Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#2515485 Napisano: 23.07.2009 11:25:00 w Popraw sobie humor...
gocha26 napisał(a):

minia napisał(a):

isiulka napisał(a):

http://freeweb.si...anej/riverIQGame.swf

* tratwa zabiera tylko 2 osoby
* sterować tratwą potrafią jedynie: ojciec, matka i policjant
* matka nie może przebywać z synami bez ojca
* ojciec nie może przebywać z córkami bez matki
* złodziej nie może przebywać z członkami rodziny bez policjanta

Polecam:)

fakt warte polecenia

nooo udało się emotka

podpowiedz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2514797 Napisano: 23.07.2009 08:00:03 w Popraw sobie humor...
poczytajcie sobie... trochę tego jest ale warto emotka

http://www.joemon...ka_wesolej_budowy_II

przykład

Wypadki na budowie niestety się zdarzają. Moje Czerwone Brygady (choć z reguły robiły wszystko, żeby nie ulec wypadkowi, czyli po prostu migały się od roboty) czasami również się gdzieś tam obiły, podrapały czy wlazły na jakiś gwóźdź.

W takich przypadkach zgłaszało się wypadek, po czym na budowę przyjeżdżał funkcjonariusz BHP, który spisywał protokół powypadkowy. IQ tego gościa było chyba niewiele wyższe niż temperatura ciała, toteż Czerwone Brygady nazywały go krótko a dosadnie: Beha cenzura (pardon my French).

Kiedyś przy robotach zbrojarskich chłopki przeciągały pręty zbrojeniowe z wiązki pod nożyce, jakieś 20 metrów po równej drodze. Jeden się potknął i rozbił sobie ryja . Nic wielkiego, obmył się, zdezynfekowałem mu przygryzioną wargę wodą utlenioną i nazad do roboty, ale wypadek trzeba było zgłosić.
Wzmiankowany funkcjonariusz behape pojawił się po dwóch dniach, jak zwykle oszołomiony poczuciem misji. Wezwał poszkodowanego i świadków, przesłuchał, a jakże, i popełnił protokół. Oryginał zabrał, a kopię dostałem do akt budowy.

Przeczytałem go i walnąłem takiego rotfla, że o mało nie musiałem znów zgłaszać wypadku...

W protokole stało jak wół: PRACOWNIK DOZNAŁ URAZU WARGI WSKUTEK CI¡GNIÊCIA DRUTA.

emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2514718 Napisano: 23.07.2009 07:22:33 w Połączenia nieodebrane
nineczka17 napisał(a):

do mnie wczoraj z nr prywatnego o godzinie 22.54 odebralam ktos sie rozłaczył później 23.10 znow odebralam cisza w sluchawce i sie ktos rozłączyl nr tylko konkursowy emotka emotka

czasami ktoś wybiera przez przypadek.. pamiętam jak miałam ledwo co uruchomiony nowy numer, 2 lub 3 dni i zaczął ktoś wydzwaniać.. okazało się, że to jakies małolaty emotka jeśli masz dosyć charakterystyczny numer to może być właśnie coś takiego Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2510247 Napisano: 21.07.2009 01:30:38 w Wkurza mnie...
wkurza mnie melodyjka faceta z sąsiedniego biurka... ile można słuchać melodii z kreskówki Sąsiedzi? emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2510218 Napisano: 21.07.2009 01:17:34 w Popraw sobie humor...
Uniwerek. Biblioteka. Sesja. Pełno ludzi, uczą się. Do jednego ze studentów podchodzi drugi:
- Te, trzymasz książkę do góry nogami.
- A ty co, Freud?
- Dlaczego Freud?!
- To jest książka! Jakie nogi?! Może jeszcze powiesz, że jej między strony zaglądam?! Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2510215 Napisano: 21.07.2009 01:17:09 w Popraw sobie humor...
- Babcia mnie ostatnio spytała, czy jestem jeszcze dziewicą. Stwierdziłam, że trzeba powiedzieć Tak - powiedziałam.
- A ona pogładziła mnie po głowie i powiedziała Moja ty biedulko... Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2507806 Napisano: 20.07.2009 01:59:58 w Allegro.pl - bez linków
melisa napisał(a):

Drodzy konkursowicze, w nas siła.

Oto petycja przeciwko podwyższeniu opłat na allegro. Ja jestem jak najbardziej za. Podwyższanie opłat miałoby sens, gdyby nasze zyski były takie jak dawniej. Teraz na 25 wystawionych przedmiotów 20 wraca z powrotem do nie sprzedanych. Wobec czego podpisuję się pod petycją i kto chce może petycję również podpisać. Oto link (potwierdzić trzeba klikając link, który przyjdzie w mailu):

http://www.petycj...d.php?petycjeid=4233

dołączyłam się
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2507102 Napisano: 20.07.2009 10:35:04 w Wkurza mnie...
wkurza mnie dodawanie linków z aukcjami w wątku allegro emotka - przecież są inne tego typu wątki a nie żeby jeszcze zaśmiecać temat od rozmów o allegro emotka emotka powinny być punkty karne za każdy link emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2502490 Napisano: 17.07.2009 12:25:12 w Wkurza mnie...
minia napisał(a):

maa napisał(a):

niuniu napisał(a):

janko napisał(a):

Wkurza mnie.... nie to zbyt słabo powiedziane... ale ten wątek chyba do tego będzie ok.

