Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10402
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Bo jak widzę jako nagrodę jakiś badziew za kilka-kilkanaście złotych, to sobie odpuszczam Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Kilka lat temu były do wygrania zestawy do pieczenia, chyba w konkursie Palmy albo innej margaryny.
Właśnie tej brązowej łopatki szukam
Ktoś jeszcze ma ją w swoich zasobach i nie używa?
Mam inne łopatki, ale albo są za sztywne albo ogólnie mi nie pasują. A ta była dla mnie idealna.
KTOŚ MA?
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
A płytki... echh... w sklepie były ładne, a faktycznie są niepraktyczne i niebezpieczne (nie są śliskie, tylko nie trzymają poziomu i np. jeden brzeg jest wyżej o 2-3 mm, niby niewiele, ale jednak potknęłam się na nich).
Gdyby nie to, że to kosztuje i zajęłoby minimum 3-4 tygodnie, to zaraz bym to wywaliła
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Czasami w zakupach i powszechnym konsumpcjonizmie zadziwia mnie to, że:
1 - niektórzy wstawiają na lokalne pchle targi czy jarmarki (na fb) ogłoszenia o sprzedaży mebli, które mają pół roku czy rok. Jak dla mnie masakra. Wieczny pęd za zmieniającymi się trendami w wyposażeniu wnętrz.
A ja swoje meble mam już 10 lat i co? mam je wywalić tylko dlatego, że nie spełniają wymogów z najnowszego numeru o wyposażeniu wnętrz?
Tak samo telewizor kupiliśmy, ale dopiero, jak nasz się zepsuł. A nie dlatego, że coś nowego wyszło. Chyba jestem jakimś "dinozaurem" pod tym względem
2 - w sklepach są już dekoracje na Boże Narodzenie!! dla mnie to przegięcie i swoiste rozmycie tego czasu świątecznego.
Co innego, jakby zaczynało się z końcem listopada czy początkiem grudnia, jak jeszcze kilkanaście i więcej lat temu. Wtedy czuło się nadchodzące święta, a teraz?? dekoracje bożonarodzeniowe leżą obok piórników i tornistrów na nowy rok szkolny...
3 - kłamstwa w reklamach, tylko po to, żeby nabić kabzę producentom
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
W końcu nie na darmo anonimowo, skoro obawiają się o swoje interesy.
Ciekawe, czy można zgłosić gdzieś wyżej takie wynoszenie informacji z komendy?? i podawanie ich osobom postronnym? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Jednak z doświadczenia wiem, że warto pisać o problemach w sklepach na profilach na fb
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
TQ Group sp. z o.o.
tel: +48 61 830 00 95
fax: +48 61 830 00 95
[email protected]
Prosisz o połączenie z panią, co zajmuje się tym konkursem i podajesz nazwę etapu Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Im wcześniej dostanie się zastrzyki, tym lepiej. Chyba nie chcesz, żeby Twój facet miał wściekliznę, bo Ty z dobrego serca nie chciałaś zgłaszać kogoś z dalekiej rodziny?
Kolejna sprawa - skąd wiesz, że dane poprzedniej osoby zgłaszającej biegającego psa na policję zostały udostępnione temu facetowi?? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Kiedyś w jednym konkursie tez zmienili datę zakończenia (wydłużyli), napisałam reklamację i dostałam nagrodę.
Postrasz ich Rzecznikiem praw konsumentów i UOKiKiem, to powinno coś pomóc.
No co za durny organizator
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ps. to NIE ja jestem Celina.
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Najpierw opadła mi piana na bezę i musiałam robić nową. Ze starej piany zrobiłam coś a'la biszkopt kokosowy.
A teraz zwarzyła mi się śmietana z mascarpone.
Podgrzałam ją, zmiksowałam i teraz czekam na ostudzenie. Ciekawe, czy mi coś wyjdzie z tego wszystkiego...
Pierwszy raz w życiu mam takie niespodzianki z jednym ciastem
Aaa.. i wkurza mnie, że przez głupią śmietanę muszę czekać i sprawdzić, czy będzie do wykorzystania, czy jednak nie.
A inne śmietanki nie schłodzone, teraz wstawiłam do zamrażalnika
Edit - udało się! ciacho wyszło dobre
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
@elizam - ewidentnie musisz nagłośnić sprawę na fb.
A jeśli to nie pomoże, to postrasz rzecznikiem praw konsumentów i zgłoszeniem do mediów, choćby lokalnych. Zawsze to jakaś antyreklama dla firmy Wyświetl w wątku >>