Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#3701282 Napisano: 15.09.2010 10:45:06 w Zakupy na konkursy - usługi
Przeglądając forum zauważyłam, że jest coraz więcej ofert typu dziś będę w realu/carrefourze/tesco/...... i tym podobnych innych sklepach, mogę coś kupić na konkurs, produkt dla mnie, dla zamawiającego paragon.

Pomyślałam, że założę osobny wątek do tego typu rzeczy.

Mogłyby się tu ogłaszać osoby, co będą robić zakupy na konkurs jak i te, co by szukały osób, co robią zakupy np. w Realu, bo ktoś ma za daleko do tego sklepu, a chciałby wziąć udział.

Co o tym myślicie??

Jeśli temat się przyjmie to ok, a jesli nie to proszę o zamknięcie.

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3701143 Napisano: 15.09.2010 09:47:45 w Carrefour konkursy
aha... pisałam o Always Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3701140 Napisano: 15.09.2010 09:45:32 w Carrefour konkursy
kozuszka38 napisał(a):

bethan napisał(a):

radosna napisał(a):

asiabuczkowska napisał(a):

a z always to coś wiadomo?

Tyle samo co z Velvetem emotka ))

A do Velvetu jak już się dodzwoniłam, to nie było nikogo od tego konkursu. Ależ mnie to wkurza emotka

OJ mogło by sie już ruszyć z tym Alvaysem
emotka

z powodu urlopu organizatora trochę się przedłużyło wszystko, ale przypuszczalnie w ciągu 7-10 dni powinny być smsy u zwycięzców Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3699867 Napisano: 14.09.2010 05:01:08 w Wkurza mnie...
frezja napisał(a):

ziolko ty jestes jak choragiewka emotka

wcale nie jestem.. emotka

tylko sobie pomyślałam na spokojnie o tym wszystkim... na pierwszy rzut oka można opowiedzieć się od razu po jednej albo po drugiej stronie. A przecież każda sprawa ma jakieś dno, coś musiało doprowadzić do danej sytuacji.

Na początku pisałam jak pisałam. Ale później wyszły nowe fakty i dlaczego mam nie zmienić zdania??
krowa nie jestem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3699843 Napisano: 14.09.2010 04:53:20 w Wkurza mnie...
finessa napisał(a):

Ja już się z moją mamą pogodziłam. Przeprosiła mnie za swoją głupotę i za to, że naruszyła moją prywatność, bo nie powinna nic otwierać emotka patelnię dałam w prezencie mamie, bo stwierdziła, że jest taka słodka pomarańczowa emotka emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3699842 Napisano: 14.09.2010 04:52:20 w Wkurza mnie...
frezja napisał(a):

jomico napisał(a):

mmagd napisał(a):

tez mi sie nie podoba
emotka emotka moze przeczytasz i wnioski wyciagniesz http://www.forum....samotna-t147923.html

ja to poczytałam i....
emotka smutno mi się zrobiło.

Nie oskarżajcie nikogo, jeśli nie znacie całej sprawy a tylko wycinek.
Czasami emocje biorą górę i człowiek mówi pierwsze lepsze słowa a po zastanowieniu żałuje...

Wy nigdy tak nie mieliście??

Piszę ogólnie.

------------------

wkurza mnie, że mam kaszel i prawie nie mam głosu emotka emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3699813 Napisano: 14.09.2010 04:39:09 w Wkurza mnie...
ika napisał(a):

sasanka24 napisał(a):

ziolko napisał(a):

sasanka24 napisał(a):

Wkurza mnie ,że wypiekłam wszystkie 9 ciast do konkursu Kasi i mam wątpliwości czy będą brały udział w konkursie emotka emotka

czemu??

Rozwiązałam test i miałam nieprawidłową odpowiedz , ale ikonkę fartuszka mam . Pisałam do Kasi i nadal czekam na odpowiedż.A wiem ,że test należy tylko raz rozwiązać;(

można raz rozwiązać, ale prawidłowo emotka
błędnie można wiele razy próbować emotka

no właśnie.. jeśli masz ikonkę fartuszka to znaczy, że test rozwiązałaś prawidłowo - ale musisz mieć żółty fartuszek i napis zwycięzca konkursu Kasi.

Jeśli nie masz to rozwiąż test ponownie na innym koncie i z innego konta wyślij zdjęcia - mamy czy męża.
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3699801 Napisano: 14.09.2010 04:28:57 w Wkurza mnie...
sasanka24 napisał(a):

Wkurza mnie ,że wypiekłam wszystkie 9 ciast do konkursu Kasi i mam wątpliwości czy będą brały udział w konkursie emotka emotka

czemu?? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3699742 Napisano: 14.09.2010 03:59:11 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

79magda napisał(a):

Chciała się kobita patelnią pocieszyć, a Wy tak brutalnie, ech....
emotka

Dobrze, że to się nie porysował onegdaj wygrany wibrator emotka emotka

79magda - głodnemu chleb na myśli emotka Ale mnie początkowo też nawiedziła myśl, że afera z mamą owego gadżetu z fb dotyczyła emotka

czy ja o czymś nie wiem?? emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3699654 Napisano: 14.09.2010 03:23:14 w Wkurza mnie...
finessa napisał(a):

Wróciła mamuśka emotka i pytam....

