Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#6658594 Napisano: 19.11.2019 16:33:53 w WC - rozmowy o wszystkim
awi napisał(a):

www (wykasowane, żeby nie wspierać oszusta)

Na profilu Zbigniewa S interesującą akcja. Jeśli min. 300 osób wpłaci po 200 zł na konto fundacji do 22. 11... to następnego dnia zostanie wylosowana jedna osoba, która będzie mogła kupić nową Toyotę Yaris prosto z salonu za... 200 zł. 
To nie jest pierwsza taka akcja 

Taaak... oczywiście...
Jakoś nie wierzę temu panu, szczególnie, że leci tam, gdzie jest rozgłos. Teraz do Konina.

Poza tym ten niby konkurs to faktycznie loteria. A na loterię ten pan pozwolenia raczej nie ma.
Kasę zbierze (min 60 tys, skoro ma być losowanie przy min. 300 osobach, a każdy wpłaca 200 zł), i się ulotni.

"Toyota niebieski metalik 1.0 cena salonowa 48000 zł" - czyli najpierw wpłaćcie kasę, a później za to kupię nagrodę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6658546 Napisano: 19.11.2019 14:21:47 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

olunka napisał(a):

a mnie wkurza juz 3 dzisiaj telefon z zaproszeniem na pokazy, emotka

Do mnie z kolei co jakiś czas usilnie dzwonią z zaproszeniem na jakieś pokazy do Legnicy, podczas gdy mieszkam pod Wrocławiem!Ponadto wkurza mnie, że ostatnio nic konkretnego nie umiem wygrać emotka

Do mnie też są zaproszenia z Legnicy. Na to ja mówię, że do Legnicy mam kilkaset km i nigdy tam nie byłam. Od razu pytanie "to skąd pani jest?". A na ja to: ooo nie.. nie powiem, bo będziecie do mnie dzwonić z zaproszeniami do mojego miasta emotka
I rozmowa się urywa emotka Wyświetl w wątku >>
1 nariam 0

ziolko

#6658230 Napisano: 18.11.2019 17:05:37 w Wkurza mnie...
anaesth napisał(a):

Wkurza mnie Tesco Magazyn, a raczej agencja odpowiedzialna za ich konkursy. Konkurs zakończony w sierpniu, nagrody dalej nie ma, na maile i wiadomości nikt mi nie odpisuje. Pożegnać się z nagrodą, czy czekać dalej? emotka

Poczytać o tej agencji w odpowiednim wątku na forum i NIE BRAĆ udziału w konkursach, w których oni maczają palce emotka Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6658066 Napisano: 18.11.2019 11:14:19 w WC - rozmowy o wszystkim
margobb napisał(a):

Czy któraś z Was wie, gdzie znajdę kombinezon, który ma na sobie Kożuchowska? emotka przeszukalam cały internet i nic ... emotka   mojej siostrze się bardzo podoba, chciałam jej zrobić prezent świąteczny emotka

Jak ma Kożuchowska to wiadomo, że tani nie jest emotka

A na serio... wrzuć na Allegro "kombinezon jeansowy" i coś znajdziesz. Jak nie taki to podobny Wyświetl w wątku >>
1 margobb 0

ziolko

#6655097 Napisano: 07.11.2019 13:33:29 w WC - rozmowy o wszystkim
pikawka napisał(a):

Jeszcze jedno pytanko. 
Czy z Waszego doświadczenia jeśli jest odp. bez ograniczenia ilości znakow warto pisać dłuższe wypowiedzi? Czy z przyzwyczajenia piszecie 160 i nie ma to znaczenia bo też wygrywacie?

