Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#3136058 Napisano: 22.02.2010 02:37:34 w Pomocy!!!!
wowczek napisał(a):

ziolko napisał(a):

awi napisał(a):

ziolko napisał(a):

mam pytanie - jeśli nadawca źle zaadresował przesyłkę i paczka trafiła pod inny adres, odbiorca zwrócił kurierowi - teraz paczka wsiąkła, nadawca twierdzi, że nie została zwrócona - kto ponosi za to odpowiedzialność?? czy moge domagać się ponownej wysyłki nagrody, takiej samej jak wcześniej została wysłana?? czy nadawca ma składać reklamację do firmy kurierskiej??

pomóżcie, bo już nie wem co robić emotka

Wygrałaś nagrodę i nie otrzymałaś jej. Ja bym złożyła reklamację domagając się dostarczenia nagrody. A co się tam działo po drodze, kto błędnie zaadresował i doręczył, odebrał czy nie - to uznałabym, że to nie moja sprawa. Nie dałabym się wciągnąć w śledztwo, to sprawa nadawcy on ma dowód nadania...

już mi brak słów... też tak uważam, ale już zwątpiłam emotka

Ja mam podobnie z bestsellerami Empiku - kurier dostarczył sąsiadom, nie wiem co oni zrobili z przesyłką - do mnie nie dotrała... No i czekam na wynik złożonej do UPC reklamacji
emotka

właśnie mówię o empiku emotka 4 lutego napisałam do nich, że będzie zwrot i dostałam info, że jak tylko dostaną to wyślą ponownie.. i cisza... nie ma zwrotu Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3136002 Napisano: 22.02.2010 02:27:12 w Pomocy!!!!
awi napisał(a):

ziolko napisał(a):

mam pytanie - jeśli nadawca źle zaadresował przesyłkę i paczka trafiła pod inny adres, odbiorca zwrócił kurierowi - teraz paczka wsiąkła, nadawca twierdzi, że nie została zwrócona - kto ponosi za to odpowiedzialność?? czy moge domagać się ponownej wysyłki nagrody, takiej samej jak wcześniej została wysłana?? czy nadawca ma składać reklamację do firmy kurierskiej??

pomóżcie, bo już nie wem co robić emotka

Wygrałaś nagrodę i nie otrzymałaś jej. Ja bym złożyła reklamację domagając się dostarczenia nagrody. A co się tam działo po drodze, kto błędnie zaadresował i doręczył, odebrał czy nie - to uznałabym, że to nie moja sprawa. Nie dałabym się wciągnąć w śledztwo, to sprawa nadawcy on ma dowód nadania...

już mi brak słów... też tak uważam, ale już zwątpiłam emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3135941 Napisano: 22.02.2010 02:17:18 w Pomocy!!!!

pomóżcie, bo już nie wem co robić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3133720 Napisano: 21.02.2010 07:53:43 w skojarzenia
kulturysta - góra mięśni Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3128920 Napisano: 19.02.2010 09:24:45 w Paragony
wawiona napisał(a):

benon69 napisał(a):

justynaogl napisał(a):

darekgryko napisał(a):

justynaogl napisał(a):

szukam paragonu na zestaw schauma lidl-oferty na pw

a gdzie jest ten konk, bo nie widzę???

ps. Pierwsza Twoja wiadomość i odrazu z szukaniem paragonu... emotka

nie wiem gdzie jest konkurs informacje dostałam od kolezanki i mowila ze mam kupic dwa szampony teraz okazalo sie ze mial byc zestaw

Zadaniem Uczestnika jest odpowiedź na pytanie Dlaczego wybrałeś właśnie ten wariant szamponu Schauma?. Zgłoszenia udziału w konkursie można dokonać poprzez przesłanie odpowiedzi na pytanie wiadomością SMS na numer 7043 o treści Schauma.tu wstaw odpowiedź?. Zgłoszenia należy przesyłać w terminie od dnia 8 lutego 2010 roku od godz. 00.00.00 do dnia 14 lutego 2010 roku do godz. 23:59:59
W konkursie zostaną przyznane następujące nagrody dzienne:
7 nagród dziennych- laptop marki Toshiba Model L300 INTEL 2*1,8GHz 4GB 250 WinXP z wgranym systemem operacyjnym o wartości 2149 złotych brutto każdy.

