Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#3493786 Napisano: 25.06.2010 01:22:28 w Wkurza mnie...
edith napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

edith napisał(a):

Wkurza mnie ze dzwoniła dzisiaj pani z ubezpieczeniem nowotworowym dla kobiet,zdołowała mnie emotka Skladka co miesiąc 60 zł zależy od wieku a gdy powiedziałam że nie chce to powiedziala ze już niedługo co 2 osoba bedzie miala raka i zle robię...pokrzepiajaca wiadomośc emotka

ja bym zapytała po co ubezpieczają skoro co 2 osoba będzie miała to na 100% zbankrutują emotka
kiedyś (ze 2 lata temu) mi babka też ubezpieczenie wciskała na wypadek pobytu w szpitalu -to jej powiedziałam że nie a ona do mnie z takim fochem zobaczy Pani wkrótce Pani pożałuje emotka

No własnie to obrażanie dzwoniących jest poniżej krytyki na poczatku milutka że strach a potem...

ha... można by się spytać czy ta osoba co dzwoni, sama wykupiła to ubezpieczenie
emotka

emotka ja ogólnie dziękuję za wszelakie oferty, ja będę chciała to się ubezpieczę tam gdzie JA chcę.
Ew. mówię, że jestem ubezpieczona albo co lepsze, że pracuję w ubezpieczeniach emotka emotka

dodam, ze kiedyś tam pracowałam, więc nie mijam się tak bardzo z prawdą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3493129 Napisano: 25.06.2010 09:51:43 w Połączenia nieodebrane
marielu napisał(a):

nineczka17 napisał(a):

helatko napisał(a):

zna ktoś ten numer?6686xxx54?

a moze blenderki Fairy emotka

668 672 554 ?

fairy ma koncówkę 556 Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3491437 Napisano: 24.06.2010 05:07:48 w TESCO konkursy
krynia napisał(a):

fragles napisał(a):

krynia napisał(a):

mariwanna napisał(a):

bardzowesoy napisał(a):

Witam wszystkich serdecznie:)
Mam nadzieję, że nie będziecie źli, iż zaśmiecam forum:D
Jakiś czas obserwowałem Waszą stronkę, ale powiedziałem sobie, iż jak wygram pierwszą nagrodę to dołączę do Was:) Tak, więc jestem już KONKURSOWICZEM;)
Udało mi się wygrać dwa portfele z LOOKS (TESCO). Mam tylko mały problem, aby je odebrać muszę wysłać oryginalne paragony. Kupiłem bardzo dużo produktów w czasie trwania konkursu, ale niestety wcześniej wspomniane „dużo” jest na dwóch fakturach (niestety ich nie mogę oddać):/
Obiecałem swoim dwóm córeczką, że dostana je ode mnie...Co mam zrobić?

nie wiem jak w tym konkretnym konkursie, ale niekiedy organizator zwraca wysłane paragony/faktury, tylko trzeba o to poprosić

zrób kolorowe ksero i już

dokładnie, wcześniej uprzedź organizatora i już, albo potwierdź w BOK lub u notariusza (niedrogo)

potwierdzenie zgodności z oryginałem w biurze notarialnym kosztuje ... 24,40 (20 zł + 22 % VAT), czyli w przypadku portfela gra niewarta świeczki

aż tyle??
emotka
ja w ub roku płaciłam 6 zł plus vat (czyli 7,32 zł) emotka potwierdzałam różne dokumenty... Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3486336 Napisano: 23.06.2010 09:58:44 w Wkurza mnie...
bassia5 napisał(a):

polec napisał(a):

Niech to szlag, co za dzień!!!!. najpierw auto, a teraz jeszcze mail, że wykluczyli mnie ze stażu, bo byłam studentką jednolitych studiów mgr, a nie dwustopniowych!!!!

