Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#2922305 Napisano: 08.12.2009 10:19:22 w Carrefour konkursy
polec napisał(a):

O ironio!, nieodebrane połączenie z 662216692, to te koszyki ???. Ale zonk emotka . Oddam Komuś koszyk, albo odkupię paragon za uczciwą cenę, jak zadzwonią jeszcze raz ? emotka

mają dzownić max 5 razy... spróbuj oddzwonić Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2922142 Napisano: 08.12.2009 09:42:10 w Carrefour konkursy
czarnaporzeczka2 napisał(a):

jolcia12 napisał(a):

beata28 napisał(a):

I u mnie telefon o wygranym koszu przed momentem. emotka

moze ktoś wie jaka bedzie zawartość tych koszy??
ja też czekam na telefon emotka

w gazetce była tylko chyba wartosc - 200.00

pewno jakies szampony i odżywki H&S i Pantene Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2922125 Napisano: 08.12.2009 09:35:22 w Carrefour konkursy
jolcia12 napisał(a):

beata28 napisał(a):

I u mnie telefon o wygranym koszu przed momentem. emotka

moze ktoś wie jaka bedzie zawartość tych koszy??
ja też czekam na telefon emotka

a ja zapomniałam wysłać smsa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2922117 Napisano: 08.12.2009 09:32:07 w Carrefour konkursy
ewachem napisał(a):

ciekawa jestem czy beda jakies rezerwowe listy z tymi bonami 1000zl emotka

też jestem ciekawa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2918892 Napisano: 07.12.2009 12:44:13 w Carrefour konkursy
balbina3 napisał(a):

maa napisał(a):

pamal73 napisał(a):

polec napisał(a):

maa napisał(a):

mysha napisał(a):

balbina3 napisał(a):

rachel napisał(a):

ktos wie moze kiedy wysyłaja bony z konka knorr tam gdzie było to całe zamieszanie z numerami smsów???

Tak w temacie to miałam kolejne przejścia z agencją MediaS. Najpierw mi gość powiedział że nie dostanę bonów bo mój list do nich nie dotarł a jak zadzwoniłam że mam potwierdzenie z poczty że list dotarł to zmienili wersję na to że w środku nie było paragonu emotka I co teraz? lista zamknięta, nie mam potwierdzenia żadnego co było w kopercie więc im nie udowodnię emotka Nagroda na którą się tak cieszyłam przepadła ;(

Myślę, że powinnaś sie z tym tematem zgłosić do jakiegos dziennikarza, bo to lekkie przegięcie.

jakas kpina jak dla mnie

Biedna, co za porażkowi ludzie sa w tej agencji, brak mi słów. Szkoda naprawde!!, ale moze rzeczywisce jeszcze jakos sie uda to odkrecic, albo naglosnic sprawe!

a może masz kopię paragonu ?

no wlasnie trzeba robic kopie paragonow przed kazda wysylka

Niestety nie mam kopii ale co by to dało? To że mam ksero paragonu nie znaczy że jego oryginał znalazł się w wysłanym liście... Przesłałam do nich potem inny paragon ale ich to już nie interesuje. Tamten niby nie dotarł w terminie, lista zamknięta, komisja odrzuciła moją wygraną...

Mogę ewentualnie opisać całą sprawę i zamieścić gdzieś w necie, wrzucić na wykop itp. Może to coś da na przyszłość. Powiedziałam gościowi że według mnie wciskają mi kit (i pewnie nie tylko mi) bo potrzebowali komuś zabrać nagrody żeby mieć dla osób które wysyłały na numer z regulaminu.

o kurcze...

co powiecie, że będzie wkładało się do listu listę z załącznikami.. typu:
Załączniki:
- dane adresowe
- paragon (ksero paragonu)
- zgoda na przetwarzanie danych osobowych do potrzeb konkursu

i dla siebie kopię??

a moze na poczcie faktycznie ktoś wyciągnął paragon?? tylko co by przez to zyskał?? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2918774 Napisano: 07.12.2009 12:18:40 w Carrefour konkursy
snupy3 napisał(a):

mysha napisał(a):

balbina3 napisał(a):

rachel napisał(a):

ktos wie moze kiedy wysyłaja bony z konka knorr tam gdzie było to całe zamieszanie z numerami smsów???

