Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#3625387 Napisano: 16.08.2010 08:15:44 w Dyskusje o wynikach konkursu
ksantypa napisał(a):

Gosia tez mnie wkurzyla-na poczatki promocji do nich dzwonilam zeby mi napisali gdzie moge dostac owe promocyjne opakowania-przyslali wykaz sklepow-a okazalo sie ze w zadnbym nie bylo promocyjnych opakowan przez caly okres konkursu-oczywiscie napidsalam im o tym -nawet nie raczyli odpisac-Pisza ze konkurs ogolnopolski a to jakis regionalny chyba

też dzwoniłam do nich w tej sprawie, podali mi nazwy 2 hurtowni, z czego w jednej nie było żadnych naczyń jednorazowych tyko mopy!
coś kręcą ewidentnie emotka

teraz produkty Gosi widziałam w jednym tesco, ale to dlatego, że jest jakiś nowy konkurs szkolny emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3625366 Napisano: 16.08.2010 08:08:10 w Dyskusje o wynikach konkursu
dzwońcie do nich! teoretycznie jeśli było mniej zgłoszeń niż liczba nagród to powinni nagrodzić wszystkich. Ale poszukam jeszcze info o podobnych sytuacjach w innych konkursach Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3625344 Napisano: 16.08.2010 07:59:39 w Dyskusje o wynikach konkursu
i jak?? dzwonicie do Gosi?? dajcie znać, co się dowiedzieliście Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3623780 Napisano: 15.08.2010 11:49:58 w Pomocy!!!!
taleksander napisał(a):

aneczka155 napisał(a):

taleksander napisał(a):

wysłałam rzecz na allegro do kupującego poleconym zamiast poleconym za pobraniem. Jest szansa, aby zmusić go jeszcze do zapłacenia, czy zrobiłam mu prezent?

Raczej zrobiłaś mu prezent,no jedynie że kupujący jest uczciwy więc nie masz się co martwić.

a allegro nie pomoże? mam korespondencję z nim, dowód nadania przesyłki, a on nie ma dowodu, że mi zapłacił.

będzie ciężko..
jeśli jest uczciwy to zapłaci, ale teraz różnie bywa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3621328 Napisano: 14.08.2010 07:41:40 w Dyskusje o wynikach konkursu
karkocka napisał(a):

toka napisał(a):

agnus27 napisał(a):

ja nie mialam problemu z zakupem..nawet za pozno sie obejrzalam,i jeszcze jeden kuponik zostal niewyslany emotka
ale tu cos nie jest do konca w porzadku...uwazam,ze jezeli hasla nie do konca im odpowiadaly..ale zgloszen bylo mnie niz nagrod...to powinni rozdac nagrody tym osobom, ktore nadeslaly zgloszenia..bo zadnych zapisow odnosnie takich sytuacji chyba tez nie ma w regulaminie...nie podoba mi sie takie cos

wg mnie powinni rozdac wszystkie nagrody-pewnie i tak było mniej zgłoszen niz planowali rozdać nagród.Mogli przeciez rozdać te sztućce do grilla kazdemu kto brał udział-im by nie zalegało w magazynie a i klienci byliby zadowoleni

będą mieli na następny konkurs emotka

dzwoniłam do nich kilka dni przed zakończeniem konkursu, żeby dopytać się o parę rzeczy:

1. Czy jedna osoba może wygrać więcej nagród? - uzyskałam odpowiedź, że tak, pod warunkiem, że przyśle kupon i hasło

2. Czy można wysyłać kupony w jednej kopercie? - tak, jeśli jest oddzielny kupon z zaznaczoną nagrodą i hasło

3. Czy jest dużo zgłoszeń? - pan powiedział, że sporo i ciągle nadpływają.

Wobec tego nie wiem jak oni przyznawali nagrody. Sama miałam zgłoszenie na rower, 2x grill i sztućce. Więc nie rozumiem, czemu tylko raz się udało.
W regulaminie nie ma zapisu, że jedna osoba = jedna nagroda.
Na pewno zadzwonię tam w poniedziałek emotka niech wyjaśnią. Jeśli nie mieli tyle zgłoszeń ile nagród, to powinni WSZYSTKIE zgłoszenia nagrodzić, niezależnie od haseł. Jedyny wybór przy rowerach, bo to cenniejsza nagroda.