Dziś zadzwonili do mnie z pewnej agencji, iż dostali ANONIMA, że moje zgłoszenie może być nieuczciwe, a paragon odkupiony!

PERFIDIA co niektórych osób nie zna granic! Niestety są to osoby z tego forum emotka

Dla osoby, która wysłała anonim:
1. A odwagi cywilnej by się podpisać to zabrakło???
2. Nie licz na rezerwową, może miałaś jakieś informacje na ten temat, ale były one szczątkowe, i moje zgłoszenie jest jak najbardziej prawidłowe! (paragonu szukałem dla kogoś innego - i nie dowiesz się dla kogo!!!)
3. Rozwala mnie Twoja chciwość i pazerność. Parę nagród to za mało??? Przecież jeszcze można dostać drugie tyle z rezerwowych. Tylko trzeba parę donosów napisać!!!

Współczuje takiego przezycia! Musisz byc nieźle wkur.....!!!! A dla tej osoby, która posłała ten anonim... nie powinno jej być na tym forum! Ciekawe ile jeszcze osobą zrobiła taki nr!
Nie chcę się wtrącać ale jak myślisz janko kto mógłby być takim zdrajcą... ? Najciemniej jest pod latarnią!
PS. To nie ja - ja nie jestem z tego typu ludzi. Mam nadzieję, że nagroda zostanie Ci przyznana a osoba, która zrobiła Ci taki numer odpowie za to.

to moze zdradzicie kto? jestem bardzo ciekawa jakie linki nasza takie ludziska

Moim zdaniem wazne ze ma sie paragon nie wazne skąd przeiez osoba która odsprzedałam pargon musiala cos kupić produkt asto. Wiec nie rozumiem

A ktoś pozazrosilam bo mu nik nie sprzedał paragonu emotka ) emotka

to już lepiej mieć paragon nawet kupiony czy wymieniony, niz sfabrykowany w jakimś programie graficznym emotka
ale jestem przeciwna graniu bez paragonu a później kto sprzeda/odstąpi paragon?? jestem na NIE Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2502480 Napisano: 17.07.2009 12:21:50 w Wkurza mnie...
samantha22 napisał(a):

wkurza mnie, że brakuje mi 15 pkt z GFK na wagę - a ankiet jak nie było tak nie ma emotka

a mnie wkurza, że straasznie zradko dostaję ankietę a jak już dostanę i zacznę wypełniać to od razu mi się kończy i mam tylko 10 punktów emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2492754 Napisano: 13.07.2009 08:19:45 w Dyskusje o wynikach konkursu
beniocek napisał(a):

Hahaha zobacie sobie wyniki z Kasi z losowania nagród 10.07.09 numer 7921989XX powtarza sie około 4 razy bardzo ciekawe emotka emotka http://mojeciasto...iewypieki/lista.html

rzeczywiscie dziwne.. ale to moze startery kupowane hurtem i różnią się tylko końcówką? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2486995 Napisano: 09.07.2009 12:23:36 w wątek bezrobotnego konkursowicza :)
crism napisał(a):

ziolko napisał(a):

crism napisał(a):

radosna napisał(a):

A co Wy na to?

http://praca.wp.p...99414,wiadomosc.html

Dlatego po 2 wizytach w bidzie w celu podbicia kartki dalem sobie spokoj. Okazalo sie, ze w przypadku podjecia tygodniowej pracy na umowe zlecenie czy tam o dzielo, powinienem sie wyrejestrowac, przepracowac ten tydzien i znow sie zarejestrowac...chore. dlatego dalem sobie z tym spokoj emotka Gdzies mam ten biznes;)

jest luz jeśli chodzi o ludzi z miasta.. ale osoby mieszkające na wsi za każdym razem muszą dostarczac pismo z gminy o tym, że nie posiadają gospodarstwa rolnego emotka więc w tym przypadku po tygodniu musiałbyś znowu iść po ww papierek, żeby się zarejestrować.. a przecież niektore osoby z miasta też mają gdzieś na wsi gospodarstwa albo wręcz na obrzeżach miast... rzadko ale się zdarza..

