Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10402
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
mooocne
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
I wczoraj dowiedziałam się, że jednak nie. Ma być jeszcze jakiś konkurs, mają być wybrane nowe sklepy i nagrody z tych usuniętych mają być przesunięte na ten nowy konkurs
po co tak kręcą?? teraz już nie będzie wiadomo jaki sklep bierze udział, bo później są jakieś kręcenia
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
hehe... gdyby nie to że miałam koszmarny czas, to bym zadzwoniła z ciekawości (mam miły głos
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
e tam... ja grałam i nie wygrałam, więc wątpię, żeby w moim mieście nie było chętnych, z tego co się orientuję to wielu konkursowiczów tu mieszka
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
od woli sprzedawcy zależy, czy anuluje.. zauwaz, że ponosi on też koszty sprzedaży. Jeśli anuluje, to wystąpi o zwrot prowizji a Allegro wystawi Ci upomnienie. Chyba 3 upomnienia i zawieszenie konta Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
złóż reklamację, albo poproś o biling Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
echhh... gratulacje
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
no popatrz... mnie właśnie plomba też wyleciała
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
na pewno NIE wszyscy oodbiorą bony, bo np ktoś może nie chciec podawać NIPu i ksera dowodu...
tez jestem ciekawa jak z tą rezerwą będzie... Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
zgadzam się - obłuda, zakłamanie - mediów i nie tylko.
Czytałam w jednym z artykułów o tym, że prezydent niedawno miał zaledwie 25% poparcia i że na pewno by przegrał wybory. A teraz jak się patrzy na wszystkich to tylu przyjaciół się znalazło
media muszą pokazywać wizerunek pozytywny.
Wielu ludzi nie miało pojęcia jaki on był prywatnie, więc wielu przeciwników nagle budzi się z myślą, że właściwie to był super gość
też uważam, że Wawel to przesada, ale cóż. Decyzja podjęta. Jak zobaczyłam, ile ważnych osób przyjedzie na pogrzeb, ile książąt i królów to głowa mała. Mam nadzieję, że nikomu nic do głowy nie strzeli i nie wykorzysta okazji do swoich celów
wkurza mnie dziś wszystko... idę się przejść...
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
kto ma taki sam problem??? może mi napisze, jak to rozwiązać????????? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
akurat konkurs o jaki mi chodzi, to nie opisówka, tylko zaznaczenie 1 czy 2 odpowiedzi i tyle, dlatego takie irytujące jest to, że tyle czasu zwlekają
aa.. i nagrody chyba 2, wielki problem z 2 osobami
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
żałoba żałobą, ale mogliby się wywiązywać w terminie z regulaminów
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
właśnie przeczytałam co sądzicie o tym co napisałam...
może i brak słów, że nie wypowiadam się na temat pochówku itp.. mam swoje zdanie na ten temat, ale nie muszę powielać innych i tworzyć epopei na ten temat.
O tym mailu napisałam, bo sprawdzałam pocztę i taką perełkę znalazłam. Dodam, że wtedy bardzo mi zależało na Kasperskym i zawiodłam się, a teraz po tym jak się dowiedziałam, że w ogóle mój mail nie był odczytany i brany pod uwagę to się zirytowałam.
Co do wątku wkurza mnie to ludzie piszą tu o różnych powodach do wkurzania, więc nie rozumiem dlaczego mam być piętnowana za to co mnie wkurza.. w końcu ogólnie to jest forum konkursowe a ja napisałam o konkursie
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wysłałam maila 29 LIPCA na konkurs Helion, coś z Kasperskym, albo podobnie, w każdym razie mail <konkurs@helion.pl>.
Nie wygrałam, zdarza się... ale.. dziś dostałam maila o następującej treści:
Wiadomość usunięto bez czytania (14 kwietnia 2010 14:44:59 (GMT+01:00) Sarajewo, Skopie, Warszawa, Zagrzeb).
No wiecie co... to po chcą, żeby wysyłać maile, skoro ich nie czytają i nie biorą pod uwagę???
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
zaczynam żałować, że kupiłam dziś rosołek w kostkach... generalne staram się używać tego jak najmniej, stosując naturalne przyprawy jak zioła, ale... nie wszystkiego się uniknie.
Bleee.... Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
w jaki sposób umieściłaś ten link? jako więcej informacji można przeczytać na stronie czy inaczej? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
http://wiadomosci...a_tragedii,item.html
ludzie chcą się wpisać a ktoś na tym zarabia
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Zastanawia mnie tylko jedno... jak bardzo ta katastrofa odbije się na Polsce, na jej polityce, gospodarce i w ogóle...
mam nadzieję, że to nie będzie gorsze od kryzysu...
wkurzają mnie niektórzy dziennikarze, jak na siłę próbują zadawać pytania - pytanie do Kwaśniewskiego dlaczego Pana tam nie było, w samolocie? - dosłownie jakby jemu też życzyli śmierci.
Inny przykład - wiadomo, że marszałek ma teraz 14 dni na podjęcie decyzji o przyspieszonych wyborach prezydenckich i że w ciągu 60 dni od tej decyzji się odbędą. A jakiś dziennikarz podczas jego wystąpienia wyskoczył z pytaniem kiedy będą wybory??
luuuudzie....
bez komentarza.
--------------------
żal mi tych wszystkich ludzi co zginęli...
Wyświetl w wątku >>