Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#3230867 Napisano: 24.03.2010 08:42:54 w Dyskusje o wynikach konkursu
avatea napisał(a):

ziolko napisał(a):

sophie napisał(a):

marcepan1983 napisał(a):

avatea napisał(a):

Autor zdjęcia napisał do organizatora stosowne oświadczenie. Agencja, która jest właścicielem zdjęcia ma prawo do wytoczenia wobec delikwenta co zdjęcie użyczył sprawy z powództwa cywilnego.
Organizatorzy oświadczenie przyjęli i powinni zmienić wyniki. Generalnie byli zaskoczeni i zmartwieni, zaistnieniem takiej sytuacji.

Może Specjalnie nie zmienili strony by agencja miała dowód.

Mają zmienić w tym tygodniu. A tamten gość z Wodzisławia będzie miał sprawę wytoczoną

Drżyjcie oszuści ,złodzieje zdjęć.
No i bardzo dobrze.Zrobicie rewolucję i może w końcu tacy ludzie przemyslą sobie co robią.

hmm... zobaczymy... a może będą bardziej uważać na kradzież zdjęć?? może będą coś zmieniać?? ale tak czy siak, obojętnie czy zmienią czy nie to i tak będzie to plagiat. Jestem ciekawa, czy ta osoba, co zgłosiła nie swoje zdjęcie do konkursu czy nie żałuje teraz, że to zrobiła... Pewno nagroda będzie odebrana, sprawa w sądzie i za co?? za połakomienie się na czyjąś własność

a tak w ogóle to co tam były za nagrody?

weekend w SPA za 2350 zł plus nagroda pieniężna Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3230864 Napisano: 24.03.2010 08:42:24 w Wkurza mnie...
sophie napisał(a):

regusia napisał(a):

wkurza mnie ze zrobiła mi sie opryszczka na wardze emotka emotka emotka

Mnie też to zawsze wkurza,ale wiesz co?
To za sprawą własnie wkurzania i stresu,bo opryszczka się pojawia w stanie osłabienia organizmu ,pod wpływem stresu,okresu ,czasami długiego przebywania na słońcu.
Zatem szybko smaruj Zoviraxem ,powinno się zmniejszać z dnia na dzień i mniej boleć. emotka

bardzo dobra jest też maść HERPEX - albo później brutalne przypalanie spirytusem emotka a co emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3230859 Napisano: 24.03.2010 08:40:37 w Dyskusje o wynikach konkursu
sophie napisał(a):

marcepan1983 napisał(a):

avatea napisał(a):

Autor zdjęcia napisał do organizatora stosowne oświadczenie. Agencja, która jest właścicielem zdjęcia ma prawo do wytoczenia wobec delikwenta co zdjęcie użyczył sprawy z powództwa cywilnego.
Organizatorzy oświadczenie przyjęli i powinni zmienić wyniki. Generalnie byli zaskoczeni i zmartwieni, zaistnieniem takiej sytuacji.

Może Specjalnie nie zmienili strony by agencja miała dowód.

Mają zmienić w tym tygodniu. A tamten gość z Wodzisławia będzie miał sprawę wytoczoną

Drżyjcie oszuści ,złodzieje zdjęć.
No i bardzo dobrze.Zrobicie rewolucję i może w końcu tacy ludzie przemyslą sobie co robią.

hmm... zobaczymy... a może będą bardziej uważać na kradzież zdjęć?? może będą coś zmieniać?? ale tak czy siak, obojętnie czy zmienią czy nie to i tak będzie to plagiat. Jestem ciekawa, czy ta osoba, co zgłosiła nie swoje zdjęcie do konkursu czy nie żałuje teraz, że to zrobiła... Pewno nagroda będzie odebrana, sprawa w sądzie i za co?? za połakomienie się na czyjąś własność Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3224800 Napisano: 22.03.2010 12:03:31 w Rossmann
u mnie jeszcze nie ma tuszy emotka i podobno są tylko czarne, a ja używam tylko brązowych emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3216271 Napisano: 19.03.2010 02:13:55 w Rossmann
monis napisał(a):

monis napisał(a):

