Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#3333328 Napisano: 28.04.2010 08:53:44 w Wkurza mnie...
a może kiedyś powiedz coś ostrym tonem?? bo skoro fakt, że masz dziecko stanowi przeszkodę w zdobyciu pracy, więc co za różnica? nie stracisz nic straconego, a możesz zyskać emotka

postaw się emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3333320 Napisano: 28.04.2010 08:52:16 w Wkurza mnie...
allice napisał(a):

ziolko napisał(a):

nie wiem już sama.. może powiedz, że dziecko ma zapewnioną opiekę, np babci albo co? a babcia przecież da radę, bo wychowała co najmniej jedno dziecko

Nie pomaga... moje dziecko będzie pod opieka dziadków (z którymi na stałe mieszkam), a dziadkowie wychowali trzech synów i z pewnościa dadzą radę bo są jeszcze w dobrej formie, wnuka lubią i chętnie się nim zajmują, a mały jest grzecznym i zdrowym dzieckiem. I tak tłumaczę ale jak ktoś jest bez dzieci i najlepiej bez męża czy żony to i tak go wybiorą.

ideał - 20 latka po studiach z kilkoma fakultetami, rozwiedziona, z dziećmi co już się wyprowadziły, bez żadnych zobowiązań, wymiary i wygląd Miss Świata, znajomość kilku języków obcych, w tym czasami łacina podwórkowa i francuski... nie wiem co jeszcze

no cóż..

głowa do góry - nikt nie jest w stanie sprostać takim wymaganiom emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3333129 Napisano: 28.04.2010 08:16:11 w Wkurza mnie...
nie wiem już sama.. może powiedz, że dziecko ma zapewnioną opiekę, np babci albo co? a babcia przecież da radę, bo wychowała co najmniej jedno dziecko Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3333049 Napisano: 28.04.2010 08:01:19 w Wkurza mnie...
nineczka17 napisał(a):

ziolko napisał(a):

nineczka17 napisał(a):

ziolko napisał(a):

miałam jeszcze dopisać, ale czas edycji mi się skończył..

a niby tyle mówią, że wolą zatrudnić matkę, bo ma lepiej zorganizowany czas... jeśli babsztyl miał małe dzieci chore to powinna zrozumieć, a nie wyżywać się na innych.
Zapomniał wół jak cielęciem był...

mówią co innego i robią co innego i to jest najgorsze że nikt nie ma zrozumienia że każdy miał małe dzieci i wie jak to było mój były szef też bał się cieżarnych jak ognia wiem to dopóki nie wyszła za mąz to inaczej traktował jak wyszla za mąż już się bał że się zaciąże

i jak przyjmował młode dziewczyny do pracy to wolał pannę niż mężatkę emotka emotka

szefowa koleżanki kazała jej podpisać jakiś papierek, gdzie było napisane, że przyjmą ją pod warunkiem, że przez 2 lata od zatrudnienia nie zajdzie w ciążę...

nieźle, co?

i co mamy robić emotka emotka emotka wiadomo że tego nie wolno ale z pracą cięzko więc co tu robić pozwala sie na takie praktyki emotka emotka

zgłosić do PIPu??? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3333023 Napisano: 28.04.2010 07:56:40 w Wkurza mnie...
nineczka17 napisał(a):

ziolko napisał(a):

a niby tyle mówią, że wolą zatrudnić matkę, bo ma lepiej zorganizowany czas... jeśli babsztyl miał małe dzieci chore to powinna zrozumieć, a nie wyżywać się na innych.

mówią co innego i robią co innego i to jest najgorsze że nikt nie ma zrozumienia że każdy miał małe dzieci i wie jak to było mój były szef też bał się cieżarnych jak ognia wiem to dopóki nie wyszła za mąz to inaczej traktował jak wyszla za mąż już się bał że się zaciąże

i jak przyjmował młode dziewczyny do pracy to wolał pannę niż mężatkę emotka emotka

szefowa koleżanki kazała jej podpisać jakiś papierek, gdzie było napisane, że przyjmą ją pod warunkiem, że przez 2 lata od zatrudnienia nie zajdzie w ciążę...

nieźle, co? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3332893 Napisano: 28.04.2010 07:27:29 w Wkurza mnie...

