Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#3111673 Napisano: 15.02.2010 04:32:34 w Paragony
mam jeszcze książkę Pascala Po prostu gotuj część 2 - nowa, w folii Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3111667 Napisano: 15.02.2010 04:29:52 w Paragony
szukam paragonu z TESCO GARNIER z dni 8-21.10.2009.

W zamian oferuję doładowanie, gotówkę lub następujące przedmioty:

1. Kosmetyki Farmona Nivelazione (wyszczuplająca sól antycellulitowa, Krem wyszczuplająco-ujędrniający do ciała, Drenujący peeling antycellulitowy do mycia ciała)

2. Farmona Zmysłowy olejek do kąpieli dla dwojga Ylang Ylang + świeca kula o zapachu waniliowym

3. Gry PC - wszystkie nowe, w folii
- Fable zapomniane opowieści
- Alone in the Dark z Robertem Gonerą
- Morrowind Złota Edycja
- The Club

4. Figurki kosmitów z filmu Obcy na poddaszu

5. Koszulkę z filmu Bękarty wojny - rozmiar M

Kto ma paragon - proszę o info - dogadamy się w kwestii wymiany. Staram się kupować rzeczy, żeby później nie szukać paragonów, ale teraz paragon oddałam (nigdy nie udało mi się wygrać w Tesco, więc myślałam, że nie mam szans) a tu dzwonili do mnie dziś.
Kto mnie zna wie, że nie szukam paragonów. A kto nie zna niech poczyta moje wypowiedzi.

Oczywiście wszystkie rzeczy są nowe, nie używane. Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3111402 Napisano: 15.02.2010 03:05:20 w Paragony
zaba napisał(a):

Szukam paragonu z Tesco na 2 produkty z Garnier ( min 20zł) z dnia 08.10-21.10.2009 r. Proszę o propozycje na PW

rezerwa rezerwy? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3110992 Napisano: 15.02.2010 01:05:07 w Wkurza mnie...
misia89p napisał(a):

cudaczek napisał(a):

O matko, jak mnie wkurza to, że nawet głupiej poduszki nie mogę wygrać!!! emotka

bo niektórzy wygrali po dwie...:/

poduszki po 23 złote emotka spokojnie emotka

http://www.italve...nie-wnetrz/poduszki/ Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3098956 Napisano: 10.02.2010 08:40:58 w Popraw sobie humor...

ziolko

#3095550 Napisano: 09.02.2010 05:56:49 w Popraw sobie humor...
farmerka napisał(a):

kinga1 napisał(a):

truskaweczka123 napisał(a):

http://www.allegr...rzed_garazu_bcm.html

emotka

emotka emotka Można by rzec ,że Polak potrafi sprzedać wszystko

jestem ciekawa, jakie ceny były emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3089151 Napisano: 06.02.2010 09:29:15 w Allegro.pl - bez linków
misiek napisał(a):

http://allegro.pl...ions.php?uid=4809151

uwaga uwaga hurtownik wystawia emotka emotka emotka

hurtownik, to nie miejsce do ogłoszeń emotka emotka są inne miejsca... tu się rozmawia o różnych problemach związanych z allegro Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

ziolko

#3083718 Napisano: 04.02.2010 03:18:20 w Pomocy!!!!
kalisto1986 napisał(a):

Reni napisał(a):

ziolko napisał(a):

szukam pomocy w kwestii empiku - wczoraj dzwoniłam do nich, że nie dostałam mojego bestselleru, babka wzięła wszystkie informacje i dziś dzwoniła. Otóż moja przesyłka została doręczona, ale zupełnie pod inny adres, pomylili numery domów, dokładnie mówiąc przestawili numer i co mam teraz zrobić??

teoretycznie pójdę do tego kogoś, chociaz nie znam tej osoby, spytac się o moją przesyłkę, ale co mam zrobić, jak ten ktos powie, że nie dostał żadnej przesyłki albo nie będzie chciał mi oddać??

