Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10402
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
postaw się
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ideał - 20 latka po studiach z kilkoma fakultetami, rozwiedziona, z dziećmi co już się wyprowadziły, bez żadnych zobowiązań, wymiary i wygląd Miss Świata, znajomość kilku języków obcych, w tym czasami łacina podwórkowa i francuski... nie wiem co jeszcze
no cóż..
głowa do góry - nikt nie jest w stanie sprostać takim wymaganiom
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
zgłosić do PIPu??? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
szefowa koleżanki kazała jej podpisać jakiś papierek, gdzie było napisane, że przyjmą ją pod warunkiem, że przez 2 lata od zatrudnienia nie zajdzie w ciążę...
nieźle, co? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
a niby tyle mówią, że wolą zatrudnić matkę, bo ma lepiej zorganizowany czas... jeśli babsztyl miał małe dzieci chore to powinna zrozumieć, a nie wyżywać się na innych.
Zapomniał wół jak cielęciem był...
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
taaa... mieć dzieci - problem, nie mieć - też problem, bo pewno zaraz się pojawią.
Pracodawcy sami nie wiedzą czego chcą.
Następnym razem powiedz, że sytuację rodzinną masz unormowaną. I tyle powinno wystarczyć. Wg prawa, pracodawca nie może zapytać Cię o wyznanie, orientację seksualną i polityczną, plany macierzyńskie, pracę męża (w końcu to Ciebie ma zatrudnić a nie męża). Nieznajomość przepisów szkodzi... niestety mnie też...
Ile razy byłam dyskrymionowana właśnie ze względu na to, że nie mam dzieci?? a teraz młoda bezdzietna mężatka to już w ogóle przesrane
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
zadzwoniłam do urzędu miejskiego do pana co zajmuje się ochroną powietrza. Mniej więcej powiedziałam z jakiej strony można spodziewać się truciciela, powiedziałam co dowiedziałam się w straży miejskiej. Facet powiedział, że spróbuje coś zrobić. Nic nie mówiłam o mediach, chociaż wczoraj w nocy byłam tak wkurzona, że zamierzałam zadzwonić do mojego radia na linię interwencyjną...
wrrr...
Jakby to był jeden dzień to jeszcze... ale to już trzeci z kolei i w dodatku od 7 rano!! do 22-23... wieczorem tak śmierdziało, że wystarczyło uchylić okno na kilka sekund a już w mieszkaniu też śmierdzało wiele godzin... i jak tu spać i żyć w takich warunkach??
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
dzięki za odpowiedzi... na pewno tam zadzwonię, bo to już gruba przesada
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
czy jest jakiś przepis na takie coś? gdzie to można zgłaszać????
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
o mało co... ale na szczęście sprawdziłam najpierw co to za firma i w ogóle.. kiedyś na forum było o tym dużo pisane Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
MIRIALE --->>>> OSZUSTWO Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
gdyby nie zabrakło mi słów na takie mętne tłumaczenie, to bym się spytała o te dni w międzyczasie, czemu nie wysłali..
zupełnie jakby zwlekali z wysyłką bo spodziewali się jakiegoś nieszczęścia, żeby później głupio się tłumaczyć
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
zależy od regulaminu, czasami jest, że dzwonią tylko raz, a innym razem, że max 5 razy po 5 sygnałów, połaczenia są powtarzane co kilka minut lub co dzień.
Spróbuj oddzwonić, jeśli masz numer, niekoniecznie z konkursu to mogło być Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
u mnie też, na inny numer zaś dzwoniła babka z ankietą, oba połączenia z prywatnego numeru.
Wyświetl w wątku >>