Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#3004277 Napisano: 08.01.2010 11:13:31 w TESCO konkursy
ewachem napisał(a):

to skoro juz uporali sie z lorealem to teraz wyczekujemy e-maili z Garniera (jesien kolorow)

ha... ja czekam na maila z jesiennych zakupów emotka emotka ciekawe czy faktycznie będzie jakieś rozwiązanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3002109 Napisano: 07.01.2010 04:02:32 w Połączenia nieodebrane
o 15:17 sygnał z prywatnego... skąd mogli dzwonić?? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3001085 Napisano: 07.01.2010 11:37:21 w Dyskusje o wynikach konkursu
ilonar2301 napisał(a):

jolcia12 napisał(a):

grusia napisał(a):

Weekend przyjemności z Dove - padlam.

primo1988 napisał(a):

No co nie mogli dać wygranej jednemu z członków rodziny,bo by się pozabijali. A tak dali wszystkim i wszyscy są zadowoleni hehe Śmieszne są takie wyniki konkursów to fakt.

widzę duzo nazwisk rodzin osób z forum emotka i gratuluję emotka kto gra ten wygrywa

emotka całe rodziny wygrały, ja na szczęście nie brałam udziału emotka

taaa... ciekawe jak dzieci kilkuletnie odbiorą swoje wygrane
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3000571 Napisano: 07.01.2010 08:54:23 w Popraw sobie humor...
lalunia napisał(a):

pionas napisał(a):

http://allegro.pl...al_studniowkowy.html emotka

Nie było ofert kupna emotka emotka

były ale zostały wycofane.. powód bo tak emotka a jaka oglądalność emotka ponad 249 tys emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2999984 Napisano: 06.01.2010 09:42:01 w Wkurza mnie...
js28 napisał(a):

wkurza mnie, że wszędzie panuje zdzierstwo i oszukaństwo! A zwłaszcza w warsztatach samochodowych, gdzie tak naprawdę to człowiek do końca nie zna się na rzeczy emotka emotka emotka emotka

zgadzam się... mój facet zatrzasnął kluczyki w aucie i nie zauważył tego... rano chce jechac i co? klapa...
facet od kluczyków za psiknięcie WD40 czy czymś tam rozmrażającym i pogmeranie wytrychem chionkowym wziął 100 zł emotka zajęło mu to niecałe 5 minut... fiuuu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2999130 Napisano: 06.01.2010 04:57:54 w Połączenia nieodebrane
taleksander napisał(a):

jolcia12 napisał(a):

taleksander napisał(a):

dzwonią z zastrzeżonego z oferta maszynek do golenia za 9,90zł. Wziął ktoś?

maszynka pewnie za 9,90zł a wysyłka za 99zł emotka

babka mówiła, że szwedzka maszynka za darmo, a 9,90zł to koszty przesyłki

pewno taki sam bajer jak wtedy z bielizną... też tylko koszt wysyłki a później co miesiąc lub ileś tam przysyłają kolejne rzeczy i trzeba płacić.. a uwolnić się jest baaaardzo trudno Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2998236 Napisano: 06.01.2010 12:48:05 w Dyskusje o wynikach konkursu
mam pytanko - 3. Czy w kolekcji ubrań MagiiSzafy.pl występują spódnice o długości maxi?

Odpowiedź: Nie
---------
czy spódnica o długości 100 cm jest zaliczana do maxi?? bo jak sobie przyłożyłam centymetr to spódnicę miałam do kostek, więc maxi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2998227 Napisano: 06.01.2010 12:45:45 w Dyskusje o wynikach konkursu
toka napisał(a):

toka napisał(a):

aneti napisał(a):

ziolko napisał(a):

toka napisał(a):

ziolko napisał(a):

myszka222 napisał(a):

czy ktos cos wie na temat wyników konkursu smsowego z National Geografic chyba bylo 100 nagrod do wygrania oraz byl taki konkurs tez smsowy gdzie mozna bylo monety wygrac? Co z wynikami Gali 2009? prosze o pw jesli ktos cos wie na ten temat

PODOBNO z NG już było rozwiązanie i wyniki na stronie, ale NIKT tych wyników nie widział.

