Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#3400662 Napisano: 21.05.2010 07:15:18 w Wkurza mnie...
polec napisał(a):

mio napisał(a):

matko moje oko mnie wkurza robi sie jeczmien juz jest spory, a z 5 lat go juz nie miałam emotka emotka emotka potrzebuje skutecznego sposobu na pozbycie sie tego czegos (najlepiej do niedzieli heh emotka )

z tym złotem to lipa. Po prostu obrączka jest ciepła , a jęczmień nie lubi ciepłego. jakiś okład, powinien pomóc.
Ewentualnie okład ze świetlika!

też tak uważam... ciepły okład ze świetlika, herbaty, i poleżeć z tym okładem dopóki nie wystygnie. Co do złota to różnie bywa, ale czasami złoto jest zanieczyszczone i tylko można sobie pogorszyć.
Najlepiej idź do apteki, niech coś Ci doradzą.
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3393712 Napisano: 19.05.2010 11:47:31 w Wkurza mnie...
dianek napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Wkurza mnie piwo emotka stoi i czeka, aż je wypiję emotka a że jestem smakoszem tego trunku, to mu nie odpuszczę emotka .
I wkurza mnie czekolada, która czeka w barku aż po nią sięgnę...
A najbardziej wkurza mnie to, że nie mogę przytyć emotka

Nie możesz czy NIE CHESZ??Jak nie mozesz a chcesz to ja znam sposób na nabranie ciałka,bez obzerania sie tłuszczami niezdrowymi.Mój smyk w ciagu 6 tygodni przytył na tym 6 kg:)

delfinka prosze o sposob - ja od 3 lat proboje ruszyc z 45kg do gory... i nie moge emotka

możemy się umówić na transfuzję tkanki tłuszczowej, wtedy przytyjesz gdzie chcesz emotka
mam sporo do oddania
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3391335 Napisano: 18.05.2010 02:57:11 w Zostań testerem.
a ja już nie pamiętam jakie było pytanie, w każdym razie coś mi się kojarzy, że zaznaczyłam właśnie gorzką emotka i nie mam potwierdzenia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3391282 Napisano: 18.05.2010 02:42:43 w Zostań testerem.
delfinka101 napisał(a):

beata82roksana82 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

beata82roksana82 napisał(a):

Potwierdzenie adresu do kampanii Żołądkowej Gorzkiej

Też mam..L) będziemy piły?? Wiec trzeba koniecznie spotkanie zrobic

do Torunia mam daleko...

To wszyscy przyjada gdzies połowie drogi..wyznaczymy punkt:) emotka

to jest ta kampania co niedawno była jakaś ankieta dotycząca różnych alkoholi? jakich wódek się nie pije?? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3390084 Napisano: 18.05.2010 08:35:53 w Popraw sobie humor...
Kobiecy sposób na szybką fortunę

http://www.maxior...ob_na_szybka_fortune

fajna muzyczka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3389985 Napisano: 18.05.2010 08:11:58 w Pomocy!!!!
kto ma jeszcze program tv z super expresu do 6 maja? chodzi mi dokładnie o konkurs TelewiZorro, jaki toster wtedy był do wygrania - proszę o info.

Albo kto grał, wygrał i już dostał? jaki jest?

helpppp emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3383106 Napisano: 15.05.2010 08:41:20 w Popraw sobie humor...
marielu napisał(a):

wybiegła emotka

A Mary.... no Mary tera dwa razy sprawdza czy trole aby są w fazie REM , co by nie .... lepiej dmuchac na zimne emotka

e tam... lepiej zamykaj ich na klucz emotka albo połóż pod ich drzwiami coś trzeszczącego, np płatki kukurydziane albo co, żebyś usłyszała, jak trole się skradają emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3383071 Napisano: 15.05.2010 08:32:22 w Popraw sobie humor...
marielu napisał(a):

Działo się to na prawdę, dwa dni temu , na poczcie
godzina 16.00 długi ogonek ludzi :

dzieć: Mamo kup mi tę gazetkę , plosie....
mama: Nie syneczku, byłeś dziś bardzo niegrzeczny, nie zasłużyłeś..
dzieć: Mamusiu ale ja już będę grzeczny obiecuje, no kup...
mama: nie ma mowy, jak prosiłam byś posprzątał to schowałeś sie w szafie a do tego urwałeś kółko od auta .. nie mogę spełnić twojej prośby
dzieć : Ale mamo, prosze!! Zobacz tam jest ( tu nie zapamiętałam o co dzieć zabiegał bo słuchałam jednym uchem)
mama: nie kupie i koniec dyskusji ( już nerwowa)
dzieć: Mamo kup gazetkę !! Jak mi nie kupisz to powiem babci że całowałaś tatusia w siusiaka emotka emotka emotka