babka z empiku nie potrafiła mi podać numeru przesyłki ani kiedy została wysłana/doręczona, tylko powiedziała, że taką informację dostała z magazynu emotka dosłownie od kiedy mieszkam w mieście zawsze mam jakieś przeboje z kurierami emotka nawet nie wiem co było w tej przesyłce... czy ten przysłowiowy brulion, czy może gra...

emotka

To przecież nie Twoja wina, tylko Empiku! Wiec sparwe powinnas z nimi załatwoać, od razu napisałabym oficjalną reklamację z żądaniem przesłania nagrody pod właściwy adres. emotka

Reni ma racje to nie ty masz ganiać i prosić się żeby ktoś oddał twoją nagrode tylko oni pisz reklamacje emotka

już wyjaśnione emotka poszłam, dość łatwo znalazłam odpowiednią osobę, babka powiedziała, że wczoraj oddała paczkę kurierowi, dzwoniłam do empiku i powiedziałam, że będzie zwrot. Mają wysłać ponownie. Jedynie co się dowiedziałam, ze była to książka.

Teraz pytanie - jakie książki empik wysyłał? kto już dostał? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3082957 Napisano: 04.02.2010 11:22:04 w Pomocy!!!!
szukam pomocy w kwestii empiku - wczoraj dzwoniłam do nich, że nie dostałam mojego bestselleru, babka wzięła wszystkie informacje i dziś dzwoniła. Otóż moja przesyłka została doręczona, ale zupełnie pod inny adres, pomylili numery domów, dokładnie mówiąc przestawili numer i co mam teraz zrobić??

teoretycznie pójdę do tego kogoś, chociaz nie znam tej osoby, spytac się o moją przesyłkę, ale co mam zrobić, jak ten ktos powie, że nie dostał żadnej przesyłki albo nie będzie chciał mi oddać??

babka z empiku nie potrafiła mi podać numeru przesyłki ani kiedy została wysłana/doręczona, tylko powiedziała, że taką informację dostała z magazynu emotka dosłownie od kiedy mieszkam w mieście zawsze mam jakieś przeboje z kurierami emotka nawet nie wiem co było w tej przesyłce... czy ten przysłowiowy brulion, czy może gra...

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3080686 Napisano: 03.02.2010 02:54:42 w Połączenia nieodebrane

swibek napisał(a):

emotka u mnie od 11 dni dzwonią codziennie rano i wieczór od poniedziałku do soboty.. ale nie odbieram bo to namolne baby z ubezpieczeń, która nie rozumieją, że nie jestem zainteresowana ofertą.. zapewnie wieczorem znowu będzie dzwonić.. emotka

jeśli dzwoni jedna i ta sama to powiedz, że nie życzysz sobie żadnych ubezpieczeń a jesli jeszcze raz zadzwonią to zgłaszasz sprawę na policję za molestowanie emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3079184 Napisano: 02.02.2010 08:54:18 w Dyskusje o wynikach konkursu
awi napisał(a):

zatorzak napisał(a):

czy te osoby naprawdę kupują te produkty? w większości przypadków wątpię, sam kiedyś potrzebowałem fakturę z kilkoma sztukami pewnego kosmetyku z datą sprzed kilku tygodni, w dwóch sklepach mnie przegonili a w trzecim dostałem bez problemu fakturę z wsteczną datą na te kilka produktów które potrzebowałem i nawet nie musiałem tych kosmetyków kupować i za nie płacić, wyobrażam sobie więc jakie przekręty są gdy taki gracz ma kogoś znajomego w sklepie albo sam jest właścicielem sklepu

Czy mając odpowiednią wiedzę i sprzęt tak trudno jest drukować paragony emotka Czy w loteriach sprawdza się ich autentyczność?