A tak się cieszyłam na ten staż!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

A co ma piernik do wiatraka ? Nie rozumiem tego, ja też studiowałam na jednolitych i byłam i na stażu i na przygotowaniu zawodowym

no właśnie.. też tego nie rozumiem.
W ustawie nic na ten temat nie ma, może po prostu mają kogoś innego na Twoje miejsce i takim głupim wykrętem chcą się Ciebie pozbyć? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3486148 Napisano: 23.06.2010 09:13:48 w Wkurza mnie...
hmm... mnie właściwie wkurza wiercenie w ścianie czy gdzieś tam, 2 piętra wyżej. Jest taki odgłos, jak przy borowaniu zęba, tylko to jest bardziej rozległe.. głowa zaczyna boleć od tego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3486000 Napisano: 23.06.2010 08:18:22 w Wkurza mnie...
mrilka napisał(a):

ziolko napisał(a):

mrilka napisał(a):

Wkurzyła mnie dzisiaj nasza kochana Poczta polska, list z biletem do kina szedł do mnie z Warszawy 2 tygodnie! I oczywiście już minął termin jego wykorzystania! Po prostu super! To ja bym go na nogach szybciej dostarczyła emotka emotka emotka

hmm... może złóż reklamację??

a czy jest szansa,że oni uwzględnią taką reklamację - pytam, bo nie mam doświadczenia w tej kwestii

nie mam pojęcia... może zadzwoń do organizatora i powiedz jak sprawa wygląda. Spróbować możesz Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3485961 Napisano: 23.06.2010 08:02:18 w Wkurza mnie...
mrilka napisał(a):

Wkurzyła mnie dzisiaj nasza kochana Poczta polska, list z biletem do kina szedł do mnie z Warszawy 2 tygodnie! I oczywiście już minął termin jego wykorzystania! Po prostu super! To ja bym go na nogach szybciej dostarczyła emotka emotka emotka

hmm... może złóż reklamację?? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3485518 Napisano: 22.06.2010 09:58:04 w Allegro.pl - bez linków
loczeq napisał(a):

annna84 napisał(a):

ati88 napisał(a):

Witam
mam do was pytanko
sprzedałam telefon na allegro - dziś - koles chciała abym mu opuściła 50 zł, wiec sie zgodziłam tym bardziej że dziś chce odemne go odebrać, chciałam odwołać oferte bo wystawiałm go przez kup teraz, i oczywiscie nie zdarzyłam, bo go juz kupiła ta sama osoba, z którą się umawiałam ze opuszcze 50 zł. Tylko po to chciałam opuścić aby nie płacic prowizji i teraz wyszło na to ze musze jej 20 zł zapłacic allegro. Zawsze jak ktoś chciał kupić po za allegro to wycofywałam oferte i wszytko było ok, tylko teraz tak miałam co amm zrobić ?
Darować mu to sprzedac ten telefon taniej o 50 zł i zapłacic prowizje w wysokosci 20 zł.
Czy sprzedac mu o 50 zł taniej i pwoiedzec aby pokrył na pół prowizję- czyli opuscic mu tylko 40 zł.
Kolezanka podpowiada- skoro kupił przez kup teraz to ma zapłacić tyle za ile go wystawiałm..

Pomozecie ? emotka

A umawiałaś się z nim na sprzedaż poza Allegro? Jeśli nie, to nie możesz żądać prowizji, no chyba, że od różnicy 50 zł, a to będzie jakieś 2 zł.

Kolezanka podpowiada- skoro kupił przez kup teraz to ma zapłacić tyle za ile go wystawiałm

Skoro zgodziłaś się na obniżkę, to chamsko się teraz wycofywać.

jesli sie umawialiscie ze opuszczasz 50 zl a w zamian transakcja jest bez allegro to wszystko jasne jesli powiedzialas tylko ze opuszczasz 50 zl to bedzie teraz nieladnie z Twojej strony
zadac by sie dorzuil do prowizji allegro emotka

moim zdaniem ktoś po prostu chciał być pewny, że dany przedmiot faktycznie będzie jemu sprzedany, więc wolał się zabezpieczyć, żeby kto inny nie kupił.
Fakt... jesteś stratna teraz nieźle, 50 zł plus prowizja.
Powiedziałaś, że zaraz wycofujesz aukcję? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

ziolko

#3484330 Napisano: 22.06.2010 04:24:11 w Wkurza mnie...
cobra176 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

swibek napisał(a):

drukareczka napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

wkurza mnie nk! zmienili regulamin. Zaakceptowałam część punktów, ale nie zaakceptowałam m.in. punktu o tym, że mogą nieodpłatnie wykorzystywać mój wizerunek i moje dane w serwisie i poza nim. No chyba żart. Pojawiła się tabliczka, że jeśli nie zaakceptuję wszystkich punktów to będą musieli usunąć moje konto. No to wiesz co nk, oszczędzę ci kłopotu. Sama je usunęłam. emotka emotka

kurcze, mnie też to wkurzyło, ale póki co z ciężkim sercem to zaakceptowałam, bo potrzebne mi to do aktywnego kontaktu z moją byłą klasą emotka sieczka się zrobiła z tego nk, jak tylko mi nie będzie aż tak bardzo potrzebne to też wywalam, bo to skandal ;/

jednym sposobem to mieć konto gołe i wesołe.. jak najmniej danych i zdjęć albo wcale.. i poblokować to co możliwe dla obcych.. a znajomi co mają wiedzieć to wiedzą.. emotka

