Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#3565312 Napisano: 22.07.2010 05:25:29 w Inne mniejsze markety
jolcia12 napisał(a):

emio2 napisał(a):

mundek2004 napisał(a):

Dla zainteresowanych rozstrzygnięcie konkursu Bryza na lato w Kauflandzie będzie najprawdopodobniej dopiero w poniedziałek. Komisja jeszcze obraduje, chyba że ściemniają emotka

oooo...też czekam na rozwiązanie...może powyjeżdżali na wakacje a recepcjonistka obraduje hihi....czyli w poniedziałek najwcześniej jak coś poinformują....myślę że pewnie będzie to trwało dłużej....
emotka emotka emotka

niech sobie obradują ile chcą, byle by moje hasłeko wybrali emotka juz sobie nowy breloczek kupiłam do mojego czerwonego Suzuki emotka

taaak? obradowali już we wtorek jak tam dzwoniłam.
Ale komisja miała zebrać się najpóźniej do 21 lipca i w ciągu 7 dni mają informować zwycięzców emotka

telefonicznie, z tego co wiem z regulaminu
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3565309 Napisano: 22.07.2010 05:23:22 w Wkurza mnie...
edith napisał(a):

masza napisał(a):

edith napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

edith napisał(a):

A mnie wkurza zawiśc ludzka i to w rodzinie emotka Ostatnio fakt poszczęściło mi sie troche bo wygrałam pralkę,xbox,kosz piknikowy,porcelanę ale to nie podstawa żeby ktoś mi mówil,że głupi to ma zawsze szczęście emotka Ze niektorzy muszą ciężko pracowac a innym tak latwo wszystko przychodzi emotka To niech ruszą tyłki jadą na zakupy w taki upał,siądą i wymyślą hasełko....och zazdrośc ludzka niema granic emotka

z rodziny ci ktoś tak powiedział? no, szok po prostu,
szczęście szczęściem ale wygrywanie to i praca i talent też a szczególnie u Ciebie bo hasełkami wygrywasz
emotka emotka

Tak z rodziny zawistna bratowa męża,która kasą by mnie zasypała emotka

mnie tez to wkurza dlatego takich ludzi trzeba trzymać na dystans, szkoda słow zeby takiemu wytłumaczyć , ze to ciężko wygrać ; [ trzeba kupić towar, napisać hasło, znalezc czas i wenę na to wszystko]
i tak nie zrozumieją...... emotka

a bratowa moja już mi dała nauczkę jak nie oddała mi mojej , przeze mnie wygranej nagrody tylko dlatego , że była na jej dane

teraz wolę się z sąsiadką czy kolezanką podzielić niż z rodziną, która myśli ze to tak łatwo przychodzi.....

Dzięki za pocieszenie emotka Oczywiście dalej będę grac ,niech ich zżera zazdrość emotka Staram się nie chwalic wszystkim bo czasem to krępujące ale mój mąż mówi ,że czego ja się wstydzę swojego talentu??Noi czasem dzieci coś chlapną,tak było z Xbox z Toy Story,syn bardzo sie cieszy więc wszystkim naokoło gada a bratowa co znowu???...ojej!!! emotka A rzeczywiście zabrac komuś nagrodę nawet jak są na jej dane ale nic się w tym kierunku nie zrobiło to juz swiństwo!!Pozdrawiam

nieźle..
ja ostatnio miałam komentarz dotyczący wygranej, jaką chcę sprzedać na allegro.
Od obcej osoby, ale wkurzyło emotka

ta osoba stwierdziła, że może dać xxx, bo to wygrana, a rzeczy kupione na konkurs nie były drogie emotka chamstwo po prostu. Nie dość, że cena już sporo obniżona, bo 1/3, bo ta osoba jeszcze z łaski proponuje prawie połowę mniej, niż mam wystawione, bo to wygrana emotka emotka

zaproponowałam tej osobie, że skoro tak łatwo wygrać, niech sama sobie wygra emotka zobaczymy. Może być zasada, że głupi ma szczęście i uda się, albo ta osoba, to jakiś laik konkursowy i da sobie luz..
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3565282 Napisano: 22.07.2010 05:01:55 w Wkurza mnie...
goralecka napisał(a):

karolkas napisał(a):

a ja się wkurzyłam albo bardziej rozczarowałam, że peugeot ktorego wygrałam na weekend z pełnym bakiem, musze zwrócic takze z pełnym bakiem. wartość nagrody to 1200 zl, tzn ze samo wypozyczenie auta tyle kosztuje? juz benzyny nie dadzą? jakos mało atrakcyjne mi sie to wydaje emotka

szczerze to to raczej nie miałoby sensu emotka ten bak to w pewnym sensie tez nagroda. Moze spytaj kogos innego bo moze masz jakas zla iformacje:)

hmm... czasami jest ustalony jakiś limit kilometrów, np. że nie możesz zrobić więcej niż 500 czy 800 Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3565080 Napisano: 22.07.2010 02:45:45 w Połączenia nieodebrane
ziolko napisał(a):

kto może wiedzieć skąd dzwonią z takiego numeru?

781999904

babka do mnie zadzwoniła prawie godz temu, powiedziała, że za chwilę oddzwoni i cisza.. jak ja dzwonię to nie odbiera emotka

już wiem, ledwo napisałam a oddzwoniła.
Babka dzwoni z ofertą z mixplusa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3565072 Napisano: 22.07.2010 02:40:17 w Połączenia nieodebrane
kto może wiedzieć skąd dzwonią z takiego numeru?