U mnie problem byl jeszcze taki, ze zeby podbic papierek w UP musialem jezdzic miesiac w miesiac 200km w jedna strone do miejsca zameldowania, bo mieszkam gdzie indziej...

no to nieźle emotka ja miałam wizytę co 3-4 miesiące.. raz się nawet rąbnęła i zrobiła mi 6 m-cy emotka ale później poprawka na 3 Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2486592 Napisano: 09.07.2009 10:13:15 w wątek bezrobotnego konkursowicza :)
crism napisał(a):

radosna napisał(a):

A co Wy na to?

http://praca.wp.p...99414,wiadomosc.html

Dlatego po 2 wizytach w bidzie w celu podbicia kartki dalem sobie spokoj. Okazalo sie, ze w przypadku podjecia tygodniowej pracy na umowe zlecenie czy tam o dzielo, powinienem sie wyrejestrowac, przepracowac ten tydzien i znow sie zarejestrowac...chore. dlatego dalem sobie z tym spokoj emotka Gdzies mam ten biznes;)

jest luz jeśli chodzi o ludzi z miasta.. ale osoby mieszkające na wsi za każdym razem muszą dostarczac pismo z gminy o tym, że nie posiadają gospodarstwa rolnego emotka więc w tym przypadku po tygodniu musiałbyś znowu iść po ww papierek, żeby się zarejestrować.. a przecież niektore osoby z miasta też mają gdzieś na wsi gospodarstwa albo wręcz na obrzeżach miast... rzadko ale się zdarza..
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2481548 Napisano: 07.07.2009 11:52:34 w Połączenia nieodebrane
luiza napisał(a):

Dzisiejsze trzecie połaczenie z zastrzeżonego udało mi się odebrać. To była jakaś szwajcarska firma, które chciała zareklamować bieliznę damską...

miriale? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2479968 Napisano: 06.07.2009 05:10:58 w Wkurza mnie...
chyba wydrukuję sobie więcej takich kartek i będę zatykać baranom za wycieraczki emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2479966 Napisano: 06.07.2009 05:10:01 w Wkurza mnie...
mnie wkurzają kierowcy co parkują na 2 miejscach a parking mały emotka dziś wyjechałam z parkingu, wracam po godzinie i co? teoretycznie 3 miejsca wolne z czego z 2 i tak nie można skorzystać, bo stały jakieś barany okrakiem na 2 emotka wkurzyłam się i zostawiłam im kartki pod wycieraczkami z napisem Kierowco! kimkolwiek jesteś naucz się parkowac na JEDNYM miejscu! - ciekawe czy odniosły jakiś skutek.. jak wracałam to jednego już nie było a drugi stał bez zmian z kartką emotka wrrr... jak ja nie lubię takich niedzielnych kierowców.. Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2478975 Napisano: 06.07.2009 08:49:10 w Wkurza mnie...
malenka89 napisał(a):

samantha22 napisał(a):

alaalex40 napisał(a):

brak wygranej w menshealth- a wyslalam, od razu jak tylko sie pojawil w watku teraz

i wkurza mnei zetka bvo znowu maja bleda odpowiedz w przewodnikach... emotka

może nie zarejestrowałaś sie na stronie menshealth ? zanim wysłało się formularz, trzeba było założyć tam konto

a tam napewno wygrywały pierwsze zgłoszenia?
a nie wybierali setki...

ja tez się nie załapałam i to mnie zdeprymowało totalnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2478969 Napisano: 06.07.2009 08:47:43 w Dyskusje o wynikach konkursu
manti2 napisał(a):

malenka89 napisał(a):

A co myślicie o konkursie Tigera?
Nie widziałam żeby ktokolwiek wygrał emotka emotka

Też mnie to dziwi, że na stronce jeszcze nikt nie wygrał emotka

może nie na temat, ale myślałam, że to marielu się wypowiada (patrzyłam na avatarka) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2478732 Napisano: 06.07.2009 06:39:28 w TESCO konkursy
michalburda napisał(a):

Poświęć parę minutek zaryzykuj i wejdź na Pasjoneo wybierz swoje zainteresowania i szukaj znajomych, a na pewno poznasz kokoś fajnego http://www.pasjoneo.pl/profil,2482/ emotka

ban za spam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2474028 Napisano: 03.07.2009 06:26:39 w Pomocy!!!!
niuniu napisał(a):

POMOCY!!!!! Słuchajcie jakieś trzy tygodnie temu znalazłam swój kod na liście laureatów w Pasuje Do Obiadu.pl jako oczekujący na telefon w sprawie wygranej zestawu obiadowego ze sztućcami. Od około dwóch tygodni nikt do mnie nie dzwonił a dziś spoglądam na listę i mijego kodu już na nim nie ma!!!! A co najlepsze skasowałam kod i pamiętam tylko trzy z pięciu liter i cyfr kodu. Obawiam się że to przez wczorajszy telefon który wykonałam do zywca tłumacząc dlaczego nikt do mnire dzwonił. Pani wzięła ode mnie nr telefonu a dziś mój kod znikł!!! Co robić???? POMOCY!!!

może być problem... szkoda, że nie zrobiłaś screenu wyników..
ale dziwne, że nie dzwonili...
Wyświetl w wątku >>
0 0