Moja mama jest w rossmanie własnie i dzwoniła, że kierowniczka nic nie o wie o żadnym konkursie, ręce opadają emotka

po konsultacji z Centralą, Pani dowiedziała się co i jak, baaa nawet tusze się znalazły emotka

dla zainteresowanych tusze są koloru black emotka

łooo... mam nadzieję, że znajdzie się jeden brązowy dla mnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3216053 Napisano: 19.03.2010 01:25:13 w Rossmann
prodiament napisał(a):

gabi napisał(a):

kotek11 napisał(a):

gabi napisał(a):

ati88 napisał(a):

puchiko napisał(a):

gabi napisał(a):

czy ktoś odebrał dziś już tusz z Rossmana?

ja odbierałam, trzeba mieć kupon, dowód osobisty i jakiś tusz do rzęs, czyli to co napisali w regualminie

ja tez odebrałam emotka

ja dziś byłam u siebie i lipa nie mają wogule kosmetyków z max factor kazali jechać gdzie indziej ale jak myślicie można w innej miejscowości odebrać niż się napisało w formularzu?
A ma ktoś tam może numer telefonu by zadzwonić i zapytać w sprawie tego konkursu?

wejdz w zakładke kontakt na rossnecie... tam pod sam koniec stronki jest p. Monika jakas - przyniej zreszta masz dopisek rossnet, albo konkursy cos takiego - pisz na jej @ albo dzwon na centrale rossmana w łodzi pros o polaczenie z nia

Tak e-mail już napisałam ale niewiadomo kiedy odpisze najlepiej dzwonić a nie mogę znaleść tego numeru:(

w moim rossmanie też nie mają max factora i to mi powiedziała Pani w kasie, ale usłyszała to kierowniczka i sprostowała, że owszem - są tusze specjalnie na cele konkursu - na zapleczu - i przyniosła. Kod kreskowy zaklejony nalepką promocja - przynajmniej na moim
emotka

mają jeden kolor czy można sobie wybrać?? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3216026 Napisano: 19.03.2010 01:18:56 w Popraw sobie humor...
slavek napisał(a):

Przed chwilą dostałem maila od żony w sprawie zakupów.

następująco idąc od wejścia:

1 napój pomarańczowy 2l w kartoniku - zaraz po prawej
1kg cukru - ciut dalej po lewej
1 p. wiórek kokosowych, 1 p. migdałów, kwasek cytrynowy 1 paczka - na końcu lewej strony
potem w lodowce po prawej: ser żółty gouda lub inny w plasterkach
potem w lodowce naprzeciw: serki jakies i jogurty - łącznie 6-7 sztuk
ciut dalej w lodowce u góry 1 śmietanę małą 12% w pojemniku jak jogurt (ale nie homogenizowana)
potem 2 masła smietankowe (kostka 200g) - żółte opakowanie
w stoisku z warzywami kup paczkę pieczarek (0,5kg) i 2 cytryny
kolo stoiska z warzywami weź 1 olej (ten zwykły 1 litr, nazwa chyba UNIWERSALNY)
na stoisku z ketchupami i musztardami weź 1 musztardę ale KONIECZNIE marki KAMIS - najlepiej delikatesowa

Myślicie, że będę wiedział co i jak emotka

trochę skomplikowane mi się to wydaje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3215846 Napisano: 19.03.2010 12:45:13 w Dyskusje o wynikach konkursu
aloevera napisał(a):

aloevera napisał(a):

ziolko napisał(a):

beata28 napisał(a):

Ja byłabym bardzo wdzięczna o opisaniu potem , co spotkało Pana Zbigniewa Czyżewskiego z Wodzisławia Śląskiego.
Byc może , ktos nastepnym razem zastanowi się zanim cos komus zapierdzieli.

Sama mam niesmak po konkursie w sieci Eko , gdzie równiez wygrała praca żywcem sciagnięta z netu.

ogólnie wg prawa
Znamiona zapożyczenia świadomego wyczerpują przypadki plagiatu jawnego. Identyczność całych utworów lub ich części następuje z reguły na skutek świadomego działania plagiatora. Również przypadki plagiatu ukrytego mogą charakteryzować się świadomym działaniem

Osoba dokonująca plagiatu ponosi odpowiedzialność na podstawie art. 115 PrAut („Kto przywłaszcza sobie autorstwo albo wprowadza w błąd co do autorstwa całości lub części cudzego utworu albo artystycznego wykonania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat trzech”).

ale sama jestem ciekawa, co na to komisja i autor zdjęcia

o kurde jestem w szoku, sama brałam udział w tym konku i nie podoba mi się to zdjęcie jakoś specjalnie, to złodziej wstrętny musi być, dał już ktoś znać do organizatora?

eh, dodaję linnka z fotką.... http://www.wiadom..._caly_rok_17111.html

no właśnie przez to zdjęcie wszystko się zaczęło i stąd wiadomo, kto jest autorem zdjęcia Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3215750 Napisano: 19.03.2010 12:23:34 w Dyskusje o wynikach konkursu
beata28 napisał(a):

Ja byłabym bardzo wdzięczna o opisaniu potem , co spotkało Pana Zbigniewa Czyżewskiego z Wodzisławia Śląskiego.
Byc może , ktos nastepnym razem zastanowi się zanim cos komus zapierdzieli.