Tak w temacie to miałam kolejne przejścia z agencją MediaS. Najpierw mi gość powiedział że nie dostanę bonów bo mój list do nich nie dotarł a jak zadzwoniłam że mam potwierdzenie z poczty że list dotarł to zmienili wersję na to że w środku nie było paragonu emotka I co teraz? lista zamknięta, nie mam potwierdzenia żadnego co było w kopercie więc im nie udowodnię emotka Nagroda na którą się tak cieszyłam przepadła ;(

Myślę, że powinnaś sie z tym tematem zgłosić do jakiegos dziennikarza, bo to lekkie przegięcie.

w taki sposób to wszyscy organizatorzy mogą nas załatwiać.Nikt nie jest w stanie udowodnić że odesłał w kopercie paragon. emotka Normalna samowolka.

chyba, że będzie wkładało się do listu listę z załącznikami.. typu:
Załączniki:
- dane adresowe
- paragon (ksero paragonu)
- zgoda na przetwarzanie danych osobowych do potrzeb konkursu

a moze na poczcie faktycznie ktoś wyciągnął paragon?? tylko co by przez to zyskał?? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2918615 Napisano: 07.12.2009 11:43:47 w Połączenia nieodebrane
tel z numeru zastrzeżonego o 11:27... ale tylko sygnał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2912034 Napisano: 04.12.2009 03:24:39 w Carrefour konkursy
ziolko napisał(a):

jakby ktoś miał za dużo wygranych z 26.11 to mam paragon emotka emotka

w sensie, że odda mi wygrany numer emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2912026 Napisano: 04.12.2009 03:22:53 w Carrefour konkursy
jakby ktoś miał za dużo wygranych z 26.11 to mam paragon emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2911536 Napisano: 04.12.2009 12:39:43 w Carrefour konkursy
olus15 napisał(a):

no tak
ale powiedzcie to w dziale paragony czy MDW
totalny lincz
nie ma to jak chołubić oszustwa,
to tylko u nas jest możliwe
Oczywiście fajnie, że można sobie pomagać bo czasem wygrywa się na dwie komórki czy więcej
ale tam szukają głównie te same osoby, które nie pofatygują się nawet po jedną rzecz do sklepu albo wysyłają wiele dziesiątek smsów mając jeden paragonik
a to już mnie wkurza
jak widać reszty forum nie

co racja to racja... czasami jest ktoś, kto sporadycznie potrzebuje paragonu a są tacy, co ciągle szukają emotka

a co powiecie na to??

Na koniec pragnę uprzedzić, że przewijający się na niniejszym forum temat handlu paragonami jest niezgodny z prawem i monitorowany przez osoby do tego wyznaczone, tak więc bardzo proszę o uczciwość, a zwycięzcom serdecznie gratuluję Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2911532 Napisano: 04.12.2009 12:37:15 w TESCO konkursy
karli98 napisał(a):

tylko spokojnie, nie róbcie takiej wiochy jak wczoraj i dajcie ludziom normalnie pracować

hmm... ktos Ty?? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2911507 Napisano: 04.12.2009 12:28:40 w Carrefour konkursy
marzanna napisał(a):

anik01 napisał(a):

zdecydowanie wszędzie powinno sie wpisywać nr paragonu i nie byłoby wtedy kombinowania i kręcenia,
a tak to niestety często się zdarza że ja kupuję sporo na promocję i niestety nie wygrywam, pomimo że mam po kilka paragonów, ale cóż jak nie ten konkurs to inny emotka emotka emotka emotka emotka

Ja też tak uważam. Nie mam 30 komórek i nie jestem hurtownikiem, a też chciałabym wygrać... a rzeczywistość jest taka, że z jednym czy kilkoma paragonami się nie wygra emotka

zgadzam się emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2911498 Napisano: 04.12.2009 12:26:32 w Carrefour konkursy
hmm..
ciężko coś powiedzieć.. ale zastanawiające jest to, że pani na infolinii twierdziła, że smsy zostały wysłane a tak nie było.

Następnie - smsy z wygranymi dziwnym trafem pojawiły się PO interwencji w J&J. Przypadek??

emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2911366 Napisano: 04.12.2009 11:49:27 w Carrefour konkursy
toudikot napisał(a):

nineczka17 napisał(a):

ziolko napisał(a):

maa napisał(a):

ziolko napisał(a):

maa napisał(a):

Reni napisał(a):

ziolko napisał(a):

o której dzwonili z czekolad?? bo miałam połączenie z prywatnego ok 11:30 ale od razu się rozłączyło jak odebrałam emotka całe 2 sek połączenia emotka

to bardzo możliwe że to oni emotka

im sie chyba to zdarza

to nie oni emotka nie mają mojego numeru wśród zwycięzców emotka znowu się nie udało emotka

dzwonilas tam?

tak... udało się.. uprzejma pani poinformowała mnie, że o tej godzinie dzwoniła do innej pani od której uzyskała pełne dane...
i tak samo nie wiem kto mógł do mnie dzwonić wtedy, co było rozwiązanie 101 nagród w carrefour... też nie ma mojego numeru na liście emotka
z domu nie dzwonili.. jeszcze brałam udział w Twoim Stylu - ile razy tam dzwonią i z jakiego nr??