Spośród wszystkich prawidłowych zgłoszeń Komisja Konkursowa wyłoni 7 najlepszych odpowiedzi. Jako kryterium najlepszej odpowiedzi Komisja weźmie pod uwagę trafność, unikalność i oryginalność odpowiedzi. Komisja wyłoni zwycięzców według następujących zasad:
Na każdy dzień trwania promocji zostanie wyłoniony jeden zwycięzca spośród odpowiedzi wysłanych tego dnia . Dla 7 uczestników konkursu, których hasła zostaną uznane za najlepsze, Komisja przyzna:
Nagrodę dzienną:7 laptopów marki Toshiba Model L300 INTEL 2*1,8GHz 4GB 250 WinXP z wgranym systemem operacyjnym o wartości 2149 złotych brutto każdy.

a gdzie można znalezc ten regulamin?
szukałam i jakoś trafic na niego nie mogę emotka

faktycznie... można znaleźć

http://www.promom...-Schauma-w-LIDL.html
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3128787 Napisano: 19.02.2010 08:41:21 w Dyskusje o wynikach konkursu
moniaainom napisał(a):

A właśnie, odnośnie paragonów. Mieliście kiedyś taką sytuację, że wyblakły wam paragony i był problem z przyjęciem ich? Co trzeba wtedy zrobić?

najlepiej zrobić ksero paragonu i trzymać razem z oryginałem Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3126802 Napisano: 19.02.2010 12:02:32 w Wkurza mnie...
cudaczek napisał(a):

niuniu napisał(a):

delfinka101 bo to my jesteśmy głupie! chcemy pomóc innym sprawić im radość a oni nie potrafią tego uszanować! tez tak miałam kilka razy. Koleżance z pracy załatwiłam 200 zł stypendium - nie odesłała danych, wygrałam jej kosz dove - nie odesłałą danych. Głupia powiedziała że ona bboi podawać swoich danych osobowych, że ją oszukają! teraz nic jej nie mówię, skoro jest na tyle głupia że nie chce nic wygrac a jak już jej wygram nie chce i gardzi to... NIECH SIÊ BUJA NA DRZEWO !

Niuniu, ja ma taką jedną koleżankę, że jej się przez dwa tygodnie nie chciało zaprowadzić własnych czterech liter po odbiór nagrody, która na nią czekała w sklepie (koło domu, żeby było śmieszniej). Wyobrażasz sobie? emotka Czasami myślę, że lepiej być śmierdzącym egoistą i myśleć tylko o sobie emotka

żartujecie chyba??
emotka jaaa... to aż takie dzikie sępy są na świecie??? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3124981 Napisano: 18.02.2010 06:11:43 w Dyskusje o wynikach konkursu
toka napisał(a):

kolejny konk i kolejny plagiat http://www.lublinplaza.pl/
Michał C zamiast napisac wierszyk przekopiował go sobie z neta emotka

faktycznie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3123094 Napisano: 18.02.2010 10:35:03 w Dyskusje o wynikach konkursu
polec napisał(a):

ziolko napisał(a):

czy nie macie wrażenia, że niektóre zdjęcia co wygrały w konkursach bounty są ściągnięte z internetu??

Tak to samo sobie pomyślałam przed chwilą. jedno na pewno już gdzieś widziałam.