Proponuję zadzwonić do NG i spytać się, bo jak ja dzwoniłam to babka właśnie takiej informacji mi udzieliła a poza tym była zdziwiona, że pytam o ten konkurs emotka

co do reszty koszkursów - nie wiem

jak masz numer to podaj-zadzwonimy i spytamy
emotka Na mejle nie odpowiadaja,wyników na stornie tez nie widziałam a pare razy szukałam emotka

Kontakt
Biuro Obsługi Klienta(Prenumerata i sprzedaż wysyłkowa)
ul. Wynalazek 4, 02-677 Warszawa
tel. (0-22) 607 02 62, fax (0-22) 607 03 49
(pon.-pt., godz. 9.00 - 17.00)
e-mail: bok@nationalgeographic.pl

Redakcja serwisu internetowego National-Geographic.ple-mail: ng@national-geographic.pl
Redakcja Magazynu National Geographic Polskaul. Wynalazek 4, 02-677 Warszawa
tel. (0-22) 607 02 56, fax (0-22) 607 02 61
e-mail: ngm@nationalgeographic.pl

stąd brałam http://www.nation...c.pl/strona/kontakt/

i prosić o osobę zajmującą się konkursami, chociaż z tego co pamiętam pani z BOKu rozmawiała wtedy ze mną

toka, dzwoniłaś?

tak.Kilka razy.Za piątym odebrali i babka powiedziała zeby poczekać -chyba chciała kogos spytac-czekałam 10 minut przy telefonie i nic.Zbrakło mi nerwów i odłozyłam słuchawke.Miałam później zadzwonić i oczywiscie mi umknęło
emotka

dzwoniłam wczoraj-połączyli mnei z kimś z marketingu i facet nic nie wiedziała o zadnym konku emotka Ale powiedział ze przekaze informacje komus kto sie tym zajmuje emotka

i co????????????????????????? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2998222 Napisano: 06.01.2010 12:45:14 w Dyskusje o wynikach konkursu
avatea napisał(a):

marielu napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

cudaczek napisał(a):

tedance napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

tedance napisał(a):

cudaczek napisał(a):

Ja tylko nie rozumiem,
nom jedno wielkie pierdu pierdu , weśta sie kufa do roboty a nie tylko wiercicie dziury w brzuchu, bo złapje , wepchne w dzioby skarpety smierdzonce i dopcham gazetom , pieronie że tes moje cenzura oczy muszom to czytać emotka

Marielu rozbrajasz mnie... emotka
emotka ten tekst powinien być umieszczony w popraw sobie humor emotka emotka

ten tekst powinien być umieszczony w dziale złoe myśli forum czy jakoś tak emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2998165 Napisano: 06.01.2010 12:26:12 w TESCO konkursy
olus15 napisał(a):

ja dziś dostałam zestaw kosmetyków do makijażu loreala za 150zł z douglasa Info o wygranej miałam na koniec października więc trochę to trwało
ale zestaw super, szkoda tylko ,że trzeba było tyle czkać
a mi się wydaje, że terminy im się tak zazębiły , że zwyczajnie z bonami do tesco olali
za dużo do wysyłki , informowania itd.
a jeszcze carrefour przecież im został do rozwiązania
powinni trochę mniej konkursów organizować ale solidnie

podobno ok 30 konkursów miesięcznie mają.. tak mówiła pani Maria emotka

ale miałaś info... a tu nic nikt nie wie.. kręcą jak mogą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2998143 Napisano: 06.01.2010 12:19:36 w TESCO konkursy
Reni napisał(a):

Lista zwycięzców dostępna będzie w siedzibie Koordynatora do dnia 31.12.2009 r. emotka

jak może być dostępne coś, czego nie ma?? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2998142 Napisano: 06.01.2010 12:19:12 w TESCO konkursy
79magda napisał(a):

Skoro było tam tyle nagród, niemożliwe, by nikt z forum nie wygrał emotka

no toteż mówię... jakby było 20 to jeszcze bym zrozumiała, że znowu kiszka, że nie miałam szczęścia... ale dlaczego podają sprzeczne informacje??

jak ktoś już mówił - Red Age cały czas zbywa informacjami, że do końca tygodnia wyniki będą... i tak już kolejny tydzień.
Niech w końcu dotrzymają słowa i faktycznie coś zrobią.
Weszli w nowy rok z długami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2998124 Napisano: 06.01.2010 12:14:41 w TESCO konkursy
79magda napisał(a):

Dla uściślenia - chodzi o konkurs - Jesienne zakupy z Garnierem, czy jakoś tak? Tam, gdzie zgłoszenie wysyłało się mailem? I do wygrania były bodajże bony, tak?

(tyle tego, że już chyba orientację tracę... emotka emotka )

tak, zgadza się...
chodzi o ten konkurs http://www.tesco....32-garnier/index.php Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2998116 Napisano: 06.01.2010 12:13:24 w TESCO konkursy
czyżby Red Age było taką niesolindą agencją? rzadko biorę udział w konkursach promocyjnych w tesco, a jeśli już brałam to nigdy tam nie wygrałam, ale myślałam, że przy 200 bonach mam jakąś szansę..
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2998093 Napisano: 06.01.2010 12:03:26 w TESCO konkursy
i nic się nie dowiedziałam w sumie...
pani oddzwoniła (pani Maria, nazwiska nie zrozumiałam emotka )... powiedziała, że dział konsumencki nie zajmuje się tego typu sprawami, tylko zewnętrzne agencje. A.. do działu konsumenckiego dzwoniłam, bo za pierwszym razem czekałam 5 minut na połączenie i nic nie wyszło...

