takiego dupka... wystarczyłoby, żebym delikatnie dotknęła hamulca i już m parkuje w bagażniku
a później taki cenzurak jeden z drugim ledwo wyprzedzą, już hamują, bo skręcają
no i wkurzają mnie piesi, chodzą jak święte krowy, a jeśli takiego pogoni się trochę to już się awanturuje
albo jak kiedyś cofałam, widzę, że idzie jakiś facet, jest daleko, więc spokojnie wyprowadziłam auto do wyjazdu na ulicę. I co?? facio nagle znalazł się z tyłu samochodu i jeszcze bluzga
ojjjjjjjj.... ale mnie to wkuuuurzaaaaaaaaaaaaa..........
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
spróbowałaś skontaktowac się z nią telefonicznie albo mailowo?? udało się? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
oj ciężko może być..
Po pierwsze - możesz napisać, że paczkę wysyłasz PO wpłynięciu pieniędzy na konto lub po przesłaniu potwierdzenia zapłaty
po 2 - skoro ciągle Cię ponaglała z wysłaniem, to może jednak nie zapłaciła?? coś mi tu śmierdzi
coś wartościowego sprzedałaś??
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Ale ostatnio był jakiś inny i nie mam godziny podanej:/
wrrrr... Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402