To zależy, jak mi podejdzie temat.
Pisałam dłuższe i krótsze.. ale jakoś ostatnio mam chyba jakiegoś bana na wygrywanie, bo totalnie NIC nie wpada.  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6654824 Napisano: 06.11.2019 15:48:14 w WC - rozmowy o wszystkim
reniii - ok, rozumiem. 
Ale jakbyś widziała rozwiązywanie konkursów typowo internetowych? nie promocyjne, nie bramki.
Czyli wysyła się zdjęcie lub inne zgłoszenie pisane i jaki wybór najlepszy?
Wiadomo, lajki odpadają, bo wg mnie to najmniej uczciwy sposób wybierania zwycięzców. Chyba, że pula nagród jest podzielona pomiędzy lajki a wybór komisji. Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6654814 Napisano: 06.11.2019 15:31:40 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Nie dość, że nic nie wygrywam od dawna, to jak ostatnio wzięłam udział w konkursie, to wysłałam pół zadania konkursowego emotka
Bez hasła, za to z opisem...  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6654798 Napisano: 06.11.2019 14:52:31 w WC - rozmowy o wszystkim
emotka  JAKIE - WEDŁUG WAS - SĄ NAJBARDZIEJ UCZCIWE SPOSOBY NA WYŁANIANIE LAUREATÓW?
Chodzi o konkursy internetowe.
emotka  

Jestem ciekawa, jakie macie odczucia, wrażenia i doświadczenia w tego typu konkursach.
Jak również ciekawi mnie, czy dowiem się coś nowego oprócz tego, co już wiem emotka  

ŚMIAŁO! DO KLAWIATUR! emotka
Wyświetl w wątku >>
2 nkba, brucee 0

ziolko

ziolko

#6653693 Napisano: 02.11.2019 21:28:05 w Pomoc potrzebującym!
baxter napisał(a):

ziolko napisał(a):

Kto może coś wpłacić na zbiórkę, o której pisze swibek? 

Może i wpłaca tylko nie informuje na forum emotka

ok.. spytałam ogólnie, poza tym chodziło też o podbicie tematu w kolumnie na głównej stronie  Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

ziolko

#6653679 Napisano: 02.11.2019 20:10:16 w Pomoc potrzebującym!
Kto może coś wpłacić na zbiórkę, o której pisze swibek?  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6652062 Napisano: 28.10.2019 11:56:17 w Wkurza mnie...
buziolek - znaczy się, że poszły gdzieś na zaplecze liczyć kasę? i nie widziałaś tego? 
Jakoś to dziwnie wygląda.. i jeszcze nie mogłaś zobaczyć monitoringu.  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6651390 Napisano: 25.10.2019 00:27:20 w WC - rozmowy o wszystkim
kamil17 napisał(a):

hej mam pytanko do osób które mają jakieś znajomości w aptece lub farmaceuty. Potrzebuje dwa leki (nie żadne psychotropy. ) aczkolwiek nie chce mi się chodzić po aptekach i prosić a do lekarza też kolejki. Z zamian dojadę telefon lub jakiś procent przeleje za zakup lub receptę PW

Sprawdź sobie w swoich okolicach, gdzie są te leki, co potrzebujesz
https://ktomalek.pl/ Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6649959 Napisano: 19.10.2019 15:48:09 w Wkurza mnie...
Miałam wziąć udział w jednym konkursie, około 22 stwierdziłam, że jeszcze zdążę wysłać.. po czym zasnęłam. Obudziłam się o godzinie 00:20 emotka emotka Wyświetl w wątku >>

ziolko

ziolko

#6649159 Napisano: 16.10.2019 17:53:19 w Wkurza mnie...
prosiaczek właśnie o tym pisałam emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6649121 Napisano: 16.10.2019 15:59:24 w WC - rozmowy o wszystkim
margobb - w Vision Express mogą dziwnie badać. W każdym razie ja mam takie wrażenia, jak kiedyś badałam u nich oczy. Wyszedł mi mega zez, a wizualnie nic nie mam.
Widziałam jakieś dwie pionowe kreski i miałam powiedzieć, kiedy się nałożą. Okulistka pytała, czy już się nałożyły, a ja na to, że nie. A ona w końcu wyłączyła urządzenie i mówi, że jeszcze nie spotkała się z czymś takim, żeby linie komuś się nie nałożyły i że prawdopodobnie mam dużego ukrytego zeza. 

