Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#3286081 Napisano: 10.04.2010 11:20:44 w Pomocy!!!!
nariam napisał(a):

awe napisał(a):

czy mozecie wysylac smsy w plusie???

ja nie mogę

pewno sieć jest przeciążona... mnóstwo ludzi dzwoni w sprawie tragedii Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3286072 Napisano: 10.04.2010 11:16:48 w Żegnamy zmarłych
właśnie przeczytałam, że Ewa Bąkowska, wnuczka generała Mieczysława Smorawińskiego, była wczoraj w Kaliszu emotka http://www.kalisz...08963244bc056c461d73

Wyświetl w wątku >>
[*] 0

ziolko

#3285793 Napisano: 10.04.2010 08:58:15 w Żegnamy zmarłych
głowa państwa, głowa wojska, głowa NBP... za dużo tego emotka emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0

ziolko

#3285682 Napisano: 10.04.2010 08:21:37 w Żegnamy zmarłych
właśnie się dowiedziałam... jestem w szoku emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0

ziolko

#3284007 Napisano: 09.04.2010 02:48:51 w skojarzenia
żar - żar tropików emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3283737 Napisano: 09.04.2010 01:00:22 w Pomocy!!!!
pomocy!

czy ktoś orientuje się, ile może kosztowac stworzenie bazy danych w Exelu?
50 tys rekordów, w każdym rekordzie 2-4 pozycje... krótki termin.

Proszę o info emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3283695 Napisano: 09.04.2010 12:44:42 w Dyskusje o wynikach konkursu
kingaa napisał(a):

leelee napisał(a):

kingaa napisał(a):

polec napisał(a):

krzyszu napisał(a):

No i który z forumowiczów wygrał mercedesa z kinder?

ja, ja ja emotka )))... ehh, ale bym chciała!!!

No i Mercedes pojechał do stałego gracza, a miał być dla przypadkowej osoby emotka emotka szkoda emotka

Ale ten gracz chyba nie wygrał nic innego tylko merca, musiał dość mało zgłoszeń przysłać, a jednak szczęście się uśmiechnęło emotka Jest MERC emotka
Cieszę się,że klany nie wygrały go!

ale ja mówię ogólnie o konkach, że zwycięzca Merca w konkurach bierze udział i wygrywa emotka
A przypadkowa osoba to dla mnie taka, co nie bierze udziału w konkursach, a np. skusiła się na Zimę Mistrzów i posłała ze dwa zgłoszenia emotka emotka oj majaczę trochę, ale to przez te powtarzające się ciągle nazwiska wzięło mnie na wciskanie samochodu osóbce co nagle ją natchnęło, gdzie nigdy nie bawiła się w konkursy i jednym zgłoszeniem trafiła samochód emotka emotka

wczoraj dowiedziałam się, że w konkursie Galerii Kalisz autko wygrała 18 latka, koleżanka jednej dziewczyny z rodziny. Najlepsze jest to, że ta dziewczyna zrobiła w styczniu prawo jazdy a teraz ma auto
emotka emotka fuksiara emotka nie wiem ile zgłoszeń wrzuciła, ale się dowiem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3283640 Napisano: 09.04.2010 12:29:49 w Wkurza mnie...
wkurza mnie niesłowność niby poważnych osób emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3283272 Napisano: 09.04.2010 10:49:18 w Wkurza mnie...
delfinka101 napisał(a):

regusia napisał(a):

ziolko napisał(a):

regusia napisał(a):

aloevera napisał(a):

wkurza mnie, że ostatnio nie chce mi sie brać udzia w konkursach - mówię sobie - zaraz, później, jutro a juz chyyba zmiesiac nie brałam w żadnym udziału emotka

nie do wiary,ale miałam pisać to samo
emotka emotka emotka

mały kryzys, za dużo tego wszystkiego, taki tumiwisizm. Tez tak mam, w końcu dopadnie każdego konkursowicza emotka

tak,tylko kurcze jak potem ludzie piszą co wygrali to człowiek głową wali w klawiature,że nie brał udziału...jakas totalna schizofrenia
emotka

Podpisuje się pod tym obiema łapkami..wczoraj miałam to napisać..Nic mi się nie chce..ani wymyślać ani starac..zaznaczyłam sobie konkurs polsatu pacyfik..sporo nagród..i nie zagrałam..ech..teraz mam lenia wysłać opakowanie po michałkach..a torbe wygrałam..