- Kto ci kazał świrować z tą patelnią, co wczoraj odebrałaś?
- No, ale kurier kazał podpisać to podpisałam...
- Aha to smażyć na niej jajeczka, to też ci kurier kazał w ramach testów?
- Jesteś taka niewdzięczna! Chciałam ci zrobić niespodziankę po pracy! Tak lubisz chleb w jajku, że myślałam, że będziesz zadowolona...
- Wiesz, co? Ty mi lepiej zejdź z oczu i szukaj takiej patelni gdzieś w sklepach...
- A daj mi spokój! Zaraz się spakuję i wychodzę!!!

I takim oto sposobem pozbyłam się matki z domu emotka jedyny plus całej sytuacji, ale grilla już raczej nie odzyskam emotka

echh.. chciała dobrze - wyszło źle.

Ale dlaczego musiała używać nowej patelni? jakby nie mogła starej?? bo chyba jakąś masz?? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3699442 Napisano: 14.09.2010 01:36:15 w Wkurza mnie...
finessa napisał(a):

ziolko napisał(a):

następnym razem upomnij mamę, żeby nie używała wygranych, dopóki nie stwierdzisz, czy to właściwa nagroda czy nie.

ale po kigo groma się wpiernicza tam gdzie nie potrzeba, przyjechała sobie na tydzień i się rządzi! emotka kto jej pozwala moje listy rozpakowywać? wrrrrr emotka już ja jej dam popalić, niech tylko wróci z zakupów emotka

uuu... też nie lubię, jak ktoś rozpakowuje moje przesyłki, chyba, że czekam na coś i proszę o informację w jakim stanie przyszła...

daj znać, co powiedziała mama emotka

w najgorszym razie mogła odpakować, ale dlaczego od razu ją użyła???? nie masz innych patelni?? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3699433 Napisano: 14.09.2010 01:32:06 w Wkurza mnie...
następnym razem upomnij mamę, żeby nie używała wygranych, dopóki nie stwierdzisz, czy to właściwa nagroda czy nie.

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3699428 Napisano: 14.09.2010 01:30:02 w Wkurza mnie...
kotek11 napisał(a):

finessa napisał(a):

kotek11 napisał(a):

finessa napisał(a):

Ale się wkurzyłam, wygrałam na winiary grilla elektrycznego, zaszła pomyłka i wysłali mi patelnię, a moja mama odebrała przesyłkę i oczywiście patelnia poszła w obroty emotka emotka emotka potem dostałam @ od nich właśnie, że zaszła pomyłka i albo im ją odeślę na ich koszt, albo zatrzymam patelnię i co teraz??? cenzuraaaaaa! emotka zostaję z marną patelnią za takie fajne zdjęcie, którym wygrałam nagrodę główną emotka emotka emotka emotka emotka

na ale strasznie juz zuzyta emotka ja bym im odeslala..

No wiesz, robisz coś na palniku to spód patelni się rysuje i tutaj właśnie jest z deka porysowana i widać, że użyta emotka emotka

to napisz do nich ... zwal w @ winę na mamę...

PS - mam kuchenka elektryczna wiecn ie wiem jak sie na normalnym palniku rysuje od spodu emotka

spód jak spód, ja mam indukcyjną i patelnię tefala to spód nie jest porysowany, ale ściemniał.
Gorzej, jeśli warstwa teflonu jest już zarysowana, a to bardziej prawdopodobne, jeśli używa się nieodpowiednich narzędzi Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3698786 Napisano: 14.09.2010 09:48:42 w Wkurza mnie...
kaki76 napisał(a):

no i du.......pa nie ma mojego listu , czym mam wysyłać myślałam że priorytet za potwierdzeniem odbioru jest pewny a to figa z makiem , musze szukac paragonu z londy albo iść po ksero do sklepu kur...... jak ja nie cierpię naszej poczty

zadzwoń na infolinię poczty i dowiedz się, czy faktycznie list nie doszedł, bo może doszedł, ale potwierdzenie gdzieś zniknęło??

