Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#3319501 Napisano: 23.04.2010 01:07:52 w Popraw sobie humor...
sharac napisał(a):

http://www.sadistic.pl/alkohol-lagodzi-obyczje-vt38076.htm emotka
I te Mroczki emotka
Te Cichopki... emotka emotka emotka

mooocne emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3313817 Napisano: 22.04.2010 06:09:50 w Inne mniejsze markety
Wiecie co się dowiedziałam na temat usuniętych sklepów z konkursu Finish z odkurzaczami i zmywarkami?? babka z agencji najpierw mówiła, że nagrody z tych sklepów co zostały zlikwidowane będą najprawdopodobniej przesunięte na inne sklepy co zostały.
I wczoraj dowiedziałam się, że jednak nie. Ma być jeszcze jakiś konkurs, mają być wybrane nowe sklepy i nagrody z tych usuniętych mają być przesunięte na ten nowy konkurs emotka

po co tak kręcą?? teraz już nie będzie wiadomo jaki sklep bierze udział, bo później są jakieś kręcenia
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3312045 Napisano: 21.04.2010 01:18:27 w Inne mniejsze markety
leelee napisał(a):

jarko44 napisał(a):

smsowicz napisał(a):

Można do nich zadzwonić i dowiedzieć się jaki się uzyskało czas? Bo nie wiem czy dyskwalifikacja czy przymulenie sieci...

pan Mirek otwiera się tylko przed kobietami o miłym głosie
emotka

Dokładnie. Potwierdzam emotka

hehe... gdyby nie to że miałam koszmarny czas, to bym zadzwoniła z ciekawości (mam miły głos emotka ) ale nie będę z siebie robiła idiotki z moim czasem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3310406 Napisano: 21.04.2010 07:11:01 w Inne mniejsze markety
osmiornica napisał(a):

monia24 napisał(a):

toka napisał(a):

maa napisał(a):

toka napisał(a):

maa napisał(a):

toka napisał(a):

znalazłam w regulaminie:
10. Jeżeli laureat akcji nie będzie mógł, z przyczyn od organizatora niezależnych, odebrać nagrody w terminie określonym w pkt. 9 regulaminu - traci on prawo do odbioru nagrody. W sytuacji takiej zostanie wybrany kolejny laureat, według reguł określonych w niniejszym regulaminie.
czyli teoretycznie powinna byc w Kauflandzie jakas lista rezerwowa-dali około 200 nagród mniej niz powinni

a mi powiedziano ze nie przwiduja listy rezerwowej !!!
emotka emotka emotka emotka

to ciekawe bo w podbnym konku w delikatesach centrum gdzie orgaznizowała ta sama agencja i dla tych samych produktów była lista rezerwowa..A tu prawie połowy nagród nie dali i nie ma??? emotka emotka

dokladnie dziwna sprawa ze nie ma. trzeba tam alarmowac to moze zmieniac nastawienie.

a może kolejna agencja która nie zna dobrze regulaminu-no chyba ze można inaczej zinterpretować to zdanie emotka

wg mnie sprawa jest jasna, powinna być lista rezerwowa, ale zaraz przeczytam cały regulamin

a mi się wydaje, że w wielu kauflandach nikt nie grał, więc nagrody przepadają

e tam... ja grałam i nie wygrałam, więc wątpię, żeby w moim mieście nie było chętnych, z tego co się orientuję to wielu konkursowiczów tu mieszka
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3310346 Napisano: 21.04.2010 06:47:52 w Pomocy!!!!
ksantypa napisał(a):

asiam napisał(a):

asiam napisał(a):

Gzie się prosi o unieważnienie aukcji bo źle sobie kliknęłam?

To był zakup KUP TERAZ i tego chyba nie można nigdzie anulować.

można napisac do sprzedawcy i poprosic o uniewaznienie

od woli sprzedawcy zależy, czy anuluje.. zauwaz, że ponosi on też koszty sprzedaży. Jeśli anuluje, to wystąpi o zwrot prowizji a Allegro wystawi Ci upomnienie. Chyba 3 upomnienia i zawieszenie konta Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3309599 Napisano: 20.04.2010 06:24:53 w Wkurza mnie...
katrin22 napisał(a):

A mnie wkurza, ze przyszedl mi rachunek z Tp na 300zl i niby w tym 250zl na miedzynarodowke, zadzwonilam do infolini i babka podala mi numer pod ktory bylo rzekomo dzwonione i znam ten numer bo to numer mojej mamy w Niemczech, ale ja do niej dzwonie z innego telefonu z voipa i nie wiem skad ta ogromna sumka sie wziela, moze puscilam jej kilak razy sygnal zeby oddzwonila ale nie dzwonilam do niej, jetsem zalamana...