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3332882 Napisano: 28.04.2010 07:25:44 w Wkurza mnie...
nineczka17 napisał(a):

allice napisał(a):

Wkurza mnie dyskryminacja młodych mam przy rozmowach kwalifikacyjnych w sprawie stażu! emotka
Co rozmowa to na samym wstępie czy ma pani dzieci?
Na ostatniej rozmowie Pani powiedziała mi prosto w czy bo wie Pani pół biedy jak dziecko jest zdrowe ale dzieci lubią chorowac, sama miałam małe dzieci i wiem
Dla mnie to już szczyt bezczelności! I to gdzie, na uniwersytecie baba mi tak powiedziała. Właściciele prywatnych firm często mówią różne nieprzyjemne rzeczy i człowiek zdążył się już przyzwyczaic ale taka instytucja...
I miej tu kobieto dzieci jak cię tak traktują, że nawet zakichanego stażu nie możesz dostac bo na rozmowie zawsze pojawi się jakaś bezdzietna osoba, która jest niezależna i dyspozycyjna. emotka

właśnie i jak tu mieć dzieci i póżniej Państwo się dziwi że przyrost naturalny za mały jak nie ma zrozumienia i opieki dla mam zaczynając od Państwa kończąc na pracodawcy nikt o nas mamy nie dba

wiem to sama też siedzę w domu bo kto przyjmne
mame tez mnie to wkurza

taaa... mieć dzieci - problem, nie mieć - też problem, bo pewno zaraz się pojawią.

Pracodawcy sami nie wiedzą czego chcą.

Następnym razem powiedz, że sytuację rodzinną masz unormowaną. I tyle powinno wystarczyć. Wg prawa, pracodawca nie może zapytać Cię o wyznanie, orientację seksualną i polityczną, plany macierzyńskie, pracę męża (w końcu to Ciebie ma zatrudnić a nie męża). Nieznajomość przepisów szkodzi... niestety mnie też...

Ile razy byłam dyskrymionowana właśnie ze względu na to, że nie mam dzieci?? a teraz młoda bezdzietna mężatka to już w ogóle przesrane emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3332725 Napisano: 28.04.2010 06:49:06 w Wkurza mnie...
basiasiwek28 napisał(a):

ziolko napisał(a):

no cóż.. w straży miejskiej nic nie załatwiłam, bo nie wiem kto smrodzi... mam się dowiedzieć i zgłosić emotka ciekawe jak, jak ten smród jest trudny do wytrzymania i siedzę w domu emotka

Zadzwoń do urzędu miasta lub gminy i nadmień, że straż nie zajęła się sprawą....i zamierzasz to zgłosić do mediów ....reakcja będzie natychmiastowa

zadzwoniłam do urzędu miejskiego do pana co zajmuje się ochroną powietrza. Mniej więcej powiedziałam z jakiej strony można spodziewać się truciciela, powiedziałam co dowiedziałam się w straży miejskiej. Facet powiedział, że spróbuje coś zrobić. Nic nie mówiłam o mediach, chociaż wczoraj w nocy byłam tak wkurzona, że zamierzałam zadzwonić do mojego radia na linię interwencyjną...
wrrr...

Jakby to był jeden dzień to jeszcze... ale to już trzeci z kolei i w dodatku od 7 rano!! do 22-23... wieczorem tak śmierdziało, że wystarczyło uchylić okno na kilka sekund a już w mieszkaniu też śmierdzało wiele godzin... i jak tu spać i żyć w takich warunkach??
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3332631 Napisano: 28.04.2010 06:14:03 w Wkurza mnie...
no cóż.. w straży miejskiej nic nie załatwiłam, bo nie wiem kto smrodzi... mam się dowiedzieć i zgłosić emotka ciekawe jak, jak ten smród jest trudny do wytrzymania i siedzę w domu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3332597 Napisano: 28.04.2010 05:59:54 w Wkurza mnie...
basiasiwek28 napisał(a):

ziolko napisał(a):

jejku.... jak mnie ktoś wkurza... niestety nie wiem kto, ale już TRZECI dzień zatruwa powietrze, wypala gumy albo coś bardzo podobnego, bo śmierdzi niesamowicie, nawet po 22 śmieradziało i znowu zaczyna. Nawet okna nie można otworzyć, bo momentalnie smród wlatuje do mieszkania.
emotka emotka emotka

czy jest jakiś przepis na takie coś? gdzie to można zgłaszać????

emotka emotka emotka emotka emotka

Do Straży miejskiej ....albo do Urzędu miasta -Dział Ochrony Środowiska

agicho napisał(a):

ziolko napisał(a):

jejku.... jak mnie ktoś wkurza... niestety nie wiem kto, ale już TRZECI dzień zatruwa powietrze, wypala gumy albo coś bardzo podobnego, bo śmierdzi niesamowicie, nawet po 22 śmieradziało i znowu zaczyna. Nawet okna nie można otworzyć, bo momentalnie smród wlatuje do mieszkania.
emotka emotka emotka

emotka emotka emotka emotka emotka

straż miejska!!!

