Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#3546839 Napisano: 14.07.2010 08:08:48 w Wkurza mnie...
beata82roksana82 napisał(a):

wkurzył mnie pewien portal odp do konkursu wysłałam 20.05.2010 konkurs kończył się 7.06.2010 a mojego maila dopiero dziś odczytali emotka emotka

to nic... ja dostałam maila chyba po 8 miesiącach, że NIE został odczytany....
wysyła się maile, a później kiszka.
Wyślij di nich pytanie, czemu nie wzięli Twojego maila pod uwagę, że wysłałaś w terminie i w ogóle, ciekawe co odpiszą. Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3545767 Napisano: 14.07.2010 11:56:31 w Poczta kradnie
warto poczytać - Zobacz, jak kantują firmy kurierskie

http://www.hotmon...rmy-kurierskie-14518

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3543323 Napisano: 13.07.2010 01:13:17 w Paragony
Nie wiem o co chodzi z tymi paragonami z górskiej natury, dzwoniłam tam, żeby dowiedzieć się, czy trzeba im przesyłać czy co, a babka powiedziała, że NIE, ale trzeba paragon zachować na wszelki wypadek. Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

ziolko

#3540137 Napisano: 12.07.2010 10:59:49 w skojarzenia
zło - dobro zawsze(?) zwycięża Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3539914 Napisano: 12.07.2010 09:51:46 w Wkurza mnie...
delfinka101 napisał(a):

Ja z nim wymieniam maile wiec mam wszystkie maile.Znalazłąm sklep i mu go podam.W sumie co mnie obchodzi cena.Produkt zgadza sie z ich zdjeciem:)
10 dni poczekam

racja... w końcu mogli zarezerwować nagrody, a nie teraz zwodzą Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3539809 Napisano: 12.07.2010 09:20:09 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
yaro2004 napisał(a):

malgol napisał(a):

trojan napisał(a):

krynia napisał(a):

iga77 napisał(a):

bony makro czy kazdemu przyszlo realizacja bonu tylko w hali nr 7poznan aleje solidarnosci 51 o co chodzija jestem z wroclawia

zgodnie z regulaminem realizacja powinna być w sklepie, z którego się paragon wysyłało,

więc albo paragonik był z poznania, albo się pomylili i ktoś dostał Twój wrocław

warto zadzwonić do organizatora

tak wszytskie są z hali z Poznania ale mozna zrealizować w kazdym Makro. A jak nie beda chcieli to zadzwon do faceta z wizytówki który otrzymałaś razem z bonami.

u mnie tez kasjerka miała wątpliwości, ale po uzgodnieniu z głównym kasjerem(gdzieś dzwonili), zrealizowała bony bez problemu, warto miec ze`sobą list gratulacyjny i wizytówkę Pana odpowiedzialnego za konkurs

a gdzie tam pisze o realizacji? Jest tylko pieczatka kto wydał bon ?

powinien być list z wyjaśnieniem, że bony są do realizacji w KAŻDEJ hali makro. Poprzednim razem wygrałam i dzwoniłam do faceta.
Poza tym każda hala makro dostaje maila w tej sprawie, tylko nie każda kasjerka jest zorientowana Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3539497 Napisano: 12.07.2010 07:27:07 w Wkurza mnie...
wkurza mnie upał i to, że wg prognoz ma trwać jeszcze tyle dni... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3535343 Napisano: 09.07.2010 09:56:37 w Popraw sobie humor...
ilonar2301 napisał(a):

zeida napisał(a):

malpka napisał(a):

Kto ma ochotę popłakać się ze śmiechu? emotka

http://www.youtub...re=player_embedded#!

faktycznie, popłakałam się emotka

emotka emotka

łoo... emotka jedna z moich ulubionych piosenek od kiedy miałam tv sat, tak zmasakrowana emotka

ale fakt... niezłe teksty emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3534125 Napisano: 09.07.2010 03:04:32 w Wkurza mnie...
katrin22 napisał(a):

Tak to już jest, że biednemu wiatr w oczy. ledwo sobie kupiłam starą astrę i już mam wgniecione drzwi...
ziolko nie mam świadków więc doopa blada.
Ten co mnie wyprzedzał, jest bogaty, miał autko za ponad 100 tyś,a ja mam 2 tyś warte.
Na razie będe jezdzić z takimi drzwiami, już widzę jak się sąsiedzi cieszą emotka

nie poddawaj się!! idź do tow. ub. i spytaj się co masz zrobić w takiej sytuacji, albo spytaj się jakiegoś prawnika - chyba są jakieś bezpłatne dyżury?? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3533977 Napisano: 09.07.2010 01:54:34 w Wkurza mnie...
katrin22 napisał(a):

polec napisał(a):

Ja wczoraj miałam sytuacje z takim kolesiem. natury nie jestem lewopasowcem, ale jechałam sobie wczoraj A4 na Katowice.
Jeżdżę szybko, zawsze z CB Radiem włączonym ale wiadomo nowym mercedesem, można jeszcze szybciej > 150 km/h
Zjechałam na lewy pas,bo tirów na prawym mnóstwo. Cały czas patrzyłam w lusterka, czy komuś się nie spieszy i przyznaję się szczerze, że w którymś momencie się zamyśliłam i jechałam tak monotonnie tym lewym pasem, że nie spojrzałam.
Zorientowałam się dopiero jak imbecyl z tego mercedesa, wyprzedził mnie prawym pasem. Zajechał mi specjalnie drogę i jeszcze przede mną zahamował.