Twoj Styl dzwoni tylko raz

do mnie czekolady dzwonily punkt o 11;31 (to chyba o mnie pani mowila emotka )

nie wiem o kim... mówiła tylko, że jakaś pani.. do mnie był telefon o 11:29 i teraz będę się zastanawiać kto i w jakiej sprawie mógł dzwonić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2911345 Napisano: 04.12.2009 11:44:48 w Carrefour konkursy
maa napisał(a):

jolcia12 napisał(a):

remzi napisał(a):

Szanowni Państwo,
W związku z dużą ilością zgłoszeń osób z niniejszego forum na numer telefonu Agencji odpowiedzialnej za organizację loterii Carefree oraz Johnson's Baby, pragnę sprostować pewne informacje rozprzestrzeniane przez część forumowiczów. Otóż zmasowane kontakty telefoniczne nie miały żadnego wpływu na przeprowadzone prawidłowo i terminowo losowania, a kontakt sms-owy nastąpił również niezależnie od nacisków z forum. Jeżeli jednak ktoś z Państwa ma jakiekolwiek zastrzeżenia co do przebiegu loterii, proszę skorzystać z procedury reklamacyjnej opisanej w regulaminie.
W kwestii nieuprzejmości Pani z infolinii, zapewniam, że Pani zachowuje się bardzo kulturalnie, nawet wobec osób zachowujących się bardzo agresywnie i napastliwie (to one zapewne pisały na ten temat na forum) oraz udziela pełnej informacji w kwestiach, do których została uprawniona.
Na koniec pragnę uprzedzić, że przewijający się na niniejszym forum temat handlu paragonami jest niezgodny z prawem i monitorowany przez osoby do tego wyznaczone, tak więc bardzo proszę o uczciwość, a zwycięzcom serdecznie gratuluję.
Krzysztof Izmer
Dyrektor Operacyjny
Sinea Group

no no no... przyznać się kto był agresywny w stosunku do Pani z infolinii??

ciekawe tylko dlaczego wczoraj od rana wszystkim z forum udzielono jednoznacznej odpowiedz ze smsy zostaly juz wyslane do laureatow z Carefree a z Johnsona byly wysylane regulamino na biezaco w ciagu 2 dni od kazdego z losowan gdy tymczasem wszystkie zostaly wyslane dopiero w dniu jutrzejszym w godzinach popoludniowych

* w dniu wczorajszym emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2911293 Napisano: 04.12.2009 11:27:57 w Carrefour konkursy
maa napisał(a):

ziolko napisał(a):

maa napisał(a):

Reni napisał(a):

ziolko napisał(a):

o której dzwonili z czekolad?? bo miałam połączenie z prywatnego ok 11:30 ale od razu się rozłączyło jak odebrałam emotka całe 2 sek połączenia emotka

im sie chyba to zdarza

to nie oni emotka nie mają mojego numeru wśród zwycięzców emotka znowu się nie udało emotka

dzwonilas tam?

tak... udało się.. uprzejma pani poinformowała mnie, że o tej godzinie dzwoniła do innej pani od której uzyskała pełne dane...
i tak samo nie wiem kto mógł do mnie dzwonić wtedy, co było rozwiązanie 101 nagród w carrefour... też nie ma mojego numeru na liście emotka
z domu nie dzwonili.. jeszcze brałam udział w Twoim Stylu - ile razy tam dzwonią i z jakiego nr?? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2911271 Napisano: 04.12.2009 11:22:02 w Carrefour konkursy
maa napisał(a):

Reni napisał(a):

ziolko napisał(a):

im sie chyba to zdarza

to nie oni emotka nie mają mojego numeru wśród zwycięzców emotka znowu się nie udało emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2911219 Napisano: 04.12.2009 11:07:38 w Carrefour konkursy
z bonami też dzwonią czy tylko z sylwestrami? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2911217 Napisano: 04.12.2009 11:06:44 w Połączenia nieodebrane
kto mógł dzwonić z prywatnego ok 11:30?? ale od razu się rozłączyło jak odebrałam całe 2 sek połączenia

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2911205 Napisano: 04.12.2009 11:04:52 w Carrefour konkursy
o której dzwonili z czekolad?? bo miałam połączenie z prywatnego ok 11:30 ale od razu się rozłączyło jak odebrałam emotka całe 2 sek połączenia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0