Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10402
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
też dzwoniłam do nich w tej sprawie, podali mi nazwy 2 hurtowni, z czego w jednej nie było żadnych naczyń jednorazowych tyko mopy!
coś kręcą ewidentnie
teraz produkty Gosi widziałam w jednym tesco, ale to dlatego, że jest jakiś nowy konkurs szkolny
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
będzie ciężko..
jeśli jest uczciwy to zapłaci, ale teraz różnie bywa
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
dzwoniłam do nich kilka dni przed zakończeniem konkursu, żeby dopytać się o parę rzeczy:
1. Czy jedna osoba może wygrać więcej nagród? - uzyskałam odpowiedź, że tak, pod warunkiem, że przyśle kupon i hasło
2. Czy można wysyłać kupony w jednej kopercie? - tak, jeśli jest oddzielny kupon z zaznaczoną nagrodą i hasło
3. Czy jest dużo zgłoszeń? - pan powiedział, że sporo i ciągle nadpływają.
Wobec tego nie wiem jak oni przyznawali nagrody. Sama miałam zgłoszenie na rower, 2x grill i sztućce. Więc nie rozumiem, czemu tylko raz się udało.
W regulaminie nie ma zapisu, że jedna osoba = jedna nagroda.
Na pewno zadzwonię tam w poniedziałek
1. Wszelkie reklamacje z tytułu organizowanego konkursu, które mogą być wnoszone przez jej uczestników, powinny być składane organizatorowi na piśmie, pod adresem wskazanym w § 2, do dnia 30 sierpnia 2010 r.
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
nie grałam tam
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
możesz spać pod kocem
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Ponad 220 tys. reklamacji wpłynęło do Poczty Polskiej w 2009 roku. Niemal 78 proc. z nich zostało oddalonych i uznanych za niezasadne.
http://finanse.wp...46721,wiadomosc.html
niech lepiej dobierają pracowników, żeby nie kradli przesyłek, to będzie mniej reklamacji. Prawie 603 reklamacje dziennie... nieźle
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
kiedyś miałam podobną sytuację to dzwonili:
- z ofertą na mixa (orange)
- z majtkami z firmy Miriale Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
w reg jest, że dowolną karmę wymienioną w załączniku za min 35 zł, czyli też Darling, i jeszcze coś - nie pamiętam Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
też nie brałam tam udziału...
te urywane sygnały miałam 21 lipca, 29 lipca, 2 sierpnia i dziś.
Zawsze chwilka.
Nie wiem co to jest
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
nie brałam tam udziału.
Ale dowiedziałam się, że aby wiedzieć, kto dzwoni, nawet z zastrzeżonego, to muszę zarejestrować numer w salonie (mam simplusa), tam mi dadzą biling nawet z widocznymi numerami zastrzeżonymi przychodzącymi, koszt 30,50 zł
hmm.... Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Może wiecie skąd to?
już kolejny raz tak mam, najdłuższy był 1 sygnał
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
hellena skończyła się 31 lipca
https://www.e-kon...rticles-5-61446.html Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
aa... jeszcze na plamy, nawet tłuste, najlepszy jest płyn do zmywania.
Najlepiej najpierw zaprać plamę a później do pralki.
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
miało być 266 bonów a na liście jest 198... co z resztą???? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
hehe... to nie wiecie, że im bardziej reklamowany produkt tym mniej wart????
np. plamy usuwa Biały Jeleń, na kamień i rdzę najlepszy jest W5 z Lidla, za ok 4 zł butelka, bo Cillit kamień i rdza nie usunie tego, co usuwa W5
Wyświetl w wątku >>