Mina mamusi - bezcenna emotka

łoooo emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3381079 Napisano: 14.05.2010 09:07:41 w Popraw sobie humor...
zdolnabestia napisał(a):

slavek napisał(a):

Teraz to wygramy wszystkie konkursy na hasło: http://sloganizer.pl/ emotka

Krótka opowieść o naszej stronie emotka

Konkurs - « Konkurs tu, Konkurs tam. »
Nagroda - « Nagroda Twoim światem. »
Klikacz - « Klikacz zrobi dla Ciebie wszystko. »
Listonosz - « Jest Listonosz jest impreza! »
Forum - « Forum podkręca życie do maxa! »
Moje dzisiejsze wygrane - « Moje dzisiejsze wygrane - jak to dobrze brzmi! »
zmienne IP - « zmienne IP i wszystko jest prostsze. »
Pionas - « Powstanie i wzniesie się Pionas by stłamsić miliony! »

emotka emotka emotka

dooooobre
emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3380844 Napisano: 14.05.2010 07:55:04 w Wkurza mnie...
aleks21 napisał(a):

moniaainom napisał(a):

aleks21 napisał(a):

marielu napisał(a):

aleks21 napisał(a):

A mnie wkurza, to, że chciałabym się już rozpakować jednak lekarz na razie szans na to nie daje...

Osz w morde jeża , ja to do ostatniej chwili robiłam wszystko by sie nie rozpakować emotka No przeca to pjeronie boli jak jak jasny gwint
emotka

a tego to już nie wiem emotka Pierwsze dziecię wyszło bez problemu... na stole operacyjnym emotka

Ja po 3 godzinach na porodówce chciałam wracać do domu emotka Prosiłam lekarzy, zeby mnie puścili i starałam się przekonać męża, żeby mnie zabrał i jutro wrócimy i wtedy będę bardziej przygotowana emotka

Dobre emotka Podoba mi się ten tekst. A wkurza fakt, że coś bym sobie zjadła... I nie są to chipsy, lizaki, czekolada, snickers, zupka chińska, wafelki. Zostały jeszcze śledzie albo szprotki. Ale nie jestem pewna czy to jest to emotka
No łazi coś po mnie i mnie wkurza!!! emotka

jesteś pewna, że to nie wszy?? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3377945 Napisano: 14.05.2010 06:20:42 w Popraw sobie humor...
slavek napisał(a):

beataa81 napisał(a):

slavek napisał(a):

Teraz to wygramy wszystkie konkursy na hasło: http://sloganizer.pl/ emotka

emotka emotka

oto co otrzymałem

konkurs: konkurs jest we właściwym miejscu, o właściwym czasie!
piłka: Każdy piłka ma swoją historię...
głupi: głupi to legenda.

I najlepsze na koniec:

gnój: gnój - tu zaczyna się magia! emotka emotka emotka

ma jakąś bazę znznych cytatów i po kolei wkleja, czasami połączenia są totalnie bez sensu.. ciekawe kto skorzysta z tego do konkursu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3376059 Napisano: 13.05.2010 11:11:36 w Wkurza mnie...
nariam napisał(a):

wkurzyłam sie ,że zamiast bonów do kauflanda mam w kopercie żółte potwierdzenie odbioru emotka

0 0

ziolko

#3375989 Napisano: 13.05.2010 10:55:23 w Wkurza mnie...
smsowicz napisał(a):

ziolko napisał(a):

karolkas napisał(a):

A mnie wkurza że jestem płotka konkursowa i nie potrafię tego zmienić emotka

to ja w porównaniu z Tobą jestem jeszcze mniejsza emotka
heh emotka

W Winiarach nazwisko na Z. nie wyglądało na płotki. Chyba że to tylko zbieżność nazwisk. emotka

mówisz o mnie?? ja nie mam nazwiska na Z i nigdy w winiarach nic nie wygrałam. A nick mam nie od nazwiska tylko od charakteru emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3375918 Napisano: 13.05.2010 10:34:24 w Wkurza mnie...
karolkas napisał(a):

A mnie wkurza że jestem płotka konkursowa i nie potrafię tego zmienić emotka

to ja w porównaniu z Tobą jestem jeszcze mniejsza emotka
heh emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3375302 Napisano: 13.05.2010 07:33:47 w Dyskusje o wynikach konkursu
aneczkar10 napisał(a):

becia1973 napisał(a):

ziolko napisał(a):

tak z ciekawości.. co myślicie o konkursie w Zetce? co do wygrania są skutery? czy jest możliwe legalne zdobycie czasu ciut ponad sekundę?? a przecież w ten czas wchodzi - wysłanie smsa z serwera, wysłanie smsa z komórki. Moim zdaniem legalnie nierealne, tzn bez wszystkich pomocy. A Waszym?

