Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#3053318 Napisano: 25.01.2010 05:50:50 w Uwaga na Maszynki Courlux i program Pobieraczek !
apoccalipsa napisał(a):

ziolko napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

http://www.google...lr=&aq=f&oq=

niezła ,,reklama ,,

oooo emotka

iskierka napisał(a):

do mnie jeszcze nie dzwonili z maszynkami.
Najprawdopodobniej jak ktoś zauważył to maja dane z jakiegoś konkursu lub ankiety widmo.

Ja raz podałam nr stacjonarny w jakiś konkursie z 2 lata temu(bo był wymagany ,bez niego się nie dało się formularza wysłać) i dzwonią co jakiś czas i proponują mi coś.Raz mnie kobita wkurzyła wciskała mi jakieś męskie gacie w promocji za 14 zł jak jej z piąty raz odmówiłam to normalnie zaczeła się śmiać i mówi że to przecież tylko 14 zł na tyle to panią przecież stać!
emotka już miałam dla świetego spokoju te gacie zamówić ale poczułam swąd mojej przypalonej kolacji i się wkurzyłam jeszcze bardziej emotka

a co to ją obchodzi, czy kogoś stać czy nie...
jeśli wciskała Ci męskie gacie to mogłaś powiedzieć, że wolisz w damskich chodzić emotka a jakby zadzwoniła z damskimi - że nie chodzisz w majtkach emotka ciekawe co by powiedziała...

emotka emotka emotka to mi się podoba Już widzę jej minę emotka

hehe... jak już wcześniej pisałam - nie używa się maszynek, nie chodzi w majtkach - jak jaskiniowiec emotka kto mi zabroni wyglądać jak goła małpa?? emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3053297 Napisano: 25.01.2010 05:46:59 w Uwaga na Maszynki Courlux i program Pobieraczek !
apoccalipsa napisał(a):

http://www.google...lr=&aq=f&oq=

niezła ,,reklama ,,

oooo emotka

iskierka napisał(a):

do mnie jeszcze nie dzwonili z maszynkami.
Najprawdopodobniej jak ktoś zauważył to maja dane z jakiegoś konkursu lub ankiety widmo.

Ja raz podałam nr stacjonarny w jakiś konkursie z 2 lata temu(bo był wymagany ,bez niego się nie dało się formularza wysłać) i dzwonią co jakiś czas i proponują mi coś.Raz mnie kobita wkurzyła wciskała mi jakieś męskie gacie w promocji za 14 zł jak jej z piąty raz odmówiłam to normalnie zaczeła się śmiać i mówi że to przecież tylko 14 zł na tyle to panią przecież stać!
emotka już miałam dla świetego spokoju te gacie zamówić ale poczułam swąd mojej przypalonej kolacji i się wkurzyłam jeszcze bardziej emotka

a co to ją obchodzi, czy kogoś stać czy nie...
jeśli wciskała Ci męskie gacie to mogłaś powiedzieć, że wolisz w damskich chodzić emotka a jakby zadzwoniła z damskimi - że nie chodzisz w majtkach emotka ciekawe co by powiedziała... Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3053268 Napisano: 25.01.2010 05:42:09 w skojarzenia
iwciaj71 napisał(a):

rzecz-młotek

młotek - a gdyyybyyym był młotkowymmm ... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3053166 Napisano: 25.01.2010 05:12:15 w skojarzenia
grypa- termometr Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3053085 Napisano: 25.01.2010 04:52:04 w Uwaga na Maszynki Courlux i program Pobieraczek !
apoccalipsa napisał(a):

Właśnie dzwoniła do mnie Pani z maszynek. Dziękuję za ostrzeżenie emotka

ha... pewno nie mogła przyjąć do wiadomości, jak możesz odmawiać, skoro jest taka super oferta emotka mam rację? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3053071 Napisano: 25.01.2010 04:49:24 w Dyskusje o wynikach konkursu

ragazza555 napisał(a):

czy ktos brał udział w tym konku
http://konkursy.n...ex.php?id_konkurs=41
i dzwonili do niego ze wygrał?
Jesli tak to bardzo prosze o pw mam pytanie

chciałabym zobaczyć wyniki, bo brałam udział i nie widać co i jak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3052758 Napisano: 25.01.2010 03:07:17 w TESCO konkursy
agusiac87 napisał(a):

katmich napisał(a):

czy było juz rozwiązanie konkursu z telewizorami emotka

no właśnie wie ktoś ? bo czekam emotka

aaa nie dzwonili jeszcze do mnie emotka

emotka no to skoro do Ciebie nie dzwonili to napewno jeszcze nie rozwiązali emotka

Rozstrzygnięcia konkursu do dnia 25.01.2010 r. dokona Komisja Konkursowa powołana przez Organizatora.

W ciągu 7 dni od dnia rozstrzygnięcia Konkursu Laureat otrzyma w imieniu Organizatora telefon na numer, z którego został wysłany SMS z odpowiedzią na pytanie konkursowe.
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3052752 Napisano: 25.01.2010 03:05:45 w TESCO konkursy
drzemek napisał(a):

Dla grających w Knorra, uważajcie na zapisy w regulaminie:
Data i godzina zakupu na paragonie kasowym musi być wcześniejsza niż data
i godzina wysłania SMS-a zgłoszeniowego.

