Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10402
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Jakoś nie wierzę temu panu, szczególnie, że leci tam, gdzie jest rozgłos. Teraz do Konina.
Poza tym ten niby konkurs to faktycznie loteria. A na loterię ten pan pozwolenia raczej nie ma.
Kasę zbierze (min 60 tys, skoro ma być losowanie przy min. 300 osobach, a każdy wpłaca 200 zł), i się ulotni.
"Toyota niebieski metalik 1.0 cena salonowa 48000 zł" - czyli najpierw wpłaćcie kasę, a później za to kupię nagrodę
Wypowiedź była edytowana 3 razy.
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
I rozmowa się urywa
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Jak ma Kożuchowska to wiadomo, że tani nie jest
A na serio... wrzuć na Allegro "kombinezon jeansowy" i coś znajdziesz. Jak nie taki to podobny Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Pisałam dłuższe i krótsze.. ale jakoś ostatnio mam chyba jakiegoś bana na wygrywanie, bo totalnie NIC nie wpada. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Ale jakbyś widziała rozwiązywanie konkursów typowo internetowych? nie promocyjne, nie bramki.
Czyli wysyła się zdjęcie lub inne zgłoszenie pisane i jaki wybór najlepszy?
Wiadomo, lajki odpadają, bo wg mnie to najmniej uczciwy sposób wybierania zwycięzców. Chyba, że pula nagród jest podzielona pomiędzy lajki a wybór komisji. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Bez hasła, za to z opisem... Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Chodzi o konkursy internetowe.
Jestem ciekawa, jakie macie odczucia, wrażenia i doświadczenia w tego typu konkursach.
Jak również ciekawi mnie, czy dowiem się coś nowego oprócz tego, co już wiem
ŚMIAŁO! DO KLAWIATUR!
Wypowiedź była edytowana 3 razy.
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Jakoś to dziwnie wygląda.. i jeszcze nie mogłaś zobaczyć monitoringu. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
https://ktomalek.pl/ Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
https://www.dobreprogramy.pl/Uwaga-na-link-do-splaty-naleznosci.-Przedsiebiorca-stracil-ponad-340-tys.-zlotych,News,104371.html Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Widziałam jakieś dwie pionowe kreski i miałam powiedzieć, kiedy się nałożą. Okulistka pytała, czy już się nałożyły, a ja na to, że nie. A ona w końcu wyłączyła urządzenie i mówi, że jeszcze nie spotkała się z czymś takim, żeby linie komuś się nie nałożyły i że prawdopodobnie mam dużego ukrytego zeza.
Dodam, że inni okuliści nie potwierdzili jak na razie tej rewelacji.
Chociaż przyznaję, że jak mam zmęczone oczy, to czasami obraz mi się podwaja, ale nie aż tak! Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Standard w ogłoszeniach na fb
malenka - chytry dwa razy traci... im się wydawało 20 tys za mało, a ciekawe ile dom stracił na wartości, skoro stoi 2 lata? nieogrzewany? Pewno o wiele więcej...
Tak samo jak oglądam czasami ogłoszenia z działkami czy domami w mojej okolicy.
Jeden dom zapadł mi w pamięć - dom wycudowany, jakieś klitki, dobudówki (pewno bez pozwolenia), działka tak szeroka, jak dom. Czyli, żeby przejść na tył działki to trzeba przejść przez dom.
Skuty tynk w większości (chyba ktoś chciał robić remont, ale przeliczył siły i finanse), obraz nędzy i rozpaczy. Cena - 180 tys.
Jest na rynku co najmniej rok, jeśli nie dłużej, obecna cena - 150 tys. I jakoś nie widać chętnych.
Jeśli jest podana cena za coś, np. 65 zł i info "do negocjacji" to wiadomo, że to 5 zł jest do zbicia
Ale jeśli nie ma ceny i sama "negocjacja" to nie warto poświęcać uwagi.
Lub brak ceny i napis "info pw" - szlag mnie trafia na takie coś.
Tak samo, jak w profilach randkowych jest opis "jestem jaki jestem i nic tego nie zmieni" lub "jeśli chcesz dowiedzieć się jaki jestem, to napisz". Jakoś nigdy nie miałam ochoty pisać, nawet jak wizualnie chłopak był całkiem przystojny
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Nawet jak wysyłam firmą kurierską coś w kopercie, to nie da się wpisać wagi mniejszej, niż 1 kg
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Chociaż... może moje uwagi mają częściowe pokrycie
1 - https://www.rp.pl/Ubezpieczenia/308139976-Koszt-leczenia-i-rehabilitacji-po-wypadku-komunikacyjnym-zaplaci-ubezpieczyciel-w-ramach-OC-sprawcy.html
2 - https://serwisy.gazetaprawna.pl/finanse-osobiste/artykuly/926611,zwrot-kosztow-leczenia-ubezpieczenie-oc.html
3 - https://www.mfind.pl/akademia/ubezpieczenia-komunikacyjne/oc-sprawcy-wypadku/
W kwestii BMW - bardzo często młodzi kierowcy, tuż po zdobyciu prawa jazdy, kupują auta tej marki, w różnych rocznikach.
Wiadomo - młody chłopak, dużo koni mechanicznych pod maską, ciężka noga i o wypadek nietrudno.
Może to stereotyp, jak to o głupich blondynkach, ale jednak dość często można zauważyć tą zależność młodego wieku i tej marki. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.