złóż reklamację, albo poproś o biling Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3309120 Napisano: 20.04.2010 04:04:43 w Inne mniejsze markety
luzak napisał(a):

luzak napisał(a):

a ja nie mam sms

a nie, jednak dotarł

echhh... gratulacje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3300163 Napisano: 16.04.2010 11:34:28 w Wkurza mnie...
kasia9791 napisał(a):

wkurza mnie bolący ząb i plomba która z niego wypadła po raz trzeci emotka a stomatolog dopiero we wtorek przyjmuje emotka

no popatrz... mnie właśnie plomba też wyleciała emotka moja dentystka przyjmie mnie w poniedziałek, ale do tego czasu trzeba uważac emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3298824 Napisano: 15.04.2010 07:48:06 w Inne mniejsze markety
toka napisał(a):

agusiac87 napisał(a):

toka napisał(a):

monia24 napisał(a):

agusiac87 napisał(a):

monia24 napisał(a):

Czy ktoś wie czy za długo wyślą bony do kauflandu, gdzie były do wygrania na każdy sklep 4 x bony po 100 zł/??

kto ich tam wie, mają czas do 16.04

czyli do jutra, dziękuję za odpowiedź, boniki się przydadzą
emotka

dziwne ze nie było listy rezerwowej z tego konka emotka

może każdy jednak odesłał paragon, w sumie to tylko 4 nagrody na sklep były

jestem optymistką-nie sądze zeby wszyscy mieli paragony
emotka

na pewno NIE wszyscy oodbiorą bony, bo np ktoś może nie chciec podawać NIPu i ksera dowodu...
tez jestem ciekawa jak z tą rezerwą będzie... Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3297446 Napisano: 15.04.2010 11:06:32 w Wkurza mnie...
bassia5 napisał(a):

polec napisał(a):

mala4 napisał(a):

sophie napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

sophie tej osoby nie ma emotka nagle nikt się przyznać do tego nie chce

ale uważam że protesty na ulicach to przesada - można sobie podyskutować ale żeby taki wstyd na ulicach robić ;/

Niestety,relacjonuje to wszystko większość dziennikarzy z całego świata.Z jednej strony tłumy na ulichach ,płacz ,żałoba ,a z drugiej protesty .
Na szczęście tych drugich jest mniej ,ale i tak wstyd przed światem emotka

Niestety straszny wstyd, wszystkie media na świecie o tym trąbią.
Każdy ma prawo do własnego zdania, ale do decyzji nie każdy i uszanujmy to.
Patrząc na ten cyrk to jeszcze Warszawa powinna protestować za utrudnienie i sparaliżowanie komunikacji a tego nie robi. Temat należałoby skończyć i uszanować decezje takie jakie są, niezależnie od swojego zdania.

Mnie też wkurza Opera, korzystam z Explorera, mimo wiekszych zagrożeń.

Utrudnienie i sparaliżowanie komunikacji ???, chyba sobie żartujesz. Mieszkam na trasie Vipów i w sobote uciekam z tego miasta, bo już dzisiaj autem nie mogłam wyjechać.

Moje zdanie znacie, Wawel nie, bo to, że zginął w katastrofie lotniczej, to żaden wyczyn, ludzie giną codziennnie i ich nie chowają na Wawelu.

Nie był moim prezydentem, bo nie raz nie dwa i nie pięć, musiałam się za niego wstydzić.

Przyjaciele Niemcy, Anglicy i sami Rosjanie, bo i takich mamy z mężem, którzy Wawel znają i kochają tak jak ja, zareagowali kpiną i szyderstwem, ze to kolosalne nadużycie i deprecjacja.

Protesty mnie nie ruszają, może nawet lepiej, że świat wie, że są ludzie przeciwni tej decyzji i że dopóki kościół będzie się w Polsce mieszał w politykę, nigdy nie będzie dobrze!.