Data zakupu produktów na paragonie/ach musi być datą wcześniejszą niż data zgłoszenia Uczestnika do Konkursu.

Można je rozumieć na 2 sposoby, a w razie wygranej dziady chcą paragon z dnia wcześniejszego emotka

skąd wiesz? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3052728 Napisano: 25.01.2010 02:57:18 w Mam problem...
beata82roksana82 napisał(a):

marta9022 napisał(a):

Dzwonił dzisiaj do mnie pan z totolotka i opowiadał o możliwości grania w dużego lotka z 36 skreśleniami przez cały miesiąc i jeśli trafimy np 2 liczby to oni dokładają trzecią i wypłacają, 3 to czwartą i tak do 6. Taki kupon kosztuje 150zł ale podpisuje się z nimi umowę, że w razie żadnego wygrania oddają tą kasę (choć nie wygranie to raczej mało możliwe). Powiedział, że jeden haczyk to taki, że wygrane to nie miliony a tysiące bo dzielona jest przez liczbę wygranych. Mają niedługo zadzwonić. Wklikałam w google i nic takiego nie ma. Czy to jakiś przekręt??;/ Wy też miałyście taki telefon?

ja też miałam taki tel i to nie jst to samo co lotto tylko lotto i coś tam jeszcze nie usłyszłam do końca co to za lotto,ja pani podziękowałam

marta9022 napisał(a):

Ale to lotto bo normalnie są we wtorki, czwartki i soboty losowania w telewizji. Tak przynajmniej powiedział. Ale gadać można jedno, a prawda może być inna. Poczekamy to zobaczymy.

odpowiedź z LOTTO
http://serwis.lot...efdac118327-2962.htm
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3052660 Napisano: 25.01.2010 02:28:47 w Rossmann
jantarek napisał(a):

luizjanna napisał(a):

szkoda, ze nie publikują tekstów nagrodzonych

o bardzo szkoda,,,,

też mnie nie ma znowu... i też żałuję, że nie ma nagrodzonych tekstów.. może by były jakies plagiaty? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3052573 Napisano: 25.01.2010 02:03:07 w Rossmann
kotek11 napisał(a):

zainteresowanym rozesle liste zwyciezcow z pierwszej listy na pw.. chyba ze zgodzicie sie na wklejenie jej tutaj

ja się zgadzam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3052566 Napisano: 25.01.2010 02:00:33 w Rossmann
tygrysek82bu napisał(a):

Pewnie zapomnieli mnie dodać do listy zwycięzców... emotka
Przepraszam wszystkich za kłopot emotka ha, ha ...

noo.. o mnie tez zapomnieli emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3052478 Napisano: 25.01.2010 01:32:09 w Wkurza mnie...
ilonar2301 napisał(a):

79magda napisał(a):

Dziś już mogę napisać, że mnie to tylko wkurza, choć tak naprawdę, to dawno nic mnie tak nie rozwścieczyło... Na stronie konkursu:

http://www.blog.e...onkurs-walentynkowy/

na pierwszym miejscu wśród konkursowych prac figuruje moja, bezczelnie splagiatowana emotka
Mogę bez problemu udowodnić, że praca jest moją własnością intelektualną - wygrałam nią konkurs na innym portalu.

I na pewno tego tak nie zostawię emotka

Ludzkie chamstwo nie zna granic!!!

Też wkurzyłabym się na takie chamstwo emotka emotka

pisz do nich, udowodnij, że Ty jesteś autorką Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3052138 Napisano: 25.01.2010 12:13:39 w Rossmann
ilonar2301 napisał(a):

mio napisał(a):

darekgryko napisał(a):

grusia napisał(a):

http://www.rossne...i/?contrixId=5800001

elżbieta słojewska, białystok wygrała 2x ( nagroda 1 i 3 stopnia))) a mozna chyba 1 x ??
kto brał udział niech pisze reklamacje. ja nie bralem, ale moze ta uwaga komus sie przyda

troche to niesprawiedliwe emotka

już nie ma 2x emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3052130 Napisano: 25.01.2010 12:12:16 w Rossmann
ja też nie wygrałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3051602 Napisano: 25.01.2010 09:42:10 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
kurier TNT wozi bony z makro emotka z mikołaje na hawaje Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

ziolko

#3051249 Napisano: 25.01.2010 07:38:22 w Popraw sobie humor...
http://www.joemon...skie_ze_sprawdzianow

obecni uczniowie są coraz bardziej pomysłowi emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3051223 Napisano: 25.01.2010 07:19:03 w Popraw sobie humor...
Jeśli zamiast bilbordów reklamowych zaczynają się pojawiać jakieś takie ze smutnymi mordami - znaczy, że zbliżają się wybory

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3051210 Napisano: 25.01.2010 07:11:35 w Popraw sobie humor...
magic18girl napisał(a):

sorki pomyliłam coś..
to nie prowokacja.. miałam okazje rozmawiać z jej kolegą z klasy.. i ona jest naprawde,ma swój profil na nk i dużo znajomych z tym że mało kto ją lubi.. emotka

to jakim cudem ma tylu znajomych? emotka idzie na ilość? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0