Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10401
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
hmm... nie wiem jak u nich ale u nas można składać reklamację do 12 miesięcy od dnia wysłania listu/paczki w dowolnej placówce poczty Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10401
Punkty karne 1
Konkursy dodane
mogą dzwonić z RMFu z Gazety Prawnej z pytaniem o zadowolenie z miesięcznej prenumeraty elektronicznej i czy chce się przedłużyć prenumeratę.
Mogą dzwonić również od jakiegoś operatora z pytaniem o użytkowanie komórek Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10401
Punkty karne 1
Konkursy dodane
w kulki sobie lecą
ziolko
Postów 10401
Punkty karne 1
Konkursy dodane
fajnie.. w tym czasie powinnaś się dowiedzieć czy to prawda czy jakiś kant
ziolko
Postów 10401
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ooo.... a wiesz jakie konto??? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10401
Punkty karne 1
Konkursy dodane
bądź ostrożna... postaraj się wypytać jak najwięcej... dziwnie tanio to wychodzi, bo przecież najtańszy system to 21 zł (7 skresleń). Chyba, że to jest jakaś grupa ludzi, co się składa i grają wspólnie..
dowiedz się, gdzie mieści się siedziba tej osoby (adres!!) - jeśli poda jako kontakt skrzynkę pocztową to nawet nie rozmawiaj dalej - uczciwy człowiek nie ukrywa adresu, jaką dokładnie umowę trzeba z nimi podpisać, czemu tak tanio (w sensie kosztów normalnego systemu) i w ogóle
najlepiej zadzwoń do totalizatora i dowiedz się, czy oferują coś takiego Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10401
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10401
Punkty karne 1
Konkursy dodane
warto składać już 14 dni po wysłaniu. Zawsze możesz odzyskac pieniądze za książkę. Ale możesz tez sprawdzić czy faktycznie nie dotarła. Dzwonisz pod Nowa infolinia! 0 801 333 444, 0 43 842 06 00 (dla telefonów komórkowych)
i podajesz numer przesyłki. Jeśli nie dotarła to złóż reklamację Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10401
Punkty karne 1
Konkursy dodane
a mnie wkurza... że miał być kurier z kosmetykami a jeszcze go nie ma
ziolko
Postów 10401
Punkty karne 1
Konkursy dodane
można zamazać serię dowodu i zorbić ukośną linię przez dowód
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10401
Punkty karne 1
Konkursy dodane
oj zgadza się...
ziolko
Postów 10401
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10401
Punkty karne 1
Konkursy dodane
kłótnie są niezależnie od świąt..
wkurza mnie, że ludzie którzy mają kasę i stać ich na różne rzeczy nie potrafią zrozumieć osób, które nie są zamożne i każda wygrana je cieszy, a wartościowa tym bardziej, bo normalnie nie stać by ich było na daną rzecz.
żeby nie było - mówiłam ogólnie
echh... Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10401
Punkty karne 1
Konkursy dodane
koszmar
a mnie wkurza... hmmm.. katar
ziolko
Postów 10401
Punkty karne 1
Konkursy dodane
200 koszy do wygrania... i jak się kupiło te wybrane kosmetyki to można było odebrać odżywkę Pantene o pojemności 200 ml.. stąd pewnie info o wartości kosza Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10401
Punkty karne 1
Konkursy dodane
szkoda, że nie z 26.11
ziolko
Postów 10401
Punkty karne 1
Konkursy dodane
a do mnie nie chcą
ziolko
Postów 10401
Punkty karne 1
Konkursy dodane
no cóż.. ja tez liczyłam i się przeliczyłam
ziolko
Postów 10401
Punkty karne 1
Konkursy dodane
może miała ten paragon nad kubkiem, albo herbata sie wylała i zamoczyła paragon?? hmm...
pamietajcie, żeby robić ksero paragonów - nie będzie problemu jak wyblaknie
ziolko
Postów 10401
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Garnier Tesco -CISZA Wyświetl w wątku >>