Znowu agencja RedAge twierdzi, że rozwiązuje L'Oreal... więc już sama nie wiem co i jak... odsyłają mnie jak od Annasza do Kajfasza i nic już nie wiadomo.

Podobno wyniki były 15 listopada tak jak w regulaminie jest, osoby zostały poinformowane. Na moje zapytanie, czy mogłabym zobaczyć listę zwycięzców dowiedziałam się, że nigdzie nie ma zapisane, że lista ma być. A jeśli nie zostałam poinformowana to znaczy że nie wygrałam. W końcu tyle tysięcy ludzi brało udział...
tylko ciekawe, że ABSOLUTNIE nikt z forum nie wygrał?? nawet jedna osoba??
hmmm.... coś mi ta agencja kręci. Oni mówią, że nie było wyników, że L'Oreal wybiera, a L'Oreal, że już było wszystko... hmm...

co o tym myślicie?? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2998038 Napisano: 06.01.2010 11:48:28 w TESCO konkursy
radosna napisał(a):

A ja myślę, że od Świąt do Nowego Roku to oni zajmowali się czymś innym emotka Poza tym na pewno mieli dużo zgłoszeń. Czy nie lepiej dać im więcej czasu na obiektywny wybór laureatów?

więcej czasu?? emotka konkurs skończył się 21 PA¬DZIERNIKA... ile jeszcze czasu potrzebują? zwycięzcy mieli być poinformowani do 25 listopada a nagrody miały być powysyłane do 6 GRUDNIA. Dziś mamy na szczęście 6 ale stycznia... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2998030 Napisano: 06.01.2010 11:46:32 w TESCO konkursy
iaziaz napisał(a):

ewachem napisał(a):

frysbi napisał(a):

ziolko napisał(a):

dzowniłam do Red Age w sprawie konkursu Jesienne zakupy z Garnierem - dowiedziałam się, że wyboru tekstów dokonuje sponsor, czyli Loreal i mają się kontaktowac do końca tygodnia.. ciekawe...

jeszcze zadzwonię do Loreala

podajcie numer telefonu do Loreala

http://www.loreal...kontakt/kontakt.aspx

juz tyle razy dzwoniłam do Red Age i ciagle mowia ze to w tym tyg.bedza wyniki,a to jak nie ma to mowia ze w nastepny beda i tak ciagle a wynikow nadal brak emotka

dodzwoniłam się do Loreala, babka była zdziwiona, że tyle czasu nie ma wyników, szukała konkursu i nie mogła znaleźć, ale ma poszukac i oddzwonić do mnie
nie wiem jak babka się nazywała, ale była bardzo uprzejma, nacisnęłam 6 czyli dział konsumenta a później mnie przełączyli Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2997954 Napisano: 06.01.2010 11:26:12 w TESCO konkursy
dzowniłam do Red Age w sprawie konkursu Jesienne zakupy z Garnierem - dowiedziałam się, że wyboru tekstów dokonuje sponsor, czyli Loreal i mają się kontaktowac do końca tygodnia.. ciekawe...

jeszcze zadzwonię do Loreala Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2995803 Napisano: 05.01.2010 07:14:00 w TESCO konkursy
ludzka_istota napisał(a):

ziolko napisał(a):

ezka napisał(a):

A czy ktoś dostał kosmetyki z L'oreala jesiennego? emotka Przejrzałam ponad 20 stron tego wątku i nic nie wiem emotka

chyba jeszcze nikt nie dostał, dzwoniłam do red age i powiedzieli, że w tym tyg. wyślą, to kolejny termin jaki podają więc nie wiem...

mówicie o tym konkursie, co trzeba było do 21 czy 22 października wysłać maila?? a były wyniki?? emotka

No właśnie nie ma nigdzie oficjalnych wyników, listy laureatów ani żadnej informacji.

no to co jest grane??? przed świętami dopiero maile odczytywali a teraz mają kosmetyki wysyłać? jak nie ma wyników? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2995744 Napisano: 05.01.2010 06:53:28 w TESCO konkursy
ezka napisał(a):

A czy ktoś dostał kosmetyki z L'oreala jesiennego? emotka Przejrzałam ponad 20 stron tego wątku i nic nie wiem emotka

chyba jeszcze nikt nie dostał, dzwoniłam do red age i powiedzieli, że w tym tyg. wyślą, to kolejny termin jaki podają więc nie wiem...

mówicie o tym konkursie, co trzeba było do 21 czy 22 października wysłać maila?? a były wyniki?? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0