Sama mam niesmak po konkursie w sieci Eko , gdzie równiez wygrała praca żywcem sciagnięta z netu.

ogólnie wg prawa
Znamiona zapożyczenia świadomego wyczerpują przypadki plagiatu jawnego. Identyczność całych utworów lub ich części następuje z reguły na skutek świadomego działania plagiatora. Również przypadki plagiatu ukrytego mogą charakteryzować się świadomym działaniem

Osoba dokonująca plagiatu ponosi odpowiedzialność na podstawie art. 115 PrAut („Kto przywłaszcza sobie autorstwo albo wprowadza w błąd co do autorstwa całości lub części cudzego utworu albo artystycznego wykonania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat trzech”).

ale sama jestem ciekawa, co na to komisja i autor zdjęcia Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3215421 Napisano: 19.03.2010 11:01:09 w Dyskusje o wynikach konkursu
to zdjęcie od razu pokazuje się w wyszukiwarce

http://www.google...e=utf-8&oe=utf-8

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3215324 Napisano: 19.03.2010 10:44:23 w Dyskusje o wynikach konkursu
lizzie napisał(a):

fantazja23 napisał(a):

malenka89 napisał(a):

avatea napisał(a):

moniaainom napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Porównajcie więc sobie wyniki

http://www.zdroweoczy.com.pl/

w zakładce rozwiązanie

z tym:

http://www.wiadom..._caly_rok_17111.html

a wlasnie mialam napisac, ze najladniejsza fotka... wow!

ta fotka jest:Dzień Babci już 21 stycznia. Fot. Paweł Relikowski Słowo Polskie Gazeta Wrocławska Zdjęcie 2 z 2

przecież za takie coś ktoś może mieć poważnie problemy... totalna bezmyślność.

ale ludzie mają tupet ...

Napiszę do nich, bo to totalne przegięcie... emotka
Druga fotka moja, kipię szczęściem emotka

gratuluję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3215296 Napisano: 19.03.2010 10:38:07 w Dyskusje o wynikach konkursu
może ktoś myślał, że artykuł sprzed 3 lat nie będzie rzucał się w oczy Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3211413 Napisano: 18.03.2010 07:48:36 w skojarzenia
tłuszczyk - dieta Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3209453 Napisano: 17.03.2010 02:50:08 w Połączenia nieodebrane
kadjas123 napisał(a):

tsiknias napisał(a):

a co to może być za nr 223857300

do mnie dzwonili emotka ,mają nasze nr tel z konkursu.Wczoraj oferowali play a dziś jakies żele-ciekawe jak długo teraz będą nas wkurzać,bo wychodzi na to ,że nasze nr posprzedawali: emotka

to może spytać się skąd mają numery i zadzwonić do tej agencji co sprzedała? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3208831 Napisano: 17.03.2010 12:45:47 w Carrefour konkursy
fragles napisał(a):

ziolko napisał(a):

fragles napisał(a):

kotek11 napisał(a):

majeczkamp napisał(a):

Otrzymałam paczke, nawet kurier zaczekać nie chcial bym zawartość sprawdziła, bo powiedział, że to nie w jego interesie tylko wrazie nie tej zawartosci sie z firmą wysyłyającą kontaktować. I oczywiście mam to samo szampon pantene, h&s, podpaski naturella i always i chusteczki emotka pisze reklamacje...

jeszcze sobie lapy pofarbowałam tym opakowaniem foliowym emotka jakby mnie ktoś po rekach poranił bo kolor krwi ma.

obowiazkiem kuriera jest zaczekac az sprawdzisz zawartosc ... ja juz sie nauczylam i nie podpisuje pokwitowania zanim nie sprawdze...

obowiązek obowiązkiem życie sobie, mi raz uciekł jak chciałem przy nim otwierać i nawet nie czekał na podpis emotka

jak to? podrobił później? paczka była w porządku?