781999904

babka do mnie zadzwoniła prawie godz temu, powiedziała, że za chwilę oddzwoni i cisza.. jak ja dzwonię to nie odbiera emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3564931 Napisano: 22.07.2010 01:25:36 w Wkurza mnie...
wkurza mnie allegro, jego dziwne zabezpieczenia i dzięki temu logowanie po pięćset razy emotka

oraz niektórzy allegrowicze, co proponują ceny o 1/3 niższe, niż w aukcji, mimo że i tak cena w aukcji jest o 1/3 niższa niż normalna emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3564102 Napisano: 22.07.2010 08:52:31 w Pomocy!!!!
katmich napisał(a):

katmich napisał(a):

ziolko napisał(a):

katmich napisał(a):

czy ktoś może mnie oświecić emotka dostałam e-mailem kod na doładowanie telefonu z GfK .. i co ja mam z tym kodem zrobić? emotka będę wdzięczna za pomoc emotka

po prostu doładuj telefon emotka

zależy w jakiej sieci masz...

zamawiałaś?? czy chciałaś coś innego?

no zamawiałam, ale ten kod to gdzie mam wpisać? zawsze doładowuję telefon przez internet i nie mam takiego kodu
emotka

ale jestem osiołek emotka już wiem!!

emotka hehehe.... i masz nawet taki avatar emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3564040 Napisano: 22.07.2010 08:46:31 w Pomocy!!!!
katmich napisał(a):

czy ktoś może mnie oświecić emotka dostałam e-mailem kod na doładowanie telefonu z GfK .. i co ja mam z tym kodem zrobić? emotka będę wdzięczna za pomoc emotka

po prostu doładuj telefon emotka

zależy w jakiej sieci masz...

zamawiałaś?? czy chciałaś coś innego? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3563213 Napisano: 21.07.2010 08:31:46 w Wkurza mnie...
wkurza mnie allegro... czy tylko ja mam takie coś, że jak chcę przejść z zakładki moja sprzedaż na moje zakupy, aukcje obserwowane trwające, to muszę ponownie się logować?? i jak chcę wrócić do sprzedaży to tak samo emotka mam to samo w operze i IE emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3562901 Napisano: 21.07.2010 06:35:48 w Połączenia nieodebrane
czy do kogoś dzwonili z numeru zastrzeżonego ok godz. 17?? jeśli tak to skąd? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3559218 Napisano: 20.07.2010 11:26:09 w Wkurza mnie...
delfinka101 napisał(a):

Wkurza mnie,ze owszem hulajnoga dotarła ale bez wszystkich czesci.Brak smożliwosci zamocowania przedniego koła,nawet niewiem czego tam brakuje,bo brak instrukcji obsługi

dzwoń do agencji i do storcka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3557202 Napisano: 19.07.2010 02:51:58 w Połączenia nieodebrane
miało być - w razie zaginięcia przesyłki Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3557195 Napisano: 19.07.2010 02:49:54 w Połączenia nieodebrane
przed 16 - telefon z numeru zastrzeżonego z tymi majtkami z Miriale emotka emotka

babka za skarby świata nie chciała przyjąć mojej odmowy. Cały czas pytała czemu odmawiam.

W końcu spytałam się, w jakiej formie jest wysyłka - babka na to, że jako reklamowa.
Spytałam się, co zrobić w zaginięcia przesyłki, a ona, że składają reklamację emotka hehe, odpowiedziałam jej, że skoro to jest reklamowa przesyłka to nie jest nigdzie rejestrowana, więc automatycznie składanie reklamacji nic nie da (usłyszałam, że wtedy trzeba skontaktować się z nimi, to opłata będzie anulowana). W ogóle bardzo namolna babka, podałam kilka powodów, dlaczego NIE, a ona jakby tego nie słuchała i nadal swoje emotka

jakby co to mówicie, że macie bardzo duży rozmiar i macie szyte majtki na zamówienie emotka bo max rozmiar mają 48, czyli do 120 cm w biodrach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3554541 Napisano: 18.07.2010 12:12:57 w Dyskusje o wynikach konkursu
finessa napisał(a):

Ja też mam to badziewie emotka
I wkurzyła mnie ta lista wygranych bonów emotka
Sami Warszawiacy, ale ja już się nie załapałam emotka dziwne to coś, oj dziwne.

zróbcie dochodzenie jak w lidlu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3552954 Napisano: 17.07.2010 11:46:30 w Wkurza mnie...
0 0

ziolko

#3552846 Napisano: 17.07.2010 10:52:30 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

sambolera napisał(a):

wkurza mnie bo mam cały dom o zapachu Raid emotka mrówki przyszły nocą

mnie zaatakowały tej nocy, mam to samo... normalnie masa!
to ponoć zawsze przed gwałtownymi burzami...
i jeszcze część z tych gadów fruwa!
chyba mam chatę na ..... ogromniachym mrowisku emotka

po prostu mrówki Ci się wyroiły, skoro fruwają Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3550274 Napisano: 16.07.2010 06:05:17 w skojarzenia
tylko ocet w sklepach - korniszony emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3549902 Napisano: 15.07.2010 08:44:51 w Wkurza mnie...
79magda napisał(a):

Wkurza mnie, że pieczołowicie schłodziłam sobie w lodóweczce soczek, już prawie ślinotoku dostawałam, otwieram, wlewam do ulubionej szklaneczki, a tu sok... sfermentowany emotka

P.S. Zakupiony dziś w Lidlu - czyżby to zemsta... emotka

złóż reklamację emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3548700 Napisano: 15.07.2010 12:16:50 w Połączenia nieodebrane
dziś dzwonili też z ofertą orange z zastrzeżonego, ok 13.30 Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3547371 Napisano: 15.07.2010 07:30:36 w Połączenia nieodebrane
wczoraj z zastrzeżonego dzwonili też z mbanku, po 16, z propozycją ubezpieczenia NNW Wyświetl w wątku >>
0 0