1.    Wszelkie reklamacje z tytułu organizowanego konkursu, które mogą być wnoszone przez jej uczestników, powinny być składane organizatorowi na piśmie, pod adresem wskazanym w § 2, do dnia 30 sierpnia 2010 r.

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3614876 Napisano: 11.08.2010 04:48:40 w Połączenia nieodebrane
jarko44 napisał(a):

ziolko napisał(a):

skąd mogli dzwonić ok 13:44 z zastrzeżonego?? mam 5 nieodebranych połączeń w odstępach co pół minuty emotka nie odebrałam bo byłam na pogrzebie i miałam wyłaczony dźwięk w telefonie.

pewnie Coke z Reala-oni mieli dzwonić z małymi odstępami

nie grałam tam emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3614474 Napisano: 11.08.2010 01:50:21 w Połączenia nieodebrane
skąd mogli dzwonić ok 13:44 z zastrzeżonego?? mam 5 nieodebranych połączeń w odstępach co pół minuty emotka nie odebrałam bo byłam na pogrzebie i miałam wyłaczony dźwięk w telefonie. Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3607935 Napisano: 09.08.2010 01:15:02 w Połączenia nieodebrane
kto teraz dzwoni z zastrzeżonego?? znowu miałam pół sygnału emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3603675 Napisano: 07.08.2010 03:06:59 w Wkurza mnie...
mariolakal napisał(a):

Wkurza mnie, że przed chwilą rozpętała się straszna burza z ulewą, a ja wietrzyłam pościel na balkonie i nie zdążyłam jej zdjąć... Trwało to tylko chwilę, ale jest zgnojona do cna... Chilllii dzisiaj czeka mnie znów noc przed kompem... emotka

możesz spać pod kocem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3600367 Napisano: 06.08.2010 08:15:19 w Dyskusje o wynikach konkursu
czy możecie nie cytować za każdym razem wypowiedzi poprzednika??? dzięki temu strasznie wszystko się wydłuża emotka

emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3600273 Napisano: 06.08.2010 07:47:25 w Poczta kradnie
UKE: niech poczta płaci za spóźnione przesyłki

Ponad 220 tys. reklamacji wpłynęło do Poczty Polskiej w 2009 roku. Niemal 78 proc. z nich zostało oddalonych i uznanych za niezasadne.

http://finanse.wp...46721,wiadomosc.html

niech lepiej dobierają pracowników, żeby nie kradli przesyłek, to będzie mniej reklamacji. Prawie 603 reklamacje dziennie... nieźle emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3597875 Napisano: 05.08.2010 09:25:54 w Połączenia nieodebrane
pola731 napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

pola731 napisał(a):

kto dziś dzwoni z zastrzeżonego ? miałam tel o 10.20 - akurat siedziałam u lekarza - odebrałam i poprosiłam o oddzwonienie , pani niby się zgodziła , miała dzwonić za 10 minut a już godzina mija...

karlsbad, zdaje się-Jacobs Tesco?

nie brałam udziału - nie ma u mnie Tesco ...ktoś jeszcze ?

kiedyś miałam podobną sytuację to dzwonili:

- z ofertą na mixa (orange)
- z majtkami z firmy Miriale Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3596890 Napisano: 05.08.2010 06:10:45 w Paragony
askaxxx napisał(a):

pytanko dla tych, co maja purine:
wystarczylo kupic produkty puriny za min 35 zl czy te WIELOPAKI wymienione w regulaminie (np 6 razy 2 kg, 3 razy 3 kg)?