i kryzys się nakręca emotka bo się nie chce grać a później żal, że się nie zagrało emotka
trzeba podchodzić do tego z dystansem... np. chciałam wygrać w mazurkach w radiu rmf classic, nie wygrałam, ale zdaję sobie sprawę, że jednak byli lepsi ode mnie.. echh...
nie ten konkurs to inny. Życie nie składa się z samych konkursów emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3283184 Napisano: 09.04.2010 10:28:58 w Wkurza mnie...
regusia napisał(a):

aloevera napisał(a):

wkurza mnie, że ostatnio nie chce mi sie brać udzia w konkursach - mówię sobie - zaraz, później, jutro a juz chyyba zmiesiac nie brałam w żadnym udziału emotka

nie do wiary,ale miałam pisać to samo
emotka emotka emotka

mały kryzys, za dużo tego wszystkiego, taki tumiwisizm. Tez tak mam, w końcu dopadnie każdego konkursowicza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3282533 Napisano: 09.04.2010 07:29:12 w Wkurza mnie...
kaki76 napisał(a):

A ja mam fajnego listonosza tylko nie rozumiem co on mówi emotka emotka bo sepleni .A po drugie mówi przez nos i ciężko się dokapować o co mu chodzi.

niech Ci pisze na kartce co chce powiedzieć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

ziolko

#3282423 Napisano: 09.04.2010 06:48:15 w Allegro.pl - bez linków
asiam napisał(a):

No byłabyś rzeczywiście wredna jakbyś babie w ciązy wystawiła negatywa. emotka
I tak pół biedy,że chce Ci oddać pieniądze.
Kwestię negatywa rozważ w swoim sumieniu i interesie bo musisz się liczyć z odwetem.

zapytaj allegro, a później wystaw neutrala, jesli faktycznie odda kase, ale mimo wszystko transakcja nie doszła do skutku Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3282095 Napisano: 08.04.2010 09:27:49 w Allegro.pl - bez linków
krótkoterminowa lokata 3dniowa w mbanku w minimalnej wysokości 10 tys daje ok 4,70 zł zysku. Więc sobie policzcie, w końcu co to jest 10 tys dla allegro? a grosz do grosza i będzie kokosza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3280354 Napisano: 08.04.2010 02:32:25 w Dyskusje o wynikach konkursu
viola88 napisał(a):

Przed chwilką miałam telefon z komórki 5160...... z jakieś agencji konkursowej z prośbą o przesłanie danych!
Mam pytanie czy orientuje się ktoś z jakiego konkursu, bo dokładnie nie dosłyszałam coś z nazwą inspiracja emotka

to oddzwoń emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3279441 Napisano: 08.04.2010 10:45:36 w Dyskusje o wynikach konkursu
ja nadal nie wzięłam tam udziału emotka jaką oliwę polecacie?? bo nie wiem jaką kupić, chciałabym taką uniwersalną..
myślałam, że olej z pestek winogron bierze udział a tu wg regulaminu nie bierze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3279413 Napisano: 08.04.2010 10:38:18 w Dyskusje o wynikach konkursu
grancias napisał(a):

ziolko napisał(a):

kacieryna82 napisał(a):

Ciekawa czy dziś było losowanie merca i wycieczek z zimy mistrzów emotka

taaaa... emotka

A dlaczego wątpicie w to ? Przecież z tego co pamiętam, zawsze trzymali się terminów ...

a czy ja napisałam, że wątpię?? moja wypowiedź miała zdecydowanie głębsze znaczenie emotka emotka
i nie zamierzam go rozwijać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3279366 Napisano: 08.04.2010 10:28:47 w Dyskusje o wynikach konkursu
kacieryna82 napisał(a):

Ciekawa czy dziś było losowanie merca i wycieczek z zimy mistrzów emotka

taaaa... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3279233 Napisano: 08.04.2010 09:58:45 w Programy lojalnościowe
darekxxl napisał(a):

Jeśli chodzi o mnie oświadczenie do streetcomu wysyłałam aż 3 razy i do dzisiaj twierdzą, że żadne nie dotarło. Myślę że nie warto

Ja wysłałem oświadczenie listownie i już po około tygodniu miałem ankiety o alkoholu i tytoniu. Jednak jestem zapisany tam ok. miesiąca więc na jakokolwiek kampanię pewnie jeszcze poczekam.Niewiem jak było to u Ciebie iwonciaaa, ale ja wysłałem to listem zwykłym i szybciutko doszło!

ja wysłałam 26 lutego i doszło... dzwoniłam tam i babka powiedziała, że jak już nie ma na stronie eksperta linka z oświadczeniem, to znaczy, że oświadczenie doszło i wszystko jest ok..

tez nie mam jeszcze żadnej kampanii... jestem tam już ok roku, ale oświadczenie wysłałam w lutym. Ile jeszcze będę czekała na pierwszą kampanię??
Wyświetl w wątku >>
0 0