dzięki za odpowiedzi... na pewno tam zadzwonię, bo to już gruba przesada emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3332577 Napisano: 28.04.2010 05:54:34 w Wkurza mnie...
emotka emotka emotka

emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3330373 Napisano: 27.04.2010 12:09:53 w Połączenia nieodebrane
ilonar2301 napisał(a):

ziolko napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Z prywatnego dzwonią z propozycją majteczek- oferta specjalna 3 sztuki w cenie 29,90, zamiast 129,90 emotka

Coś takiego:
http://www.provea...ProveaFinal/Miriale/

Babeczka miła, ale namolna, 5 razy nie i nie docierało do niej emotka
Zwracała się imiennie emotka Ciekawe kto sprzedał dane emotka

MIRIALE --->>>> OSZUSTWO

W to nie wątpię, to tak jak te maszynki emotka
Miałaś z nimi doświadczenia jakieś?

o mało co... ale na szczęście sprawdziłam najpierw co to za firma i w ogóle.. kiedyś na forum było o tym dużo pisane Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3330239 Napisano: 27.04.2010 11:43:04 w Połączenia nieodebrane
ilonar2301 napisał(a):

Z prywatnego dzwonią z propozycją majteczek- oferta specjalna 3 sztuki w cenie 29,90, zamiast 129,90 emotka

Coś takiego:
http://www.provea...ProveaFinal/Miriale/

Babeczka miła, ale namolna, 5 razy nie i nie docierało do niej emotka
Zwracała się imiennie emotka Ciekawe kto sprzedał dane emotka

MIRIALE --->>>> OSZUSTWO Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3326265 Napisano: 26.04.2010 09:57:43 w GFK
czy ktoś wie, czemu mam już zamkniete badanie?? dostałam zaproszenie dziś o 9:59 - Temat dzisiejszego badania: Badanie multimedialne, jak wchodzę to mam info Bardzo dziękuję Pani za gotowość do udziału w badaniu. Przepraszamy, ale niestety musieliśmy zamknąć to badanie. Zapraszamy następnym razem. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3326249 Napisano: 26.04.2010 09:53:37 w Wkurza mnie...
grancias napisał(a):

ziolko napisał(a):

wrrr... znowu zwalanie winy na katastrofę za opóźnienia z wysyłką.. tylko nie rozumiem, wysyłka miała być realizowana od razu po 1 kwietnia, a katastrofa była 10, więc w międzyczasie powinna dotrzeć do mnie wygrana... wrrr.... emotka NIE jestem wyrozumiała emotka

zal.pl ... Wszystkie te firmy marketingowe mające opoznienia z powodu katastrofy sa dla mnie zalosne ;/ Jakos ja w tygodniu zaloby normalnie pracowalem, moi znajomi również normalnie pracowali w swoich zawodach. Super wymowke sobie znalazli, nie ma co ...

A wkurzyla mnie kolezanka, przez nia wczoraj nie zamowilem biletu do Londynu i co ... dzisiaj cena 200 zl wyzsza ;/

gdyby nie zabrakło mi słów na takie mętne tłumaczenie, to bym się spytała o te dni w międzyczasie, czemu nie wysłali..
zupełnie jakby zwlekali z wysyłką bo spodziewali się jakiegoś nieszczęścia, żeby później głupio się tłumaczyć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3326169 Napisano: 26.04.2010 09:37:57 w Wkurza mnie...
wrrr... znowu zwalanie winy na katastrofę za opóźnienia z wysyłką.. tylko nie rozumiem, wysyłka miała być realizowana od razu po 1 kwietnia, a katastrofa była 10, więc w międzyczasie powinna dotrzeć do mnie wygrana... wrrr.... emotka NIE jestem wyrozumiała emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3322605 Napisano: 24.04.2010 03:10:03 w skojarzenia
we mnie spi - leń emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3320750 Napisano: 23.04.2010 06:53:59 w skojarzenia
komendant też człowiek /ponoć.../ - 13 posterunek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3320746 Napisano: 23.04.2010 06:53:10 w Połączenia nieodebrane
keiti78zg napisał(a):

jak to jest w konkach w razie czego jeszcze oddzwonia? jak nie odebranych miałam tyle połaczen, tel w aucie został

zależy od regulaminu, czasami jest, że dzwonią tylko raz, a innym razem, że max 5 razy po 5 sygnałów, połaczenia są powtarzane co kilka minut lub co dzień.
Spróbuj oddzwonić, jeśli masz numer, niekoniecznie z konkursu to mogło być Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3320736 Napisano: 23.04.2010 06:51:28 w Połączenia nieodebrane
niunia22 napisał(a):

Przed chwilą z zastrzeżonego dzwonił Pan z ofertą maszynek emotka spławiłam gościa emotka

u mnie też, na inny numer zaś dzwoniła babka z ankietą, oba połączenia z prywatnego numeru.
Wyświetl w wątku >>
0 0