w reg jest, że dowolną karmę wymienioną w załączniku za min 35 zł, czyli też Darling, i jeszcze coś - nie pamiętam Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3595331 Napisano: 04.08.2010 12:24:06 w Połączenia nieodebrane
sambolera napisał(a):

ziolko napisał(a):

ok 12 znów zastrzeżony. Nawet muzyczka nie włączyła się, tylko wibracje, więc pół sygnału.
Może wiecie skąd to?
już kolejny raz tak mam, najdłuższy był 1 sygnał emotka

moze coke z reala?

też nie brałam tam udziału...
te urywane sygnały miałam 21 lipca, 29 lipca, 2 sierpnia i dziś.
Zawsze chwilka.

Nie wiem co to jest emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3595324 Napisano: 04.08.2010 12:21:37 w Połączenia nieodebrane
taaga20 napisał(a):

ziolko napisał(a):

ok 12 znów zastrzeżony. Nawet muzyczka nie włączyła się, tylko wibracje, więc pół sygnału.
Może wiecie skąd to?
już kolejny raz tak mam, najdłuższy był 1 sygnał emotka

z oshee dzwonia z zastrzeżonego

nie brałam tam udziału.

Ale dowiedziałam się, że aby wiedzieć, kto dzwoni, nawet z zastrzeżonego, to muszę zarejestrować numer w salonie (mam simplusa), tam mi dadzą biling nawet z widocznymi numerami zastrzeżonymi przychodzącymi, koszt 30,50 zł

hmm.... Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3595298 Napisano: 04.08.2010 12:14:15 w Połączenia nieodebrane
Może wiecie skąd to?
już kolejny raz tak mam, najdłuższy był 1 sygnał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3594870 Napisano: 04.08.2010 10:01:07 w Oddam za darmo
ewelinakbk99 napisał(a):

oddam kody z helleny za pepsi

hellena skończyła się 31 lipca

https://www.e-kon...rticles-5-61446.html Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3592504 Napisano: 03.08.2010 11:44:59 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

avatea, kalisto1986 - mam Vanisha, ale tylko do firanek, a ciuchy wszystkie granat/intensywny niebieski emotka Spróbuję szarym mydłem, mam Białego Jelenia emotka Ale Ariel mnie serio wkurzył, dżyzys, za taką kasę to plamy na sam widok opakowania powinny znikać... emotka

aa... jeszcze na plamy, nawet tłuste, najlepszy jest płyn do zmywania.
Najlepiej najpierw zaprać plamę a później do pralki.

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3592501 Napisano: 03.08.2010 11:43:08 w Dyskusje o wynikach konkursu
http://www.e-kupo...kacje%20z%20Kaufland

miało być 266 bonów a na liście jest 198... co z resztą???? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3592498 Napisano: 03.08.2010 11:41:14 w Wkurza mnie...
kalisto1986 napisał(a):

joan napisał(a):

Ariel 7. Że pralki nie wygrałam - rozumiem. Że nawet z rezerwy nie wpadła - przeżyję. Ale ostatnio, w zupełnie beztroski sposób, poplamiłam różnymi substancjami 2 sukienki + spódniczkę. Myślę sobie: No problem, stay cool, Ariel Maxitechnologiczny sobie z nimi poradzi! I co? I psinco! Jego mać, plamy jak były, tak są, co za g***! emotka

ja to samo emotka 2 nowiutkie bluzki jedną mały mi pisakiem załatwił drugą sama załatwiła raz je miałam na sobie i ani magiczny ariel, ani super vanish nie pomógł emotka chyba musze wybrać się po zwykłe szare mydełko na plamy emotka

hehe... to nie wiecie, że im bardziej reklamowany produkt tym mniej wart????

np. plamy usuwa Biały Jeleń, na kamień i rdzę najlepszy jest W5 z Lidla, za ok 4 zł butelka, bo Cillit kamień i rdza nie usunie tego, co usuwa W5 emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0