Ja też uważam że Wawel to mocna przesada. Wkurza mnie jednak to, że patrząc teraz na materiały filmowe, które obecnie nadają to myślę, że my tak naprawdę to nic nie wiedzieliśmy o prezydencie. Przedtem media go opluwały i kpiły, szydziły z zachowania pani Marii w stosunku do męża, teraz nagle znalazły się zapisy, na których jawi się On jako naprawdę sympatyczny człowiek. A ci dziennikarze, którzy przedtem naśmiewali się z niego teraz płaczą przed kamerami i mówią jakiego mieliśmy wspaniałego prezydenta. Polskie media stały się dla mnie symbolem obłudy i zakłamania.

zgadzam się - obłuda, zakłamanie - mediów i nie tylko.
Czytałam w jednym z artykułów o tym, że prezydent niedawno miał zaledwie 25% poparcia i że na pewno by przegrał wybory. A teraz jak się patrzy na wszystkich to tylu przyjaciół się znalazło
emotka emotka emotka

media muszą pokazywać wizerunek pozytywny.
Wielu ludzi nie miało pojęcia jaki on był prywatnie, więc wielu przeciwników nagle budzi się z myślą, że właściwie to był super gość emotka tylko czemu wcześniej tak nie uważali?

też uważam, że Wawel to przesada, ale cóż. Decyzja podjęta. Jak zobaczyłam, ile ważnych osób przyjedzie na pogrzeb, ile książąt i królów to głowa mała. Mam nadzieję, że nikomu nic do głowy nie strzeli i nie wykorzysta okazji do swoich celów emotka emotka

wkurza mnie dziś wszystko... idę się przejść...

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3297074 Napisano: 15.04.2010 08:34:47 w Wkurza mnie...
aaa... i jeszcze piramidalnie wkurza mnie opera emotka emotka emotka co tylko otworzę jakiś dokument w pdf to później nie mogę go zamknąć! cała opera mi się wiesza, później wyskakuje jakiś komunikat o wysyłaniu raportu z błędami. Miałam kilka stron otwartych na kartach i teraz nie pamiętam jakie to były, bo mi się wszystko zamknęło emotka

kto ma taki sam problem??? może mi napisze, jak to rozwiązać????????? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3297064 Napisano: 15.04.2010 08:30:20 w Wkurza mnie...
awi napisał(a):

ziolko, nie irytuj się, jezeli na konkurs wpływa mnóstwo odpowiedzi (i nie są to opisówki) to najpierw losują a potem czytają i sprawdzają tylko te wylosowane. Wydaje mi się to logiczne. Mam nadzieję, że te nieprzeczytane niszczą bez handlowania danymi emotka

akurat konkurs o jaki mi chodzi, to nie opisówka, tylko zaznaczenie 1 czy 2 odpowiedzi i tyle, dlatego takie irytujące jest to, że tyle czasu zwlekają emotka

aa.. i nagrody chyba 2, wielki problem z 2 osobami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3297000 Napisano: 15.04.2010 08:09:28 w Wkurza mnie...
wkurza mnie, że wiele konkursów zakończyło się jeszcze w marcu, nadal nie ma wyników a jak dzwonię i się pytam, to tłumaczą się że nie prowadzili żadnych losowań z powodu żałoby narodowej emotka luudzie... od momentu zakończenia do żałoby było co najmniej 10 dni, więc nie rozumiem tego opieszalstwa emotka emotka emotka
żałoba żałobą, ale mogliby się wywiązywać w terminie z regulaminów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3296910 Napisano: 15.04.2010 07:26:07 w Wkurza mnie...
marcinek1985 napisał(a):

kasia54 napisał(a):

ziolko napisał(a):

wkurza mnie jeden konkurs, w którym brałam udział.
Wysłałam maila 29 LIPCA na konkurs Helion, coś z Kasperskym, albo podobnie, w każdym razie mail <konkurs@helion.pl>.
Nie wygrałam, zdarza się... ale.. dziś dostałam maila o następującej treści:

Wiadomość usunięto bez czytania (14 kwietnia 2010 14:44:59 (GMT+01:00) Sarajewo, Skopie, Warszawa, Zagrzeb).

No wiecie co... to po chcą, żeby wysyłać maile, skoro ich nie czytają i nie biorą pod uwagę???

emotka emotka emotka

inni o pochowaniu Prezydenta a ty o konkursie.... brak słów

wkurza mnie właśnie takie podejście emotka

To nie jest wątek polityka, wc, dyskusje emotka

Więc wątek ziolka jest jak najbardziej na miejscu

w porównaniu z Twoim emotka

właśnie przeczytałam co sądzicie o tym co napisałam...
może i brak słów, że nie wypowiadam się na temat pochówku itp.. mam swoje zdanie na ten temat, ale nie muszę powielać innych i tworzyć epopei na ten temat.

O tym mailu napisałam, bo sprawdzałam pocztę i taką perełkę znalazłam. Dodam, że wtedy bardzo mi zależało na Kasperskym i zawiodłam się, a teraz po tym jak się dowiedziałam, że w ogóle mój mail nie był odczytany i brany pod uwagę to się zirytowałam.

