Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10402
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Pomyślałam, że założę osobny wątek do tego typu rzeczy.
Mogłyby się tu ogłaszać osoby, co będą robić zakupy na konkurs jak i te, co by szukały osób, co robią zakupy np. w Realu, bo ktoś ma za daleko do tego sklepu, a chciałby wziąć udział.
Co o tym myślicie??
Jeśli temat się przyjmie to ok, a jesli nie to proszę o zamknięcie.
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
z powodu urlopu organizatora trochę się przedłużyło wszystko, ale przypuszczalnie w ciągu 7-10 dni powinny być smsy u zwycięzców Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
wcale nie jestem..
tylko sobie pomyślałam na spokojnie o tym wszystkim... na pierwszy rzut oka można opowiedzieć się od razu po jednej albo po drugiej stronie. A przecież każda sprawa ma jakieś dno, coś musiało doprowadzić do danej sytuacji.
Na początku pisałam jak pisałam. Ale później wyszły nowe fakty i dlaczego mam nie zmienić zdania??
krowa nie jestem
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
no właśnie.. jeśli masz ikonkę fartuszka to znaczy, że test rozwiązałaś prawidłowo - ale musisz mieć żółty fartuszek i napis zwycięzca konkursu Kasi.
Jeśli nie masz to rozwiąż test ponownie na innym koncie i z innego konta wyślij zdjęcia - mamy czy męża.
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
czemu?? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
czy ja o czymś nie wiem??
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
echh.. chciała dobrze - wyszło źle.
Ale dlaczego musiała używać nowej patelni? jakby nie mogła starej?? bo chyba jakąś masz?? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
uuu... też nie lubię, jak ktoś rozpakowuje moje przesyłki, chyba, że czekam na coś i proszę o informację w jakim stanie przyszła...
daj znać, co powiedziała mama
w najgorszym razie mogła odpakować, ale dlaczego od razu ją użyła???? nie masz innych patelni?? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
spód jak spód, ja mam indukcyjną i patelnię tefala to spód nie jest porysowany, ale ściemniał.
Gorzej, jeśli warstwa teflonu jest już zarysowana, a to bardziej prawdopodobne, jeśli używa się nieodpowiednich narzędzi Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
zadzwoń na infolinię poczty i dowiedz się, czy faktycznie list nie doszedł, bo może doszedł, ale potwierdzenie gdzieś zniknęło??
Nowa infolinia! 801 333 444, 43 842 06 00 (dla telefonów komórkowych) Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
wykorzystałam drugi
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ojjj.... a nie możesz dalej??
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
nie nooooo.... pierwsze słyszę o takim sposobie, ale wypróbuję
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
a czy ta kawka działa też na przeziębienie??
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jak to możliwe??
i czemu nie uznali Twojej reklamacji??
wkurza mnie poczta.. ogólnie