Myślałam, ze mnie rozniesie. Jak już mnie wyprzedzał, to podniosłam rękę, przeprosiłam, bo się zorientowałam, a tu koleś mi prosto przed maskę i po hamulcach.

Tyle co wczoraj wyzwisk poleciało, to chyba w całym swoim życiu tyle nie wypowiedziałam!!!!

PALANT emotka emotka emotka emotka

Ja też wczoraj się nawyzywałam...

standardowa reakcja dupków, co myślą, że specjalnie im się nie zjeżdza. Brat miał podobnie. Jechał volvo, autko już parę lat ma, i wyprzedził na autostradzie inne auto. Kierowca zobaczył, że gorsze auto go wyprzedza i od razu reakcja. Wyprzedził brata, wjechał na pas przed nim i po hamulcach. Brat ledwo wyhamował, ale dużo nie brakowało, żeby porządnie przypierdzielił w tamtego debila
emotka przez przerośnięte ego innych niewinni cierpią. Bo co to nie oni, lepsze auto i już gaz do dechy emotka

co do katrin22 to musisz poszukać w necie jak to wygląda..
z tego co znalazłam, to na zgłoszenie szkody z AC jest 3-7 dni (zależy od towarzystwa) a z OC nawet 3 lata, ale im szybciej tym lepiej.
Tylko ci świadkowie... a raczej ich brak..

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3533657 Napisano: 09.07.2010 12:23:44 w Wkurza mnie...
katmich napisał(a):

do mnie też kilka dnie temu dzwoniła Pani w sprawie fig, trafiła na mój wyjątkowo zły humor i nie chciała się odczepić, w końcu tak mnie wku..iła że jej powiedziałam żeby se te figi w du..pe wsadziła i zadzwoniła jak zakwitną! emotka

i co powiedziała?? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3533624 Napisano: 09.07.2010 12:16:01 w Pomocy!!!!
madanafi napisał(a):

CZY Z PIŁEK MBALL INF OD RAZU CZY NA DRUGI DZIEÑ WYSŁAŁAM WCZORAJ I DZIS A ZARAZ PO WYSŁANIU ŻE WYGRAŁAM I NIE WIEM KTÓRY PARAGON WYSŁAÆ

podobno na drugi dzień...
ale nie pisz WIELKIMI literami emotka

każdy kto będzie chciał przeczytać przeczyta tak czy siak, a duże litery to krzyk Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3532401 Napisano: 09.07.2010 06:36:30 w Inne mniejsze markety
zabkaradka napisał(a):

Czy w konku vanish mogę na kilka sklepów wysłać to same hasełko?
Jak myślicie czy jest prawdopodobieństwo że w kilku sklepach mogą wybrać to samo?

lepiej wysyłaj inne, bo albo wygrasz na wszystkie emotka albo na żadne. Jeśli na wszystkie to musisz mieć tyle samo paragonów Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3530803 Napisano: 08.07.2010 01:55:39 w Paragony
siatka napisał(a):

szukam paragony z nałęczowianki z tesco

tak z ciekawości, jaki jest Twój stały nick tutaj? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3530082 Napisano: 08.07.2010 10:53:28 w Poczta kradnie
poza tym następnym razem wysyłaj listy polecone, i dopisz, że listy zwykłe, nierejstrowane wysyłasz NA RYZYKO KUPUJ¡CEGO - niech wiedzą, że w razie zagubienia listu przez pocztę nie ponosisz odpowiedzialności za to i nie będziesz stratna.

Taki zapis działa na kupujących, bo nie chcą 2 razy tracić Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3530056 Napisano: 08.07.2010 10:48:34 w Poczta kradnie
ladylisa napisał(a):

słuchajcie popełniłam blad i wysłałam komus z allegro przesyłke priorytetem (listem) i list nie doszedł -minęło 9 dni. Czy w jakikolwiek sposób mogę złóżyc reklamacje po 14 dniach? Jesli przesylka zaginela kto traci kase ja jako sprzedajacy czy kupujacy?

jeśli wysłałaś zwykłym priorytetem a nie poleconym priorytetem to już jest pozamiatane.
Nie da rady sprawdzić czy list doszedł czy nie.
Trudno mi powiedzieć, kto traci kasę - może oddasz pieniądze kupującemu i Ty stracisz, może podzielicie się po połowie...
musisz dogadać się z tą osobą.

daj znać czy to był polecony Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3528941 Napisano: 08.07.2010 07:08:35 w GFK
stig1991 napisał(a):

co ile pojawiają się ankiety?

bardzo różnie... jedni dostają nawet kilka ankiet w miesiącu a inni co kilka miesięcy.
To wszystko zależy od ich zapotrzebowań, czyli też od tego co masz w profilu. Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3522010 Napisano: 06.07.2010 07:18:22 w Wkurza mnie...
edith napisał(a):

Wkurzaja mnie komary emotka A właściwie ich skutki,wszędzie mam bąble jak to strasznie swędzi dziecko całe też podrapane,nad jeziorem nie da sie wysiedziec po 19 emotka

bierz witaminę B, później pot przyjmuje jej zapach i komary nas unikają emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3512227 Napisano: 01.07.2010 09:07:04 w Pomocy!!!!
awi napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

awi napisał(a):

Czy ktoś wie czy i gdzie można wypożyczyć na kilka dni wózek inwalidzki? W dodatku w Łodzi?

w szpitalach często można wypożyczyć

Dzięki za odpowiedzi
ziolko - emotka

mam nadzieję, że pomogłam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0