Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10402
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ja mam tabletki Ferrum
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
niekoniecznie anemia może być.. żeby to potwierdzić to musisz zrobić morfologię i poziom żelaza we krwi.
Buraczki, szpinak, czerwone wino - możesz kupić żelazo w aptece i brać razem z wit C, żeby lepiej się wchłaniało
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
to jest bon do wykorzystania na wycieczki, pod warunkiem, że wcześniej coś u nich wykupisz, wtedy masz 100 zł zniżki - oszustwo Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
hihhi... doobre
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
a niech sobie żyją. Powodzenia
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ale ja nie oskarżam
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
oo... też tak uważam... niepotrzebnie straciłam kasę na towar i smsy...
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
to już wiem, czemu nie wygrałam
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
bo muchy i inne owady lubią słodkości. Więc mają... a muchomor wiadomo
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
wiem, że picie z lodówki szybciej ochładza, ale nie można tak pić, bo angina albo zapalenie krtani murowane. Lepiej letnie napoje.
Musisz schładzać się wodą i unikać słońca. Zimne okłady na ręce i nogi, na głowę. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
a ja zamawiałam 8.06.. to kiedy mogę się spodziewać? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
skoro wymiotowałaś to mogłaś mieć udar cieplny!! Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
może być pogoda, ale nie aż tak upalnie
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
echh... to czemu nikt nie przyjechał wcześniej?? przecież to logiczne, że im szybciej ktoś zbierze ślady itp to jest większa szansa na zabezpieczenie śladów i wykrycie sprawcy
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ale przecież odcisków podobno nie usunie nawet detergent! a co dopiero deszcz..
pyłki owszem, ale przecież na pewno zostały jakieś inne ślady, a ten policjant to jakaś du..pa skoro mówi, że już po śladach
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ale oni wysyłają jak leci... nawet jak nie miałaś wcześniej żadnych kontaktów. Poza tym to nie wysyła radio tylko ktoś wrobił radio w to wszystko, czyli RM padło ofiarą
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
a może to jest ta słynna afera z Radiem Maryja? właśnie chodzi o to, że ktoś wysyła smsa, że nie ma nic na koncie i żeby oddzwonić, po czym się okazuje, że to numer do Radia
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
do mnie z zastrzeżonego kilka minut temu dzwonili z jakiejś firmy Garden coś tam - z jakiegoś konkursu, co się wypełniało formularz na czas, i oferują duuuży
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
babsztyl zamiast pomóc to się śmieje