Nowa infolinia! 801 333 444, 43 842 06 00 (dla telefonów komórkowych) Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3698609 Napisano: 14.09.2010 08:44:16 w Oddam za darmo
lekkoatletka napisał(a):

Zapunktowani: MLM4474RJMKR797A
7MAM9FEM4LELMRFX
NR44M7H3AAMAL9XJ

miłego dnia! emotka

wykorzystałam drugi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3698598 Napisano: 14.09.2010 08:37:47 w Oddam za darmo
iva napisał(a):

Oddam wino dla kogoś z Lublina emotka

ojjj.... a nie możesz dalej?? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3696504 Napisano: 13.09.2010 10:40:23 w Wkurza mnie...
toudikot napisał(a):

natie napisał(a):

a mnie wkurza ze nie udalo mi sie o 7.20 nigdzie już dostać kaloszy w biedronce emotka [/quot

natie napisał(a):

a mnie wkurza ze nie udalo mi sie o 7.20 nigdzie już dostać kaloszy w biedronce emotka

emotka emotka emotka ja bylam tuz po 8 i oczywiscie tez ich juz nie bylo emotka

po ile te kalosze były?? emotka

wkurza mnie, że kicham jak z armaty emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3695380 Napisano: 12.09.2010 07:25:33 w Wkurza mnie...
zwierzak napisał(a):

ziolko napisał(a):

zwierzak napisał(a):

cb656 napisał(a):

zwierzak napisał(a):

pie

wsciekly napisał(a):

zwierzak napisał(a):

magnus napisał(a):

wsciekly napisał(a):

zwierzak napisał(a):

Wkurza mnie ból głowy emotka

mocna kawa z kielonkiem czegoś mocniejszego powinna pomóc emotka

hehe chyba mi pomaga emotka

Spróbuje emotka

jeszcze jak masz kawkę z expresu, w ostateczności rozpuszczalną emotka do tego najlepiej koniaczek, brandy lub kropla spiritusu emotka

Pierwszy raz słyszę o takich sposobach i chętnie wypróbuje .Dzięki

To się nazywa kawa po kapitańsku emotka (tak ją zapamiętałem z rejsu stateczkiem po Zalewie emotka )
Kawa rozpuszczalna (Nescafe jest najlepsza do tego)
Rum 50 g (proponuję ten: http://a01.cdn.a....um-40-500ml-Full.jpg )
Cukier
Pić gorącą emotka

O rzesz ty kurna działa
emotka emotka siala la la emotka

a czy ta kawka działa też na przeziębienie?? emotka

Na przeziębienie to inny sposób ziarnko pieprzu między ciebie i ukochana osobę i...rozcierać ,rozcierać,rozcierać emotka emotka

nie nooooo.... pierwsze słyszę o takim sposobie, ale wypróbuję emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3695361 Napisano: 12.09.2010 07:16:19 w Wkurza mnie...
zwierzak napisał(a):

cb656 napisał(a):

zwierzak napisał(a):

pie

wsciekly napisał(a):

zwierzak napisał(a):

magnus napisał(a):

wsciekly napisał(a):

zwierzak napisał(a):

Wkurza mnie ból głowy emotka

mocna kawa z kielonkiem czegoś mocniejszego powinna pomóc emotka

hehe chyba mi pomaga emotka

Spróbuje emotka

jeszcze jak masz kawkę z expresu, w ostateczności rozpuszczalną emotka do tego najlepiej koniaczek, brandy lub kropla spiritusu emotka

Pierwszy raz słyszę o takich sposobach i chętnie wypróbuje .Dzięki

To się nazywa kawa po kapitańsku emotka (tak ją zapamiętałem z rejsu stateczkiem po Zalewie emotka )
Kawa rozpuszczalna (Nescafe jest najlepsza do tego)
Rum 50 g (proponuję ten: http://a01.cdn.a....um-40-500ml-Full.jpg )
Cukier
Pić gorącą emotka

O rzesz ty kurna działa
emotka emotka siala la la emotka

a czy ta kawka działa też na przeziębienie?? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3692029 Napisano: 10.09.2010 08:10:53 w Wkurza mnie...
natie napisał(a):

nie no ja chyba coś tej babie z poczty zrobię.. pomijam już fakt, że ukradli mi zawartość przesyłki, nie uznali reklamacji. W odwołaniu zażądałam zwrotu mojej koperty, w której przesyłka do mnie początkowo doszła. Przyszło odwołanie, ale bez tej koperty. No to dzwoniłam w środe do kilku oddziałów Poczty w poszukiwaniu koperty. W koncu pani z poczty z chorzowa obiecala sie sprawa zajac i koperte odeslac. Dziś po 18tej przyszedł facet z paczką, otwieram (zabezpieczone jakby tam nie wiem ile złota było) a tam.. rozwalone pudełko po pierścionku (który mi poczta ukradła).. gdzie KOPERTA? czy ta baba ma mózg? jak mam iść do policję bez tego dowodu?! W pon zadzwonię do niej i zrobię jej taką awanturę, że jeszcze mnie kobieta popamięta!!

jak to możliwe?? emotka ile wart był pierścionek?? był wysłany jako paczka czy jako list polecony?? czemu nadawca nie składał również reklamacji??

i czemu nie uznali Twojej reklamacji??

wkurza mnie poczta.. ogólnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0