dla mnie osobiście to szkoda kasy na ten konkurs

tragedia, mój najlepszy czas to prawie 3 sek, szkoda kasy emotka

też tak myślę... ale jednak są tacy, co mają ok 1 sek...
emotka i jak tu z takimi konkurować?? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3375269 Napisano: 13.05.2010 07:25:06 w Popraw sobie humor...
bruce napisał(a):

ati88 napisał(a):

http://www.smog.p...nie_masz_dziewczyny/

emotka emotka
przeurocze!
(zresztą - podobnie, jak tekst w stopce emotka )

straszne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3375176 Napisano: 13.05.2010 06:56:31 w Dyskusje o wynikach konkursu
tak z ciekawości.. co myślicie o konkursie w Zetce? co do wygrania są skutery? czy jest możliwe legalne zdobycie czasu ciut ponad sekundę?? a przecież w ten czas wchodzi - wysłanie smsa z serwera, wysłanie smsa z komórki. Moim zdaniem legalnie nierealne, tzn bez wszystkich pomocy. A Waszym? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3373925 Napisano: 12.05.2010 02:30:19 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

natie napisał(a):

ehh a mnie wkurzylo dzis to ze.. ale zaczne od poczatku. wczoraj pojechalam z narzeczonym i naszymi rodzicami podpisac umowe na wesele.. wybralismy salę, termin rowniez. mielismy wplacic zaliczke.. nasi rodzice chcieli od razu zaplacic, ale facet stwierdzil ze on i tak musi umowe dopiero wydrukowac w jakims biurze i najlepiej jak podamy dane, telefony i jutro przyjedziemy zaplacic to od razu ta umowa juz bedzie do podpisania. zgodzilismy sie. dzis o 14 przyjezdzam z narzeczonym a koles nam mowi ze dzis o 10 sprzedal nasz termin bo nie przyjechalismy.. ja pierdziele.. pytam go czemu w takim razie nie zadzwonil do nas skoro mial numer, poza tym nie umowilismy sie na konkretna godzine.. zaczelam plakac i w ogole bylam taka zla.. moj narzeczony mu mowi ze ma skonczyc zartowac bo on myslal ze facet nas wkreca.. ale niestety nie. i mamy slub wczesniej.. juz nie chodzi o sam termin ale jak sie traktuje swoich klientow. musialam sie wyzalic:(

facet jest niepowazny emotka

skoro tak zrobił to teraz powinien poszukać wam innego lokalu za taką samą cenę i w podobnej lokalizacji.
A wczesniej to powinien do was zadzwonić z pytaniem czy przyjedziecie czy nie, ale skoro umawialiście się na dziś, to nie wiem co on tam zbajerował
0 0

ziolko

#3373917 Napisano: 12.05.2010 02:28:25 w Wkurza mnie...
natie napisał(a):

ehh a mnie wkurzylo dzis to ze.. ale zaczne od poczatku. wczoraj pojechalam z narzeczonym i naszymi rodzicami podpisac umowe na wesele.. wybralismy salę, termin rowniez. mielismy wplacic zaliczke.. nasi rodzice chcieli od razu zaplacic, ale facet stwierdzil ze on i tak musi umowe dopiero wydrukowac w jakims biurze i najlepiej jak podamy dane, telefony i jutro przyjedziemy zaplacic to od razu ta umowa juz bedzie do podpisania. zgodzilismy sie. dzis o 14 przyjezdzam z narzeczonym a koles nam mowi ze dzis o 10 sprzedal nasz termin bo nie przyjechalismy.. ja pierdziele.. pytam go czemu w takim razie nie zadzwonil do nas skoro mial numer, poza tym nie umowilismy sie na konkretna godzine.. zaczelam plakac i w ogole bylam taka zla.. moj narzeczony mu mowi ze ma skonczyc zartowac bo on myslal ze facet nas wkreca.. ale niestety nie. i mamy slub wczesniej.. juz nie chodzi o sam termin ale jak sie traktuje swoich klientow. musialam sie wyzalic:(

facet jest niepowazny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3365496 Napisano: 09.05.2010 02:20:01 w Wkurza mnie...
aha.. i jeszcze dodam, że napierw trzeba przekopać forum i sprawdzić, czy gdzieś już nie ma podobnego tematu jaki chce się założyć. Po co się dublować? Wyświetl w wątku >>
0 0