Co do wątku wkurza mnie to ludzie piszą tu o różnych powodach do wkurzania, więc nie rozumiem dlaczego mam być piętnowana za to co mnie wkurza.. w końcu ogólnie to jest forum konkursowe a ja napisałam o konkursie emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3295628 Napisano: 14.04.2010 02:43:18 w Wkurza mnie...
wkurza mnie jeden konkurs, w którym brałam udział.
Wysłałam maila 29 LIPCA na konkurs Helion, coś z Kasperskym, albo podobnie, w każdym razie mail <konkurs@helion.pl>.
Nie wygrałam, zdarza się... ale.. dziś dostałam maila o następującej treści:

Wiadomość usunięto bez czytania (14 kwietnia 2010 14:44:59 (GMT+01:00) Sarajewo, Skopie, Warszawa, Zagrzeb).

No wiecie co... to po chcą, żeby wysyłać maile, skoro ich nie czytają i nie biorą pod uwagę???

emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3292009 Napisano: 13.04.2010 09:32:15 w Gratulacje! Dla wygranych!
weronetka napisał(a):

malenka89 napisał(a):

weronetka napisał(a):

Emanuela GRATKI!!!!!! emotka emotka emotka emotka emotka

a czego gratulujemy? emotka

Wyjazdu do Cannes na festiwal emotka emotka

emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3291193 Napisano: 12.04.2010 09:05:29 w Wkurza mnie...
poczytałam wasze opowieści i trochę mnie zemdliło... blee... emotka
zaczynam żałować, że kupiłam dziś rosołek w kostkach... generalne staram się używać tego jak najmniej, stosując naturalne przyprawy jak zioła, ale... nie wszystkiego się uniknie.

Bleee.... Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3289583 Napisano: 12.04.2010 10:09:09 w Pomocy!!!!
jopi napisał(a):

Mam problem z ALLEGRO emotka

Wystawiłam voucher do SPA w Hotelu Sympozjum.
W aukcji dałam link do strony Hotelu (tam Kupujący ma adres Hotelu,dane kontaktowe, formularz rezerwacji, szczegółowe info dot. zabiegów w SPA itd )

A allegro mi aukcje usuwa, bo to jest niezgodne z regulaminem emotka
cyt.:
W opisie przedmiotu znajdował się niedozwolony adres strony WWW. Taki adres może zostać umieszczony w treści oferty tylko wtedy, gdy informacje zawarte na stronie służą poszerzeniu wiedzy Kupującego o konkretnie wystawianym na aukcji przedmiocie. Strona taka nie może mieć jednak charakteru komercyjnego. Nie może również służyć przedstawianiu przedmiotów lub usług, które nie są wystawiane na aukcji Allegro

To jak ja mam tę aukcję wystawić ???
Mam przepisać dla Kupującego wszystkie niezbędne informacje ze strony Hotelu na swoją aukcję ??

To absurd...

w jaki sposób umieściłaś ten link? jako więcej informacji można przeczytać na stronie czy inaczej? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3288626 Napisano: 11.04.2010 08:15:09 w Wkurza mnie...
wkurza mnie coś takiego

http://wiadomosci...a_tragedii,item.html

ludzie chcą się wpisać a ktoś na tym zarabia emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3286515 Napisano: 10.04.2010 03:38:57 w Żegnamy zmarłych
ładnie ze strony takich sieci jak Tesco, Makro czy Carrefour, że jutro z powodu żałoby narodowej te sklepy nie będą czynne.

Zastanawia mnie tylko jedno... jak bardzo ta katastrofa odbije się na Polsce, na jej polityce, gospodarce i w ogóle...
mam nadzieję, że to nie będzie gorsze od kryzysu...

wkurzają mnie niektórzy dziennikarze, jak na siłę próbują zadawać pytania - pytanie do Kwaśniewskiego dlaczego Pana tam nie było, w samolocie? - dosłownie jakby jemu też życzyli śmierci.

Inny przykład - wiadomo, że marszałek ma teraz 14 dni na podjęcie decyzji o przyspieszonych wyborach prezydenckich i że w ciągu 60 dni od tej decyzji się odbędą. A jakiś dziennikarz podczas jego wystąpienia wyskoczył z pytaniem kiedy będą wybory??
luuuudzie....

bez komentarza.

--------------------

żal mi tych wszystkich ludzi co zginęli...

Wyświetl w wątku >>
[*] 0