Nie no, to mnie wkurzyło niesamowicie!!! krwiopijcy emotka z tych z nk, ja też nie zaakceptowałam!!! trudno, najwyżej mnie wywalą za 30 dni...

To jest naprawdę już przegięcie emotka

Właśnie umawiam się z moją klasą na spotkanie, ale jak tylko wszystko dogadamy usunę konto. Jak na razie pozbyłam się nazwiska, daty urodzenia itp, itd... I zrobiłam konto zamknięte tylko dla znajomych.
Co za beznadzieja emotka

ciekawe co by powiedział na to rzecznik ochrony praw konsumentów, czy jeśli nie wyrazi się zgody na przetwarzanie danych osobowych i resztę, to czy nk może usunąć moje konto.
Przecież to jest wkurzające!!!!
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3482185 Napisano: 22.06.2010 07:09:53 w GFK
kondzikdg napisał(a):

Chcialbym zapytac - ile ida doladowania z GFK?

wg regulaminu zamówienia złożone pomiędzy 1 a 15 dniem miesiąca dochodzą do końca miesiąca. Po od 16 dnia do końca miesiąca - do 15 dnia następnego.

Ja zamawiałam 8 czerwca i jeszcze nie mam Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3479402 Napisano: 21.06.2010 11:08:09 w Dyskusje o wynikach konkursu
ja akurat nie podałam konkretnego modelu, tylko nazwę Aquos Led z technologią Quattron Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3479287 Napisano: 21.06.2010 10:43:51 w Dyskusje o wynikach konkursu
scofield napisał(a):

ziolko napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

ziolko napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

W konkursie na hdtv było pytanie:
Jak nazywa się dokładnie nowa seria telewizorów Sharpa (piksel ma cztery kolory )?
Odpowiedź powinna brzmieć chyba:Sharp aquos LE 920
Quattron to technologia, a nie seria.
Napisane było też:
Z pośród osób które poprawnie odpowiedzą na pytania wylosujemy zwycięzcę .
A w wynikach jest, że osoba została wylosowana. Osoba miała odpowiedź: Quattron.
Czy ja się mylę?

nie mylisz się emotka

W takim razie jestem mega wkurzona!

i kiszka.. przecież QUATTRON to nazwa technologii a nie serii telewizorów?? może ktoś jeszcze brał udział w tym konkursie?? może napisać do moderatora jak to jest?

QUATTRON to tez seria , wczesniej byly AQUOSY

niby tak, ale to nie jest pełna nazwa serii emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3479139 Napisano: 21.06.2010 10:15:02 w Dyskusje o wynikach konkursu
ilonar2301 napisał(a):

ziolko napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Jak nazywa się dokładnie nowa seria telewizorów Sharpa (piksel ma cztery kolory )?
Napisane było też:
A w wynikach jest, że osoba została wylosowana. Osoba miała odpowiedź: Quattron.
Czy ja się mylę?

nie mylisz się emotka

W takim razie jestem mega wkurzona!

i kiszka.. przecież QUATTRON to nazwa technologii a nie serii telewizorów?? może ktoś jeszcze brał udział w tym konkursie?? może napisać do moderatora jak to jest? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3479081 Napisano: 21.06.2010 10:04:45 w Dyskusje o wynikach konkursu
patita06 napisał(a):

xagadee napisał(a):

aneti napisał(a):

nie wydaje wam się dziwne, że ostatni blender dojechał do kogoś ponad m-c temu? emotka może ten konkurs to ściema...?

a mnie się wydaje, że ten konkurs chyba przerósł możliwości agencji

ale spokojnie: jest lista laureatów, możecie się upominać o blendery, bo macie czarno na białym, że wygraliście

w regulaminie chyba nie ma nic o 2 tygodniach na przesłanie, bo znalazłam coś takiego:
28. Wydanie nagród :
 Nagrody zostaną wysłane Laureatom do dnia 31.07.2010 r. jako przesyłki pocztowe lub kurierskie na adres podany przez Laureata w czasie rozmowy weryfikacyjnej, o której mowa w pkt. 24.