często jest zapis

Laureat loterii utraci prawo do otrzymania nagrody jeżeli:
przesłany (zgodnie z pkt. 28 c regulaminu loterii) dowód zakupu będzie podrobiony lub uszkodzony w sposób uniemożliwiający jego odczytanie; Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3078864 Napisano: 02.02.2010 06:38:54 w skojarzenia
czterdziestolatka/tek - życie dopiero się zaczyna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3077868 Napisano: 02.02.2010 12:54:36 w Dyskusje o wynikach konkursu
slavek napisał(a):

http://www.headan...kurs-co-100-tny-SMS/

dobrze, że nie brałem udziału KOMPROMITACJA organizatorów emotka emotka emotka

jaaaaaaaaa emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3076097 Napisano: 01.02.2010 07:51:20 w Pomocy!!!!
rafi323raf napisał(a):

justa111 napisał(a):

masza napisał(a):

doma83 napisał(a):

angiekondas napisał(a):

prosze opomoc dzisiaj koniec konkursu, jesli mozecie to bede wdzieczna

http://www.bobovi...796&photosList=4 emotka

Głosy: 276 emotka

283 emotka

295

ehh karniaki by sie przydały, dla głosujących tutaj też!
wreszcie byście się oduczyli śmiecić! emotka

jestem za emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3075380 Napisano: 01.02.2010 03:31:11 w Wkurza mnie...
delfinka101 napisał(a):

Mnie bardziej wkurza jak grają osoby na kilkanascie telefonow, nie kupią produktów a potem proponuja doładowanie za 30 zł w konkursie gdzie nagroda to 3000.
Ja sama gram o drobnostki aby potem wystawic na aukcje.Bez rożnicy na co potrzebna jest ta kasa,jezeli ktoś sprzedaje to albo w ten sposob zarabia zawodowo lub sprzedaje bo sytuacja go do tego zmusiła.Może taki zawód sobie wybrał;konkursomanniak..a wypłatę odbiera jak wygra i sprzeda.
Kilka osób strzela z siebie bogaczy(jak jedna taka co to ją na laptopa stac i smiala się ze mnie a sama sprzedaje kosmetyki po 3 zł)-to są wkurzające osoby. Ale widzę,ze coraz częsciej czyta się wiadomość; mąż stracił pracę, znowu jestem bezrobotna.Nikt z nadmiaru bogactwa nie sprzedaje, bo takie osoby ktore są juz bardzo bogate oddają bezinteresownie innym ale nie chwalą się tym na forum.Reszta która wygrywa i sprzedaje ma do tego prawo.Więcej wyrozumiałości..byle uczciwie wygrywały

echh... też jestem bez pracy i bez kasy... i wkurza mnie, że nie mogę nic sprzedac na allegro... nawet za 1/3 ceny emotka kurcze blade.. za darmo mam oddawać?? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3075375 Napisano: 01.02.2010 03:29:10 w Wkurza mnie...
fryteczka napisał(a):

wkurza mnie jeszcze ze forum konkursy na forum zamienilo sie w smietnik -kliknijcie .. kiedys konkursy wygladaly inaczej a nie osoba ktora odda najwiecej klikow dostanie dlugopis

dlatego jest konkursy na forum 2? emotka tam jest tak jak kiedyś było na tym pierwszym

poza tym też mnie to wkurzało, ale teraz już tam nie zaglądam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3075151 Napisano: 01.02.2010 01:49:52 w Pomocy!!!!
eeeeeeeeeeeejjj... to nie top KLIKNIJCIE emotka emotka emotka emotka emotka fftopic: Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3074879 Napisano: 01.02.2010 12:31:33 w Pomocy!!!!
kinga1 napisał(a):

potrzebuje pomocy;
jaki ściągnąć program zeby otwierały sie regulaminy czy formularze?

najczęściej regulaminy są z rozszerzeniem .pdf więc program Adobe Reader Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3063006 Napisano: 28.01.2010 02:41:45 w Popraw sobie humor...
js28 napisał(a):

jasnoska napisał(a):

to i ja poprawie sobie humor po oblanym egzaminie
http://www.pobocz...awo-jazdy,nId,235559 emotka

o mój Boże! Powiedzcie, że to nieprawda!

obawiam się, że prawda emotka Wyświetl w wątku >>
0 0