tak, ale nerwy niepotrzebne, facet podpisał za mnie drukowanymi, to ich stary numer, przeróżne rzeczy robią, tłumaczył się, że tak jest szybciej i klienci pozwalaja mu się za siebie podpisywać, a jak drukowanymi to nie łamie przepisów emotka

zgłupiał??? emotka niech tylko jakiś kurier spróbowałby się za mnie podpisać to bym zrobiła raban emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3208786 Napisano: 17.03.2010 12:31:40 w Carrefour konkursy
fragles napisał(a):

kotek11 napisał(a):

majeczkamp napisał(a):

Otrzymałam paczke, nawet kurier zaczekać nie chcial bym zawartość sprawdziła, bo powiedział, że to nie w jego interesie tylko wrazie nie tej zawartosci sie z firmą wysyłyającą kontaktować. I oczywiście mam to samo szampon pantene, h&s, podpaski naturella i always i chusteczki emotka pisze reklamacje...

jeszcze sobie lapy pofarbowałam tym opakowaniem foliowym emotka jakby mnie ktoś po rekach poranił bo kolor krwi ma.

obowiazkiem kuriera jest zaczekac az sprawdzisz zawartosc ... ja juz sie nauczylam i nie podpisuje pokwitowania zanim nie sprawdze...

obowiązek obowiązkiem życie sobie, mi raz uciekł jak chciałem przy nim otwierać i nawet nie czekał na podpis emotka

jak to? podrobił później? paczka była w porządku? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3208258 Napisano: 17.03.2010 10:14:57 w Carrefour konkursy
ignam napisał(a):

ziolko napisał(a):

ignam napisał(a):

radosna napisał(a):

Rozmawiałam z panią z agencji reklamowej Swiift, która organizowała konkurs. Pani cierpliwie odpowiedziała, że dołoży wszelkich starań, aby laureaci konkursu otrzymali brakujące rzeczy. Nie zawinił Procter and Gamble, nie zawiniła agencja tylko firma pakująca nagrody. W każdym bądź razie na pewno powiadomią laureatów konkursu o wynikach śledztwa.

Właśnie do mnie dzwoniła. Potwierdzam. W międzyczasie wysłałam reklamację do P&G.
Ruszyło. No.

i jaka odp?

Z P&G ?
Dopiero wysłałam. Ale zaraz potem był telefon ze Swiifta.

no właśnie pytam się co ze Swiifta powiedzieli emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3208245 Napisano: 17.03.2010 10:10:38 w Carrefour konkursy
ignam napisał(a):

radosna napisał(a):

Rozmawiałam z panią z agencji reklamowej Swiift, która organizowała konkurs. Pani cierpliwie odpowiedziała, że dołoży wszelkich starań, aby laureaci konkursu otrzymali brakujące rzeczy. Nie zawinił Procter and Gamble, nie zawiniła agencja tylko firma pakująca nagrody. W każdym bądź razie na pewno powiadomią laureatów konkursu o wynikach śledztwa.

Właśnie do mnie dzwoniła. Potwierdzam. W międzyczasie wysłałam reklamację do P&G.
Ruszyło. No.

i jaka odp? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3208211 Napisano: 17.03.2010 10:02:46 w Carrefour konkursy
radosna napisał(a):

darekgryko napisał(a):

konkurs@swiift.pl
tu wysyłało sie paragony../.trzeba i tu zaatakowac.
nie zapominajcie o KOSZACH!!

KOSZ! Pani ze Swiift powiedziała mi, że to taka przenośnia, bo niby się mówi koszyk świadczeN itp. Powiedziałam jej wyraźnie, że nie o to chodzi. Organizatorzy innych konkursów wysyłają nagrody w koszykach wiklinowych, dlatego laureaci konkursów myślą o koszach, jeśli jest to zaznaczone w regulaminie. Nie życzymy sobie żadnych przenośni.
Tak więc koszy nie będzie.

to powinni napisać ZESTAW PRODUKTÓW - od razu by było inaczej, a nie wprowadzają w błąd Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3208183 Napisano: 17.03.2010 09:57:18 w Carrefour konkursy
niuniu napisał(a):

umówmy sie jakoś i napiszmy coś wspólnie co?

bo ja wiem? a nie lepiej każdy własnymi słowami? bo jak hurtem będziecie słali to samo to agencja nie będzie tego czytać Wyświetl w wątku >>
0 0