Więc moim zdaniem powinniście czekać spokojnie emotka

sorki za ewentualne błędy, ale spałam i obudził mnie jakiś Pan od pewnego konkursu emotka

Mi pani powiedziała, że blenderek wyślą w ciągu 3 tygodni, więc jeszcze cierpliwie czekam.

ja dzwoniłam do nich jakiś czas temu, wygrałam 7 maja, dzwoniłam jakoś ok 10 czerwca czy podobnie, to babka mi powiedziała, że blendery będą wysłane na dniach i jak na razie cisza emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3478668 Napisano: 21.06.2010 08:18:32 w Dyskusje o wynikach konkursu
ilonar2301 napisał(a):

Napisane było też:
Czy ja się mylę?

nie mylisz się emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3470847 Napisano: 18.06.2010 04:07:31 w Wkurza mnie...
psika napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie fakt,że nie dostałam jeszcze blendera z Fairy z 9 maja!, a jestem na liście emotka Dzwonili do mnie 12 maja emotka

a ja z06.05 tez nie dostałam, i tez sie wkurzam bo mialam go dac w prezencie i guzik!Wrrrryyyy

7 maja się kłania... i też nie mam Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3469415 Napisano: 18.06.2010 09:35:06 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Oliwa i pędzelek z Monini - poczta polska (z ostatniego etapu) Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3469387 Napisano: 18.06.2010 09:23:41 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

sniper1 napisał(a):

Może ktoś zna tego gościa

Niestety, być może znamy go wszyscy, bo loguje się tutaj na 600. różnych użytkowników emotka

to proste.. ktoś z Częstochowy emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3469107 Napisano: 18.06.2010 08:17:10 w Wkurza mnie...
sniper1 napisał(a):

Oto artykuł o miernocie która przegrała pare konkursów, w naszym środowisku renegat:
Jestem konkursomaniakiem, i wyszukuję właśnie takie konkursy, w których są pokaźne nagrody – napisał na forum portalu FAMILIE.pl orcs, w wątku o konkursie organizowanym przez ten właśnie Portal - Każdy głos na mnie w konkursie był podrabiany. Mam założonych 600 skrzynek pocztowych, i są one wykorzystywane właśnie do konkursów. Ryzyko jest wpisane w każde życie konkursomaniaka.

Nieuczciwe zagrywki orcs zostały rozpoznane, informacje o oszustwie przekazane dla wszystkich użytkowników, ale otwartość orcs zadziwiła wszystkich - (…) konkurs jak i portal Familie.pl, jest ewenementem internetowym (…). Z doświadczenia wiem, że w 90 proc. przypadków, wygrywają osoby podrabiające głosy. Są do tego specjalne systemy i programy, i np. w ciągu tygodnia jakaś osoba ma 1 tys głosów. W ubiegłym roku wygrałem iPoda Touch, po tym jak przez 2 tygodnie, codziennie, co pół godziny oddawałem 3 głosy. I fakt, że miałem potem ich dużo, ale inne osoby miały po kilkanaście tysięcy. Teraz gram o samochód i Xboxa, bo chętnie bym sobie na nim pograł, ale są to już kompletnie inne konkursy, w których nie oddaje się głosów…- zwierzył się orcs.

Czy trudno jest złapać konkursomaniaka?

- Wszystkie operacje są rejestrowane. Widać kiedy, użytkownik się rejestruje, z jakiego adresu IP, z jakiego adresu e-mail. Jeśli w konkursie jest dużo głosów z jednej domeny, oddanych w bardzo krótkim czasie, od razu jest to podejrzane. Większość oszustów jednak jest bardziej przebiegła i trudno jest ich namierzyć. Nie oznacza to wcale, że nie da się tego zrobić. Jest to żmudna praca, ale warto ją wykonywać, żeby nie dać się oszukać. – powiedział Marek Michalski, z działu IT portalu Familie.pl.

Może ktoś zna tego gościa

gdzie ten artykuł jest zamieszczony? na familie?
Wyświetl w wątku >>
0 0