Dodam, że inni okuliści nie potwierdzili jak na razie tej rewelacji. 
Chociaż przyznaję, że jak mam zmęczone oczy, to czasami obraz mi się podwaja, ale nie aż tak!  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6649119 Napisano: 16.10.2019 15:55:20 w Wkurza mnie...
joan - dziwne, że w sklepie mięsnym nie podali informacji - info na pw emotka
Standard w ogłoszeniach na fb

malenka - chytry dwa razy traci... im się wydawało 20 tys za mało, a ciekawe ile dom stracił na wartości, skoro stoi 2 lata? nieogrzewany? Pewno o wiele więcej...
Tak samo jak oglądam czasami ogłoszenia z działkami czy domami w mojej okolicy. 
Jeden dom zapadł mi w pamięć - dom wycudowany, jakieś klitki, dobudówki (pewno bez pozwolenia), działka tak szeroka, jak dom. Czyli, żeby przejść na tył działki to trzeba przejść przez dom. 
Skuty tynk w większości (chyba ktoś chciał robić remont, ale przeliczył siły i finanse), obraz nędzy i rozpaczy. Cena - 180 tys. 
Jest na rynku co najmniej rok, jeśli nie dłużej, obecna cena - 150 tys. I jakoś nie widać chętnych. 

Jeśli jest podana cena za coś, np. 65 zł i info "do negocjacji" to wiadomo, że to 5 zł jest do zbicia emotka  dlatego sprzedający tyle wystawia.
Ale jeśli nie ma ceny i sama "negocjacja" to nie warto poświęcać uwagi.
Lub brak ceny i napis "info pw" - szlag mnie trafia na takie coś. 

Tak samo, jak w profilach randkowych jest opis "jestem jaki jestem i nic tego nie zmieni" lub "jeśli chcesz dowiedzieć się jaki jestem, to napisz". Jakoś nigdy nie miałam ochoty pisać, nawet jak wizualnie chłopak był całkiem przystojny emotka   Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6647023 Napisano: 09.10.2019 12:14:38 w SZUKAM....
visserarthur napisał(a):

nikos napisał(a):

monia0303 na Poczcie Polskiej jeśli nadaje się bezpośrednio w okienku i tam płaci to panie skrupulatnie ważą wszystko, więc jeśli tak się to odbywało to spam z pewnością. 

toka jeśli wysłałaś przez pośrednika, to tak może być. Kiedyś pytałam o pośredników tu na forum, a z racji braku odpowiedzi poszukałam w necie i okazało się, że któryś z nich takie "wałki" właśnie robił. Co więcej jak piszesz to paczki już nie ma i jak udowodnić? Skutecznie mnie to odstraszyło. 

O takim pośredniku było w TV, że nie zarabiał na paczkach, tylko na wysokich karach za np. właśnie cięższą paczkę, niż deklarowano.

Faktycznie paczki był cięższe, niż ludzie deklarowali?
Nawet jak wysyłam firmą kurierską coś w kopercie, to nie da się wpisać wagi mniejszej, niż 1 kg emotka  a inne ważę i zaokrąglam w górę (na wszelki wypadek)  Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6645864 Napisano: 04.10.2019 20:44:45 w Wkurza mnie...
@nataliarobert473 - w kwestii rehabilitacji to napisałam, że powinien płacić za to, a nie że to jest uregulowane przepisami. Przepraszam za wprowadzenie w błąd.
Chociaż... może moje uwagi mają częściowe pokrycie emotka  poczytaj
1 - https://www.rp.pl/Ubezpieczenia/308139976-Koszt-leczenia-i-rehabilitacji-po-wypadku-komunikacyjnym-zaplaci-ubezpieczyciel-w-ramach-OC-sprawcy.html

2 -  https://serwisy.gazetaprawna.pl/finanse-osobiste/artykuly/926611,zwrot-kosztow-leczenia-ubezpieczenie-oc.html

3 - https://www.mfind.pl/akademia/ubezpieczenia-komunikacyjne/oc-sprawcy-wypadku/ 

W kwestii BMW - bardzo często młodzi kierowcy, tuż po zdobyciu prawa jazdy, kupują auta tej marki, w różnych rocznikach.
Wiadomo - młody chłopak, dużo koni mechanicznych pod maską, ciężka noga i o wypadek nietrudno. 
Może to stereotyp, jak to o głupich blondynkach, ale jednak dość często można zauważyć tą zależność młodego wieku i tej marki.  Wyświetl w wątku >>
0 0