Ale te same wątpliwości mam co do zdjęć z tiger karaiby (co wygrały wyjazd główny) emotka

Może jestem uprzedzona ??

nie wiem, nie widziałam tamtych zdjęć emotka

ale to niemożliwe, żeby stanąć w tym samym miejscu co wcześniej fotograf i zrobić baaardzo podobne zdjęcie.
Nie chce mi się teraz szukać, ale kto może i chce niech poszuka emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3123076 Napisano: 18.02.2010 10:30:47 w Dyskusje o wynikach konkursu
ati88 napisał(a):

ziolko napisał(a):

czy nie macie wrażenia, że niektóre zdjęcia co wygrały w konkursach bounty są ściągnięte z internetu??

ze np to emotka

http://www.mytube...cja-plaza-slonce.jpg

nie tylko Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3123054 Napisano: 18.02.2010 10:27:53 w Dyskusje o wynikach konkursu
czy nie macie wrażenia, że niektóre zdjęcia co wygrały w konkursach bounty są ściągnięte z internetu?? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3123026 Napisano: 18.02.2010 10:23:39 w TESCO konkursy
pamal73 napisał(a):

Zwycięzcy

Ogłoszenie wyników konkursu 18.02.2010 o godz. 17:00.
zmienili czas podania wyników Maroko emotka

skąd... od początku tak było Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3122935 Napisano: 18.02.2010 10:09:30 w TESCO konkursy
jolcia12 napisał(a):

jarko44 napisał(a):

Zapowiada się popołudnie pod marokańskim słońcem-ciekawe komu zaświeci emotka ? Obstawiam że wybierali ( losowali) raczej tylko z pierwszych dni- tak, aby nie mieć problemu zdublowanych haseł emotka

nie strasz, bo ja przy koncu wsyłałam emotka

no właśnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3119794 Napisano: 17.02.2010 02:20:39 w Wkurza mnie...
wkurza mnie upraszanie się o swoją wygraną w empiku emotka raz przesyłka została wysłana na inny adres, dokonano zwrotu i teraz czekam 2 tygodnie i nic... babka z empiku miała się odezwać i też nic. Dzwoniłam przedwczoraj i wczoraj i za każdym razem zbywa mnie, że się dowie co i jak i oddzwoni emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3114898 Napisano: 16.02.2010 02:00:44 w Popraw sobie humor...
polec napisał(a):

polec napisał(a):

farmerka napisał(a):

ziolko napisał(a):

doooooobre.. włączcie głośniki

http://www.youtub.../watch?v=0ITtbszOcqw

emotka emotka emotka emotka emotka

emotka emotka emotka emotka

aż się popłakałam ze śmiechu i oplułam monitor.
REWELACJA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie mogę, nie mogę, no nie mogę. Dawno tak nie piałam!!!!!!!
emotka emotka emotka emotka emotka emotka

cieszę się, że wam się podobało emotka emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3114069 Napisano: 16.02.2010 11:16:32 w Paragony
Monika11 napisał(a):

Posiadam paragon z Tesco z poczatku listopada na 2 produkty Garnier( 5 albo 8 - nie pamiętam dokładnie ale wieczorkiem bedę wiedziała)

hmm... to było od 8 do 21 października Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3113845 Napisano: 16.02.2010 10:38:24 w PODZIĘKOWANIA
dzięki ogromne dla malenka89 i agusiac87... wiecie za co emotka

emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3113100 Napisano: 16.02.2010 07:33:44 w Połączenia nieodebrane
malgol napisał(a):

ziolko napisał(a):

vilemo16 napisał(a):

Hej czy do kogoś dzwonili może z jakiegoś konka z zastrzeżonego numeru około 16:30?? bo mam nieodebrane i nie wiem czy to mogły byc jakieś wyniki??

mogła być rezerwa z garniera z tesco

garnier dzwoni z 022

faktycznie... sprawdziłam w połączeniach i jest normalny numer... coś mi się pomyliło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3112677 Napisano: 15.02.2010 09:25:49 w Paragony
odwołuję poszukiwania paragonu Garnier emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3111930 Napisano: 15.02.2010 05:47:44 w Połączenia nieodebrane
vilemo16 napisał(a):

Hej czy do kogoś dzwonili może z jakiegoś konka z zastrzeżonego numeru około 16:30?? bo mam nieodebrane i nie wiem czy to mogły byc jakieś wyniki??

mogła być rezerwa z garniera z tesco Wyświetl w wątku >>
0 0